SDP yrittää kaataa hallituksen SAK:n avulla

hyvänasialla

Tämän päivän Huvudstadsbladet kertoo, että SAK onkin SDP:n asialla. SDP haluaa savustaa Persut pois hallituksesta ja kaataa hallituksen. Käyttää SAK:ta työkaluna. SAK ei saa suostua mihinkään, että Sipilän hallitus onnistuisi ja Suomi nousisi ahdingosta. Isänmaan vihollisia ei siis olekaan vain SAK vaan myös SDP? Pienen ihmisen asialla? Pelkkää poliittista peliä. Sävelenä: Rinne -Aalto - Piirainen - RAP. Aivan perseestä! ! Ota etäisyyttä pahiksiin! Hallitukselle työrauha ja Suomi nousuun!

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikentakanasdp

      Joo kyllähän se on niin läpinäkyvää demarien käskyttämää Sakn politiikkaa.Kyllähän se on selvä,että entiset ay pomot Heinäluoma ja Rinne ovat kaiken tämän Sakn takapiruna.Mietitään tarkkaan miten voidaan vaikeuttaa hallituksen työskentelyä.

    • SSSmeininkiä

      SSS-porvarihallitus varsinkin kokoomus Stubb ja keskustapuolue Sipilä valehtelevat tilastotietoa Suomen työvoimakustannusten hinnoista ja palkkakuluista, mutta samalla helpottavat rikkaiden verorikollisuutta.

      Katsokaa alla oleva Noin viikon uutiset -veronkiertojakso, niin näette miten veronkiertoarmahdusss toteutetaan. Niin roistoa toimintaa että pistää oikein vihaksi.

      Noin viikon uutiset: Veronkierto

      https://www.youtube.com/watch?v=0umGTI74Ebw

      http://areena.yle.fi/1-3059299

      Noin viikon uutiset Jakso 4, 22 min, 1.10.2015

      "Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Viikon tärkeimmät uutiset jo torstaina. Vieraana Finnwatch-järjestön tutkija Henri Telkki, jonka kanssa puhutaan verokikkailusta. #nvuutiset "

      .

      Ohjelma kertoo että kun Ruotsissa verorikollisten armahduslaki tuo 200 miljoonaa euroa vuodessa, Suomessa sen on kaavailtu tuovan vain 1-10 miljoonaa euroa vuodessa.

      Siis 20-200 kertaa vähemmän kuin Ruotsissa!!! Onko meidän veroparatiisirikolliset muka noin paljon harvinaisempia, vai suosiiko Sipilän ja Stubbin SSS-porvarihallitus kiinnejääviä vielä muutekin, kuin sillä ettei heidän nimiään kerrota, vaan ne ovat salassa pidettävää tietoa. Kuitenkin tämä laki armahtaa kaikki verorikosmiljonäärit jotka ovat kiertäneet veroja viimeisen 10 vuoden aikana.

      .

      Hallitus on rikollisten asialla

      Valtakunnansyyttäjä suomii päättäjiä: Kaljavarkaat vankilaan, talousrikollisia lellitään

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1443312171559.html

      "Suomen oikeuspolitiikka on linjatonta, arvostelee valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen STT:n mukaan.

      Nissisen mukaan oikeuspoliittiset päätökset ovat tällä hetkellä pahassa epäsuhdassa.

      – Hiljattain on ollut esillä määräaikainen veroarmahduslainsäädäntö, jota nyt hallituksen johdolla valmistellaan. Toisaalta on juuri eduskunnassa päätetty, että juoksukaljanäpistelijät pitää saada hinnalla millä hyvänsä vankilaan. Toisessa päässä linja kovenee ja talousrikollisuuden aika vakavissakin päässä armahdetaan, Nissinen sanoo STT:lle".

      .

      Ylin syyttäjä verokatujien armahduksesta: "Syntyy ajatus, että rahalla saa ja hevosella pääsee"

      http://yle.fi/uutiset/ylin_syyttaja_verokatujien_armahduksesta_syntyy_ajatus_etta_rahalla_saa_ja_hevosella_paasee/8305701

      "Ensi vuoden ajan jopa törkeästä veropetoksesta selviäisi pelkällä veronkorotuksella, jos ilmoittaa verottajalta salaamansa tulot ja varat. Katumuslaki saattaisi rikkoa kansalaisten yhdenvertaisuutta, sanovat lakiehdotusta arvostelevat"

      .

      "Avataan tietä järjestäytyneelle rikollisuudelle" – poliisi ja verottaja eivät hyväksy hallintarekisteriä

      http://www.hs.fi/talous/a1444017583834

      .

      Kuuden miljoonan säästöllä 15 miljoonan vahinko

      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3438072/kansanedustaja-aimistyi-kuuden-miljoonan-saastolla-15-miljoonan-vahinko

      "Hallitus lopettaa harmaan talouden torjuntaohjelman erillisrahoituksen poliisilta".

      Verorikollisuus vie muuten EU:lta 1000 miljardia euroa eli 1 biljoona euroa vuodessa verotuloja https://www.youtube.com/watch?v=0umGTI74Ebw . Sillä sitä vaikka vuosittain ongelmitta maksettaisiin monta eurokriisiä. Tai no kun nuo kaikki rikkaat verorikolliset laitettaisiin vankilaan, niin näitä finanssikapitalismin(lue: sosiaalikapitalismin) tulonsiirtoja kansalta suursijoittajille ei enää edes tapahtuisi.

      Suomen SSS-porvarihallitus suunnittelee armahduslakia rikkaille veronkiertorikollisille ja haluaa vielä piilottaa hallintarekisterin käyttöönoton avulla varojen piilotusta sekä lopettaa talousrikollisuuden torjuntaohjelman. On käsittämätöntä että kansa ei tähänkään herää ja näe mitä porukkaa meillä on SSS-hallituksessa maatamme johtamassa.

    • Tarvismuuttua

      Kyllä sitä taas huomaa taas niitten vihervasurien jaskanpauhaamisen .Onhan meillä aika nurinkurinen tilanne me äänestetään vaaleissa luotetaan vaalitulokseen ja ihmiset joita vaalitulos ei miellytä ollaan jossain ammattiliitoissa,ammattiliiton kovapalkkaiset pomot rupeavat masinoiman ja aivopesemään jäsenistöä.Eihän kaikki metallimiehet kuulu metalliliiton minä olen käännyttänyt monta hitsarikin tuonne ns.Loimaan kassaan missä työttömyyspäiväraha on aivan yhtä suuri kun ns.metalliliiton ja jäsenmaksu on murto-osa .Vielä kaikille neuvoksi erotkaa vihervasuri johtosesta ammattiliitosta ja liittykää ns.Lomaan kassaan.Ammattiliittojen aika on ollut ja mennyttä aikaa koska johto ei elä tätä päivää .Johto elää edelleen jotain 50-60 lukua.

      • Eläke_Timpuri

        Tarvismuuttua. Joo sun tarvis.
        Työt alkaa seitsemältä ! Miksi et ole töissä ? Ai niin taidat olla niitä Loimaan kassalaisia joka elää meidän eläkeläisten rahoilla. Me kun olemme isoja veronmaksajia . Eka erä veroista maksettiin silloin kun oltiin töissä ,toka maksetaan nyt eläkkeistä. Kuuluttiin liittoon ja rakennettiin hyvinvointi tänne yhteiskuntaan jonka nämä nyky huseeraajat ovat ajanneet ja yhä ajavat pahempaan ahdinkoon.
        Turhaan höliset liitoista ja vasureista . Keskusta entinen Maalaisliitto ei ole ikinä ollut työläisten puolella. Sodan päätyttyä vastustivat maamme teollistamista ,meinasivat vaan maa-ja metsätaloutta kehittämällä että selvitään.
        Sotakorvauksien maksamiseksi oli pakko teollistua ,että selvittäisiin veloista .
        Paasikivi eväsi henkilökohtaisella päätöksellä Marsal avun jolloin teollistuminen sai vauhtia ja ammattiliitot alkoivat ajamaan työläisille etuja kun joukkovoima kasvoi, tuli minipalkat , lomat ja muut edut lisäkisi rakennettiin arava-asuntoja jolloin pienituloisetkin pääsivät kiinni omaan asuntoon ja hyvinvointi kasvoi lähes kaikille.
        Loimaan kassa pellet eivät olisi saanneet aikaan mitään hyvinvointia.
        Haukut väärää puuta koska hallituksen tehtävä ei ole puuttua palkanalennuksiin lomarahojen poistoon eikä mihinkään työehtosopimusten heikentämisiin.
        Sipilä ehdottaa lisätukien myöntämisiä varustamoille ja muille ? Haloo! Varustamot ovat ulkolaisten omistuksessa.
        Lisäksi ihmettelen yritystukien maksuja yrityksille jotka eivät pärjää kun toiset menestyvät hyvin . Eiköhän syyt löydy osaamattomista ahneista yrittäjistä jotka koittavat rikastua kikkailulla, lisäksi koko touhu vääristää yrittämistä. Nämä ihannoimasi puliveivarit ajaisivat minipalkat ,lomat ja kaikki muut saavutetut edut alas jolloin verotulot sen kuin pienenisivät ja ostovoima heikentyisi.


    • VoimaOlkoonKanssasi

      Aloittaja: "Ota etäisyyttä pahiksiin!"

      Ootko täysin sekaisin ja sekoittanut pahan puolen kuin Anakin Skywalker?
      .
      Ainakin SSS-porvarihallitus, varsinkin Sipilä, Stubb sekä Finanssialan Keskusliiton (FK) Piia-Noora Kauppi(kok) pitäisi viedä valtakunnanoikeuteen veronkiertokorruption lobbaamisesta SSSuomeen. Aivan uskomaton meno päällä.

      SSS-porvarihallitus hyysää verorikollisia
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13865635/sss-porvarihallitus-hyysaa-verorikollisia
      .
      Voiko joku käsittää noiden jutut O-I-K-E-A-S-T-I väärin???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2784
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2624
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1739
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1713
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1252
    8. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      69
      1071
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe