Myflower Turkki

huohooooooooo

Hirmusti kehuttiin ko hotellia ja mulle se oli ihan täys pettymys! Tulin sieltä muutama pv sitten ja en tosiaankaan voi olla samaa mieltä joidenkin kans jotka kehuivat henkilökuntaa. Ylimielistä ja ammattitaidotonta, ainoastaan siivojat oli kivoja ja tunnollisia työssään. Aamupala, höh jos siksi voi sanoa ei ollut mistään kotoisin. Samat melonit, kurkut, tomaatit ja muutama kinkun tapainen siivu joka ikinen aamu. Ei mitää n vaihtelua ja sekin kannattaa todellakin maksaa hotellilla eikä matkanjärjestäjälle niinkuin me. Maksettiin FM 42 euroo viikko ja paikan päällä olisi saanut 35 euroon. Mutta kannattaa maksaa päivittäin koska siihen todellakin kyllästyy. Ja vielä meillä jäi viimesenä päivän aamiainen saamatta koska FM haki meidät hotellilta jo 6.50 ( 5h ennen lennon lähtöä) ja aamianen alkoi vasta 7.30.
Altaille ei paista juuri koskaan aurinko, no ehkä muutamalle tuolille jotka tietty oli varattuina aamusta alkaen. Rannalle on matkaa n 800m joka myös tiedettiin ja liian pitkä noin kuumana aikana. Huone oli pieni kaksio jossa keittonurkkaus ja samassa oli telkkari jota vain yks kerralla voi katsoa istuen. Seuraava Turkin hotelli ei todellakaan ole tämä.

12

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 169

      Juu olen samaa mieltä. Oltiin siellä kesällä ja toiste en mene!

    • OE123

      Parhaat hotellit Turkissa löytyy netistä etsimällä, ei Suomalaisten matkanjärjästäjien kautta...lisäksi puolet halvemmalla. Näin ollaan tehty jo 5v. ja parhaaksi todettu. Näin vinkkinä vain!

    • Ihmettelen

      Nauratti toi "Rannalle on matkaa n 800m joka myös tiedettiin ja liian pitkä noin kuumana aikana."
      Jos siis olet tullut pari pv.sitten eli lomaillut syyskuun lopussa..ei siellä enää siihen aikaan ole edes niin kuumaa etteikö jaksaisi tollasta matkaa rannalle kävellä.
      Heinä-elokuussakin ton matkan siellä kävelee rannalle..mutta meitä on moneen junaan=)
      Ja monessa muutaman tähden hotelleissahan toi kuulostaa ihan normi aamupalalta Turkissa,kaikissa lähes vastaavaa.
      Ja keittonurkkaushan se myöskin suurimmassa osassa on ja samassa huoneessa usein pieni tv..etkä tiennyt mitä tilaat?Eikö ollut kuvia?

      • Matilda61

        Tälle alanyauskovaiselle nakottaminen kurdipanonsa baaritiskillä ei ole kuumaa. Ja jaksaa aamusta iltaan haukankatsein, jos joku kilpaileva läski vaan lähestyy omaa saalista. On viety lahjat, on annettu rahaa, on alapäätä pakotettu ottamaan, pidetään hyvänä mutta silti vaan joutuu vahtimaan mitä se tekee. On siinäkin elämää?


      • huhhellettähuhhh

        Tiedätkö, millaiset lämpötilat Alanyassa on tällä hetkellä? Ainakin sääkarttojen mukaan vieläkin kova helle!! Olin syyskuun alkupuolella Alanyassa ja oli todella kuuma, yli 30 joka päivä eikä tuullut yhtään. Siinä helteessä oikeasti voi 800m matkakin olla tukalaa. Tosin tuo etäisyys on mainittu em. hotellin kohdalla hotellitiedoissa. Mutta hotellia on tosiaan kehuttu kovasti. Minäkin olen ajatellut tuota hotellia seuraavalle lomalle. Hyvä että täällä keskustellaan hotelleista. Niistä negatiivisistakin puolista.


      • Hyvintarkenee

        Tällä hetkellä päivisin yli 30 ja öisin noin 25 astetta. Hiki päässä koko ajan, vaikka ei liikahtaisi metriäkään.


      • Suomalaiset

        Eli suomalaisen logiikalla siis heinäkuussa ei sitten voi kävellä yhtään,jos kerran syyskuun lopussa ei jaksa edes 800m kävellä,kun niin kuumaa päivällä.
        Ihan oikeesti..on jotain vikaa jos ei muka jaksa.
        Vuosikaudet käyty Alanyassa ja aina oltu heinä-elokuussa lapset mukana ja kyllä vaan ollaan kävelty päivälläkin,haloo!!!Ja niin näkyy kävelevät monet muutkin,paitsi ilmeisesti tietyt suomalaiset.
        Mutta jokainen tavallaan,keskikesällä ilmeisesti sitten olette hotellihuoneessa ilmastoinnin alla,kun ei jaksa tehdä mitään...kannattaako edes Suomesta sitten matkustaa mihinkään turhaan??


      • liiankuumaa

        Taitaa olla ongelmat vähän syvemmällä, kun tähän noin katkerasti takerrut?? Sehän oli vain pieni lisähuomautus muun tärkeän toteamisen lisäksi. Ja vaikuttaa varmasti aika monen hotellivalintaan. Näin se vaan on. Kuumimpaan aikaan (elokuussa lähinnä)on joskus matkanjärjestäjätkin peruneet Turkinmatkoja vähäisen kysynnän vuoksi. Tänä syksynä on ollut poikkeuksellisen kuumat säät vielä syyskuussakin ja jatkuu lokakuulle...


    • maijakka

      Viimeinen ja ensinmäinen kerta myös mulla ,ei toisten. Hotelli menetteli ,mutta hotelin asiakkaat täysiä ääliöitä.Olen aina luulut ,että aurinko on tarkoitetti ihmisille eikä pyyhkeille.Kaikki aurinkotuolit oli varattu pyyheillä mutta ihmisiä ei näy missään. En ole missään hotelissa varannut aurinkotuoli jo aamuyöstä ja aina olen paikan löytänyt ,mutta tässä hotellissa ei homma toiminut.

      • ilmiannoit

        Taisit olla yksi heistä.


    • mummelis

      Netistä löytyy eri matkanjärjestäjien Hotelli valikoimia ja niistä löytyy hyviä ja huonoja . kuvat sisältä ja tiedot.Jospa siellä on tällä hetkellä tiukkaa ja henkilökunta kireällä päällä. Onhan sielläkin pakolaistilanne vaikuttamassa.

    • eikoskaanfougereen

      Ap.tarkoittanee Mayflower hotellia.Asuin siinä viimev. 2 krt 2 vko ,toukok. ja syysk.
      Hotellin sijainti on siinä mielessä hyvä ,että siitä on lyhyt matka kaupungille ,basaar.ja bussiasema on myöskin lähellä.Eikä se matka rannallekkaan ole mahdoton ,paitsi rapakuntoiselle.
      Hotelli on eritt. siisti ja perusmajoitusasiat kunnossa.Aamiainen on samanl.useimmissa paikoissa ,siis tämän luokan hotell.
      Kannattaa vähän ottaa selvää etukäteen asioista ,ennenkuin varaa matkaa.
      Tämä hotelli esim.lapsiperheille tosi huono valinta ,vilkas liikenne ,pienet allasalueet jne.
      Mutta meille esim.oiva valinta ,teemme itse aamiaisen ,emme tarvitse juurikaan ravintolapalveluita heiltä ja respan henkilökunta on ollut tosi miellyttävä molemmilla kerr.ja siivoojat tosiystävällisiä aina.
      Ja emme matkusta Turkkiin kats.tv:tä ,eli minulle on sama onko siinä paikka yhdelle henkilölle tv:n edessä vai kahdelle vaiko ei tv:tä ollenkaan.
      Kun tarvitsee jonkin majoituspaikan suihkulla ja muuten järjestelee lomansa mielensä mukaan ,niin tämä paikka ei ole huono vaihtoehto.Ja hinta äkkilähtönä on ollut halpa.
      Mutta tarpeita on eril.ja vaihtoehtoja Alanyassakin riittää.
      Otimme tänä syks.äkkilähdön 2 vk. Alanyaan ja jouduimme Fougere-hotelliin ,ja se jos mikä oli p......stä.Ilmastointi maksoi esim.160 e/2vk.Carte ruoat mitättömiä ,hinta pilvissä.Onneksi on ravintoloita mistä valita ,siis ulkopuolella hotellin.

      Nämä asiathan ovat makuasioita ,kaikki ei voi tykätä samoista asioista ja onneksi on vara valita ja ei nyt ihan suoraan kannata uskoa nettikirj. mitä tämä tai tuo sanoi jostakin hotellista tms.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6519
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4203
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2607
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1548
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe