Sukuun saapui narsisti

narskis22

Aluksi oli oilikinn mukava naishenkilö. Monet sukulaiset ajattelivat, että onpa kiva kun eron jälkeen S löysi naisen. Heti alkuun iski nk.heikompiin lenkkeihin eli hieman yksinäisiin vanhapiikasukulaisiin. Toki oli virhetikki, koska nämä olivat kyllä sangen terävänäköisiä. S kiedottiin pauloihin luultavasti seksin avulla ja sen, ettei S ollut koskaan asunut yksin,,ja saatikka laittanut ruokaa. Koko ajan kuitenkin oli ilmassa "sapelien kalistelua" suhteessa S:n sisariin, jotka olivat paremmin menestyneitä. Tämähän sopi S:lle koska itsekin koki olevansa vähemmän, hyvä kun joku hoiti vuosikausien kaunat. S:n vanhemmat, tai toinen heistä, oli kuitenkin hieman varautunut (ja tädit myös) joten suunnitelmaa piti muuttaa. Vanhemmalla on monikymmenvuotinen harrastus ja yhtäkkiä narsku alkaa sitä harrastaa. Yhteisymmärrys on luotu. Samalla narsku koettelee sisarusten avioliittoja mm. flirttailemalla ja hierottavaksi tarjoutumalla (saa kiristysainesta, jos joku suostuu). S:llä on lapsia, tosin aikuisia, joten täytyy näiden suhteen lyödä mäskiksi. Aina kun lapsi saapuu tapaamiselle niin narsku häipyy. Nåin luodaan jännitteitä. Lisäksi narsku osoittaa revirinsä mm. lainaamalla ilman lupaa vaatteita. Konfliktia siis odotettavissa. Lisäksi narsku lyö pökköä pesään haalimalla omat aikuiset lapset sekoilemaan S: n taloon. Lopputulos: omaa lasta yritetään häätää.
Jatkuu (joskus)

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sukuonpahin

      Narsku bongaa yhden sukulaisista, samanlaisia kokemuksia, ja koettaa tämän avulla suosioon. Ja toki samalla vanhuksia hieroo, siivoaa yms (toki palkan vaatii). Mutta homma kosahtaa pahan kerran, sisarukset ovatkin aika välkkyjä ja homma alkaa piipittään. No onneksi ( narskun näkökulmasta) tapahtuu kuolemia ja voi sitten esiintyä lohduttavana yksilönä. Ja samaan aikaan vääntyy joka saralla semmoisiin mihin ei kaivata, valitettavasti hyväluonteiset vanhukset ei ole tottuneet täläiseen tyyppiin niin ovat höynäytettävissä.

      Ja samalla kiihtyy kilpailu (kateus) sukulaisten kanssa. Kuka leipookaan maittavimmat pullat? Jne. Tämän narskun cv koostuukin sitten 25 vuotta tyhjää ja ehkä joskus leiponut pullaa.

    • sukuonpahin

      Narsku ei anna periksi ja vaan veikkaa yhtä hevosta. Tällä välin on on jo yksi dementoitunut joten siihen sitten kiinni vaan. Ennen tätä on yritetty manipuloida sukulaisten lapsia lahjoilla sun muulla.

    • sukuonpahin

      Nyt on saatu kieroilemalla yhtä sun toista. On aika siirtyä seuraavalle levelille eli häiriköimään omia aikuisia lapsia. Näillä kun nuoresta iästä huolimatta, äidin esikuvan mukaan kenties, on jo paljon lapsia, joista hoito takkuaa. Narsku tarvii autoa hoitoruljanneissaan yms. S on tässä vaiheessa heitetty viettämään aikaansa kuten tahtoo, auto ja rahat kelpaa kyllä, mutta seura ei. Niin ja koko suvun suhteet ovat solmussa.

    • sukuonpahin

      Ja sanomattakin on selvää, että työt ei ole maistuneet. heti kun sai töitä (suhteilla) niin alkoi kolottaa sieltä sun täältä.

    • sukuonpahin

      Ja huvittavaa tässä on se, että itseään tituleeraa "auttajaksi", mutta esimerkiksi vanhusten ajaminen terveyskeskukseen ei onnistunut, jos ei saanut nk. taksikorvausta. (matka noin 1 km) Onneksi vanhukset saivat asialliset oikeat taksikyydit.

    • bhhyyuu

      Nämä peräkammaripojat ovat kyllä aika säälittäviä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe