Kovasydämmisille asiaa.

Pöytäpuhuja

Kemppinen alunperin Kauhavalta kirjoittaa kaikille kovasydämmisille:

Tässä kirjoituksessa ei ole mielipidettä pakolaispolitiikasta. Tässä kirjoituksessa on ankara vastalause sille kovuuden evankeliumille, jota maassamme levitetään. Vastalause ei ole erikoisen moralistinen. Tiedän historiasta, että ensimmäisenä kovuuden julistus syö julistajansa. Säälin Halla-ahoa:

http://kemppinen.blogspot.fi/2015/10/itsesaali.html

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EttäTämäkinPitiNähdä

      Luin Kemppisen enkä voinut muuta kuin hämmästyä. Onko se mennyt sekaisin, niin ällistyttävän affektiivinen, vihamielinen ja epäjärjellinen blogiteksti on. Eikä tainnut yksikään monista kommentoijita peesata Kemppisen ajattelua. Minkä mielihyvällä panin merkille.

      Tässä sensijaan selkoajattelua.
      http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/204074-rajat-kiinni-–-irti-eusta

      • HankamäkiKyllä

        Hankamäki kirjoittaa täyttä asiaa.


      • kkklan

        Pelottavaa on se, että kovistelevien hörhöjen kannatus näyttää vain kasvavan.


    • OsakopioIlaskivi

      miten omat lapsemme selviävät näistä veloista:

      -Sisäasianministeriö on laskenut, että jokainen henkilö maksaa 16 367 euroa per vuosi. Keskimääräinen hakemuksen käsittelyaika on kuusi kuukautta, mutta hakijoiden paljoudesta johtuen se pitenee todennäköisesti kahdeksaan kuukauteen. Eli kustannus olisi noin 11 000 euroa per henkilö, se kertaa 50 000 on 550 miljoonaa euroa. Jos puolet saa jäädä Suomeen, jokainen heistä kustantaa kotoutuksineen noin tuhat euroa kuussa. Se kestää keskimäärin kaksi vuotta, joten kustannukset tästä ovat yhteensä 600 miljoonaa euroa. Koko paketti maksaa meille 1,15 miljardia euroa. Eikä tuo summa sisällä vielä yksityisiltä vuokrattuja tiloja, terveydenhuoltoa, tulkkien käyttöä ja niin edespäin. Eli puhumme monen miljardin kustannuksista. Siinä rinnalla hallituksen suunnittelemat SÄÄSTÖT OVAT LILLUKANVARSIA, Harkimo kommentoi omassa blogissaan viikko sitten.

      -Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa:

      Raimo Ilaskivi

    • Hankalamäki

      Kai Sadinmaa sanoo: Tämän ”pakolaiskriisin” aikana on ollut surullista havaita se kuinka järkevinä pitämäni ihmiset ovat lähteneet mukaan kasvattamaan maahanmuuttajiin ja turvapaikanhakijoihin negatiivisesti suhtauvaa ilmapiiriä pitämällä yllä heihin liittyvää jatkuvaa kielteistä puhetta, mm. postaamalla fb:iin. On suuri vaara, että tällä luodaan pohjaa jollekin todella kauhealle. Tämä on syytä pitää mielessä koko ajan. Sanoilla ja puheilla luomme maailman.

      • Surullista

        Sadinmaa on pappi. Hänen "järkevinä pitämäni ihmiset" ovat oikeasti järkeviä ja ajattelevat asioita realistisemmin ja monipuolisemmin. Menevät ilmapiirin tuolle puolen.

        Jos ajatellaan päinvastoin - että luodaan facebookiin pakolaisia kohtaan positiivista ilmapiiriä - niin MITÄ SITTEN? (Muuta kuin suora tervetulotoivotus Suomeen.)

        Ilmapiiri ja vanhat vaatteet on irtoava laastarilappu. Kaikissa tapauksissa tarvitaan paljon rahaa, paljon asuntoja, työtä, kotouttamista ja sosiaalipalveluja. Ne on juuri nämä "järkevinä pitämäni ihmiset", joitten kärsii ajatella myös tilanteen vaatimuksia ja seurauksia.

        Ilmapiiri-ihmisten ilmapiiri tekee ensisijaisesti hyvää heille itselleen.


      • Maahanmuuttokirous

        Saatanallisia säkeitä sinulla.


    • Vakavuudella

      Ei ole oikein että papit hyväksyy vihan uskonnon, koska Raamattu ilmoittaa heille rakkauden uskonnon jota heidän on joka puolella julistettava. Rakkautta osoittaessa muukalaisille he kääntää selän omalle maalle.
      Kuinka he nousee omaa kansaa vastaan, tuleeko heistäkin niitä jotka korvasyyhyyn saarnaa ja lyö niitä joilla järki ohjaa talousasioita?. Jokaisella maalla ja maan kantokyvyllä on rajat. Jumala asetti merellekin sen rajat jonka yli ei voi mennä.
      Kuinka pappien ja piispojen taholta voidaan oma kansa painaa alas auttaessa muukalaisia? Kuinka he voivat sanoa että Suomen on otettava lisävelkaa pakolaisten tähden, koska näinhän juuri tehdään kun mitään rajaa ei missään ole? Velkaa joka jää tuleville sukupolville maksettavaksi! Oman maan kansalainen on yhtä arvokas ihminen ja kuinka heiltä voidaan viedä tulevaisuus ja toivo paremmasta? Häpeä tämän maan päättäjille!
      Ottavatko päättäjät tai joku toinen hallitsija itse velkaa talouteensa toisen nimiin, että voivat auttaa vieraita? Nyt käsi sydämelle vakavasti. Ei ole itsekästä ajatella järjellä tosiasioita ja omia mahdollisuuksia selvitä elämässä. Kuinka he tässä järjen käytössä ja pakolaistulvan rajoittamisessa itsekkyyttä näkee?
      On väärin piispojen ja pappien taholta sanoa, että ihmiset ovat itsekkäitä jos he totuuden pohjalta pakolaiskysymystäkin ajattelee. Ei Jeesuskaan, heidän esikuvansa tyhmä ollut, hän erotteli pahat ja hyvät. Ihminen on aina arvokas on hän maan kansalainen tai muukalainen, mutta pahuutta ja väärää Jumalan palvelua jossa armoa ei tunneta vaan jota kosto ja viha leimaa, näitä ei Jumala hyväksy, tulee ne missä muodossa tahansa. Ei auta jos rakkauden vastalahjaksi saatkin osaksesi vihaa. Ei naulita taas Kristusta uudestaan ristille!

      • Pietarska

        Olipa sekava vuodatus. Jeesus käsittääkseni oli aika ehdoton lähimmäisten rakastamisen suhteen.


      • toisenmaankansalainen

        Eikö tälle vakavuudella kirjoittajalle tullut ollenkaan mieleen esim. se, kuinka paljon rahoista, joita voisi käyttää lähimmäisten, niin pakolaisten, kuin oman maan kansalaisten auttamiseen, katoaakin veroparatiiseihin nykyisen hallituksen erityisessä suojeluksessa.


      • turhaajauhamista

        Turhaan veivaatte lapualaiset pakolaisasioista. Lähtekää vaikka puolukkaan. teillä ei ole pakolaisia. eikä tule.


    • Nilnovesubsole

      Alottaja-Pöytäpuhuja, miten paljon Kemppisen blogin tänne linkittämisen takana on oma Halla-aho inhosi? Sehän on Kemppisen tekstin varsinainen message, joka sokaisee hänen järjenvalonsa niin, että saa kirjoittamaan jopa kunnianloukkauskriteerit täyttävää tekstiä Halla-ahosta. Tuomarismies. Loistava esimerkki siitä, miten tunteet vie ihmistä. (En sääli, kuten hän alentuvasti ilmoittaa säälivänsä Halla-ahoa!)

      "Freudista ei ole paljoa jäljellä vuosisadan kriittisen tarkastelun jälkeen, mutta psykologisen projektion idea auttaa edelleen erittäin hyvin ymmärtämään sitä, miksi joku hyökkää henkilöä eikä tämän argumentteja vastaan." (kommentti Kemppisen blogista)

    • pehmeäsydämminen
      • LIIANpehmeää

        Näetkö vain kaksi joukkiota - kaltaisesi ja pakolaiskeskusten polttajat? Menee kovin yksinkertaiseksi. Hyvin harva ylettömään pakolaistulvaan realistisesti suhtautuva kuuluu "tällaiseen joukkoon".


      • Minäkinrealisti

        Pinnallista pehmeäsydämisyyttä. Suvakit eivät välitä tunnustaa, että yleinen pahaolo, kun kaiken ympärillä nähdään menevän päin helvettiä, on turvapaikanhakijavastaisuuden perimmäisiä syitä. Lainaan nimimerkkiä Turhautunut_1 Suomi24:n Maailman menoa palstalta:

        "Nämä kommentit ovat loistava esimerkki siitä turhautumisesta, jota yhteiskunnan harjoittama mamutuspolitiikka aiheuttaa tavallisissa ihmisissä, jotka EIVÄT PYSTY VAIKUTTAMAAN PÄÄTTÄJIEN PÄÄTTÖMYYTEEN MILLÄÄN TAVALLA ja jotka ehkä yrittivät vaikuttaa asiaan niillä harvoilla keinoilla, joita demokraattinen yhteiskunta tarjoaa, nimittäin ÄÄNESTÄMÄLLÄ, mutta jotka saivat sitten vain huomata, että ei sekään ole nykyään vaikutuskeino, koska vaalien jälkeen kaikki takit käännetään.

        Joten meille ei jäänyt mitään keinoa purkaa pahaa oloamme. Näemme joka päivä, miten rakentamaamme suomalaista yhteiskuntaa ajetaan suohon, mutta emme voi mitään! Voimme vain kiukutella keskustelupalstoilla mutta oikeasti emme voi mitään muuta kuin katsoa sivusta, miten hyvinvointiyhteiskuntamme annetaan pois ihmisille, jotka eivät ole panneet tikkua ristiin sen hyväksi, eivätkä tee sitä tulevaisuudessakaan."

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13868173/maahanmuuttoilta-kuka-katsoi


      • alasasajettu

        Erikoista sitten, että enemmistö kuitenkin äänesti kolme kertaa S.


    • Jeesuksenasialla

      Pappi Kai Sadinmaa facebookissa: "Kyllä hävetti kun tv-kakkosen pakolaiskeskustelussa toimittaja tenttasi maahan juuri saapuneilta turvapaikanhakijoilta, että mitä hyötyä heistä olisi Suomessa. Tahditonta ja sivistymätöntä."

      • Johtopäätös

        Niin, eihän turvapaikanhakijoilla ole mitään velvollisuuksia Suomessa, vain oikeuksia.


      • Lapsetlyhentäväthautaana

        Tänävuonna maksamme 1,5 miljard ensivuonna 3,5 miljard ja 2017 n.4,5 miljard lapsiemme suista velkarahalla.


    • satojaAsialla

      He tekevät sen itse.

      "Hampurissa vastaanottokeskuksen joukkotappelun laukaisi poliisin mukaan albanialaisten turvapaikanhakijoiden perimä "suihkuraha". Myös toisessa vastaanottokeskuksessa kehkeytyi aiemmin joukkotappelu samasta syystä.
      -----
      Braunschweigissa Ala-Saksin osavaltiossa poliisi joutui puuttumaan 300–400 ihmisen joukkotappeluun. Tappelun syynä oli varastettu kännykkä. Tilanteen rauhoittamiseen tarvittiin 60 poliisia."

      http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/satojen ihmisten joukkotappelu vastaanottokeskuksessa albaanit perivat suihkurahaa-41710

    • SuvakitVainTuntevat

      Tällaisen keskustelun kävin ystäväni kanssa, hän on tehnyt palkkasotilasuran Suomen rajojen ulkopuolella:
      Minä: ”Mitä sä luulet, keitä sieltä oikein tänne tulee? Tuleeko myös vaarallisia ihmisiä?”
      Hän: ”Totta kai tulee. Tulee sotilaitakin.”
      Minä: ”Ai kauheeta.”
      Hän: ”Sehän on ihan selvä asia. Pitäähän taistelijoidenkin hakea turvaa, jos ovat olleet väärällä puolella. Luuleksä, että ne pakenee sen takia, että ovat tappaneet jonkun oravan vai?”
      Minä: ”Ei voi olla totta.”
      Hän: ”Ei se ole mikään uutinen. Paljon tärkeämpi asia on se, että mitä he tekevät, kun eivät saa töitä ja turhautuvat. Sitä varten pitää olla Suomella suunnitelma valmiina.”

      http://yle.fi/uutiset/sari_helin_suomi_epaonnistui_jo_turvapaikanhakijoiden_kanssa/8360095

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe