Hainpa Kalevan kierrätyslaatikosta

Välivainio

lukeakseni kuolinilmoitukset sunnuntain 4.10. lehdestä. Ei ollut omaa nimeä joten panin kahvin tippumaan.

Sivulta 3 havaitsin uutisen, että 3.10.Tornion mielenosoituksessa "Turvapaikanhakijoiden maahantuloa vastustavia mielenosoittajia oli paikalla noin 400 ja rajojen avoimuutta puoltavia noin 150".

Itse paikalla olleena etsiskelin mielenosoituspaikkaa. Joku lössi olikin yhdessä paikassa. Sateenkaarilipusta arvasin, että vihermarksilaiset kommunistit, homot ja muut mädättäjät siinä oli kokoontumassa. Kävelin porukan läpi, korkeintaan 40 henkeä oli silloin (klo 12.00 plus miinus muutama minuutti). Yhdelle mainitsinkin, että taisipa olla kommunistien porukka. Tämä tuthahti jotain siihen tyyliin, ettei ole kommunistien.
Kadun toisella puolella sitten olikin enemmän väkeä joten sinne menin mukaan. Muutama puhe, sitten lähdettiin porukalla kiertämään liikenneympyrän kautta takaisin ja taas puheita, pyttipannua ja mehua. Marssilla meitä oli noin tuhat henkeä; joku mediassa sanoi laskeneensa videosta. Se video on muuten edelleenkin netissä, joten laskutaitoiset saavat halutessaan loistaa.

Kalevan mukaan siis voimasuhteet 400 - 150,
paikalla olleen (minun) arvioni noin 1000 - 40.
Poliisejakin oli enemmän kuin näitä mädättäjiä. Ei puhettakaan resurssipulasta!

Mitään häiriökäyttäytymistä en havainnut puolin enkä toisin, päinvastoin kuin esimerkiksi Tampereella, missä mädättäjät marssivat ilman ennakkoilmoitusta ja naamioituina (kuulemma näkyi värillisiäkin käsiä) ja ryöstivät sekä hakkasivat ainakin yhden invalidin. Poliisi ei luonnollisestikaan hajottanut laitonta mielenosoitusta, ei huomioinut naamiointeja (toisin kuin Lahdessa se yksinäinen lakanamies, jota koko gestapo viikon metsästi), ei ottanut vastaan rikosilmoitusta, ei pidättänyt ryöstäjää eikä hakkaajia.

Tässäpä vain yksi esimerkki Kalevan "uutisten" luotettavuudesta! Ja Polliisin luotettavuudesta varsinkin!

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 400ThisIsSuomi

      Kas kas. Työpaikan kahvitunnilla katseltiin niitä fasepookin kuvia ja meidänkin mielestä näytti, että enemmän siellä oli porukkaa mieltään ilmaisemassa kuin virallinen luku. Kiitoksia tiedosta. Tietenkin eräs mahdollisuus on, että toimittaja ei ole ollut matematiikan tunnilla hereillä ja ei siten ole oppinut laskemaan kuin tuohon neljäänsataan.
      Mutta vakavasti puhuen.. On surkeaa, että julkinen media ei kykene kuin yhteen näkökantaan ja vain yhteen analyysiin tilanteesta ja tulevaisuudesta.

    • Välivainio

      Piti vielä mainitsemani, mutta unohdin.
      Rajat kiinni -porukka videoitiin Torniossa ennen mielenosoituskierrosta naama naamalta. Oli useita videoijia kiertelemässä ja hyvin tarkkaan jokaisen kuvasivat. Nähtävästi Supolla on nyt kuvattuna väärinajattelijoita, syytteet vain pitää vielä keksiä. Ja niitähän keksitään, vrt se Lahden kaapukaveri. Ja se kaapupuku kun ei ole lähellekään samanlainen kuin Ku Klux Klanilla (vertaa Wikipedian kuviin) vaan lähinnä sen tapainen, kuin mitä pilakuvissa on.

      Oli siellä yksi sellainenkin, jonka laitteissa oli suomen television tunnus, olikohan se MTV vai muuta. Näillä muilla ei siis ollut mitään tunnuksia. Varmaan sekin jotain kuvasi jossakin, mutta ei silloin kun sen näin. Ei siis hän vaan se.

      Oli jossakin Kalevassa pikku-uutinen, että Tampereella oli ollut rajat auki -porukkaa enemmän kuin rajat kiinni -porukkaa ja että kaikki meni rauhallisesti ilman mitään häiriöitä.
      Ei sanaakaan siitä, että rajat auki -porukka ei ollut tehnyt vaadittavaa ennakkoilmoitusta mielenosoituksesta, mikä ei poliiseja kiinnostanut.
      Ei sanaakaan siitä, että tämän sakin joukossa oli paljon naamioituneita, mikä on laissa erikseen kielletty, kiellettiin myös Torniossa. Ei kiinnostanut poliiseja.
      Ja siitäkään ei mainittu, että monilla näillä naamioituneilla oli käsissä tumma iho.
      Ei sanaakaan siitä, että yhdeltä kuvaajalta ryöstettiin väkivalloin kamera ja kun kameransa menettänyt vaati sitä rauhallisesti takaisin, hänet hakattiin sakilla. Tästä on video netissä. Kuin myös ryöstäjän ja päähakkaajan kuvat.
      Eikä mainittu sitäkään, että poliisi ei ottanut vastaan rikosilmoitusta ryöstöstä ja hakkaamisesta, minkä kohteeksi tämä invalidi joutui. Puhumattakaan siitä, että poliisi olisi puuttunut itse hakkaamistapahtumaan, mikä tapahtui aivan heidän silmiensä edessä.
      Kaiken huipuksi rajat auki -mielenosoitus täyttää kirkkaasti 1.10.2015 voimaantulleet kiriteerit järjestäytyneestä rikollisuudesta. Tämäkään ei kiinnostanut poliiseja pätkääkään.

      On se vain niin paljon parempaa tämä vihermarksistinen väkivalta!

    • Välivainio

      Tämän päivän Kalevan nettisivulta sattui silmään:
      "Kuvagalleria
      Kaksi mielenosoittajaryhmää marssi aurinkoisessa Torniossa
      Pohjois-Suomi 3.10. | Päivitetty 3.10.

      Torniossa järjestettiin lauantaina Rajat kiinni -mielenilmaus, jossa vaadittiin tiukempaa linjaa turvapaikanhakijoiden vastaanottamisessa."

      Ei siellä Torniossa kyllä marssinut sitä suvakkivajakkiryhmää muuten kuin pois tapahtumapaikalta suunnilleen kello 14 tai vähän ennen. Kovin lyhyt marssijono niistä olisi tullutkin, vaikka ihan yhdessä jonossa olisivat marssineet...
      Niin että se siitä Kalevan uutisoinnista taas...
      Mitähän muuta tässä vielä ilmenee...

    • voieieivoi

      Piti sitten ihan Tornioon asti mennä tyhmyyttään esittelemään?

      • Kävinpä.katsomassa

        Joo. Oli niitä esittelijöitä neljä-viisikymmentä siellä poliisien selkien takana sateenkaarilipun varjossa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe