Suomalaisen Isänmaamme puolesta

ProPatria

Nyt jokainen Isänmaataan kunnioittava suomalainen ylös, ulos ja toreille!

Hommaforumin etusivu, jossa erilaisia ilmoituksia ja linkkejä: http://cms.hommaforum.org/

(Tämä ei ole Hommaforumin tälle sivustolle tuoma ilmoitus, vaan täysin yksittäisen, isänmaallisen ajattelijan oma teko.)
*****
"Jotain Rajaa -mielenosoitus
05.10.2015 08:53
Jotain Rajaa - Kansanliike vastuullisen maahanmuuttopolitiikan puolesta

Maahamme on tänä vuonna tulossa yli 50 000 turvapaikanhakijaa. Jo yksin tämän vuoden tulijoiden vuosittainen kuluerä lähentelee miljardia. Maahamme tulijoista valtaosa edustaa sellaisia ryhmiä, jotka ovat kantasuomalaisiin ja muihin tulijoihin verrattuna reilusti yliedustettuna sekä työttömyys- että rikostilastoissa. Ongelmat ovat jo alkaneet ja poliisinkin on ollut pakko myöntää, että turvapaikanhakijat ovat tuoneet mukanaan turvattomuutta.

Hallituksen harkitsematon ja vastuuton politiikka on pääsyy ennennäkemättömään tulijoiden tulvaan rajoillamme. Euroopan avokätisimmät rahalliset avustukset turvapaikanhakijoille ja suurin oleskeluluvan todennäköisyys ovat toimineet jo ennestään houkuttimena, jota pääministeritasoa myöten annettu kutsu on vain korostanut. EU ei omaa kykyä tai halua hallita ongelmaa, jolloin tulijoiden määrä vain kasvaa ja Suomi näyttäytyy yhä houkuttelevampana kohteena sadoilletuhansille uusille tulijoille.

Kykymme auttaa niin omia hädänalaisiamme kuin pakolaisleirillä asuviakin on jo kärsinyt. Leipäjonot pidentyvät, lastentarhoja suljetaan ja velkaa otetaan kokoajan lisää täysin hallitsemattomaan tahtiin. Päättäjät puhuvat uhkaavasta työvoimapulasta samalla kun maamme työttömyys jo lähellä kymmentä prosenttia. He puhuvat kansainvälisistä sopimuksista samalla kun muut EU-maat viittaavat kintaalla niin Schengen-järjestelmälle kuin Dublin-sopimuksellekin.

Vaadimme, että hallitus ryhtyy välittömästi tehokkaisiin toimiin turvapaikkaturismin kitkemiseksi, maahamme väärin perustein tulleiden poistamiseksi sekä auttamisresurssien kohdistamisesta oikeasti hädänalaisiin ihmisiin mahdollisimman kustannustehokkaasti. Vaadimme JOTAIN RAJAA maahanmuuttopolitiikkaan.

---

Jotain Rajaa -kansanliike järjestää ensimmäisen mielenosoituksensa 10.10. kello 15 Helsingin Narinkkatorilla. Toivotamme mukaan kaikenikäiset ja -näköiset ihmiset etniseen taustaan, sukupuoli-identiteettiin sun muihin katsomatta. Liikuntaesteisille on varattu tilaa esiintymispaikan edestä.

Tarkoituksenamme on antaa hyvä kuva suomalaisista joilla on määrätietoinen, mutta asiallinen pyyntö päättäjille. Kunnioitamme Suomen lakia tarkkaan. Noudatathan myös seuraavia ohjeita:

- Ei päihteitä - tulethan paikalle selvänä. Tapahtumamme on perheystävällinen.
- Käyttäydy fiksusti - ei herjauksia, ei pillien puhaltelua tai naamioitumista.
- Ei järjestötunnuksia - edustamme yhteistä asiaa, emme kuppikuntiamme

---


Yhteydenotot ja järjestäjät:

Kyuu Eturautti
[email protected]
050-5950047

Jani Perttilä
[email protected]
041-3671986

Seppo Saarela
[email protected]

Hommaforum

Facebook

www.monikulttuuri.fi

Keskustelua."

*****

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hienoa

      Hieno juttu!

    • ProPatria

      Viimelauantaista mielenosoitustamme Narinkkatorilla (3.10.2015), jota seurasi marssi, sekä kokoontuminen Snellmanninpatsaalla ja joka oli nimeltään "Rajat kiinni", johti päävetäjänä Susanna Kaukinen, Itsenäisyyspuolue.

      Palatessaan Snellmanninpatsaalta kohti Yliopiston (Porthania) lähellä olevaa autoaan, naamioituneet suvakit hyökkäsivät hänen kimppuunsa:

      http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/10/suvakit-yrittivat-ryostaa-minut

    • ProPatria

      Narinkkatorilla muuan naismielenosoittajamme oli kantanut omaa plakaattiaan, kun kaksi lastenrattaita työntänytä suvakkinaista oli käynyt häneen käsiksi, repinyt plakaatin hänen kädestään ja tallonut sitä maassa.

      Nainen kertoi netissä olevansa järkyttynyt. Yrittäessään kertoa paikalla olleille poliisille tästä hyökkäyksestä, poliisi oli häätänyt hänet pois.

      Kyseessä oli pahoinpitelyrikos. Toista henkilöä ei lain mukaan saa tarkoituksella koskettaakaan, kuten Eduskunnasta muistamme. Eikös Hilkka Ahdetta (sos.dem.) joku toinen edustaja tökännyt sormella rintaan ja tästä tuli oikeusjuttu?

      Laki ei siis koske samoin kaikkia. Vassaria ei saa hipaistakaan, mutta vassari saa vaikka useammin voimin yhdessä, väkivallalla käydä toisinajattelijan kimppuun.

      • TuokaaLisääValoon

        No olipa siinä lempeitä "äitihahmoja"? Tais olla pariskunta..toiv hallitus ottaa jo Suomalaisen vastuun kasvavista pienokaisista, etteivät joutuisi elämään tällaisten eläimellisten ihmisolioiden rakkaudellisessa ilmapiirissä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      291
      3197
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1591
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe