suomen tulevaisuus

iirakki

Ruotsin raja on suljettava pakolaisilta.Sipilän hallitus on kaadettava ja sipilä on saatava vastuuseen puheistaan ,joilla houkutteli pakolaisvirran suomeen.

70

4374

3Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin on.

      • Anonyymi

        "Suomalaiset ja askenaasijuutalaiset ovat erityisryhmiä"

        ”Meillä on muihin maihin verrattuna tiettyjä etuja, joita tutkijat ovat osanneet hyödyntää. Yksi asia on väestön geneettinen ainutlaatuisuus. Suomalaiset ovat askenaasijuutalaisten tavoin oma pieni väestöryhmänsä, jolla on oma luokka kansainvälisissä geneettisissä tietokannoissa”, Palotie selittää.

        Geneettisissä tietokannoissa maailman väestö on jaettu kahdeksaan luokkaan: afrikkalaiset, latinot, eurooppalaiset poissulkien suomalaiset, askenaasijuutalaiset, itä-aasialaiset, suomalaiset, etelä-aasialaiset ja muut.

        Lääketieteensäätiö

        Geenitieto avaa uuden ulottuvuuden – suomalaisilla on erityisasema alan tutkimuksessa

        Hesari 16.11.2020


    • rikasz

      Sipilä on rikas mies.
      Sinä tavallinen et mahda hänelle mitään.
      Sorry

      • uskonsota

        Mitähän mieltä profeetta muhamed on väärä uskosesta sipilästä. Mitäs se sipilä sanoikaan profeetasta.


    • Bror-Erik2414

      Suomen Tisutarinoijat eivät kaada yhtään mitään :)

    • päivääjouluun

      Miten selitämme lapsillemme ja lapsenlapsillemme ? Suomesta on tullut kehitysmaa ja eläintarha. Lapsemme tulevat syyttämään aikanaan sukupolveamme.

      Sipilälle jouluvieraaksi 50 luku- ja kirjoitustaidotonta karvasta apinaa. Sipilälle joululahjaksi pukilta henkilökohtaista rikastustapahtumaa vieraiden kanssa, vaikka yksitellen tai ryhmässä joulupuun äärellä.

    • jhkjh
    • masentavaa
    • venäjäonhyvä
    • EiHyvinLopuTämä

      Mikä helvetin tulevaisuus? Maa on jo konkurssikypsä ja joku taukki huutaa tulevaisuudesta!!???Vittu että olette tyhmiä!! Herätkää ja katsokaa välillä narsistit ikkunasta ulos niin näette päivä päivältä kuinka maa vajoaa....Suomi tulee ottamaan velkaa helvetisti seuraavat 10 vuotta niin mitäköhän siellä tulevaisuudessa olisi?Paratiisi vai? Suomi on jo hinnoitellut itsensä ulos tulevaisuudesta.Maa on täysin lamassa kohta ja sen tulee huomaamaan ,ikävä kyllä,kärsimään syntyneet nuoret parit jotka yrittävät perhettä ja elämää perustaa,tosin turhaan koska tulevat häviämään lähes kaiken mitä ovat säästäneet ja sijoittaneet.Tälle nauretaan nyt mutta ei 2vuoden päästä...nyt ei kannata tehdä lapsia eikä ostaa mitään kun tilanne hunonee koko ajan pahemmaksi suomessa,koittakaa jo tajuta.Nuoret eivät pysty millään maksamaan velkojaan takaisin mitä nyt ottavat,kai joku on sanonut sen heille?Jos korot eivät ala nousta kohta ,pankit tulevat veronmaksajien lompakolle ja mitäköhän siitä seuraa....miettikää...tarkoittaa että suomi ottaa lisää velkaa ja sen maksaa...niin...ne nuoret.Nyt kannattaa miettiä tarkkaan mitä ostaa.

      • EiAlistuta

        Suomi on noussut sodan jälkeen tuhkasta. Miksei tästä?


      • jyuku

      • Anonyymi
        EiAlistuta kirjoitti:

        Suomi on noussut sodan jälkeen tuhkasta. Miksei tästä?

        Sodan jälkeen perustettiin valtion teollisuutta, mikä oli menestyksen salaisuus. Nykyinen uusliberalistinen elinkeinoelämä ei Suomea auta millään tavoin. Työttömyys pidetään korkealla ja liikevoitot kierrätetään veroparatiisien kautta maailmalle.


    • naisnais

      Toivon, lisää, lisää, lisää pakkasta - vain se voi tänä aikana auttaa. Suomi on Suomi. Ei täällä lusmut laiskiaiset pärjää. Suomessa on ankarat kelit, valoa ei ole, kaamosta sensijaan on, koulutusoikeus ja -pakko on, vaikka sairaalassa, sivistyminen on elinehtomme, työssäkäynti joka ihmiselle myös oikeus ja velvollisuus.

      Vertaa: Mamut kertoivat haastattelussa tulevaisuudensuunnitelmistaan , toiveammatikseen Suomeen päästyään ammatikseen olla vain rauhallisesti ja mukavasti kotona, MV ammatti se on ??? Kivahan se minunkin olisi olla kotiäiti tai koti-ihminen. Kuka maksaa minun kotiolemiseni ???

      Suomessa oletetaan kaikkien tekevän jotain elantonsa eteen, kykyjensä ja resurssiensa mukaan, yleensä ihmiset haluavatkin jotenkin yhteiskunnan osaksi. Eivätkö ne kahjot ymmärrä mitään ?

      Itse olen tehnyt töitä jo 35 vuotta, ottanut köyhänä opintolainat ja maksanut ne takaisin, kasvattanut lapseni, teen edelleen vuorotyötä tässä rakkaassa pimeässä ja kylmässä Suomessa oli keli mikä hyvänsä. Herään klo 05, lähden aikaisin duuniin bussilla-metrolla-bussilla, tunti per siivu aamuin illoin, Helsingin ruuhkaliikenteessä, naisvaltaiselle pienipalkkaiselle alalle tekemään osuuteni, että saan vuokran, ruoan, laskuni maksettua. Aivan kuten kaikki suomalaiset ihmiset Suomessa tekevät, oli sää -30 tai jotain muuta. Ei Luoja laiskoja elätä.

      Ensimmäisinä asioina lapsena meidät opetetaan käyttäytymään, oppimaan sosiaalisia sääntöjä, esimerkiksi kunnioittamaan toista ihmistä ja toisen ihmisen fyysistä olemusta, olla kajoamatta toiseen ihmiseen tai hänen omaisuuteensa - ja mm. pukemaan vaatteita tarpeeksi, ettemme jäädy kuoliaaksi autoon ulkona talvella.

      Kerrottakoon tämä kaikki niille hevon hel..n tyhmille, laiskoille ja rumille maailmanvaeltajille, helpon elämän perässä matkustaville. Suomi on oikeasti karu ja ankara maa olosuhteiltaan, täällä ei nössöt tai tyhmät pärjää !

      Suomen miehet, naiset ja lapset ovat sitkeitä, ahkeria, lämpimiä ihmisiä kylmässä - ja lahjakkaita alalla kuin alalla.

      JA: Suomi-mies on maailman paras !!! Tämä kiitos on suunnattu kaikille Suomen miehille. Miehet kohtelevat naisia kauniisti, kuin kukkaa kämmenellä. En voisi koskaan ajatella muuta kuin suomalaista miestä elämääni herkuttamaan.

      Suomesta on tullut kehitysmaa ja eläintarha vuonna 2015. Suomi on pilattu. Isänmaamme koskemattomuutta on loukattu. Maamme johdolle nauretaan maailmalla. Sieluni itkee.

      Itsevaltias työkyvytön, mutta sairaudentunnoton JS antoi mediassa kutsun kaikkeen maailmaan kenen hyvänsä, siis kenen hyvänsä, astella Suomeen !!!! Rajat on auki, papereita ei kysellä. Onko JS:llä munaa kertoa tämä kasvokkain vielä hengissä oleville veteraaneillemme ? Oliko näiden silloisten nuorten komeiden ja hyväsydämisten isänmaallisten miesten elämäntyö turha ? Jumaliste JS, minkä olet mennyt tekemään. Häpeä. Olisiko JS vihdoin aika antaa mediassa kansalle anteeksipyyntö ja ilmoitus vetäytymisestä ja jättää politiikka. Millainen työterveyshuolto ministereillä on ? On se härski. Ilme on tyhjä Kempeleen pojalla - ilman täyttä ymmärrystä tehtyjä tekoja ?

    • Ggtggg

      Sipilä on mielipauoli sairas paska. Vittu voi olla mies hullu.

      • mika.m00000

    • kieroonkasvanutko

      Sipilä kakkaroineen on niin jäänyt Stubbin lumoihin ettei insinööriaivoilla pysty kuin tuhoamaan jo olemassa olevan Suomen.Stubb on kasvanut Kauniaisten ruotsinkielisessä ympäristössä jossa nämä mamut nähdään halpana työvoimana itsekkäiden etujaan vaativien suomalaisten tilalle,joten mitään toivoa meillä ei ole.3 vuotta vielä ja se riittää siihen että olemme konkurssikypsä valtio johon eu:n korruptoituneet hienohelmat tulevat sanelemaan ehdot.Isäni 5vuotinen sotaretki on hukkaanheitetty aika,nykymeno on pelkkä irvikuva kaikkea syleilevine arkkipiispoineen ja valtamedia suvaitsevaisineen.Tämä on tuhon tie.Pauli Vahtera osaisi kertoa tästä,mutta taitaa olla pannassa.Totuudenpuhujat kivitetään aina ensimmäisenä.

      • hyyryti

        5-vuoden päästä, kun ulkona on pimeetä, ylisuojeldut petoeläimet ottaa vallan, kukaan ei uskalla liikkua ulkona iltahämärissä,, historian pitäisi opettaa, tälläkertaa ei käynyt niin, harmi. Miksi muka köyhä suomi maksoi venäjälle 1800 luvulla kalliita sudenmetsästyspalkkioita, jos niille ei olisi ollut tarvetta, silloin ihmisillä ei ollut näitä sairaita ihannuuksia, jokainen yritti puolustaa perhettään. Miksi kansa on niin tyhmä ettei opi historiasta mitään, väittävät etei susi ole tappanut ketän 100-vuoteen, voi reppanat- kun ne tapettiin onneksi yli 100-vuotta sitten juuri sen takia kun ne tappoi ihmisiä-


    • 45678okjhgfghjmnbv567

      kivat sulle.

    • pietuASDFGHHGFDasd

      soinin puheet voi tulkita monella tavalla.

    • MONISTUS-KÄYNNISSÄ
    • pieta888987

      rasset rakuttaa.

    • AEn_puolesta
    • rogervenäjä
    • dfghjkjhgfdfghjkjhgf

      uppia eli ylös tämä ketju

    • mikahuumetuovilankummi99

      upup

    • qazedc

      Alas tämä ketju! Kyllä on taas idiootit asialla.

      Katsotaanpa huomenna, millaisen rasistisen vihapuheen Sauli Niinistö pitää.

      Vuodentakainen ulkomaalaisvihan lietsonta on vielä tuoreessa muistissa!

    • ghjklölkjhg89876789iuj

      rasistit vaan jaksaa ja jaksaa...

    • sairastasakkia

      kattokaas kukka suomessa vokkeja hallinnoi?suurin osa demareita eli vitut näitä ei valtaan kannata päästää suomessa on miljoona ählyä ja kuinka sitten suu pannaan.kun nää 30donaakin jo selkkauksia aiheuttaa

    • ghjklölkjhg89876789iuj

      hallitus vielä kaatuu,sanon minun sanoneen...

      • älyäläjätä

        Kovalle se ottaa se Mafian kaatuminen calabriassa
        saatikka sitten ala Suomessa.


    • ghjklkjhghjkjhghj

      rakuttavat rasse perikset..

    • Pilkkuville

      Suomi satavuotta,mitäkaikkia meille tarjotaan tähän liityen mediassa mutta,ihmetyttäämiten olemme voineet pitää itsenäisyytemme onko nyky maahan muuttajille näytetty hautaus maiden sankari haudat,kerrottu mitä tämä on maksanut,ne nuoret ei paennee merten taa ja jättäneet perheitä,kun isän maa tarvitsi.

    • jjhggfdddfghjkljhgfdfgh

      rasistin serkkupoikaa lykkivät.

      • dfghjASDFG3456ASDFG

        pitäisi se rogerin serkkupoikansa
        rauhaan jättää .


    • oskaeru

      ei tuu muuta mieleen kun on hankittava retkikeitin, säilykkeitä, vettä, kynttilöitä ja taskulamput/radio ja pattereita himaan, makuupussit kahdelle ja antibiootteja.

    • rogerero

      on kylmä ihminen joka ei suojele heikompiansa.
      rasse on uuninpankolla.

    • Robert_MacGregor
      • jiihoo68

        Hear, Hear


    • Pakolainen968895798

      Tarkoitatko suomen pakolaisia vai pakolaisia suomesta?

    • fghjklkjhgrfookeri

      tervetuloa sotaa pakoon.
      rasistikin voi myöntää että sota on siellä päällä
      ja pakko paeta.
      [email protected]

    • vihreäaate

      samaa mieltä edelisen kanssa.

    • jackheska

      ja minä myös.
      sotaa ne pakoon tulee , ja ihan syystä.

    • Rudel

      Sama rajavalvonta kuin itärajalla ja viisumit käyttöön, niin vähenee matujen tulo ruotsista.

      • pekkahaavistostaisopres

        kyllä pakolaiset saa tulla ruotsista tänne ja toisinpäin.


    • vihreäaatekunniaan

      kyllä näin on.
      sotaa ne irakilaisetkin tulee.

    • Allahhii.odotellessa

      Erillaisia kuitenkin, ihan liikaa näihin oloihin. Korottavat mahtipontisesti ääntään, ovat riitaisia eli samat riidat jatkuvat täällä, mitä pakoon lähtivät.
      Eivät sopeudu mitenkään päin, eräskin viisi vuotta asunut, ei Suomen sanaa puhu mutta korvaukset kelpaa, itse tekee 40-vuotta töitä ja saa vähemmän eläkettä mitä nämä nostaa.

      • Ihmettelen.vaan

        Mistä ihmeestä tiedät paljonko joku irakilainen pakolainen saa avustuksia. Oletko kysynyt? Luuletko, että vastasi rehellisesti?
        Uskoitko mitä sanoi?
        Mistä ihmeestä tavallinen kansalainen on saanut sen käsityksen, että Suomi on demokratia, ja kaikki ihmiset tada-arvoisia?
        Mistä ihmeestä puhutaan, kun syytetään matuja kaikista Suomen ongelmista, ja heitä on sentään tullut suurina määrinä vasta v. 2015. Oliko Suomen asiat siihen asti moitteettomassa kunnossa?


    • Kassuuul

      Vaatimushan se on tuokin. Minusta nähden pakolaiset saavat mennä Ruotsiin.

    • pietarieroska

      ei ruotsiin.
      suomessa on tilaa.

    • kooree

      Sipilä on pahimman luokan maanpetturi.

      Mitä muutakaan voi sanoa pääministeristä, joka myy kansallisomaisuutemme ulkomaille ja lahjoittaa isänmaamme vihamielisille maahantunkeutujille?!

    • visilonerpietu

      sipilä on realisti ja nero.
      vihreissä on myös sipilää ymmärtäviä.
      [email protected]

    • kepupettääaina

      olet ton ajatuksen kanssa hakoteillä.
      tuskin sipilä kerää pointsit teoistaan.

    • lpcghfmhv

      Sippilä on tyhmä ääliö ja maanpetturi,niinkuin muutkin eduskunnan pellet ja rajat auki suvakit. Hallitus nurin ja rajat kiinni.Kaikki väärän väriset eli p_askaan vivahtavat ihmiset ulos SUOMESTA. Ja visioneeri pitäkööt turpansa kiinni.Typerä viherpiipertäjä suvakki,millä ei ole mitään käsitystä normaalista elämästä.Ootkos jo 20v.täyttänyt??

      • Anonyymi

        HYVÄ PUHE


    • äeoasjkxc

      Ok, on se hieno että Suomi on kohta Ukrainan tapaan miehitetty.

      • Anonyymi

        niin tulee olemaan..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        niin tulee olemaan..

        kyllä se rasset tajuttaa turhaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kyllä se rasset tajuttaa turhaan

        opettele kirjoittamaan oikein


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        opettele kirjoittamaan oikein

        se siitä kieliopista


      • Anonyymi

        Ahaa, kerro ihmeessä milloin se tapahtuu.


    • Anonyymi

      Joko Sipilällä Kempaksessa kustoloppa-patsas?

      • Anonyymi

        kohta on.


    • Anonyymi

      Soturin sydän:
      Hyvin on. Hyvin vaikea on katsoa unohdettuja aikoja .Hyvin vähän niistä monikaan tietää. Tai sitten valehtelen .Se jääköön kunkin arvioon-

      Vähemmän tuosta puhutaan jos laisinkaan.Kun elämässä kohtaa vaihtoehdon on se joko yhteiskunallinen tai oma .Tässä maailmassa on valtiollinen sellalinen ollut vaikea.

      Josko tuossa tai muissakaan valintoja on ollut. Puupelit ehkä ajattelevat niin.

      Vaan totuus on toinen . Se on niin jos tulee paikka on henki annettava. Tuntuu jotta ei ,mutta perhettä tai kavereiden henkeä ??? monta Taakse en juokse . Seison ja katson ,ei luoti kohtaa ,mutta se kaataa kaiken ympäriltäni. Seison katson kaikki ,katuu .Tulee hiljaisuus .

      Miksi en kaatunut ,veljet .Vwljwt mitä teitä tuli .Kunnian kentille lähditte .Osa teistä antoi sydämmensä pirulle jota koetin kääntää oikeuden tielle .Mitä sota veljeni teoille teki.Teki se sen myös minulle ,mutta koetin säilyttää niin veljeyden kuin sen oikeuden minkä vuoksi taistelin .Miksi muutoin ja kaikki jonka menetin menetin veljeydessä joka oikeuden mukaisemattomuuteen meni ja hiljaisuudessa nielen.

      • Anonyymi

        Joisit enemmän, luuseri!


    • Anonyymi
    • Ruotsin rajan sulkeminen on turhaa. Ei ne suomalaisia pakolaiseksi ota.

    • Suomen tulee turvata Ruotsin Lappi ja Länsipohja välittömästi erikoisoperaatiolla ja rakentaa muuri Uumajan alapuolelta Norjan rajalle saakka estääkseen Etelä-Ruotsista kasvavien kalifaattien määrän nousevan myös pohjoiseen vielä pelastettavissa oleville alueille.

    • Anonyymi

      Sitä se Suomen laiton hyökkäyssota Neuvostoliittoon on teettänyt, kuolleita on tullut roppakaupalla.
      Silloinkin on ollut nähtävissä sodan kylmät kasvot.
      Miesmenetyksiä rintamalla.
      Kotijoukot jääneet oman onnensa nojaan, näkemään nälkää ja potemaan sairauksia, lapsia kuoli monissa perheissä, pätevän hoidon puuttuessa, miehet päästettiin rintamalta lomalle hautaamaan rakkaitaan.
      Ja sodasta takaisin tulleet miehet raajarikkoina ja sekopäinä , rintamapeloista ja traumoista, kotiutuneet kotiin, jos se vielä on ollut pystyssä, perheen keskelle.
      Heidän, perheenpään henkisen pahoinvoinnin on moni heidän jälkeläisensä ja perheenjäsenensä, jos niitä on ollut, moni saanut kokea ja tuntea myös nahoissaan.
      Suomessa sota muistetaan lähinnä Karjalasta, jonka silloinen Neuvostoliitto vaati itselleen sodan loputtua.
      Tämä on yksi totuus historian lehdillä.
      Karjalasta tuli pysyvä ja unohtumaton, poliittinen aihe ja ase Suomeen, poliittisena vaikutusyrityksenä tuleville sukupolville, syytää kaikki tapahtunut Itänaapurin niskaan.
      Palkintona osalle veteraaneja rintamamiestila, josta entinen omistaja oli kalunnut puuston, niin että ei ollut jäänyt metsään muuta kuin puoliksi maatuneita risuja, pelloiksi kuokittava hallainen suo, linnuille ei kunnon pesimäpuuta. Tilanhoidon velvoitteet sälytettiin perheille niskaan.
      Tehkää lapsia kaatuneita korvaamaan, kehotettiin perheitä.
      Jälkeläisiä syntyi, lapsia , jotka nyt ovat valtiovallan kiroamat, suuret ikäluokat, jotka enimmäkseen köyhinä ovat tientukko ja liian suuri menoerä maata johtavien mielestä, nyt vanhoina ja tuottamattomina, joskus nuorempana, nyt alas ajetun maaseudun ylläpitäjinä vanhempiensa jalanjäljissä ahertaneina, myöhemmin EU:n alas ajamien pientilojen perillisinä, Ruotsiin lähetettyinä, sinne jääneinä sotalapsina, Ruotsiin lähteneinä nälkäpakolaisina.
      Ja nyt heidät jätetään oman onnensa nojaan Hyvinvointialueiden, Suomen terveydenhuollon alasajon myötä, Hallituksen ja viisaiden päättäjien toimesta.
      Karjala kyllä muistetaan.
      Sota-ajan monin tavoin kärsinyttä traumasoitettua ja alistettua kansaa ei.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4435
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      242
      2196
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1620
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      158
      1423
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      277
      1256
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1117
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1074
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1065
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      54
      969
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      953
    Aihe