Jotain Rajaa-kansanliike 10.10.klo 15,Narinkkatori

KotimainenAsia

Jotain Rajaa - Kansanliike vastuullisen maahanmuuttopolitiikan puolesta.

Jotain Rajaa -kansanliike järjestää ensimmäisen mielenosoituksensa 10.10. kello 15,
Narinkkatorilla.

Maahamme on tänä vuonna tulossa yli 50 000 turvapaikanhakijaa. Jo yksin tämän vuoden tulijoiden vuosittainen kuluerä lähentelee miljardia. Maahamme tulijoista valtaosa edustaa sellaisia ryhmiä, jotka ovat kantasuomalaisiin ja muihin tulijoihin verrattuna reilusti yliedustettuna sekä työttömyys- että rikostilastoissa.

Ongelmat ovat jo alkaneet ja poliisinkin on ollut pakko myöntää, että turvapaikanhakijat ovat tuoneet mukanaan turvattomuutta.

Hallituksen harkitsematon ja vastuuton politiikka on pääsyy ennennäkemättömään tulijoiden tulvaan rajoillamme. Euroopan avokätisimmät rahalliset avustukset turvapaikanhakijoille ja suurin oleskeluluvan todennäköisyys ovat toimineet jo ennestään houkuttimena, jota pääministeritasoa myöten annettu kutsu on vain korostanut.

EU ei omaa kykyä tai halua hallita ongelmaa, jolloin tulijoiden määrä vain kasvaa ja Suomi näyttäytyy yhä houkuttelevampana kohteena sadoilletuhansille uusille tulijoille.

Kykymme auttaa niin omia hädänalaisiamme kuin pakolaisleirillä asuviakin on jo kärsinyt. Leipäjonot pidentyvät, lastentarhoja suljetaan ja velkaa otetaan kokoajan lisää täysin hallitsemattomaan tahtiin.

Päättäjät puhuvat uhkaavasta työvoimapulasta samalla kun maamme työttömyys jo lähellä kymmentä prosenttia. He puhuvat kansainvälisistä sopimuksista samalla kun muut EU-maat viittaavat kintaalla niin Schengen-järjestelmälle kuin Dublin-sopimuksellekin.

Vaadimme, että hallitus ryhtyy välittömästi tehokkaisiin toimiin turvapaikkaturismin kitkemiseksi, maahamme väärin perustein tulleiden poistamiseksi sekä auttamisresurssien kohdistamisesta oikeasti hädänalaisiin ihmisiin mahdollisimman kustannustehokkaasti. Vaadimme JOTAIN RAJAA maahanmuuttopolitiikkaan.

Jotain Rajaa -kansanliike järjestää ensimmäisen mielenosoituksensa 10.10. kello 15 Helsingin Narinkkatorilla. Toivotamme mukaan kaikenikäiset ja -näköiset ihmiset etniseen taustaan, sukupuoli-identiteettiin sun muihin katsomatta. Liikuntaesteisille on varattu tilaa esiintymispaikan edestä.

Tarkoituksenamme on antaa hyvä kuva suomalaisista joilla on määrätietoinen, mutta asiallinen pyyntö päättäjille. Kunnioitamme Suomen lakia tarkkaan. Noudatathan myös seuraavia ohjeita:

– Ei päihteitä – tulethan paikalle selvänä. Tapahtumamme on perheystävällinen.
– Käyttäydy fiksusti – ei herjauksia, ei pillien puhaltelua tai naamioitumista.
– Ei järjestötunnuksia – edustamme yhteistä asiaa, emme kuppikuntiamme

YHTEYDET:

Facebook

www.monikulttuuri.fi

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pöljäätouhuakaikki

      Ei tässä maassa ole päättäjiä eikä näkyä mitäpitäisi päättää.

      polittikalla ei koskaan ajeta mitään oikeita asioita, kysehän on pelkästä enemmistön vallasta kuinka sellainen voi toimia mukamas oikeaiden asioiden edistäjänä höh!

    • Onnäin

      Erittäin asiallinen aloitus ja tärkeä kutsu mennä Narinkkatorille. On uskomatonta, että helluntaiseurakunnat tukevat tätä hallitsematonta elintasopakolaisten virtaa Suomeen!

      • TutkitItseämAsuukoJesusM

        Useimmilla hell.srklaisista ei välttämättä ole profeetallista silmää!
        Siihen ei kouluteta, vaan Henki antaa sen otolliseksi katsomalleen.
        MUTTA jos silmä on suurimman osan elämisen ajasta -kiinnitettynä TELEVISIOON TAI ÄLYPUH TAI LÄPPÄRIIN ja niiden maailmallisiin, saastaisiinkin tarjontoihin..Et voi enää erottaa hengellistä epäaidosta.
        Siksikään ei voi erottaa Pyhän Jumalan viestiä pakolais?ivaasiosta.

        He ovat jumalansa lähettäminä tulleet maata valtaamaan mahdia odotellessaan! Se on käsky ja takana piilevä paha suunnitelma..
        Joitain voi JUMALA osuttaa evankelistansa kohdalle, joka (harva) puhuisi esim. arabiaa ja kohde ois Kutsussa..mutta Suomessa on ollut pizzerioita islammaista jo kauan, kuka ymmärtänyt jo silloin heidän sielunsa laidan; vai onko vatsa ollut Jeesuslaisten jumala jo tuolloin?

        NYT ollaan loppukurituksissa, miekkalähetys on keskuudessamme ja meidän 'kaksiteräinen miekkamme' tylsyneenä (92) jossain hyllyssä pölyttyy. siinä tosin ei terääkään.
        On tosi kyseessä, miekkaa seuraa myös toinenkin miekka, joka kaveeraa ensimmäisen kanssa, jopa yhteistyössä...Goog.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1756
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1367
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      5
      1292
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1253
    5. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1250
    6. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      11
      1157
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1156
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      601
      1114
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      7
      1027
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      964
    Aihe