JFK:n sisaren Rosemaryn lobotomia

450

Iltasanomissa on kirjoitus John F.Kennedyn sisarelle Rosemarylle tehdystä lobotomiasta. Kuvassa hänen järkyttävä kohtalonsa näkyy selvästi. Neuroleptit eivät ole kaukana siitä, mitä ne saavat aikaan. Ne tuhoaa ihmisen elämän.

12

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 450

      Kuolemakin on parempi kohtalo kuin lobotomia.

    • sattuukuuluisillekin

      Liian ylpeä isä oli syynä perheen piti olla täydellinen mutta 1 huti tuli.

    • moderni_lobotomia

      Rosemaryn tapausta sivuttiin parin viikon takaisessa Peter Bregginin radio-ohjelmassa. Pääaiheena oli modernin psykokirurgian muoto DBS eli syväaivostimulaatio. Hyvin vaurioittava toimenpide.

      the dr. peter breggin hour – 30.9.2015
      Journalist Danielle Egan and I document the tragic truth about Deep Brain Stimulation (DBS) for depression, and about psychosurgery past and present.
      Danielle is a courageous, brilliant journalist, well-armed with facts, who has personally interviewed victims of these technological abuses.
      http://drpeterbregginshow.podbean.com/e/the-dr-peter-breggin-hour-–-093015/

      • OCDFinland

      • moderni_lobotomia

    • botoxhoidon_haitat

      Kyllähän tässä niin suuri totuuden siemen itää mutta jättäisin kyllä Rosemaryn aikaiset, sen ajan tasoiset neurologis/kirurgiset lobotomiat ihan rauhaan. ihan pelkästään siitäkin syystä, että nyky neurologia varmaankin sitä käyttäisi jos kyseessä olisi turvallinen toimenpide.

      kyseessähän oli senaikainen, tai itseasiassa paljon varhaisempi psykiatrisen hoitomuodon 'läpimurto'. Toivoisin vaan, että termi; kemiallinen lobotomia ei saisi koskaan liikaa huomiota, koska termit yhdistetään liian helposti toisiinsa ja niin moni on tänä päivänä saanut apua modernista 'psykiatriasta'

      Näin asiallista keskustelua tarvitaan. Tarvitaan paljon!

      • moderni_lobotomia

        Mutta niin sanotun modernin psykiatrian toimenpiteet pohjaavat edelleen vahvasti erilaisiin mentelmiin, joilla saavutetaan tai pyritään saavuttamaan (kirurgista/kirjaimellista) lobotomiaa vastaava vaikutus. Nimitys kemiallinen lobotomia on psykiatrian itsensä keksimä neuroleptein (risperidoni, olantsapiini, haloperidoli, sipratsidoni, aripipratsoli, ketiapiini jne.) saatavalle lopputulokselle.

        Ihmisillä on harhainen kuva siitä, että psykiatria olisi jotenkin merkittävästi edistynyt historiansa aikana. Itse asiassa, jos katsomme niin sanottuja hoitotuloksia ne ovat heikentyneet koko psykiatrian historian ajan samalla, kun psykiatrian vaikutusvalta ja tavoittavuus on kasvanut. Sähköshokista käytetään nimitystä sähköinen lobotomia, koska sen seuraamukset vastaavat niin hyvin kirurgisesti tehdyn lobotomian seuraamuksia henkilön ominaisuuksille.


    • siitäköseaputuli

      Harmi, että tässä kävi taas näin! ECT-hoidon perusteella keskustelu olisi vielä pelastettavissa. Ihan vaan siten, että aivokudoksesta ei todellakaan poisteta mitään. Synapsien stimulointiin ja sitä kautta välittäjäaineiden vaikutusta pyritään saattamaan raiteilleen. Menestyksekkäästikin. Riita tästä on syntymässä. Jos tällä ECT:llä offi. Siitä löytyy kyllä taas uusi riidan aihe uuteen ketjuun...Muuten ECT:tä antavia on koko psykiatristossa ihan margonaalinen määrä.

      • moderni_lobotomia

        Kuinka moni on niin lapsellinen, että kuvittelee sähkön pään läpi johtamisen olevan hyvästä aivojen terveydelle? Jokainen sähköshokki (ECT) aiheuttaa aivovaurion, josta pitävä todistusaineisto on toimenpiteen alkava neurogeneesi. Neurogeneesi alkaa, kun aivot vaurioituvat ja yrittävät lähteä korjaamaan syntynyttä vauriota. Ainoastaan aivovaurion laajuus ja siten vaikutus toimintakykyyn ja elämänlaatuun vaihtelee käytettävän tekniikan, virran määrän ja yksilöllisten ominaisuuksien mukaan.

        ECT: Peter R. Breggin, MD Debates Helen Lavretsky, MD
        https://www.youtube.com/watch?v=r6WXey2b-jA


    • lukekaak
    • Surullista

      Hänen isänsä Joe Kennedy TUHOSI lapsensa elämän!Jokainen idiootti tajuaa että aina kun aivoja leikataan ja sörkitään niin on aina olemassa vähintään 50% todennäköisyys että potilaasta tulee VIHANNES.Joe otti riskin ja tällä kertaa se riski ei kannattanut.

      • Sai_mitä_halusi

        Mitä, jos Joseph Kennedy nimen omaan halusi tyttärensä hiljaiseksi, passiiviseksi, pois julkisuudesta häiritsemästä perheen muiden jäsenten imagoa ja poliittista uraa. Lopputulos oli kuten lobotomian lopputulos on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe