Yksinäinen muumimies

moominblues

Katson vaan päivät pitkät Muumilaakson tarinoita ja luen muumikirjoja. Tuntuu etten kuulu tähän maailmaan, vaan suurin ja salaisin haaveeni on asua Muumilaaksossa jossa voisi elää onnellisena ilman ennakkoluuloja ja hyljeksintää. Tiedän kuitenkin ettei tämä tule koskaan toteutumaan.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muumies

      Itsellä sama juttu. Kesällä kävin muutaman viikon ajan joka päivä Muumimaassa. Sain kuitenkin porttikiellon kun oli mukamas epäilyttävää että mies käy siellä yksin.

    • Pullavan.ystävä

      Voisiko joku nyt jo vihdoin kertoa, mitä tarkoittaa "muumimies"?

    • Kunhan_kyselen

      Onko muumimiehellä miestissit ja löylykauha?

    • Ehdotus. Hanki halpistontti maaseudulta ja luo oma muumimaailmasi jos tahdot. Se on paljon konkreettisempi kuin unelma sellaisesta. Oletko työtön?Vähän vaikeampi juttu mutta jos taitoja löytyy jotain kontakteja saat rahaa kerättyä. Itsellä sellanen tilanne mutta oman maailmani tuonne maaseudulle luon. Pottikasvaa ja kädentaitoja löytyy. Muumimaailma se ei tule olemaan mutta omanlaiseni maailma.

    • yksi.määritelmä

      Minusta tuntuu, että muumimies tarkoittaa suomalaista miestä, joka oli liian herkkä ja kouluiästä asti. Herkkä poika kasvoi aikuiseksi mieheksi, muttei koskaan täyttänyt miehuuden sosiaalisia tunnusmerkkejä, kuten kilpailullisuutta, voittamista, aggressiivisuutta, kovuutta. Muumimies on myös fyysisesti pehmeämpi kuin tavallinen mies. Hänellä saattaa olla miestissitkin, mutta se ei ole välttämätöntä muumimiehuudessa. Vielä aikuisenakin muumimiehen herkkyys on tallella ja hän haaveilee elämästä Muumimaassa, jossa häntä rakastetaan ja suvaitaan. Vieraillessaan Muumimaassa ja kirjastojen lasten osastoilla muumimies saattaa herättää epäilyt pedofiliasta tässä hysteerisessä nykymaailmassa. Muumimiesten motiivit ovat kuitenkin viattomammat kuin monien lasten. Tämä väärinkäsitys on taas yksi isku muumimiehen pehmeään untuvaan.

      Tässä luonnehdintaa, en tiedä osuinko oikeaan...

    • Keep on muumin..keep on muumin.. jos unohdetaan homoudet ja miestissit ja keskitytään aitoihin ja keep on muumin..

    • 7-20

      Tissimiehet ovat kovaa kamaa naisten keskuudessa näin lähestyvän talven kylmyydessä. Mikä olisikaan parempaa kuin painautua pehmeiden ja lämpimien, unettavien miestissien huomaan? Mutta jos olet miestissitön muumimies niin sitten on huonompi homma.

      • Pullavan.ystävä

        Olen huomannut, että moni mies laittaa baariin push-up -rintsikat, koska tietää, mikä vaikutus muhkealla rintavarustuksella on naisiin näin talven kynnyksellä.


      • pienivärisevä

        "Mikä olisikaan parempaa kuin painautua pehmeiden ja lämpimien, unettavien miestissien huomaan?"

        Olen yksinäinen nainen ja haluaisin edes miestissillisen muumimiehen kylmien talviöiden varalle. Olen pieni ja värisevä, kaipaan turvaan unettavien miestissien huomaan.


    • kiinnostunut__

      Muumimiehiä paikalla? Kertokaa lisää.

    • 3-2

      Olen kuullut huhuja että olisi olemassa muumimieskommuuni. Tuttu oli ollut metsästysporukan kanssa metsällä kun olivat törmänneet majaan, jonka laudat oli maalattu sinisiksi ja punaisiksi. Vieressä joukko pyöreitä miehiä makoili kukin oman valtavan pumpulimöykkynsä päällä ja naureskeli. Tuttuni porukoineen seisoskeli jonkin aikaa taaempana ja kuunteli heidän juttujaan. Kävi ilmi, että miehet kuvittelivat pumpulikasojen olevan pilviä joilla he lentelivät taivaalla. Muumimiehet sitten lopulta huomasivat tulokkaat ja juoksivat pois.

      Ap:lle olisi varmaan mahtavaa päästä osaksi tätä kommuunia, mutta varmaan todella hankala olisi tämä ryhmä tavoittaa, he kun tahtovat pitää kommuuninsa salassa.

      • kiinnostunut__

        Parempi vaan, ettet kerro täällä netissä muumimieskommuunin sijaintia, mikäli metsästäjätuttavasi sijainnista mainitsi.

        Antaa muumimiesten elää rauhassa keskenään. He ovat toteuttaneet unelmansa. Moniko meistä pystyy siihen?

        Voithan kaikessa hiljaisuudessa viedä eväskorin kommuunin lähistölle. Koriin joitain ravitsevia herkkuja, jotka sopivat heidän ideologiaansa: metsäsienillä täytettyjä lättyjä, puolukkamehua, hunajakaakkuja yms.


    • Pullavan.ystävä

      Vein vasullisen pannukaakkuja ja kolme tölkkiä Juissi-sekamehua korissa metsän keskelle, lähelle paikkaa, jossa epäilen olevan muumimiesten kommuunin. Laitoin korin päälle siniruudullisen liinan, että harakat ja oravat eivät syö pannukaakkuja ennen kuin muumimiehet uskaltavat hakea korin.

    • 3-2

      Kävin viemässä korillisen hilloa muumimiesten maille. Taitaa kaikenlainen apu tulla tarpeeseen talviunille valmistautuville muumimiehille. Kun palasin hakemaan korin oli siihen kiitokseksi jätetty pikku kurpitsa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5600
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1682
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1670
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      83
      1126
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      27
      1107
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe