hottikset, paratiisihotelli

tissipersevittu

Kuka vitun ääliö tuottaa tällaista paskaa?

Mikä näiden ohjelmien tarkoitus on?

16

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uaahho

      etköhän kiteyttänyt aloitukseesi koko roskan ytimen

    • kannatakatsoasilloin

      Niin kauan kun niitä uteliaana töllötetään, kahvipöydissä keskustellaan ja iltapäivälehdistä luetaan niin kauan niitä tehdään ja ehkä jopa lisää samankaltaisia ohjelmia. Siispä ei

      • eioletodellistajuu

        kuka helvetin vajakki katsoo tuollaista paskaa?


      • tervoisia.perseestä
        eioletodellistajuu kirjoitti:

        kuka helvetin vajakki katsoo tuollaista paskaa?

        No, mieluummin silti tuota kuin Uutisvuotoa, jossa turpeanaamainen pelle haukkuu suomalaisia.


    • vihatipunen

      Niiden tarkoitus on saada tuntemaan itsensä paremmaksi ihmiseksi..Ja tuottaa sisältöä mm. tälle palstalle. Paskaahan ne kyllä on.

      • vihatipunen

        Paratiisihotellia en ole kyllä katsonut minuuttiakaan (paitsi mainoksia nähnyt), hottiksia olen katsonut sen verran, että ärsyynnyin (ja huvituin).


      • voivittujenkevät

        normaalin mielenterveyden omaava henkilö tuntee myötähäpeää ja jotakin inhoa tuollaista ääliömäistä, banaalia, froidilaista anusvaiheen ohjelmaa kohtaan.


    • ätminki

      Tuollaisia ohjelmia tehdään koska siinä näkyy millaisia naiset on oikeesti. Pelimiesten vietävissä olevia patjoja naiset ovat.

    • Ex----------PUA

      Erittäin hyvin tiivistetty.

      Jälkimmäistä en ole edes katsonut, mutta juuri katsoin noi hottikset.

      Ei helvetti, se oli kyllä niin sanoin kuvaamatonta sontaa että huhhuh.

      Siis palstatotuudethan siinä paukkuivat kuin pakkaset; Martta mainitsi heti rahan, statuksen ja ulkonäön, ja pääsi se paha poikakin siihen mukaan, kun puhe tuli siitä minkälainen miehen pitää olla. Samalla kun sen juttuja kuunteli, niin mikä inhoreaktio nousikaan, eikä asiaa juuri auttanut se, että se oli samaa ikää ja tietyissä ilmeissä, kuten hymyissä samaa näköä kuin eräs ihastukseni kohde. Jotenkin aiheutti ristiriitaisen reaktion. Miinun kohteeni tosin on kaunis, tuo muija nimenomaan tekemällä tehty ja kelpaa miehille jotka haluavat turauttaa lastin nopeasti ja vaivoitta. Mutta kieltämättä rupesi miettimään, että onko tuo huonojen naisten yleinen tuntomerkki.

      Toinen palstatotuus oli siinä kun se sivukaljuinen muija oli treffeillä 23 vuotiaan pojanklopin kanssa, ja sanoi että niin nuori ei kelpaa.

      Kehittävää siinä oli, kun vertailin omia treffejäni näiden tyyppien treffeihin, niin se oli opettavaista katseltavaa. Siinä pystyi sanomaan mitä itse on tehnyt oikein, ja mitä nämä teki väärin. Tosin, ei näistä kukaan tehnyt mitään totaalisen väärin, etenkään jos nainen olisi ollut oikea. Todella sääli että ne oli huijattu ohjelmaan missä ei ole mitään saumaa voittaa. Olisi parempi jos nuo "hottikset" tapailisi toisiaan.

    • Parasiittihotelli

      Minä luen aina sen paratiisihotellin nimen, että parasiittihotelli... :D En oo sitä katsonut, mutta mainosten perusteella tuntuu, että joskus vuosituhannen vaihteessa, vai oliko se vielä 1990 -luvun loppua, kun tuli joku tuollainen ohjelma telkkarista. Se oli tosin amerikkalainen. Jos kyseessä sama formaatti, niin ihme että näin kauan kestänyt, ennen kuin tehdään suomi -versio. Siinä oli kuitenkin ryhmä miehiä ja naisia, ja jotenkin siinä piti päästä aina jonkun kanssa samaan punkkaan viikoksi, ja jos ei paria löytynyt, niin potkaistiin pois hotellista. Jäi mieleen että yksi miehistä oli laihduttanut tosi paljon, ja sillä oli löysä iho. Se oli jotenkin sellainen outcast -tyyppi, tietysti kun ei vastannut ulkonäöltään muita, mutta kyllä sekin sai aika pitkään olla matkassa, kun siinä tietysti syntyi kaikenlaisia "liittoja" jossa ne keskenään kieroili että kuka nyt jätetään porukasta pois, yms. shaissea mitä näissä aina on... Näitä kaiken maailman vastenmielisiä paritusohjelmia on ollut niin paljon. Itse oon saattanut katsoa joskus aikoinaan britti- ja jenkkiversioita mm. BB:sta mutta jotenkin ei ole koskaan haluttanut katsoa, kun suomalaiset sählää samalla tavalla. Enkä enää katso mitään uusiakaan tosi-tv-formaatteja, oli mistä maasta hyvänsä, jos ideana on kuka nussii ketä, koska hoh-hoijakkaa...

      • Parasiittihotelli

        Ai niin - myös se viettelysten saari taisi tulla jenkki -versiona jo ikuisuus sitten, eli vuosituhannen vaihteessa... Sekin ihmetyttää, että kesti näin pitkään ennen kuin rantautui suomeen.


    • tero_turo

      Eiköhän näiden ohjelmien tarkoitus ole ihan vaan tehdä rahaa, kun jotkut ovat äärimmäisen kiinnostuneita toisten asioista - vertaa kerrostalokyttääjät.

      • sairautta

        Jokseenkin huolestuttavaa, että niin moni on sitten anaalivaiheessa.


    • Kilttiatm

      Juuri sellaisia muovitissi feikkejä naiset ovat. Tuollaiset naiset ei ikinä löydä kunnollista miestä parisuhteeseen koska ei kukaan mies kestä niitä naisten vaatimuksia. Miksi naiset ei voi vaan hyväksyä toista sellaisena kuin on. Tekeekö raha naiset onnelliseksi, miksi sitten eivät ala huoraamaan koska siinä tienaa niin hyvin, ei tarttis toisten rahoista haaveilla.

      • komiikkaa

        niin huvittavaa, jos naisella itsellään on vääristynyt minäkuva ja heikko itsetunto, niin etsivät sitten miehestä pelkkiä puutteita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe