psykiatria on kansan tuhoamista

diuli

psykiatria on kansan tuho..psyykkepillerit estaa oppimisen viela 3-4 sukupolvessa ja pienetavat neuroneita, eli tekevat gerrbral athtropy ia eli aivojen surkastumista ja rasvoittumista, eika vain aivojen, vaan sydammen ja koko kehon rasvoittumista, koska neuroleptit estvat somatomediinien tuotannon lisaten prolakstoniinia, ja ilman somatomediineja ihmisesta, kansasta tulee rasvoittunut mohkale, joka ei kykene juuri liikkumaan saati puolustamaan maataan, koska sydan, aivot, koko keho rasvoittuu psyykkepillereiden toimesta.
pahinta on etta noita pillereita maaraamaan on koulutettu psykiatri ryhma, joka ei tee mitaan labra kokeita, mika tarkoittaa etta he sulkevat dobamiinin "parstakertoimella" tai kehonvaivalla" henkiloilta joilta se on jo sulkeutunut pituitary prolactinooman tai parkinssonin takia.

on taysin jarkyttavaa etta ellimiston tuhoavia hermomyrkkyja voi markkinoida psykiatrin toimesta ilman labra selvitysta, onko kyseisella henkilolla dobamiiinin tai serotoniinin sulkemistarvetta, koska eihan kukaan sellainen jolla ei ole labrassa todettua sokeritautia voi hyotya insuliinista, eika kukaan sellainen, jolla ei ole lebrassa todettua dobamin/ sertonin ylituotantoa voi hyotya niiden sulkemisesta, sehan johtaa sydanlihaksen ennenaikaiseen kuolemaan rasvoittumisen takia.
ja on taysi epaeettista puoskarointia, silla dobamiinin sulkemistarve on labraperusteisesti vain amfetamiinien (stimulanttien) kayttajilla ja heillakin vain kayton ajan, joten labraperusteisesti psyykkepillereita ei tervitse kukaan.

ja siksi laaketeollisuus kouluttaa psykiatreja jotka tottelee heita ja maara pikkuhiljaa tappavat ( toimintakyvyttomaksi sydammen, haiman ja munuaiset ja aivot rasvoittavia hitaasti tappavat pillerit ilman labraa.

barbarismia koko psykiatria ja sadisti ja ihmisvihollinen on se joka siihen uskoo ja varsinkin tuollaisen sadistisen roska teorian opettaminen on taytta sokeutta ja uskollisuutta laaketeollisuudelle kansasta valittamatta...silla eihan tallainen keinotekoisesti rasvoitettu kansa pysty puolustamaan edes pikku nujakassa maansa rajoja..joten psykkepillerit ja niiden massiivinen markkinointi joka kipupotilaalle , joka tehdaan psykosomatia roska opin nimissa tuhoaa maamme ennemmin tai myöhemmin...eli valhe..koko psykiatriahan on laaketeollisuuden keksimä valhe, lääketeollisuuden jota ei kiinnista onko suomi itsenainen tai ei,,,

ei ole mitaan sellaista nakymätöntä psyykkea, jonka vain koululaaketiede inttää nakevänsa...kaikki nuo ovat vaarallisia laaketeolisuuden satsetia .
jokainen joka nakee nakymattömia ( vaikka toisen sisallä olevan nakymattoman, jota koululaaketiede nimittää psyykeksi, on hullu eli nakymattomyyksien nakija, kuningas ilman vaatteita..

on demoneita, mutta pahiten demonisoituneita huru ukkoja ovat kuitenkin nakymattomyksien nakijat.

toivoisin sivistyneempaa kautta jolloin kansat eivat tuhoaisi itseen, kehoaan ja oppimiskykyaan aivoja ( neuroneita) pienetavilla neurolepteilla, kuten suomi nyt tekee kun tohtorit ahnehtivat kela n kassoja psyykkepillereille...ja paastakseen kassoihin, heidan on keksittava mita tahansa perusteetonta lääketeollisuuden valheita kuten psykosomatia tai mika tahansa keinotekoinen inttäma, jolla tohtorit pyrkivat markkinoimaan kansaa hermomyrkkyteollisuudelle tuottopilleri orjaksi: v a n h u u d e l l a. millä tahansa ongelmalla tai kivulla.

tallainen yhtiskunta ei ole hyvaksyttavaa...se on barbarismia ja tallainen psykkepillereita verovaroin korvaava kansa on niin rasvoittunut sydammeltaan , haimaltaan, munuaisiltaan ettei se kykene lainkaan puolustamaan maataan edes pikku kahakassa, sodasta puhumattakaan.

ja sadistista barbarismiahan koko psykiatrian teoria on ja kuten pannukakku vailla toeteellista pohjaa, paitsi pit t t t t t kat puheet, joita pidetaan yliopistoissa niin pitkaan etta oppilaat uskovat,,ja tama kaikki tehdaan meidan varoilla ja ainut hyodynsaaja on lääketeollisuus..
ei kenenkaan rasvoittaminen keinotekoisesti kemikaaleilla poista kenekaan masennusta tai pahaa oloa, vaan pahentaa sita.

kuinka on mahdollista ettei psykiatrian barbaarismia ole ennen huomattu, no tosiasia on etta on huomatt, mutta kansa ei ole uskaltanut puhua, mamme hallitus kun on antanut barbaareille luvan hakea kenet tahansa kyseenalaistajan kotoa yöllaä tai päivälläa gettomaisiin mielisairaaloihin, kuten vanhan ajan kuninkailla oli sama valta, eika heitakaan vastaan uskallettu olla, olipa kuningas millainen kaulankatkaisiaja tahansa..kaikki kiitti ja sama se on nytkin: vapautensa pantiksi ihniset ovat aina psykiatrin kanssa samaa mielta ja jos ei ole roska-teoreetikko kirjoittaa heti : ei yhteistyohaluinen ja alkaa kayttaa barbaarista pakkoa..

nain barbaaria aikakautta me elämme, mutta ei aikaakaan, kansa on niin rasvoittunutta ettei tallaiset kansat parjaa taloudellisesti eika sotilaallisesti niille maille, jotka ei rasvoita keinotekoisesti kansalaisiaan, eivatka siksi maksa hermomyrkkyja sairaskasoista, jos ja kun ne ovat haitaksi .

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tokkopa_sentään

      3-4 sukupolvessa? Kauankos niitä lääkkeitä on ollut olemassa? Mistä otit tuollaisen aikamääreen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe