Suvi Pitkänen tähtää lääkikseen!

ei_enää_lääkäripulaa

"Kreikkalaisessa yksityissairaalassa varmistui, ettei Pitkäsen aivoista löytynyt minkäänlaista kasvainta. Oireistaan Suvi etsii lisätietoa myös lääketieteen opuksista. Pitkänen työskentelee Tiina Jylhän kauneusklinikalla ja aloitti syyskuussa lääketieteen perusopinnot avoimessa yliopistossa."

"– Aion lukea perusopinnot avoimessa yliopistossa, sen lisäksi panostan biologiaan ja matemaattisiin aineisiin. Myöhemmin olisi tarkoitus pyrkiä yliopistoon lääketieteelliseen tiedekuntaan, Pitkänen kertoo."

"– Olen opinnoista tosi innoissani. Olen viimeinkin hakeutunut oikealle alalle. Työni kautta keksin, mitä haluan opiskella."

"Pitkänen kertoo, että hänen omat vaivansa ovat inspiroineet häntä opiskeluissa."

"– Nyt aluksi opiskelen lähinnä oman ammattini tueksi, mutta jos jonain päivänä pääsen yliopistoon, tähtään lääkäriksi. Tämä on sitten jonain päivänä, painotan sitä. Tavoitteita ja haaveita pitää kuitenkin olla."

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1444024835458.html

Aivan mahtavaa, Suvi! Hieno tavoite, jonka varmaan saavutat jonakin päivänä. Työ kauneusklinikalla pätevöittää käytännössä erilaisiin operaatioihin ja lääketieteen perusopinnot avoimessa yliopistossa ovat jo hyvä alku tieteelliselle uralle. Hienoa!

Into ja motivaatio ovat tärkeitä, kuten tiukka tahtonainen ja rakastettu juontajamme Martina Aitolehti muistaa toitottaa. Martinan monivuotiset pt-opinnot alkavat olla jo lähes puolivälissä, joten hän kyllä tietää, mistä puhuu.

Onnea ja voimia opintoihin, Suvi (ja Martina)!

22

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nopeaa-pätevöitymistä

      "Työ kauneusklinikalla pätevöittää käytännössä erilaisiin operaatioihin"

      Juuri näin, vuoden kauneusklinikka työskentelyn jälkeen voi suorittaa jo pieniä leikkauksiakin kuten umpilisäkkeen poisto, keisarinleikkaus jne.

    • holbycitynlääkärit

      Kieltämättä hieman hymyilyttävä uutinen, tosin samalle alallehan aikoo myös Henna Kalinainen. Mistä moinen villitys?
      Toivottavasti ylioppilaskirjoitukset sujuivat hyvin, se olisi melko tärkeä lähtökohta jos lääkikseen aikoo päästä. Tulokset taitavat kuitenkin vanhentua tietyssä ajassa. Aika kunnianhimoinen tavoite.

    • ihankamalahomma

      Mutta miten käy Suvin ja Martinan dj-show'lle?

    • sarkasmiako

      Että kaikkea sitä kuulee ns."aikuisen" ihmisen suusta.

    • niinpäniiin

      Kunhan nyt selviäisivät lukion pitkästä matematiikasta ensin...Ei taida onnistua kummaltakaan joten voimme huokaista helpotuksesta mitä tulee kummankaan lääkärin ammattiin. Realistisempaa olis tähdätä lähihoitajaksi, mutta ei, heti huippukirurgiksi.

      • Ksbdbdb

        Se on sitä kun hänen ystävät ja perhe kehuu häntä maasta taivaiseen ja kliseellä "pystyt rakas Suvi mihin TAHANSA kun vain luotat itseesi ja unelmiisi" jonka jälkeen Suvi heräsi sitten seuraavana aamuna ja totesi "mä taidankin lähteä tästä lääkikseen".


    • Emis1

      Voiko jossain oikeasti lukea lääketieteen perusopinnot? Mun nähdäkseni lääketiedettä ei voi opiskella yhtään olematta lääkiksen tutkinto-opiskelija. Sen sijaan jotain hoitotiedettä yms. voi kyllä lukea, mutta ne ei taas edistä lääkistä mitenkään.

    • Miksikailottaa

      En kehtaisi kailottaa jos olisin vasta ilmoittautunut AVOIMEEN yliopistoon (jossa siis voi kuka tahansa opiskella) enkä olisi suorittanut vielä mitään.
      Eikö Suvin kannattaisi edes perusopintoja suorittaa avoimessa ensin. Jos niistä pääsee läpi, voisi kertoa, olen suorittanut perusopinnot avoimessa yliopistossa. Todella noloa. Pystyn lyömään vetoa ettei Suvi pääse tenteistä läpi. Itselläni on alempi korkeakoulututkinto ja suoritan tällä hetkellä töiden ohella ylempää korkeakoulututkintoa (maisteri) yliopistossa. En ole tästäkään puhunut kuin aivan lähimmille. Katsotaan sitten jos minulla joskus on maisterin paperit kourassa.
      Lääkikseen ei muutenkaan niin vain päästä sisälle. Ainakin lukion pitkä matikka, fyssa, kemia pitää olla täydellisesti hallussa, lisäksi biologia. Neropatitkin yrittävät lääkikseen useamman kerran. Suvi taas ei vaikuta kovinkaan terävältä, kaikkea muuta.

      • tupla.maisterrieri

        Mikä antaa sinun olettaa, että jotain kiinnostaa sinun mitättömät tutkinnot täällä? Totuus: ei ketään. Usean täällä kirjoittavan harha tuntuu olevan se, että kun nimimerkkinä kirjoittaa jotain omasta elämästä, paranee oma huono itsetunto. Ei ketään kiinnosta sinä!


      • Hahahahhahah

        Ota lääkkeesi. Ihme kateellista porukkaa, jos joku esimerkkinä täällä laittaa omasta tutkinnostaan niin hirveä kateellisuus heti päällä. Oletko käynyt pelkän peruskoulun, tai amiksen? Ilmeisesti :D


    • Vitsi999

      Avoimessa (esim. Oulussa jossa Suvi kai opiskelisi) voi suorittaa terveystieteiden tiedekunnan kursseja. Siellä on jonkinlainen "lääketieteen perusteet" kurssi. Ei lääkiksen, siis lääketieteellisen tiedekunnan kursseja. Joten mitään suurempaa hyötyä Suville ei noista kursseista ole. Nämä julkkutyrkyt jostain syystä haluaisivat aina olla juristeja tai lääkäreitä vaikka ovat yleensä läpäisseet juuri ja juuri peruskoulun.

      • tupla.maisterrieri

        Eikös ne nimenomaan ole 25 opintopisteen lääketieteellisen perusopinnot? Mihin perustat väitteesi?


    • pyhäyksinkertaisuus

      No jo on paksua, ensin tutkittiin Suomessa, mutta kun ei diagnoosi ollut raflaava, piti mainostaa Kreikkaa... Sieltäkään ei mitään löytynyt, mutta saipahan klinikka ilmaista mainosta?

      • aivan_mahtavaa

        Samoin Tiina Jylhän instituutti!


    • fil.kand

      Ei Pitkäsen tyhjäpäällä riitä äly lääketieteelliseen tiedekuntaan pääsemiseen.

      • Gebeli

        Luultavasti paremmin kuin sinulla tai suurimmalla osalla ketjun haukkujista. On kuitenkin menestyvien ja älykkäiden vanhempien lapsi, joten geenien puolesta pitäisi älyä olla. On vain keskittynyt enemmän kaikenlaiseen julkisuushömppään ym turhaan.

        Luulisin että Suvi kyllä pärjäisi ihan hyvin jos oikeasti keskittyisi ja olisi motivoitunut.


    • hehheheheee

      Toi oli hyvä...

      .... läpäisseet juuri ja juuri peruskoulun.

    • hei_me_opiskellaan

      Onnea opintoihin. Toivottavasti päätä ja takapuolta riittää. Pitkäsen ja kumppanien kannattaa sitten muistaa panostaa siihen unelmaan ja jättäytyä pois turhis-julkisuudesta. Juuri nyt on hyvä hetki.

    • Doctorbeauty

      Kuulemani mukaan bodybuilderi Linda Manuella opiskelee samalla lääkiksen kurssilla. Tulevat hengenpelastajat!

    • DrDj

      Mistä me tiedetään millainen oli Suvin yo-todistus? Pelkkää ällää kaikki aineet?

    • VOIraasuSUVI

      Onko Suvi käynyt edes lukiota tai amista?Opiskelisi vaikka lähihoitajaksi ensin..Mahtaisko päästä edes kouluun sisälle.Ei varmasti ole täystampiokaan,mutta en usko että on mitään käsitystä alasta,vaikka olis mikä sairaus itsellä ja vahnannut vierestä kun sairaanhoitaja piikittä botoxia asiakkaiden otsaan...

    • los.bimbos.locos

      Suvi B. keskittyy nyt DJ-uraansa Martinan kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1868
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1808
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1791
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1125
    Aihe