Länsi-Savo -lehden suunta on muuttunut

Jussi_Juusto

Itä-Savon päätoimittaja toi mukanaan vihervasemmistolaisen linjan. Uutisointi on yksipuolista jättäen ei-vasurisuvakkimielipiteet julkaisematta. Lehti ilmoittaakin suoraa, että "kaikki faktat eivät ole yhtä arvokkaita". Länsi-Savo sensuroi asiallisiakin kommentteja nettisivuiltaan.

Sivuja täytetään HS:n jutuilla. Jos minä haluaisin tilat hesarin, tilaisin sen enkä Länsi-Savoa. Mutta kun en halua lukea niitä.

Lopetan lehden tilauksen, koska en halua verenpaineeni nousevan joka päivä tämän onnettoman läpyskän takia.

39

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JustusJ

      Lopetin tilauksen jo viime keväänä ja hyvin olen pärjännyt ilman todella onnettomaksi taantunutta Länkkäri-läpyskää. Tällä menolla lehti näivettyy muutamassa vuodessa.

      • Hyvinhän.ne

        tilaajamäärät on laskeneet, enkä ihmettele, sillä kuka tuollaista homotus-natotus-mamutuspaskaa jaksaa oikeasti lukea? Pitää viirata ja pahasti, jos moisn läpyskän vielä tilaa.


    • BrezneviläineJulkasu

      Kuukauden olis tullu ilmatteeks kotia osuuskaupan tarjoomana muttei innosta tuon suvakkilehden tavaamine enää.

    • suvaitkaavaan

      Juu..munkin tilaus on päättymässä. Ei sitä roskaa jaksa lukea ja vielä maksaa siitä, että saa lukea kuinka maa tulisi täyttää partalapsilla ja muut mielipiteet on impivaaralaisuutta. Aiemmin arvostamani Anssi Mehtäläkin on mennyt samaan mamutushuumaan mukaan.

      • Jussi_Juusto

        Todella omituista, että Mehtäläkin mennyt samaan retkuun. Ehkä olisi Mehtälänkin joskus käydä Mikkelin ulkopuolella miten maailma makaa.


      • kiilakalle

        Surkea on mini hesari voisivat lopetta koko sanoman.ei mitään luettavaa koko läpyskässä.


      • AnttiJärvelä

        Mehtälän kolumni 11.10 osoittaa, että toimituspäällikkö ei näytä yhtään ymmärtävän nykyisen kriisin syitä. Ei ymmärrä kuka yrittää tuhota tämän ainakin itselleni niin rakkaan maan ja on siten aiheuttanut myrkynvihreyden. Siitä olen samaa mieltä, että kansa on jakautunut ja tulee jakautumaan vielä pahemmin.


      • Epätietoinenko

        En tiedä, mikä tuhoutuu mutta Ojutkangas ja Mehtälä tuhoavat lehden levikin. No sitä saa mitä tilaa.


    • AiheestaKritisoiva

      http://www.lansi-savo.fi/mielipide/kolumnit/kolumni-jaita-hattuun-suomalaiset-310903

      Siellä itukan tähtireportteri taas saa kertoa mielipiteensä koko maakunnalle maakuntalaisten mieliä ohjaillen. Voi saatana miten huvittavaa touhua. Varsinkin kun lukee kaikki kolumnin synnyttäneet kommentit. Jakautuvat suunnilleen niin, että max 10% on tämän huippureportterin kanssa samaa mieltä. Mitä helvettiä?

      Miksi näin ammattitaidoton toimittaja saa edes kirjoittaa julkisesti mitään muuta, kuin korkeintaan jotain omaa blogiaan? Eikö Suomessa olisi objektiivisesti työtään tekeviä ja ammattimaisia toimittajiakin työtä vailla? Kuinka tällainen amatööri voi siis vielä olla tekemässä ammattilaiselle kuuluvaa työtä? Eikä länkkäri/itukka/mikälie edes halua olla vakavasti otettava lehti?

      • Kitukka

        Todellinen luku on varmaan 1% samaa mieltä, koska osahan näistä jää länkkärin sensuuriin. Läpyskähän itse ilmaisi, että aikoo sensuroida vääriä mielipiteitä.


      • ModeraattorinUhri

        Joo tuotakin kolumnin irvikuvaa kommentoidessa jäi neljästä kommentista kaksi modehaaviin. Kaikki asiallisia. En yleensäkään koskaan kirjoittele epäasiallisesti.


      • Sensuurinlyömä

        Samaa homma. Olen kirjoittanut lehden omien ohjeiden mukaan ja silti ne eivät mene läpi. Pitäisi varmaan perustaa sivusto, jolle kerättäisiin lehdissä julkaisemattomat asialliset kommentit. Kriteerinä voisi olla juurikin lehtien ohjeistuksesta huolimatta julkaisematta jääneet. Siitäpä voisi kansa seurata, mikä on Suomen pohjoiskorealaisin lehti.


    • ripulipaskoo

      Samanlaista paskaa oli jo Tapio Honkamaan aikoihin, nyt menty ehkä asteen verran ripulimman suuntaan.

      • Ripulilääkehukassa

        Viikon kohokohta oli soitella kaverin kanssa sunnuntaiaamuisin ja naureskella Honkamaan päättömille analyyseille. Samaa sarjaa on Honkamaan virtuaalimuseohanke. Sieltä sitä varmaan tullaan pällistelemään ameriikoista asti serveriä.

        Tapani Honkamaahan oli ehkä hukassa, mutta hän ei ajanut lehteä järjestelmällisesti järjettömyyteen.


    • valehtelijat

      Media kyllä vääristelee ja sensuroi, ohessa kuvankaappaus asiallisesta Sakarin kirjoituksesta. Kirjoitus tietenkin sensuroitiin :)
      http://snag.gy/hAJRU.jpg

      Lisäksi sitten nämä lehtien mielipidemittaukset, joiden prosenttiosuudet mystisesti on lukittu paikalleen...

      Luuleeko ne että kansalaiset on tyhmiä, tuohan toimii jo tarkoitusperää vastaan.

      Valtamedioiden satuihin ei ole uskomista enää, meno on kuin venäjällä.

    • jhuy

      Kuka antaa kasvonsa suvaitsevuudelle? Jokunen toimittaja ja jopa päättäjä on sen tehnyt. Mediayhtiöt vaativat sitä toimittajiltaan. Pidetään nimet ja kasvot mielessä. Ongelmia tulijoista tulee läjäpäin se on selvä. Suvaitsevat tietävät olevansa pieni vähemmistö ja saavat vastata vielä sanoistaan, jos ei muuten niin omassa sisimmässään ja ainakin toimittajat jopa työnantajansa puolesta.. Sitäkö halusivat, mitä nyt tulossa on? Tunnustavatko silloin virheensä. kun meillä on käsissä samat ongelmat kuin etelämpänä ollut vuosia? Aika tulee näyttämään heidät suvaitsevat, isänmaansa myyneiksi naiveiksi hyväuskoisiksi jäseniksemme jotka ennen vanhaan olisi vaiennettu yhteisen hyvän nimissä. Tänään ei ketään vaienneta, mutta joku vastuu pitää olla kirjoituksistaan jokaisella.

      • Anti-OttoWille

        Neuvostoliitonkin yksi suurimpia ongelmia oli, että päätöksenteon pohjaksi oli vain virheellistä ja vääristeltyä tietoa. Samalla tiellä ollaan myös meillä.


    • enemmistöpuolue

      Joku lehti voisi teettää suomen gallupilla kyselyn suomalaisten mielipiteistä pakolaisiin. Tehdäänhän sitä turhempiakin kyselyjä.

    • yökötyssy

      Nämähän ovat kuin omasta kynästäni. Länsi-Savolla on lähtenyt totaalisesti tämän mamuhysterian myötä lapasesta. Olen täysin samaa mieltä Mehtälästä, näköalatonta kansan rasistiseksi leimaamista ja partalasten hyysäämistä. Oikein odotan sitä soittoa, kun tarjousjaksoni päättyy. En tule tilaamaan tätä Jari Tervon opein etenevää kansan päänkipeyttäjää uudelleen.

    • khhk

      No kylläpä nyt raivotaan aiheetta.

      Kun lukee Länkkärin yleisönosastoa, ei siellä mitään muuta julkaista kuin persujen huutamista. Hyvin harvoin enää pääsee asiallinen kommentti läpi.

      Ihan sama on iltapäivälehdissä. Ne ovat täysin persujen käsissä. Asiallista kirjoittelua ei juuri ollenkaan.

      • Eipersu

        Tarkoit varmaan nettilehden kommenttiosiota. Kiteytit ongelman varsin hyvin. Valtaosa kansalaisista ei kannata valtaestablishmentin (ml. toimituskunnat) ajamaa arvomaailmaa. Mutta valtaosa kansasta ei kuitenkaan kannata persuja, kuten gallupit osoittavat.


      • khhklla.ei.ole

        ikinä asiallisia kommentteja ollutkaan. Lehdissä ei tosiaan ole kovinkaan paljon asiallista kirjoittelua, vaan pelkkää vihervassareiden mamutusunelmointia yms. kulttuurimarxistista paskaa.


      • Kiinnostais_tietää
        khhklla.ei.ole kirjoitti:

        ikinä asiallisia kommentteja ollutkaan. Lehdissä ei tosiaan ole kovinkaan paljon asiallista kirjoittelua, vaan pelkkää vihervassareiden mamutusunelmointia yms. kulttuurimarxistista paskaa.

        Mikä sitten on asiallista kirjoittelua? Maahanmuuttovastainenko?


    • Paskaa_tuutin_täydeltä

      Länsi-Savo on propagandalehti. Tyhmä maksaa tuosta paskasta.

      • Juntti_mikä_juntti

        Ei kai sitä lehteä ole pakko tilata? "Paskaa tuutin täydeltä" voi käydä sitten lukemassa lehden kirjastossa ilmaiseksi, jotta säästyy rahat vaikka kaljaan.


      • Ilmanhyvä

        Kuka sitä paskaa jaksaa yleensä lukea? Edes ilmaiseksi!


    • faktateihjuva

      Anssi 'Mikkelin mamuttaja (ex-möyhentäjä)' Mehtälä iskee taas uusimmassa länkkärissä parastaan. Kaikki ovat kylmiä hylkiöitä jotka eivät ole Anssin kanssa samaa mieltä siitä, että Irakilaiset tulee toivottaa hymy naamalla kuppaamaan rahojamme. Anssi myös näkee kriittisten kirjoittavan vain yksinapaisia juttuja, tarkoituksenaan ilmeisesti haihduttaa oman pierun haju ympäriltään. Anssi ja länkkärihän ei ole koko kaksikuukautisen mamutus-turneen aikana julkaissut ainuttakaan mamukriittistä juttua, mitä voi pitää erittäin arveluttavana, koska lähes 90% ihmisistä haluaa kiristää maahan tulevien partalasten tänne pääsyä. Ja tässä Anssin kaipailemaa faktaa: http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kysely-suomalaiset-haluaisivat-vaikeuttaa-tuntuvasti-irakilaisten-turvapaikanhakijoiden-asemaa/5351204

    • khhk

      Toistan vielä kerran, ehkä ymmärretään. Länkkärin mielipidepalstalla, isommat kirjoitukset ja tekstiviestit, ei ole näkynyt moneen kuukauteen juuri mitään muuta kuin maahanmuuttajavastaista persujen kirjoittelua. Kuinka paljon olisi tarpeeksi?

      Nettisivuilla on ihan sama juttu. Suonsaaren vastustajilla on satoja puheenvuoroja. Itse yritin hiukan lieventää, eipä mennyt läpi.

      Jos Länkkäriä moittii vihervasemmistolaiseksi, ei ymmärrä aatteista mitään. Länkkäri on populistisen oikeistolainen ja pysyy. Marski sitä ja Päämaja tätä. Sota loppui 70 vuotta sitten, mutta ei sitä Mikkelissä vielä ole huomattu.

    • truthneverfall

      Saat vastauksesi. Länkkärin nettisivuilla ja sano se palstalla kuuluu tuon 80% enemmistön ääni, jotka ovat pakolaisuutta kohtaan kriittisiä, tai hyvin kriittisiä. Ei heistä ole persuja kuin 20%, vaikka mielelläsi heitä syytätkin. On järjetöntä pitää sitä perusteluna ammattitoimittajien mamutukselle. Ei toimittajien tehtävä ole taistella valtavaa enemmistöä vastaan ja pitää paikallislehteä täydellisenä pellenä. Päinvastoin toimituksen tulisi ottaa ihmisten mielipide huomioon ja tuoda myös näitä näkökantoja esiin. Nyt Länkkäri on käyttänyt hehtaarikaupalla palstamillimetrejä kaikenlaiseen ylisuvaitsevaiseen hyminään, kirjoittamatta AINOATAKAAN kriittistä uutista. On kiistaton tosiasia, että Mehtälä mamuttaa rankasti, eikä se kestä tasapuolisuusperiaatteen läpi kriittistä tarkastelua. Ota Anssi lomaa, olet tarpeessa.

    • jägster

      onks tietoo muute onks tää mehtälä käyny edes inttiä, veikkaan että on tosi sivari. toimittajat tuntuvat usein oleva näitä pikkurilli miehii..

    • ytttthhg

      Länsi-Savon toimitus on täysin vihervassarimaista. Kokoomuksen ääni on joskus saattanut kuulua, mutta Ojutkankaan ja Mehtälän mamuttelu lyö kyllä vaa'an kielen kerralla vasemmalle viheryrttien maailmaan. Huono provo khhk.

      • Uskokaa_tai_älkää

        Nimimerkki khhk on palstatrolli Pia Raskin nimimerkki. Tosin Pia vaihtaa sitä aina tarpeen tullen ja esimerkiksi ylläoleva ytttthhg on Pian keksimä.


    • erotkaa

      Vaadin Tiina Ojutkankaan ja Anssi Mehtälän eroa Länsi-Savosta! Peruste: Lehden lukijat ovat oikeutettuja saamaan mahdollisimman objektiivista uutisvirtaa, nyt näin ei käy. Länsi-Savon merkitys alueen asukkaille paikallislehtenä on suuri, joten tarvitaan hyvää toimittajatapaa uutisten laatimiseen, uutisten, jotka vastaavat yleistä käsitystä lähialueen ja maailmanpolitiikan tilanteista, tai eivät poikkea niistä hyvin merkittävällä tavalla, kuten nyt automaattisesti tehdään. Edellä mainittujen henkilöiden johdolla tiedonvälitys on muutettu henkilökohtaisen agendan vänkäämiseksi lukijoille.

    • Kaikentakana

      Oiskohan länkkärille luvattu paikkaa kalifaatissa, kun näin yrittävät Suomesta tehdä Irakin siirtomaata?

    • tunkeutujat

      Häpeilemätön mamutus jatkuu päivän lehdessä niin etu, taka, kuin sisäsivuillakin. Anssikin on taas mamuttamassa. Parikkalassa on rivakasti aloitettu työt! Tarkoittaa sitä, että mamut ovat osallistuneet oikein vapaaehtoisesti piha-alueen siivoukseen ja pieniin kunnostustöihin. Wau, tämä olikin etusivun juttu!

      Ei sanallakaan mitään negatiivista näistä ihanista Tornion kautta maahantunkeutujista, pelkkää ihanaa mamutusta. Haistakaa länkkäri pitkä paska!

    • nuuskamuikkunennn

      Länkkärin tähtireportteri Riitta-Leena Lempinen-Vesa kirjoitti muumityylisen kolumninsa ja ilmeisesti odottaa nyt Pulizeria.

      http://www.lansi-savo.fi/mielipide/kolumnit/kolumni-tule-apuun-muumimamma-311530

      Itse kommentoin näin: " Mitä yhdestä möröstä, jos monipäinen hattiwattilauma seuraa perästä. Toivotaan, että Muumimamma saa poikkeuksellisen hyvän marjasadon, että herkkuhilloa riittää sitten varmasti kaikille."

      No, toi kommentti ehti hetken aikaa olla näkyvilläkin, kunnes se poistettiin kommenttiosiosta. Tuo länkkärin sensuuritouhu on aivan hillitöntä. Riitta-Leena saa kyllä kaikella ammattitaidollaan kirjoitella mitä sattuu, jopa satuolennoista, mutta auta armias, jos heittäydyt samalle tasolle kommentoinnissa, niin kommentointisi estetään, oli siihen syytä tai ei.

    • asiallinen_kommentti

      Ihanko oikeasti tuo kommentti poistettiin? Jos näin on tosiaan käynyt, niin en yhtään ihmettele monien närkästymistä Länsi-Savoa kohtaan.

    • Mamu-Sanomat

      Tiukemmaksi menee, enää edes asiallisia kommentteja ei meinaa saada tähän Länsi-Irakin sanomiin läpi. Kirjoitin saman jutun alle, että ihmiset ennen kaikkea haluavat rehellistä keskustelua kaikki näkökannat huomioon ottaen. Kommenttia ei ole vielä tähän päivään mennessä julkaistu.

    • battlettäjä

      Pitää vissiin joku päivä ottaa sananvapausoikeuteni laajempaan käyttöön ja lähteä toimituksen ulkopuolelle odottamaan näitä sensuuriherkkiä viisastelijoita ja hakata heidät verbaalisesti tuhannen paskaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe