psykiatria on teoriana sadistinen

dildol

kuinka moni uskoo sadistisen teorian olevan hyodyksi?
sadismi toteutetaan mitatoimälla toinen esim.leimauksin vsikkapa siksi etta hanella on fyysista kipua, sadistiset psykiatrit inttavat niita psyykkisiksi, eli kyse on mielestani barbaarisesta sadismista, jolla yksilolta evataan hoito vaikkapa tutkimattomassa menigissä.

moni kuolee maassamme siksi, etta tohtorit uskovat freud satusetaa ( joka intii etta kehon kivut tulee nakymattomasts psyykesta) kuin potilasts, joka viruu tappavassa menigissa.. nain minut jatettiin menigissä kuolemaan ja virumaan kotiin ja barbaariksi muuttunut julkisemme ivasi oireita kuin sadisti..psyykkiseksi.

kuinka moni uskoo ettaa on olemassa koululaaketieteen markkinoima näkymätön psyykke? jonka ainoastaan koululaaketiede nakee ja tuntee?
psyykke joka on nakymaäton tarvitsee biljoobien edesta pillereita, jotka kela maksaa, kuinka moni uskoo tallaisen psyykken olemasa oloon?

kuinka moni uskoo etta koko nakymaton psyykke on lääketeollisuuden satusetien keksinto kuin pannukakku ilman tieteellista pohjaa, labra tai faktanayttöa?

kuinka moni uskoo etta sydan, maksa, munuais - ja kehoa rasvoittavat psyykkepillerit ovat hyödyksi kansan mielenterveydelle.
ne estavat rasvan poistumisen elimistosta sulkemalla lähes taysin somatomediinien tuotannon, jotka polttavat rasvan siten etta terve lihasmassa jaa jaljelle ...
somatomediinien tuotannon esto murrosikaisillä voi johtaa homouteen.
somatomediinien esto psyykkkepillereillä johtaa energiatason pysyvään laskuun, sillä myös sydanlihas on pinempi psyykkepillerin kayttajilla.
samoin neuronit surkastuvat pitkäaikaisessa kaytössä joita tarvitaan oppimiseen ja muistamiseen, eli psyykkepillerit tuo oppimiskyvyttömyytta ja dementiaa.
puhumattakaan muista oireista: aisti ja näköharhat, sekavuus, vapina, valkosolujen lasku, pahoinvointi, levottomuus, ahdistuneisuus, itsemurhaisuus ym.ym. jota nuo sairaaksi tekevat pillerit aiheuttavat.

kuinka moni on sita mieltä, että psykiatria on laaketeollisuuden barbaari business, joka on ääri haitallista kansalle ja tulee kieltää lailla roska teoriana, jolla ei ole tieteellistä pohjaa, kuten pannukakku kiellettiin ja se opettaja professoreilta otettiin. virat?
kuinka moni on sitä mieltä että psykiatrialle tulee tehda samoin?

kuinka moni uskoo aukottomasti psykiatrin olevan nakymattoman sismmän ainoa oikea nakijä, jolta ei saa otta virkaa pois, koska jung ja freud olivat ainoita jotka nakivat nakymattöman sisimman ja meidan pitaa yhä ulkoistaa ajattelumme noille sairaille guruille ja uskoa heita ja heidan oppejaan etta ihmisellä on juuri sellainen nakymatön psyykke kun nuo gurut opettivat psyykke teoriaa ja nakymattoman sisimman parNnusoppia psykiatriaa opettaessan.
?

tuleeko meidan yha uskoa ja ulkoistaa ajattelumma noille guruille automaattisesti vai onko itsenainen ajattelu sallittua? vai onko se saoraudentunnottomuutta? kumman osalla, senkö joka uskoo guruihin vai sen joka ei usko, kumpi heistä on sairaudentunnoton?

kuinka moni uskoo etta koko psyykke teoria tai ainakin psykiatria luotiin
lääketeollisuudelle tilaustyönä opioidi kauppaa varten, koska muuten ilman teoriaa opioideille joita myös freud ja jung markkinoi potilailleen ei olisi saatu myyntilupaa haitallisuuden takia, joten piti tehda arvottomien ihmisten joukko eli psykiatristen potilaiden joukko ja psykiatrit, jotka lajitteli seuloi: kuia kuuluu arvottomiin yksiloihin, että heidän elämansa voidaan uhrata lääketeollisuuden vaarallisille opioideille , joiden markkinoimiseksi uusi psyykke teoria luotiin.

eli psykiatria ei koskaan ole ollut auttamista, vaan brutaaalia , barbaaria ihmiskauppaa ja satuja että vain psykiatri satuseta nakee nakymattoman sismman eli psyyken..eli sama kaveri joka on koko psykke teorian historian ajan nuijinut kansakuntien ja vakuutusyhtioitten (KELA) kassat tyhjiksi psyykkepillereilla.

psykiatria on äärimmäisen vaarallinen kansalle, mutta aarimmaisen tuottavs tohtori kollegoille, jotka ovat itse tehneet ja markkinoineet psyykketeoriaa,mkoska koululääketieteessa tieteen teon perustaksi tarvitaan vain teoria.

pitaisiko koululääketieteeltä poistaa valtion tukea siltä osin, jos ja kun 1/3 osa koululaaketietesta on vain teoriaa eli haitallista uskomustiedettä, joka on super vaarallista mutta supertuottavaa tothtoreille.

tuleeko valtion ajatella kansaa, joka karsii koululääketieteen sairaista ja sadistisista barbaariteorioista kuten psykiatria, psykosomati ja muu roska jolla kansaa jatetaan virumaan ja kuolemaan arvottomasti saaden vain psykosomati ivaa, etta ovat sairastuneet.

vai pitaako valtion ajtella tohtoreita ja sallia tohtorien vaarallinen ja sadistinen business ja vielä maksaa kansaa rasvoittavat ja neuroneita tuhoavat hermomyrkyt?


onko olemassa suuri vaara etta pian 80 % kansasta on niin rasvoitettuja sydanlihakseltaan (maksa, haima, munuaiset mukaanlukien ja aivot) psyykkepillereillä) ettei keinotekoisesti rasvoitettu kansa tuhoutuu?

40

1015

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ArvoTOn

      SAoot iteki vähä pimee. ei valtio ajattele ketään, koska valtio ei ajattele. se on pelkkä sumea sumppu pääosin hölmöläisiä vallankipeitä ihmishörhelöitä harhoineen. mikä kullekin ilmenee on aika vähän ja kapoista. toisille ilmenee asiat paremmin kuin toisille joissain asioissa. on se hullua. ei ne psykiatrit mitään tiiä, tai ehkä joku saattaa jossain. onhan niitä asiaa tuntevia joka juoksussa. pitkässä juoksussa sekä psykiatrit että potilaat kuolee. buahahahhhahhaaaa.

      • epäluotettavuus

      • edelleen

    • Asiakerrallaan

      Oletko käynyt hiljattain perusterveystutkimuksessa? Jos varaisit ajan niin, että kaikki mahdollinen tutkittaisiin verenkuvasta, niin voisi syy tuntemuksille selvitä. Jos tuntuu, että joku lääkäri vähättelee vaivoja, niin vaihda toiseen. Yritä vaikka tutkituttaa aina yksi asia kerrallaan, niin ettei kertomuksesi rönsyile kaikkeen mahdolliseen, jolloin ydin saattaa hämärtyä. Ja painota, että onhan siitä ollut jo julkisuudessakin puhetta, ettei mielenterveysongelmaisten fyysisiä vaivoja oteta todesta vaan kuitataan kaikki mt-ongelmaisen luulotaudiksi. "Luulosairaus" on käsittääkseni ihan oma vaivansa (neuroosi?), eivätkä nämä ihmiset varmaan useinkaan edes käytä mt-lääkitystä.

      • miten_päin_se_män

        Vai onkohan vika "luulosairaiden" kohdalla enemmänkin siinä, että käyttävät tai ovat käyttäneet mt-lääkitystä.


      • Anonyymi

        Ei tule kuuloonkaan että lähtisin valtion terveyden hoitoon vaivoja valittamaan, olen sadismin tikkataulu suomen tohtoreille, koska kriitikkona en ole virkamiehistön suosiossa, silloin terveyden hoito ja tutkimukset korvataan rautakouraisella ranhaistus psykiatrialla, eli jos kriitikko menee julkiselle, tohtori leegio on akitoitu pidättämään hänet rautakouralla kuin sovietissa maanvilejelijä psykiatrien pitämiin kritiikistä rangaistusvankiloihin.
        Julkinen on puhtaasti kritiikistä rankaisu gestabo ja sitä päivää ei tule, että suomen valtiolle kehon haivojani kriitikkona menisin valittamaan.
        He ovat ankarampia kuin stalin kritiikkia kohtaan, jos se kohdistui heillä marxin teorian, meillä freudin teorian kritisointiin.
        Teoriohin sairastuneet ja niistä rautakoura sadistiksi tulleet valtiot sietävät vähemmän kritiikkiä kuin totaali kommunismi,
        On ihan sama, tuleeko valtio rautakouraksi, freudin tai marxin teorioista, psykiatriasta tai komminismista molempia teorioita ylläpidettään väkivallalla, jossa jokainen teorioiden kriitikkoa pidätetään ja kidutetaan psykiatrian sadistisin kidutus menetelmin,
        Niin suomessa kuin sovietissa on sama laki.
        Niiden kehon tauteja jotka asettuvat teorioita vastaan ei hoideta, siitä huolehtii valtion terveys juuri siksi, että se pystyy eliminoimaan kriitikot vankilaan, jota valtio irvokkaasti kutsuu "mieltä parantavaksi" sairaalaksi, vaikka ne ovat puhtaita kriitikkojen kidutus keskuksia.
        Ja se tehdään sanan vapauden kitkemiseksi,
        Että ylkisilö saadaan pelkäämaan ja vihaamaan ei vain tohtoreiden rautakouraa vaan koko isänmaata.
        Viha siitä tulee sitä maata kohtaan jonka hallinto on niin
        Barbaaria, että vangitsee syyttömiä mieletään 100% terveitä suoraan kehon kipujaan valittelemasta oksettavan kuvottavien ja äärimmäisen sadististen barbaari psykiatrien rautakouralla kidutettavaksi, joka on rankaisu siitä, että henkilö ei ole virkamiehistön suosiossa ja siitä huolimatta on tungeksinut terveys keskuksiin tappavassa aovokalvon tulehduksessa.
        Tohoriemme tehtävä on brutaaleilla rautakoura pidätyksillä näyttää,, että toista kertaa et tule suomen valtion terveys keskuksiin vaivojasi valittaan.
        Ja sen muistan, en ikinä lähde valtion gestabo terveyden hoitoon edes kuoleman edessä, sekin on parempi kuin suomalaisten tohtori leegioiden sadismin tikkatauluksi meneminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tule kuuloonkaan että lähtisin valtion terveyden hoitoon vaivoja valittamaan, olen sadismin tikkataulu suomen tohtoreille, koska kriitikkona en ole virkamiehistön suosiossa, silloin terveyden hoito ja tutkimukset korvataan rautakouraisella ranhaistus psykiatrialla, eli jos kriitikko menee julkiselle, tohtori leegio on akitoitu pidättämään hänet rautakouralla kuin sovietissa maanvilejelijä psykiatrien pitämiin kritiikistä rangaistusvankiloihin.
        Julkinen on puhtaasti kritiikistä rankaisu gestabo ja sitä päivää ei tule, että suomen valtiolle kehon haivojani kriitikkona menisin valittamaan.
        He ovat ankarampia kuin stalin kritiikkia kohtaan, jos se kohdistui heillä marxin teorian, meillä freudin teorian kritisointiin.
        Teoriohin sairastuneet ja niistä rautakoura sadistiksi tulleet valtiot sietävät vähemmän kritiikkiä kuin totaali kommunismi,
        On ihan sama, tuleeko valtio rautakouraksi, freudin tai marxin teorioista, psykiatriasta tai komminismista molempia teorioita ylläpidettään väkivallalla, jossa jokainen teorioiden kriitikkoa pidätetään ja kidutetaan psykiatrian sadistisin kidutus menetelmin,
        Niin suomessa kuin sovietissa on sama laki.
        Niiden kehon tauteja jotka asettuvat teorioita vastaan ei hoideta, siitä huolehtii valtion terveys juuri siksi, että se pystyy eliminoimaan kriitikot vankilaan, jota valtio irvokkaasti kutsuu "mieltä parantavaksi" sairaalaksi, vaikka ne ovat puhtaita kriitikkojen kidutus keskuksia.
        Ja se tehdään sanan vapauden kitkemiseksi,
        Että ylkisilö saadaan pelkäämaan ja vihaamaan ei vain tohtoreiden rautakouraa vaan koko isänmaata.
        Viha siitä tulee sitä maata kohtaan jonka hallinto on niin
        Barbaaria, että vangitsee syyttömiä mieletään 100% terveitä suoraan kehon kipujaan valittelemasta oksettavan kuvottavien ja äärimmäisen sadististen barbaari psykiatrien rautakouralla kidutettavaksi, joka on rankaisu siitä, että henkilö ei ole virkamiehistön suosiossa ja siitä huolimatta on tungeksinut terveys keskuksiin tappavassa aovokalvon tulehduksessa.
        Tohoriemme tehtävä on brutaaleilla rautakoura pidätyksillä näyttää,, että toista kertaa et tule suomen valtion terveys keskuksiin vaivojasi valittaan.
        Ja sen muistan, en ikinä lähde valtion gestabo terveyden hoitoon edes kuoleman edessä, sekin on parempi kuin suomalaisten tohtori leegioiden sadismin tikkatauluksi meneminen.

        Olet oikeilla jäljillä toimintasuunnitelmissasi, sillä psykiatreilla on tiivis yhteys CIA:han samoin kuin demareilla.
        http://nwohavaintoja.blogspot.com/2019/04/cia-halusi-60-70-luvulla-suomalaisilta.html
        Kuulun noihin 60:een, joten Satakunnan keskussairaala on yksi kirjoituksen neljästä Suomen keskussairaalasta. Kemiallisesti aiheutettu epilepsia toteutettiin munchaussen-äidin toivomuksesta.


      • Anonyymi

        Ei kriitikko voi koskaan mennä julkisterveyteen,
        Se on sadisti kuin stalin virkamiesten hallinnassa,
        Akitoidut tuntemattomat tohtorit hyökkää ylememmän virkamiehistön akitoimana kuin salama heti ivaamaan hampaat vihaa välkkyen niin aivokalvon tulehdusta, aivokasvainta, sappikiviä, välilevytyrää ja kaikkea suomi on julkisella ivannu heti oireita psyykkiseksi heti ovella, itkien läksin aina pois yksityiselle , ja ei koskaan kukaan ivannu j kaikki em.taudit löytyi ja kun vein diaknoosit julkiselle, maksumääräykset evättiin aivokasvaimessa vaikka kasvain oli 1 mm.näköhermosta, sappikivissa julkinen piti 2 v.jonossa, aikaa ei koskaan tullut ja rakko räjähti ja leikattiin minun laskuun.
        Samoin välilevy tyrä.

        Sadismia aovan järjetöntä sadistista kollektiivista ivaa johon sadistinen ylempi virkamiehistö on heidät akitoinut ja on päivän selvää että tämä ylempi virkamiehistö ei tee oikeutta, eli he tekee kaiken tämän tahallaan, sadismissaan

        Olen joutunut myös kaikki kuntoutukset ja jälkihoidot kuvaukset ,hotellit esim aivokasvaimen hoidossa joutunut maksaamaan ulkomailla itse..

        Tämä on stalinistinen pelättävä pelolla, räkänokkaisella ivalla kriitikkojen ja antisoasialistien kehon kivuista poliittisia hullun papruja stalinia brutaalimmin tohtoroiva pelättävä kauhu julma julkishallinto josta tulee tehdä loppu ja siirtyä vakuutus terveyteen joka on kilpailullinen, eikä voi harjottaa sadismia sadismin perään johon julkishallinto virkamiehistö akitoi tohtorit ja kaikki tämä johtuu sos.dem politiikasta, jossa on selvä stalinisti sääntö, se joka julkista kritisoi vangitaan ja kidutetaan super sadistisen julkihallinnon rangaistus vankiloissa, valtion palkka kiduttaja psykiatrien toimesta, joiden
        Päätehtävä on koko suomen itsenäisyyden ajan ollut sorvata poliittisia hullun papruja kriitikoille ja antisosialisteille.

        Suomi kirjoitti kaikista em.taudeista heti kun menin odotus huoneeseen hullun papruja ja sitten kun en kymmeneen vuoteen enää käynyt sadisti valtion terveyden hoidossa ,julkinen alkoi kirjotuttaa täysin tunetemattomilla polkupyörän sykemittauksiin, kun yksityiseltä sain lähetteen ja labra kokeisiin
        Ettei sitä voisi näyttää kellekkää..tosi olen näyttäny ja sanonu kato mikä sadisti suomen valtio on.
        Ja kyllä se silmät aukasee,

        Kirjoitettu uusia poliittisia hullun papruja,
        Koska sadisti valtion on paskattava se paperi,
        Ja koko stalinistinen virkakunta avia myöden on tässä sadismissa mukana, he ovat aina vastanneet, että asiaanne ei käsitellä..
        Poliittiset hullun paprut ja taktinen kriitikkojen hoitamattomuuteen tappaminen on suomen sdp.linja
        Kilpailuttomuus teki suomalaisesta stalinistisen sadismin, samasta järjestelmäsrätä se stalinkin kilpailuttomuuden takia tuli barbaari sadistiksi ja antikommunisteille hullun paprujen tilaajaksi kuten suomikin,
        Jos pidetään kilpailutonta julkista eikä siirrytä sivistyneempään ja tasa arvoisempaan vakuutus terveyteen, niin valtio väkisin ajautuu psykiatrien poliittiseksi käyttäjäksi,

        Koska kriitikosta pitää saada naurettava -eion uskottava -hullu.
        Demarit on tässä aktiivisempia kuin kommarit.
        Jokainen joka äänestää demaria äänestää poliittisia hullun papruja, ihmisoikeus rikollisuutta, sortoa terveyden hoidossa, koska demari ei siedä kilpailuun perustuvia systeemeitå,.koska se vaarantaa valtiollisen sadismin, jota ei voida harjoittaa koska valtio ei tiedä misså yksilö käy,
        Siksi valtio maksaa vain julkisen (demarien vaatimus) että valtio pystyy aina halutessaan tilata poliittiset hullun paprut,
        Hyödyntåen psykosomatiaa ennen kuin potilas tulee sisään hänet tervetuliaisiksi haukutaan mielisairaaksi..

        Joten ei tule koskaan enää kuuloonkaan että suomi valtion terveyden hoitoon astuisin valtion sadismin tikkatauluksi.

        Olen asunut 19 vuotta suomen ulkopuolella 3 eri maassa ja kulkenut siellä ja suomen yksityisellä tasan samojen kroonisten tautien ka (menny heti ku julkinen haukkuu)
        Ja kukaan ei ole solvannu niistä mielisairaaksi kuin suomen valtio,
        Joka on stalinistisempi rauta koura vallan ja voiman näyttäjä kuin stalin itse..

        Toki suomen kansa ei tiedä mitä tapahtuu, koska sossikat ei ilmoita TV ssä että nyt aloitetaan YK, n, Eu,n ja suomen lakien vastainen ihmisoikeus rikollisuus eli poliittisten hullun paprujen tehtailu kriitikoille..ja antisosialisteille.

        Eikä yksikään media enempåä kuin stalinin hallinto tu kirjottaa siitä..ulospåäsy on vakuutus terveys joka ei ole valtioon eikä politiikkaan sidottu, mutta demari haluaa olla stalin.
        Kilpailu ja vakuutus terveys menettäisi kaikki asiakkaat jos se tervetuliaiseksi itkettää joka ikisen kerran, solvaa ja haukkuu mielisairaaksi..uskokaa se on demari labyrinteissa sovittu linja ja seuraava olet sinä..

        Suomi hoitaa sosialistit,

        tavoitteena pelolla hallinta, kärsimyksen ja suomamalsuus pelon luominen ja suomen valtion inhoon ja vihaan kasvattamninen, ja siihen ettei kukaan tallaisen stalin valtion rajaa puolusta, eli venäjän eduksi tää SDP poliittis hullun papru politiikka muodostuu ja arkuksi suomelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeilla jäljillä toimintasuunnitelmissasi, sillä psykiatreilla on tiivis yhteys CIA:han samoin kuin demareilla.
        http://nwohavaintoja.blogspot.com/2019/04/cia-halusi-60-70-luvulla-suomalaisilta.html
        Kuulun noihin 60:een, joten Satakunnan keskussairaala on yksi kirjoituksen neljästä Suomen keskussairaalasta. Kemiallisesti aiheutettu epilepsia toteutettiin munchaussen-äidin toivomuksesta.

        nyt oikeesti foliot pois. Kuuntele läheisiä ihmisiä äläkä trolleja netissä


    • naturalnews
      • miten_päin_se_män

        Kannattaa suhtautua terveellä kritiikillä Natural News:n juttuihin. En sano, etteivätkö olisi kirjoittaneet joskus myös asiaa.

        Lobotomiahan perustuu korkeimpien älyllisten toimintojen vaurioittamiseen katkomalla kirurgisesti hermoratoja etuaivoissa. Samanlainen "lobotomia" voidaan tehdä kemikaalein, sähköllä, magneettistimulaatiolla jne. Seurauksena henkilön havaintokyky maailmasta sekä itsetietoisuus madaltuvat, tunne-elämä katoaa, henkilöstä tulee välinpitämätön jne. Siitä taas loogisesti seuraa, ettei enää välitä ympäristöstään eikä itsestään. Kun ei tunne elämässä mitään, ei tarvitse uskoa Jumalaankaan. Jos ei ole enää välitä mistään, miksi välittää maahanmuutosta tai mistään muustakaan poliittisesta keskustelusta.

        Kemiallisen lobotomian (neuroleptit, mutta myös SSRI:t) vaikutuksista ovat kertoneet muun muassa Neuvostoliiton psykiatrian uhreiksi joutuneet henkilöt, jotka myöhemmin pääsivät pakenemaan/lähtemään Yhdysvaltoihin. He kertoivat, että ensimmäisinä asioina heiltä katosi kiinnostus politiikkaan, sitten perheeseen ja lopulta itseensä. Aineet tuhoavat kaiken ymmärryksen ja välittämisen maailmasta.

        Toisinajattelijoiden kohtaloita . . ..avi
        https://www.youtube.com/watch?v=S-vKXsIX5N8


      • 1231234

        mikään asia tässä maailmassa ei voi erottaa ihmistä jumalasta, paitsi synti. se mitä on ihmisen sisällä on vahvempaa kuin ulkopuolella tässä maailmassa. pelastus on tarkoitettu kaikille, jotka kääntyy Herran puoleen.


      • Anonyymi
        miten_päin_se_män kirjoitti:

        Kannattaa suhtautua terveellä kritiikillä Natural News:n juttuihin. En sano, etteivätkö olisi kirjoittaneet joskus myös asiaa.

        Lobotomiahan perustuu korkeimpien älyllisten toimintojen vaurioittamiseen katkomalla kirurgisesti hermoratoja etuaivoissa. Samanlainen "lobotomia" voidaan tehdä kemikaalein, sähköllä, magneettistimulaatiolla jne. Seurauksena henkilön havaintokyky maailmasta sekä itsetietoisuus madaltuvat, tunne-elämä katoaa, henkilöstä tulee välinpitämätön jne. Siitä taas loogisesti seuraa, ettei enää välitä ympäristöstään eikä itsestään. Kun ei tunne elämässä mitään, ei tarvitse uskoa Jumalaankaan. Jos ei ole enää välitä mistään, miksi välittää maahanmuutosta tai mistään muustakaan poliittisesta keskustelusta.

        Kemiallisen lobotomian (neuroleptit, mutta myös SSRI:t) vaikutuksista ovat kertoneet muun muassa Neuvostoliiton psykiatrian uhreiksi joutuneet henkilöt, jotka myöhemmin pääsivät pakenemaan/lähtemään Yhdysvaltoihin. He kertoivat, että ensimmäisinä asioina heiltä katosi kiinnostus politiikkaan, sitten perheeseen ja lopulta itseensä. Aineet tuhoavat kaiken ymmärryksen ja välittämisen maailmasta.

        Toisinajattelijoiden kohtaloita . . ..avi
        https://www.youtube.com/watch?v=S-vKXsIX5N8

        Kaikkein suurimmalla kritiikilla pitää suhtautaua ecoluutio perustaiseen erittäin vaaralliseen psyche satuun, darvin gurun suulla aluksi tehtiin sosiali darvinismi evoluutiossa kehitys kelvottomien tappo suunnitelma.
        Freud istui darvin ystävänsä jalkojen juuressa ja imi ihmis tappo suunnitelman, leimasi tapettavat mielisairaaksi, että sai valtiolta luvan tappaa heitä opioidien yli annoksiin, kuolemat merkattiin sydän pysähdyksesksi ja opioidien vieroitus oireet psykosomatiaksi.
        Tappajien oli pakko valehdella opioidi on vaaraton, ja sama valhe jaktuu tän päivän psyche💊.

        Sosiaali darcinisti psykiatrit laajensi leimaamisen silmäväristä ja kallon muodosta leimaamiseen, koska kaasuttaa sai vain ne joiden silmävärit psykiatrit oli verranneet värikynillä piirtämiinsä pahvin paloihin, joissa oli skitsofreenikon silmä-väri ja diaknoosi varmistettiin kalloharpilla.

        Kaasutettavat sai diaknoosin: geneettinen parantumaton skitsofrenia.
        Geenitestinä silmäväri pahvin pala.
        Näin maapallo akitoitiin rotu vihaan kalloharppi mittauksilla jotka alkoi evoluutio psykologiassa 1864 ja jatkui nurnbergin oikeuteen asti, jolloin ainoastaan silmä väristä ja kallon muodosta tehdyt pöpi paprut ja kaasutus kiellettiin, kun koko evoluutio valhe ja psykiatria kaikkine kemia myrkkyineen olisi pitänyt kieltää.

        Valtiot yhä halusi ja haluavat yhä tappaa kemikaalein evoluutiossa kehitys kelvottoman näköisiä kehon kivuista, koska vahvat ei evoluution mukaan sairastu.

        Alkoi silmitön viha aivokalvon tulehdus -syöpä ja muita potilaita kohtaan, joita evoluutio uskovat valtiot merkkaa mielisairaaksi,
        Koska heillä on monia outoja oireita, jotka kuuluu kaikkiin tauteihin, ne ovat evoluutiossa kehitys kelvottoman eli mielisairaan merkki.
        Evouutio psykiatra hyväksyy 1 oire per tauti.
        Kun sellaisia tauteja ei ole,
        On tuhannet suomalaiset saaneet nazi kohtelun, pilkan ivan ja sadismin julkisterveydessä, jossa uhkailtu mieisairaalaan viennillä jos sinne (ecoluutiossa kehitys kelvotttomat eli tappavista aivokalvon tulehdus viruksista syntyneitä sairauksia on mennyt valittelemaan.

        Evoluutio teorioistaan simputtaviksi sadistiksi niitä kohtaan tulevat tohtorit jotka he itse leimaa mielisairaaksi sadismin kiimassaan,
        Ecoluutio valheesta tehty psykiatria tekee tänään tohtoreista kiiluva silmäisiä noita-vainoisia, vainoharhaisia typeryksiä, jotka näkee mielisairauksia kaikkialla ,joka kehon kivussa.
        Kaikki tämä perustuu ecoluutioon, jossa vahvat ei sairastu.

        Evoluutio on tehnyt julkis terveydestä vaarallisen kaikille suomalaisille, tosin evoluution hapaisiin joutuu vain ne joilla on tappavin tauti, ja ne jotka on mustalla listalla kantelun takia ja heidän uskottavuutensa on saatava pois ja sihen ei ole muuta keinoa kuin evoluutio, jonka käskystä psykiatrit on listanneet kaikki kehon kivut päästä varpaisiin mielisairaudeksi,

        Näin varmistaen ettei yhdelläkään julkishallinnon tai julkos terveyden kriitikolla tai kantelun tehneellä pysty olemaan yhtä ainutta kipua, josta kieroon kasvaneet ecoluutio psykiatrimme ei pysty tekemän poliittisia evoluutiossa kehitys kelvottoman eli mielisairaan papereita,

        Nykyään he zyklon kaasun sijaan tappaa ihmisiä Kemiallisen AIDS sin tekevillä neurolepteillä,
        Lääkärin koulutuksen saaneet psykiatrit tietää, olipa valkosolut alhaalla neuroleptien tai HIV viruksen takia, uhri kuolee ennen aikojaan tappavaan tulehdukseen, joka merkataan kuolin syyksi.

        Oikea dikanoosi olisi.tapettiin evoluutiossa kehitys kelvottomana neuroleptien tekemään kemialliseen AIDS tautiin,
        Koska ei noudattanut ecoluution hyväksymää standardia 1 oire per kejon sairaus.
        Potilas luetteli pää-kaula-vatsa ja näkökyvyttömyyttä, joka on merkki siitä että aivokalvo tulehdus on levinnyt silmiin asti ja sellaisia evoluutiossa kejitys kelvottomia ei suomen julkinen tutki, koska muuten jäisivät vielä henkiin.
        Tää yksilö tutkitutti itsensä yksityisellä ja vaati kehon kivuistaan saamiaan pöpi paprujen poistoa noita vainona,
        Koska valtio uskoo evoluutioon kuin bolseviikki marxiin, se on valmis tappamaan kaikki henkiin jääneet kehon kipu potilaat neuroleptien kemialliseen AIDS tautiin.
        Se vanhitsee kaikki jotka ei ole rikosta tehneet valtion huume luoliin ja väkivalloin barbaarit toisem kehon koskemattomuutta kunnioittamatta
        Iskee toisen nahkaan pahoin vointia ja kuolemaa tekeviä myrkkyjään, joita evoluutio ja kommunismi teoria on keksinyt aina ihmisten tappamiseen.

        Evoluutio-psykiatrian tappo myrkkyjä

        Opioidit
        Lithiumit.
        Insuliini shokki murhat
        Neuroleptit.

        Kaikilla ainoastaan tappo vaikutus
        Neurolepti kuolemat saadaan näyttämään luonkollisilta koska ne tekee kemiallisen AIDS sin ja tappavia haima ja sisäelin tuleduksia.

        Psycheä ei ole olemassa, se on sosiaali darvinismi satu.
        On olemassa ikuinen ylösnouseva sielu, jonka yksin jumala tuntee.
        Psykiatrit tuntee kimaa vain simputukseen, leimaamiseen ja sadismiin,
        Valehtelevat olevansa ihmistuntijoita, joka on vainoharhaa ja saa maailman pysymään tappajana ilman tuomiota evoluutiollaan.

        Valtio on tä


    • Psykiatrian-tuhoama

      Minä koen että multa on viety oma tahto ja päätäntävalta oman elämäni suhteen. Se on kaikista pahin seuraus mitä "hoidosta" seurannut. Samoin kosketus omaan aitoon itseeni. Psyykelääkkeet ovat luultavasti aiheuttaneet jo metabolisen oireyhtymän ja olen aika passiivinen sekä välinpitämätön mutta tämän he laittavat sairauden syyksi... Herää kysymys kuinka fiksu psykiatri oikeasti on. Sadistiselta ja yksinkertaiselta hoitajalta en nyt muuta odottaisikaan mutta lääkäriltä vähän enemmän.. Olen päättänyt että takaisin en enää mene. Mieluummin vaikka vankilaan. Siellä sua luultavasti kohdeltaisiin vähän paremmin.

    • kummastelijaihmettelee

      Luulisi, että psyykenhoidossa olisi tärkeintä korkeimpien ajattelutoimintojen vaaliminen ja kehittäminen. Millä logiikalla psyykelle on hyötyä päinvastaisesta ?

      • Anonyymi

        Psykiatria on "stalinistis tyyppistä" hirmuvaltaa.
        "Meillä on järkkymätön totuus kunkin yksilön (joka oksentaa jo psykiatri sanan kauultuaan ja jähmettyy kauhusta heidän sadistista rautakouraisuutta ja ei koskaan ole puhunut eikä puhu moisille valtion kidututtajille)
        Eli he näkevät vain nenänleveyden ja ilman mittahohtimia kirjoittavat nenän leveydestä hullun paprut kun yksilöa rangaistaan totuuden puhumisesta eli kritiikistä,

        Oli mistä tahansa riita virkajuntan ka, virkajuntan sadistit vie rautakouralla laillisia oikeuksiaan hakevan psykiatrien kidutus vankiloihin rangaistavaksi siitä että hän tuo paratiisi julkisterveyden kollektiivista sadismia esiin.


    • pohjakildol

      mielisairaaksi toisia nimitteleva on aina sadistinen persoonallisuus ja aari sadistinen inttaa kehonvaivoja mielisairaudeksi eli on tunteeeton henkilo joka haluaa alentaa toista kehonkivuista. vainoharhaa on psykosomatiat ja ennenkaikkeia ne jotka opettavat psykosomatiaa ja muuta koululaaketieteen uskomustieteita, eli tieteita joilla ei ole labra tai kemiakaavaa tieteensa tukena,,ne on kaikki uskomustieteita, kuten koululaaketieteen eugenismi oli ja sen sadistinen sukulainen psykiatria, psykosomatia jne.

    • mallaskoivuoksa

      psykiatria teoriana ja kaikki sen hoitomenetelmat, leimat: skitso, psyko, jne. ovat alunperin julmia ja tehty sadismin harjoittamista varten, ei kukaan muu kuin sadisti voi kayttaa noin julmaa terminologiaa ketaan vastaan, saati muut sadistiset hoitomenetelmat, jossa kehon kivuista thedaan mielisairaan paperit, koska sadistinen psykiatria on listannu kaikki kehon kivut paasta varpaisiin psyykkiseksi etta ihmiset tulisi halvennetuiksi kehon sairauksien takia ja tata sadismia opetetaan meidan vero-rahoilla, joten mikaan maksammme penni ei tule maidan hyvaksi, ellei sadismia ja sen harjoittamista lasketa hoidoksi.

    • sahkosiu

      eniten myytyjen psyykkelaakkeiden myynti tukkuhinnoin 2007 (apteekin palkkio pois)

      zyprexa 33, 6 milj.
      serolide 25,6 milj
      seriquel 22,3 milj.
      nexium 20,,0 milj.
      risperdql 20,0 milj.
      zinacef 19.8 milj.

    • Shelfilee

      Valtion maksama terveyden hoito ei hoida kriitikkoja. Ja en koskaan elavana lahde valtion terveyden hoitoon silla niin paljon olen nahnyt virkatohtorien kollektiivista sadimia, jonka tikkataulu olen ollut kaksikymmenta nelja vuotta,.

      Sadimi alkoi heti kun vainoharhainen yliviisas psykiatri puoskari kavi tekemassa valhe mielisairaan paperit aivokalvon tulehdus oireista.
      Siihen loppui suomessa terveyden hoito.

      Ja jarkyttava sadismi alkoi. Aivokasvaimess suomalais sadisti sivalteli oireita samalla sadismilla mielisairauden merkiksi ja taas yksityien tutki ja mina maksoin.
      Suomen sadisti valtio kielsi maksumaarayksen aivokirurgin arvioon ipakotti nain hoidattamaan kasvaimen 100% omaan laskuun.
      Samoin sappkkivissa ja niiden hoitamattomuudesta tuleen sappirakko rajahdyksen jouduin maksamaan itse,
      Samoin valilevy tyran joka vei rullatuoliin.

      Rintapateissakin suomalais sadisti kaski ainoana hoitona psykiatrille, koska tietavat etta siita paivasta kuin ensimmaisen kerran elamassani tapasin tappavassa aivokalvon tulehduksessa psykiatrian puoskarin olen inhonnut heita kuin juutalainen kaasuleiri psykiatreja.

      Tohtorit tietavat sen ja siksi he sivaltavat ja raumatisoivat tahallaan isanmaan vihaaan kasvattavalla brutaalilla sadimilla oireita aina psyykkiseksi, jattavat hoitamatta, koska suomalaiset ovat kuin bolseviikit,
      Heita kiinnostaa teoriat ja niilla harjoitettu sadismi,

      Valtio suojelee vainoharhaisia psykiatrien teorioita,
      Ja sen tehtava on tehda kaikkensa etta teorioiden ja niiden gurujen maine ei kritiikilla tahraannu.

      Valtio hyvaksyy minka tahansa sadimin, joka tehdaan teorioilla.
      Valtiota ei kiinnosta ihmisten suojelu, eikaetta heidan oikeus,
      Teoroista sairastuneet valtiot ovat mielipuolisia militantti hulluja, on aivan sama onko kyse marxin, freudin, taietta eugenismi teorioihin sairastuneesta valtiosta,

      Valtiot asettuvat aina teorioiden puolelle ja toimivat oman.kansansa kiduttajana ja sadistina.
      Kuten suomi toimii saditisena psykosomatia ja muuna sadistina.

      Saksan valtio asettui eugenismin puolelle
      Venaja marxin.puolelle
      Ja suomi vainoharhaisten ja super sadististen psykiatrian teorioiden puolelle.

      Kaikissa naissa valtioossa kansa on oikeudeton sadismin tikkataulu, mikali yksilo asettuu hirmuvalta teoroita vastustamaan, valtion maksama terveys pysahtyy silla sekunnilla ja se yksilo tapetaan hoitamattomuuteen,
      Jos matti on kukkarossa, suomi jattaa hyvin brutaalisti kuolemaan ja virumaan.

      Sen ohjelmoi psykiatrit, etta heita sivallellaan ainoana hoitona psykosomatialla, keskitysleiriin kuskaamisella, vaikka tietavat etta se yksilo ei tule koskaan puhumaan
      Puhumaan puoskari p s ykiatreille mitaan,

      Psykiatrit ei voi hyvaksya sita etta heidan teorian.kritisoijia.hoidetaan verovaroin,

      Tohtorit ovat heille teorioihin uskovia hyodyllisia idiootteja , joita he kayttavat sadismin.harjoittajina niita vastaan , jotka ovat pienimmassakaan maarin.kritisoineet psykiatrien kauheuksista.

      Etta sellainen kauhu sadisti valtio se suomesta tuli kun.se sairastui psykiatrian sadisti teorioista.

      Joten sita paivaa ei tule etta mina omin jaloin kavelisin.valtion tohtoreiden luo, sehan olisi sama kuin.tyrkyttaisin itseani sadimin.tikkatauluksi jalleen.

      Tutkitutan mita tutkitutan yksityisella tai ulkomailla, jossa olen oleskelu luvalla asunut ja liikkunut samojen kroonisten tautien kanssa, ja suomalainen on ainoa joka haukkuu niista ja sivaltelee sadistisesti niista mielisairaaksi kuin barbaari.

      Halventaminen on suomalaisesta miellyttavaa.
      Ja tiedan etta psykiatreilta on kasky etta milloin ikina se tulee vaivojaan valittaan sita ei saa hoitaa, vaan se tulee kiskoa keskitysleiriin kidutettavaksi, kunnes se lopettaa psykiatrian brutaalin teorian.kritisoinnin.

      Psykiatriaa yllpidetaan pelolla kuten kommunismia ja
      Kommunistit sietivat enemman kritiikkia kuin psykiatrit, jotka sadisteina ovat mieltyneet keskitysleireihin kuten kommmunistitkin.

      Siperia opettaa suomalaisia,
      Jos siella suomalainen sairastuu sita ei saa hoitaa, sita pitaa
      Sivallella kuin suimalainen itse tekee, sadistisesti psykiatrialla saalia tuntematta, oli tauti miten tappava.tahansa.

      Ja jos selviaa hengissa ja tekee valituksen tai kritisoi puoskaroinnista, seetta tulee kostoksi.kiskaita keskitysleiriin joka kerran jos se sairastuu ja ja jatkaa kauhuteorioitten kritisointia puoskaroinnista , perusteettomista pidatyksista ja ihmisoikeus rikoksista, on se pidatettava uudelleen psykiatrien kidutettavaksi, koska ei ole lopettanut kritiikkia,
      Nainhan.suomikin.tekee,

      Siperiassa se oppii, mita mina olen suomessa kaynyt lapi 24 vuoden aikana.

      Sielta tultuaan, se ei suojele teorioita, vaan ihmisia,
      Vain siperia opettaa ja muutta terioihin.sairastuneita ja uskomustieteisiin kapertyneita ihmisokeus rikollismaita.

      • Hyvä.lääke

        Hyvä lääke.
        Ota 5 cl koivunmahlaa.
        5 cl vettä.
        5 cl pulituuria.
        5 cl "heikun keikun" lääkettä.
        Sekoita.
        Vatkaa lisäksi 1 kananmuna.
        Haistele.
        Kiroa tuo p*ska.
        Ja heitä menemään.
        Nuku yösi rauhassa.
        Aamulla olet terve kuin pukki!


    • korruptiopsykiatria

      Psykiatriassa vallitsee rakenteellinen korruptio (institutional corruption), jossa vähätellään mm. neuroleptien sivuvaikutuksia, vaikka tiedetään, että neuroleptit turruttavat aivoja ja vähentävät aktiivisuutta.
      https://www.madinamerica.com/2017/05/psychiatry-defends-its-antipsychotics-case-study-of-institutional-corruption/

      Suomessakin sosiaali- ja terveysministeriö sekä Valvira harjoittavat rakenteellista korruptiota.
      http://www.luontaisnetti.fi (lehti 1/2018)
      http://www.uva.fi/nostyle/news/piilokorruptiotutkimus/
      Rakenteellinen korruptio - rikkoo perusoikeuksia
      Rakenteellinen korruptio ja kilpirauhasen hoitokiista (Wilsonin syndrooma)

      Rakenteellinen korruptio on vakava yhteiskunnallinen ongelma!

    • Anonyymi

      Mä olen nähnyt hyvän ja luotettavan psykiatrin, jonka ainoa lähtökohta on ollut minun hyvinvointi. Tapasin häntä satunnaisesti, söin hetken lääkkeitä ja sen jälkeen hän kannusti minua luopumaan niistä. Ja luovuin. Tarvitsin niitä sen hetken, jotta sain nukuttua. Uni on paras lääke.

    • Anonyymi

      Psykiatria on keino pyhittää sairaan yhteiskunnan ihmisoikeusloukkauksia. Ei täällä muuten poliisit hakkasi ovikelloa vuoden ansisidonnaistyöttömyyden jälkeen tai ajokortti olisi hyllyllä muutaman päivän vuodelevon jälkeen ja yksityisaluekyltin vuoksi.

    • Anonyymi

      Masa torppa lähti IiTéeee pomolta pomolle

    • Anonyymi

      Koska psykiatrian funktio on ensisijaisesti sosiaalinen kontrolli ja vasta sen jälkeen ainakin retorisella tasolla ihmisen toimintakyvyn palautuminen (mikä näkyy surkeissa hoitotuloksissa), alalle hakeutuu poikkeavan paljon ihmisiä, jotka saavat nautintoa ihmisten hallitsemisesta, nujertamisesta ja nöyryyttämisestä. Kun lukee psykiatrian historiaa, niin hoitokäytäntöjen mekanismi on ollut vähän sama kuin rasistisiin viharikoksiin, koulukiusaamiseen ja kansanmurhiin johtava sosiaalinen mekanismi. Ihmiselle voi tehdä mitä vain, kun hän on muukalainen ja ali-ihminen, lähtökohtaisesti poikkeava ja täten mahdotonta ymmärtää.

      Tällaisten ihmisten hallinta on vähän kuin hallitsisi tuholaiseläinten aiheuttamaa ongelmaa. Heidät voidaan säilöä laitoksiin, myrkyttää tai kaasuttaa hengiltä. Heidän aivojansa voi operoida ja heitä voidaan vammauttaa erilaisin toimenpitein ilman heidän suostumustaan, vaikka heidät katsotaan liian sairaiksi päättämään omasta elämästään. Heidän kärsimyksensä julki tulo ei aiheuta suuria tunteita ja heidän perusoikeuksiensa, fyysisen ja psyykkisen koskemattomuuden, loukkaaminen on enemmänkin imperatiivi kuin poikkeus.

      Sadismi on todellakin hyvin keskeinen osa psykiatrian historiaa ja mielisairaiden nöyryyttäminen ja julkinen näytteille pano on tuottanut suurta taloudellista hyötyä ja perversiä mielihyvää monille arvostetuille sedille valkoisissa takeissaan. Jotkut ovat jopa saaneet Nobelin palkinnon siitä, että aiheuttavat ihmisille neurologisia vammoja. Usein tämä vammojen aiheuttaminen ilmenee niin perverssillä tavalla, että nämä sedät ensin vammauttavat potilaansa, ja sitten tutkivat aiheuttamiaan vammoja aivan, kuin ne olisivat alkuperäisen pseudosairauden oire. Tämän perversin ihmiskuvan näkökulmasta lääkkeiden ja traumaperäisen stressin aiheuttamat aivomuutokset ovat mielisairauden ilmentymiä , mikä on jo sadismia toiseen potenssiin kieltämättä. Nämä sadistit saavat nautintoa paitsi siitä, että hallitsevat mielisairaat vammaisiksi, myös siitä, että saavat suuren hyväntekijän statuksen toiminnastaan.

      • Anonyymi

        Tää edellinen kirjoitus on mielestäni ihan totta. Siitä puuttuu kuitenkin yksi sävy: nimittäin ihmisten auttamishalu. Sanoithan, että toissijainen tavoite on "toimintakyvyn palautuminen". Kuitenkin siis, on tätäkin. Siellä työskentelee sadistien tai muuten ei-niin-positiivisten ihmisten (he he) ohella ihan kunnollisia. Ovat jopa hakeutuneet alalle tehdäkseen jotain hyvää. Se hämää "palvelujärjestelmään" joutunutta. Hän saattaa uskoa näiden ihmisten hyväntahtoisuuden ansiosta pitkäänkin, että häntä tosiaan autetaan.

        Psykiatriassa ei oikeastaan voi auttaa. Työntekijöiden kädet ovat sidotut. Järjestelmä ja yhteisö sitouttaa, seura tekee kaltaisekseen. Valta turmelee - aina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tää edellinen kirjoitus on mielestäni ihan totta. Siitä puuttuu kuitenkin yksi sävy: nimittäin ihmisten auttamishalu. Sanoithan, että toissijainen tavoite on "toimintakyvyn palautuminen". Kuitenkin siis, on tätäkin. Siellä työskentelee sadistien tai muuten ei-niin-positiivisten ihmisten (he he) ohella ihan kunnollisia. Ovat jopa hakeutuneet alalle tehdäkseen jotain hyvää. Se hämää "palvelujärjestelmään" joutunutta. Hän saattaa uskoa näiden ihmisten hyväntahtoisuuden ansiosta pitkäänkin, että häntä tosiaan autetaan.

        Psykiatriassa ei oikeastaan voi auttaa. Työntekijöiden kädet ovat sidotut. Järjestelmä ja yhteisö sitouttaa, seura tekee kaltaisekseen. Valta turmelee - aina.

        Psykiatrit ja hoitajat ovat tosiaan suurin osa aivan tavallisia kunnollisia ihmisiä. Tavalliset kunnon ihmiset yleensä pyrkivät hyvään, oli se sitten heikomman auttaminen pois vaikeasta elämäntilanteesta tai vammaisten lasten massaeutanasia paremman maailman puolesta. Yleensä suurin ja räikein ihmisoikeusrikos tapahtuu silloin, kun ihmiset suurin joukoin kokevat olevansa hyvän puolella pahaa vastaan. Myös psykiatrian uranuurtaja, skitsofrenian keksijä Eugen Bleuer oli hyvä ja oivallinen mies ja tutkija, joka uskoi, että hänen potilaansa olisi hyvä massamurhata kansallisen rotuhygienian nimissä. Hänen toiveensa melkein onnistui toteuttamaan natsi-Saksa toisen maailmansodan aikana, ja se oli ainakin melkein yhtä onnistunut joukkotuho kuin juutalaisten joukkomurha. Psykiatrit kunnioittavat hänen perintöään edelleen ja ajatukset siitä, että perinnöllinen rappio näkyy hullujen sukulaisissa seksuaalisina perversioina, prostituutiona ja sulkeutuneisuutena, ovat edelleen suuressa arvossa. Sosiologian tutkija Ervin Gorffman kirjoitti klassikoksi muodostuneen tutkielman siitä, miten totaaliset instituutiot tuhoavat ihmisen minuuden. Jostain kumman syystä hän sattui tekemään tutkielmansa mielisairaalasta. Hän kuvaa sitä, kuinka mielisairaaksi kasvu alkaa nöyryytyksellä. Se on mielisairaaksi "kasvun" ensisijainen lähtökohta: nöyryytetyksi tuleminen, itsemääräämisoikeuden menettäminen, yksityisyyden katoaminen. Se on vähän kuin jossain hypoteettisessa jengissä, joissa jäseneksi pääsemiseksi naisen tulee alistua joukkoraiskaukselle ollakseen osa yhteisöä. Hän oppii, ettei hänellä ole arvoa, ei autonomiaa, ei minuutta. Hän on yhteisön omaisuutta ja täten uhrannut itsensä tälle sadistiselle kultille. Mielisairaalla tosin on vielä vähemmän vapautta kuin raiskauksen uhrilla -hän ei edes hypoteettisesti voi paeta ja hänen kärsimyksensä on legitiimiä yhteiskunnan silmissä.

        Psykiatrian uhria taas ei suojele oikeusjärjestelmä eikä yhteiskunnan normit. Hän ei voi hakea kompensaatiota raiskaajiltaan taloudellisessa muodossa elämänsä pilaamisesta, koska hänen nöyryyttämisensä on oikein, legitiimiä ja yhteiskunnan silmissä toivottavaa. Kunnon ihmiset ajattelevat näin ihan tosissaan. He ovat hyviä, empaattisia, suuren hoivavietin omaavia ihmisiä, jotka haluavat mielisairaille vain parasta mahdollista hoitoa. He ovat opiskelleet korkeissa kouluissa ja saaneet korkeaa oppia. Siltikään se ei tarkoita, etteikö koko järjestelmä olisi täysin sadistinen ja etteikö siihen osallistuvat ihmiset nauttisi hallinan tunteen ja mielisairaiden nöyryyttämisen aiheuttamasta vallan ja taloudellisen turvallisuuden tunteesta. Itse asiassa suuren hoivavietin omaavat saattavat saada erittäin suurta narsistista mielihyvää siitä, että toinen ihminen kituu ja kärsii heidän valtansa vaikutuspiirissä. He ovat katsos narsistisesti riippuvaisia tuosta heikosta tarvitsevasta olennosta, joka antaa heidän olemassaololleen tiettyä jalon eettistä pohjavirettä.


    • Anonyymi

      Otsikkoon vastaus, että siinä mielessä kyllä, että se lyttää emootiota, jota sen sijaan tulisi helliä...


      "poiuytrdfghj"

      • Anonyymi

        Mun mielestä näitä kaikkia auttavia tahoja vaivaa emotionaalisuuden pelko


        "poiuytrdfghj"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mun mielestä näitä kaikkia auttavia tahoja vaivaa emotionaalisuuden pelko


        "poiuytrdfghj"

        Ja niistä emootioista puhutaan vaikeana salaisessa kopissa hyssytellen. Kumpikin osapuoli yhtä vaikeana.


        "poiuytrdfghj"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja niistä emootioista puhutaan vaikeana salaisessa kopissa hyssytellen. Kumpikin osapuoli yhtä vaikeana.


        "poiuytrdfghj"

        Koetut, tunnustetut ja ilmaistut emootiot tekevät ihmisen haavoittuvaiseksi ja vähentävät näin sosiaalisten valta-asetelmien eroja. Siksi psykiatrian työntekijä ei voi altistua emootioille. Hän menettää siinä heti sitä etäisyyttä ja mystfioinnin mahdollisuutta, joka on vallankäytön ehto.

        Terapeutit jotka ovat kokonaan tai osittain irrallaan (valtavirta)psykiatriasta ilmaisevat työssään enemmän emootioita. He eivät pyri valta-asemaan. (Tarkoitan tässä hyviä terapeutteja, en niitä tusinaterapeutteja jotka toimivat psykiatrian käsikassaroina.) Toki terapeutin omien emootioiden ilmaisun on oltava hallittua ja palvella asiakkaan etua, muuten se voi aiheuttaa turvattomuutta. Tämä on osa terapeutin ammattitaitoa, ja opitaan koulutuksessa ja omassa terapiassa.
        Anonyymi
        Tänään 10:41


      • Anonyymi kirjoitti:

        Koetut, tunnustetut ja ilmaistut emootiot tekevät ihmisen haavoittuvaiseksi ja vähentävät näin sosiaalisten valta-asetelmien eroja. Siksi psykiatrian työntekijä ei voi altistua emootioille. Hän menettää siinä heti sitä etäisyyttä ja mystfioinnin mahdollisuutta, joka on vallankäytön ehto.

        Terapeutit jotka ovat kokonaan tai osittain irrallaan (valtavirta)psykiatriasta ilmaisevat työssään enemmän emootioita. He eivät pyri valta-asemaan. (Tarkoitan tässä hyviä terapeutteja, en niitä tusinaterapeutteja jotka toimivat psykiatrian käsikassaroina.) Toki terapeutin omien emootioiden ilmaisun on oltava hallittua ja palvella asiakkaan etua, muuten se voi aiheuttaa turvattomuutta. Tämä on osa terapeutin ammattitaitoa, ja opitaan koulutuksessa ja omassa terapiassa.
        Anonyymi
        Tänään 10:41

        Oletko edelleen naiseksi syntynyt vaikka sinulla "poijuytr" on kaksi hienoa poikaa ja lastenlapsia??? Olet isoisä!!


    • Anonyymi

      Juu. ..sanoin lekurille, että en halua lahkolaisten käyvän ovellani. Tämä lekuri siihen: etkö usko niiden sanomaa?

      Se olikin viimeinen käynti sillä sohvaäijällä pk-seudulla !

    • Anonyymi

      Mun käsitys on, et psykofyysiset kivut psykiatrias mainostetaa ylimaallisest. On totta, et stressi, ahdistus jne. aikaansaa kaikenlaisii tuntemuksii kehos, niin akuutteja kuin kroonisii, mut ei oo mun mielest nähtävis, et niist voi vetää yht ylimaallisii kuvitelmii kuin psykiatria tekee.

      Normaalit lääkäritki on yliherkkii kuvittelee, et asiakas vain kuvittelee, joka on kusipäist asiakast kohtaa, varsinki jol todellaki on erityisest vain fyysine tekijä, jonk hän vielä tietää varmast. Sama koskee myös fyysist pohjatekiää.

      Kun taas jos ei ite tiedä varmast, nii tarvii myös nöyryyt, kosk on tiedos, et monet psyykkisist/psykiatrisist keisseist valittaa usein ensi fyysisist ongelmist (ei valita psyykkisist vaik se on sen perimmäine aiheuttaja) ja iha on paperil printat ja mun mielest on vaikee uskoo, et se olisi väärin. Iha rautalangast voidaa ajatel päätä ja vatsaa, ja sit niide eksoottisempii variaatioit. Geneettine tai fyysine alttius yhdes psykofyysise rasitukse kans.

      Mut joo, siin on toi rajatapaus, jos toisel puolen tietää, et on psyykkine (psykofyysine) ja toisel, et on niinku ensisijas fyysine (tietää). Mut siin välis on parempi pitää pää kylmänä ja kattoo auttaisko joku psyykkine (halpa)terapia tai psyykkine lääke, kokeillen. Jos auttaa paljo, nii sit se ei taida ol vain fyysine.

      Tosin esim. hermokipuherkkyys johtuu yleens fyysisist syist erilaiste operaatioide jälkiseurauksina, kuten luunmurtuma (esim. kroonistuu kipualttius, joka olisi pidettävä ei-kipuilevana, et se ei pääse kroonistumaa ehkäpä jo pelkästää sen vuoks et aivot oppii sen, niin ku väitetää, joka ei välttämät pidä paikkans), ja psyykkine vaikuttaa mm. stressin muodos kyseiseen kipuiluun; kute rasitukset, valot jne. voivat tän tyyppisis keisseis. Et ei se mikää psykiatrinen oo silloin, sil vain ol sellane lisätekijä psykofyysisenä tai fyysispsykona.

    • Anonyymi

      Muinaisissa kulttuureissa ihmisiä uhrattiin ”jumalille”. Sitten uhreista kerättiin adrenokromia huumeeksi.

      Nykyisin samaa toteutetaan psykiatrian avulla.

      Siksi he piinaavat teitä, kiduttavat haitallisilla ”lääkkeillä” ja ajavat teitä itsemurhiin ja hoitolaitoksiin. He haluavat kerätä teistä adrenokromia.

    • Anonyymi

      Ei varsinaisesti liity aiheeseen, mutta se on jännä, kun kuuntelee näitä tiettyjä ihmisiä, niin heidän suussaan se on aina sadismia, jos vaaditaan yheiskuntakelpoisuutta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      352
      3972
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1739
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1305
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      196
      1259
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe