KS:n asennekasvatus, kenen etua se ajaa?

vaikeastikasvatettava

Viime sunnuntain Keskisuomalaisessa oli kymmenkunta sosiaaliturvapaikanhakijoihin myönteisesti suhtautuvaa ja maahanmuuttokriittisiä vähättelevää uutista ja artikkelia.

Miksi näin? Voiko Keskisuomalaiseen tiedonvälittäjänä luottaa muissakaan asioissa? Mikä on tämän yltiöpositiivisen maahanmuuttopropagandan lopullinen tavoite, kenen etua se ajaa?

Hämmentyneenä seuraan tilannetta, jossa venäläis-espanjalainen internetissä toimiva viihdesivusto on saavuttanut tietyissä aihealueissa maineen Suomen luotettavimpana ja nopeimpana tiedotusvälineenä. Siinä sitä on suomalaisilla mediataloilla selittelemistä, että miten tässä nyt näin kävi... ja pörssikurssit vaan jatkavat laskuaan.

Tähänkö on menty, että minunkin on alettava kutsumaan paikallista maakuntalehteä Keskisomalialaiseksi? Tunnen suurta myötähäpeää sekä lehteä että sen itsensä myynyttä toimituskuntaa kohtaan.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oikealtamustavalkoista

      Yhteiskunta, jossa ei ole toimivia ja ajattelevia jäseniä, pysähtyy. Vasemmistolais-pakanauskovainen kansallissosialismi, joka suomessa on saanut valtaa ei kykene tuottamaan yhteiskuntaan toimivaa jäsenistöä. Sen politiikkaan kuuluu, että mikäli olet suomalainen (kuinka määritellään, montako sukupolvea pitää olla suomalainen sukunimi, entäpä siirtolaiset, ruotsinsukuiset...) olet vain silloin oikeutettu lonsimaan yhteiskunnan maksamattomana ja tuottamattomana jäsenenä. Sen mukaan jos olet laiska ja tyhmä, sinulla on kuitenkin geeniesi perusteella täysin perusteeton oikeus yhteiskunnan ahkerampien jäsenien tuottamaan hyvinvointiin. Itse voit elää kuin pellossa, jättää jälkeesi vanan tuhoutuneita perheitä ja ihmissuhteita, hoitamattomia jälkeläisiä, mitä vaan - ja yhteiskunnan sääntöjä noudattavat ja tuottavat jäsenet maksavat ne. Oletteko koskaan nähneet oikeasti köyhää vasemmistovaikuttajaa? Ei - siellä kerätään rahaa ahkerasti ruokkimalla tätä laiskuuden ja röyhkeyden ihmiskuvaa jota työteliäät ja tuottavat ovat velvollisia elättämään.

      Yhteiskunta, joka elää, myös tuottaa. Elävä yhteiskunta toimii, sinne syntyy uusia jäseniä huolehdittavaksi ja koulutettavaksi, siellä väestö vanhenee jolloin myös heidän huolehtimisensa tuottaa hyvinvointia niille jotka sitä tekevät. Suomalaiset ovat itsessään sukupuuttoon kuoleva kansa. Katsokaa maaseutua, jossa saattaa pikkukunnan ensimmäisellä luokalla olla kymmenen lasta. Tällaiseen yhteisöön ei tule eloa muuten kuin lisää jäseniä tuottamalla. Nykyvassarit eivät enää edes lisäänny jotta tuottaisivat uusia jäseniä yhteiskuntaan. Jokainen yhteiskunnan toimiva jäsen tuottaa sille myös taloudellista etua - opiskelu, työttömyys, vanhemmuus, vapaaehtoistyö - myös nämä tuottavat rahallista etua yhteiskunnalle. Tuottavuus on aivan eri asia kuin helvetistä noussut kansallissosialistinen täystyöllisyys. Maahanmuuttajat tuovat tänne juuri tällaista rahallista arvoa. On hyvä että suomalainen yhteiskunta joutuu käymään arvokeskustelua siitä, kuka on oikea maahanmuuttaja ja mitä hän saa pyytää itselleen, vai saako pyytää mitään. Ne, jotka tänne tulevat, ovat ehkä perheidensä ainoita tarpeeksi vahvoja selvitymään matkasta uuteen kulttuuriin. Kunnioittakaamme sitä, ja toivottakaamme heidät tervetulleeksi opiskelemaan suomalaista kulttuuria.

      Uskontojen pelko maahanmuuttajien kohdalla on suorastaan huvittavaa, kun tarkastelee nykysuomalaista pakanauskovaisuutta. Muslimit taitavat kuitenkin uskoa vielä siihen, että on olemassa sielu ja tuonpuoleinen toisin kuin suomalainen vasemmistolainen luonnonusko suoraan peräsuolesta pursuavine koiravertauksineen tekee. Amerikka on sielultaan kuollut maa, joulupukkikin on tukahtunut aikoja sitten "savupiippuunsa". Kristinusko on oikein, mutta vain ihmisen näkökulmasta katsoen.

      Venäjällä vielä tiedetään mitä on oikea köyhyyn toisin kuin suomessa. Oikea köyhyys on sitä kun sinulla ei ole aamulla ruokaa kun lähdet kouluun, ja vanhempasi ovat liian ylpeitä pyytämään sitä keneltäkään ja liian typeriä ymmärtääkseen että ilman ruokaa ei ruumis elä. Sellaista on oikea köyhyys, eikä sillä ole mitään tekemistä sossun pummien tai minkään muunkaan nykypäivän suomalaisen yhteiskunnan olemassaolevan osan kanssa.

      • vaikeastikasvatettava

        Hieno vuodatus. Miten se liittyi aiheeseen?


    • dffghhhhj

      Ja jälleen paskaa näillä sivuilla mutut kaikki Siperiaan niistä ei ole kun harmia

    • Eipätuohonsittenmuuta

      Arvoisat Perussuomalaiset: jos tarkoituksenne on, että Suomi olisi jonakin päivänä pieni Amerikka, miksi vastustatte niin kiivaasti kaikkea sellaista mikä veisi maatamme kohti liberaalia länsimaista vapautta jonka yksi osa on maahanmuuttajien kulttuurien onnistunut sulautuminen osaksi suomalaisen ja pohjoismaisen vapauden ideaa?

      Osaako kukaan vastata?

      Aloittajahan juuri kyseenalaistaa tämän eli siellä pitäisi pitää suomalaisuus puhtaana kaikesta ulkokulttuurisesta paskasta omana sisäpiirin ympyränään.

      Vaikeasti kasvatettava, ellei ymmärrä yhteyttä, ei vaan ymmärrä yhteyttä ja siihen sinulla on täysi vapaus.

      • vaikeastikasvatettava

        Oli sitten multi- tai hiihtokenkäkulttuurinen yhteiskunta, niin tiedonvälityksen ja uutisoinnin pitää olla objektiivista ja rehellistä. Siksi en ymmärräkään, että mikä on kommenttisi tarkoitus, kun puhut liberaalista länsimaisesta vapaudesta ja samalla puolustat Pohjois-Koreassakin tutuksi tullutta yksipuolista ja tarkoitushakuista tiedonvälitystä. Ei, en todellakaan ymmärrä näiden asioiden yhteyttä.


      • gh7yiu

        Yhdysvalloissa ainakin on nyt jo enemmän "muualta tulleita" kuin kantaväestöä. Revippä siitä.


      • Haaskanäkösii
        gh7yiu kirjoitti:

        Yhdysvalloissa ainakin on nyt jo enemmän "muualta tulleita" kuin kantaväestöä. Revippä siitä.

        Ja nyt kipuilee meksikolaisten tuomasta epävarmuudesta kaduille .
        REvimmekö siitäkin ?


    • Minä_ymmärrän

      Et ymmärräkään, älä siis kysele. Persukka siinä puhuu.

      • vaikeastikasvatettava

        Kiitos tästä mielenkiintoisesta ja ajankohtaisesta keskustelun tasoa korottavasta mielipiteestäsi.


    • irvin_todellakin

      "Mullikkabladet" voisi palkata arabitoimittajan tekemään mamu-sivua arabiaksi.

      Porukkaa, mistä valita, löytyy kylliksi. Pelkästään syyskuussa tunkeutui Suomeen irakilaisia 10 836 turvapaikan hakijaa eli 90 prosenttia kaikista. Maahanmuuttoviraston tilasto 6.10.2015. Käykää sivuille.

    • 2822

      Keskisuomalaisen juttuihin ei voi suhtautua muuten kuin vessapaperina. Toimituskunta maahanmuuttajamyönteistä ja jutut sen mukaisia.

    • vaikeastikasvatettava

      Sama linja jatkuu tämänkin päiväisessä Keskisuomalaisessa. Tosin n. 10 rivillä on mainittu, että pääasiassa pääkaupunkiseudulla turvapaikanhakijat ovat hieman rötöstelleet. Hupaisaksi asian tekee se, että sivun levyinen otsikko kuului: POLIISIT UHKAAVAT LOPPUA KESKEN.

    • irvin_todellakin

      Poliisit eivät kerro julkisuuteen kaikista maleskelulupaa hakevien ulkomaalaisten rötöksistä. Tämän minulle kertoi toissapäivänä eräs talousrikostutkija.

      • vokkikokki

        Tämän päiväisen Keskisomalin VOKki-kartasta puuttuu useita juuri avattuja tai avattavia Vokkeja...


    • EntinenLukija

      Kannattaa lopettaa sen lehden tilaaminen (jos kukaan sitä ylipäänsä tilaa).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe