Oletteko paremman puutteessa sortuneet YH?

EnKelpaaLapsettomille

Kumma juttu se, että lapsettomat naiset eivät ole minusta ikinä kiinnostuneet, mutta yyhoo äideiltä olen aina saanut pilluakin ekoilla treffeillä. Misähän johtuu? Kaverinikin on saanut näiltä samoilta naisilta kun olen helle vinkannut ja kehunut saannillani.

Ja nainen on vielä kehdannut valehdella, että oli muka mun kanssa eka kerta, kun lipsahti panemiseksi ekoilla treffeillä. Aika törkeää valehtelua tuollainen. Eikä muka ole asiaan vaikutusta sillä, että sekä minulla että ystävälläni on molemmilla uudet autot sekä omistusasunnot. Ei kuulemma raha merkitse. Tiedä sitten..

7

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siinäsyytäsulle
      • järkihoi

        On se AP:kin oikea Älynväläys... hakee köyhän yh-äidin treffeille uudehkolla autolla ja vie panolle omistus kämpäänsä... ja taas lähtee yhdestä lapsesta elarin pyörimään! ;)


    • hohhoijjjaaaa

      kaiken maailman harhakuvitelmia sitä tyhmillä ukoilla onkin :D jossain vaiheessa vaan on ihan normaali osa elämää että niitä lapsiakin on jo siunaantunu.
      No en tiedä muista naisista, mutta tuskin on mitään tekemistä sillä "helppoudella" ja valehtelulla onko yh tai ei... Ja onhan niitä yh-miehiäkin, pitäskö niitäkin karttaa lasten takia ja mitä kieroutumia niillä mahtaa tän takia olla?

    • Eikö sinulle riitä, että olet sinkut-palstan suoltanut täyteen tuota yh-katkeruuttasi, onko pakko levittää sitä tännekin?

      • jaatsiispillua

        Yh älähti, kalikka kolahti! :D


    • Jössessentään

      Vähän faktaa: yh-käsite on kohta historiaa, sillä valtaosa solmittavista huoltajuussopimuksista on nykyään yhteishuoltajuuksia, joissa luonapidot ja kulut jaetaan isän ja äidin kesken. Mutta eihän tätä peruskoulun päästötodistuksen nipinnapin saanut juntti voi tietää, kun kukaan ei sitä informoi nettideittailupalstalla. Jatka siis vaan omassa pikku fantasiamaailmassa elämistäsi ihan rauhassa ja unelmoi olevasi parempi kuin ne yh:t, jos sun pitää se itsetunto jostain repiä.

    • kukakäyttääketä

      No mutta sehän on pyhäyksinkertaisuus kun nämä yh-äipät on nettipalstoilla ja ravintoloissa enemmistönä ja pimppaa saa helpommin heiltä kun heillä ei ole niin suurta valinnanvaraa ja kysyntää ei ole niin suuresti kuin lapsettomilla naisilla ja mikäs sen yksinkertaisempaa on kuin seksiä käyttää tässä että saisi miehen koukkuun.
      Itse olen sen pari kertaa yrittänyt vakavamminkin ottaa parisuhteen yh-äipän kanssa ja kaikki sen tietää mikä kohtalo siinä on miehellä ja enempää en halua kokea sitä niinpä olenkin joskus tyytynyt paremman puutteessa ja omieni seksuaalipaineitten purkamiseen näihin yä-äippiin ja antanut huomiota heille ja antanut valheellistakin kuvaa tulevaisuudesta kun olen vihellellen tosiasssa aamuisin kerännyt kamppeitakin lattialta ja sanonut että goodbye....
      Se että nykyään olen eronnut pitkäaikaisesta suhteesta josta lapsia yhteishuoltajuudessa ja lapset säännöllisesti joka toinen viikkoluonani niin saan siten huomiota näiltä yh-äipiltä kun olen niin vastuullinen isä niin sehän juuri luokin sen mahdollisuuden saada vielä paremmin pimppaa mutta itse en edes kuvittelekkaan uusperhekuvioita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe