Suvakki raiskattiin joukolla

omatpurinilkkaan

34

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mamukriittinen

      näin käy jos ei hyväksy sitä tosiasiaa että tulijoista suurin osa ovat rosvoja ja murhaajia.

    • kultamunatalkoot

      Herää kysymys, kuinka paljon suomessa on JO JOUKKORAISKATTU näitä SPRn ja vapaaehtoisina toimivia idiootteja? En ihmettelisi yhtään jos tapauksista olisi vaiettu monikulttuurisuuden maailman nimissä!

    • KultamunaistaKyytiä

      Ja ei muuta kuin kaikki suvakkivajakit ensi keväänä maahantunkeutujien kanssa bilettämään.
      Voi tapahtua samalla vähän muutakin tunkeutumista...
      Tietysti, jos se on unelmissaan niin mikäs siinä win-win tilanne kaikkinensa.

    • jhjb

      Kiva,jos saa vielä kaiken maailman hyppykupat kaupanpäälle.

      • TautinenTulevaisuus

        Aivan, joukkoraiskauksessa "unelman" todennäköisyys kasvaa.


    • varmastisuomessakin

      Mites se oli kun 40naista SPR vapaaehtoista ykskaks lopetti Oulunkeskuksessa toiminnan...osa oli varmasti perheellisiä äitejä yms. mutta vaiettu salaisuus heillä.

      • RemmiUusiksi

        Varmaan kaikki "väsyivät" samaan aikaan yhtäkkiä yllättäin...


      • HenrikT

        Nuo vapaaehtoiset lopettivat siksi etteivät he jaksaneet ympärivuorokautista työtahtia, hälytettiin töihin jopa vapaalla ollessa. Tunsivat että SPR käyttää heitä vain hyväksi, niinkuin tekikin. Ei siinä sen kummemmasta ollut kyse. Monet lopettaa koska odottavat edes pientä kiitosta tai oman auton käytöstä kuluvia bensakuluja joita niitäkään SPR ei heille maksa.


      • kärpäinenkatossa

        Älä kuule selittele kun et tiedä todellisuutta ja ei 40naista kaikki noin lopeta ja vielä yhtäaikaa ja osa on fanaattisia pullanleipojia mutta kun sattunut muutakin kuin uuninpitämistä lämpimänä kun sinne on survottu urakalla ettei kaikki muuten noin lopettais.


      • gyhhchvv
        HenrikT kirjoitti:

        Nuo vapaaehtoiset lopettivat siksi etteivät he jaksaneet ympärivuorokautista työtahtia, hälytettiin töihin jopa vapaalla ollessa. Tunsivat että SPR käyttää heitä vain hyväksi, niinkuin tekikin. Ei siinä sen kummemmasta ollut kyse. Monet lopettaa koska odottavat edes pientä kiitosta tai oman auton käytöstä kuluvia bensakuluja joita niitäkään SPR ei heille maksa.

        Sen sijaan SPR:n johtoporras lihoo ja vahvistuu.


    • huaria

      Suomessa nämä auttaja naiset pukeutuvat ja tanssivat julkeasti miehille kuin babylonin portot!!

      Ei ole ihme että loiset sekoavat, he tulevat kulttuureista joissa yksin liikkuvaa burkhaan pukeutunutta naista pidetään yleisenä munahaukkana jota jokainen harras islamisti on velvollinen häpäisemään ja nöyryyttämään raiskaamalla kivitykset siihen päälle.

      • Äspeeärr

        Auttajiksi naamioituneet ovat pelkkiä huoria. Homohuoratkin saavat munaa suuhun.


      • HenrikT
        Äspeeärr kirjoitti:

        Auttajiksi naamioituneet ovat pelkkiä huoria. Homohuoratkin saavat munaa suuhun.

        Ei ole mitään huoria. Ihan tavallisia, suurin osa eläkeläisiä joilla on ylimääräistä aikaa ja halu auttaa. Työssäkäyvistä monilla on myös mies mukana vapaaehtoistyössä samassa paikassa.


    • linkki.tekstinä

      Maahantulijat joukkoraiskasivat “rajat auki”-aktivistin; vaikeni tapauksesta suojellakseen “aatettaan”
      Sanomalehti La Stampa kertoo, että nainen olisi halunnut ilmoittaa hirvittävästä rikoksesta poliisille, mutta hänen vasemmistolaiset aatetoverinsa saivat hänet lopulta vakuuttuneeksi, että jos totuus paljastuisi, se voisi vahingoittaa heidän utopistista unelmaansa maailmasta, jossa ei ole rajoja.
      06.10.2015 17:16, 3041 lukukertaa

      MVlehti 468x60
      Nuori nainen, joka on rajojen avaamista vaativa aktivisti ja työskentelee pakolaisleirissä Ranskan ja Italian rajalla, pysyi yli kuukauden ajan vaiti sen jälkeen, kun sudanilaiset maahantulijat joukkoraiskasivat hänet, koska “muut pyysivät minua vaikenemaan.”

      Screen-Shot-2015-10-06-at-11.50.20-640x480

      Naisen työtovereiden väitetään sanoneen, että rikosilmoituksen tekeminen olisi takaisku heidän taistelulleen rajattoman maailman puolesta.

      “Rajat auki” -aktivisti oli omistanut kuukauden elämästään maahantulijoiden auttamiseen. Hänen ryhmänsä oli sijoitettu Italian ja Ranskan rajalla sijaitsevan Ventimiglian Ponte San Ludovicoon, jossa rikos tapahtui. Asiasta kerrottiin mm. paikallislehdissä sekä suuressa valtakunnallisessa Corriere della Sera -lehdessä.

      Eräänä lauantai-iltana, kun lähistöllä pidetyissä juhlissa soitettiin kovaa musiikkia, nainen oli suljettu leirin suihkukoppiin. Afrikkalaisista maahantulijoista koostunut jengi raiskasi hänet siellä. Kukaan ei kuullut hänen avunhuutojaan kovalla soineen musiikin takia.

      Sanomalehti La Stampa kertoo, että nainen olisi halunnut ilmoittaa hirvittävästä rikoksesta poliisille, mutta hänen vasemmistolaiset aatetoverinsa saivat hänet lopulta vakuuttuneeksi, että jos totuus paljastuisi, se voisi vahingoittaa heidän utopistista unelmaansa maailmasta, jossa ei ole rajoja.

      • vajakkienaate

        "Maailma missä ei ole rajoja" ? Voi hyvänenaika,mikähän semmonen maailma mahtais olla ? Miten semmoisessa maailmassa järjestettäis vaikkapa sosiaaliturva,
        miten eläkkeet,miten kouluutus,pelkkiä kysymyksiä mutta vastauksia ei taatusti saada edes vasemmistolta.

        Hulluuden huipentumahan tuomonen aate on,mutta ei ensimmäinen hulluus vihervasemmistolta.


      • mmnlmnblbn

        Maailmassa ei voi, eikä saa ikinä olla rajat auki, se on utopistien hörhöjen maailmaa. Eläimet pitävät tiukat reviirinsä, eivät edes ota saman lajin edustajia omaan laumaansa. Hyysärit, suvakit ovat aivoja vailla olevia, omien perinteidensä, jälkeläistensä systemaattisia tuhoajia.


    • vjhgteddf

      Kurakikkelit.paskahousut

    • Ihan-skeida-lööppi

      MV onkin pervo M-unaa-V-ittuun niminen julkaisu. Ei kannata avata. Se herkuttelee raiskauksilla, yleensäkin naisiin kohdistuvalla väkivallalla, suvaitsevasti.
      Sen jutuissa ei ole perää 99% Kaikki "kohu" on sairasta mielikuvitusta, joista kas kummaa tosi elämä ei tiedä yhtään mitään?

      • Hehhehhee

        Hyysäri aivopieruttelee epätoivoisesti. Kuvittelee varmaan kykenevänsä siirtämään huomion pois itse ideologiansa kannalta kiusallisesta aiheesta, jos trollaa tarpeeksi tarmokkaasti.

        Tosiasiassahan MV-lehden jutut on usein käännetty muista medioista. Tällä kertaa lähteenä on näköjään mm. luetuimpia italialaisia sanomalehtiä sekä uutiskanava Sky News. Eli siis täysin luotettavia uutistoimistoja.

        MV-lehteen kohdistuva viha on osoitus siitä, kuinka kipeä tabu maahanmuutto on monille suomalaisille. Muualla maailmassa lehdet käsittelevät varsin avoimesti maahanmuuton ongelmia. Sitä vastoin Suomessa ei saisi näin tehdä. Se on kuulemma "vihapuhetta".


      • olet_aivoton_saasta

        Ja sinä olet VASTUUTON, S*ATANALLINEN IDIOOTTI, jolle on tärkeämpää vastustaa jotakin MV-lehteä, kuin estää joukkoraiskauksia. Tämän vuoksi keskityt tässäkin yhteydessä väittämään, että kyseinen tapaus on valhetta, vaikka tiedät että tällä ei ole mitään merkitystä, sillä tällaisia tapauksia on todellakin ollut. Koska sinulle on tärkeämpää todistella MV-lehden valheellisuutta, kuin tuomita joukkoraiskaukset, sinut tulisi tappaa hitaasti kiduttamalla.


    • Vasuritvinoss

      Ja asialla alkukantaiset. Tuo salaaminen kertookin vasemmistolais-suvakkien mielenterveyden olevan heikolla pohjalla.

    • suvakki.on.vajakki

      Eiköhän suvakkeja raiskata tuon tuosta, jää tosiaan se ilmoitus vain tekemättä.

    • HenrikT

      Kukapa se tietää totuuden kaikista maailman asioista, tästäkään. Voi olla totta että on raiskattu tai voi olla niinkin että oli kosto jos on lempattu porukasta. Raiskauksia tapahtuu vaan ei voi olla varma mikä on totta mikä valetta. Peli on armotonta nääs.

      • Meetwursti

        HenrikT
        Puolustelet hiukan liian kiihkeästi kummallista asiaa. Tokihan on mahdollista että raiskaussyyte on tekaistu, kuten silloin tällöin maailmassa ilmenee. Mutta tekaistutkin raiskaukset on yleensä olleet sukupuoliyhteys tilanteita, raiskausta eikä varsinkaan joukkoraiskausta, ei yleensä käytetä keinona esim. protestoida potkuja vastaan.


    • tapettavaa_kuonaa

      Joukkoraiskaajat tulee tappaa elävältä polttamalla tai kuoliaaksi joukkoraiskaamalla. Joukkoraiskajat eivät ole ihmisiä, eivätkä edes eläimiä, vaan suoraan Saatanasta. Ei armoa. Jos joukkoraiskaajille ei saada elinkautista (n. 20 vuotta vähintään) tai kuolemantuomiota, alkavat joukkoraiskaajien harvennukset. Myös lasten- ja eläintenraiskaajat tulevat olemaan kohteena. Sekä myös s*atanallisen, megalomaanisen idioottimaiset suvakkivajakkisekopäät, jotka voivat tehdä jotakin näin megalomaanisen idioottimaisen sairaan vajaamielistä, että pyytävät joukkoraiskauksen uhria vaikenemaan aatteensa tähden. Heidät tulisi tukehduttaa omaan oksennukseensa, rangaistuksena pahoinvoinnista jota aiheuttavat normaaleille ihmisille, erityisesti naisille.

      • googlelta-löytyy

        Samaa mieltä!

        Googlettakaa! "LINDAN JA JENNYN TARINA"


    • Minulla on unelma - tri Halla-aho.

    • sellaisiasuvakkeja

      Niin sellaisia ne jotkut ämmät on,vai oliko kenties mies no toivottavasti tuli perse kipeäksi,kyllä välillä hävettää olla nainen,kun jotkut naiset ovat liian sinisilmäisiä hölmöjä,etteivät tajua edes varoa vaaroja.

    • hjkhjk

      Sitä saa mitä tilaa!

    • älä_ole_naivi

      En tunne edes sääliä. Tyhmyydestä sakotetaan. Kyseessä siis oppimisprosessi. Ja julma sellainen. Häntä lienee kuitenkin varoitettu naiviutensa mahdollisista seurauksista?

    • spörjeg

      Ei yhtään sääli kun on tyhmä!!
      Vielä antaa toisten idiootin määrätä raisakauksen jälkeen,
      Herra jumala missä järki????

    • Somerotar

      Tällaistako halutaan Suomeen.

    • Jfhjiehlpkk

      Suvakit huolehtivat maahanmuuttajien seksuaalisista tarpeista. Vahinkorakastelee niitä
      Niin saavat muut olla rauhassa. Mitä tätä turhaa riidellä.

      • dfgdfgfdgdfgfd

        Vaan kun ihmiset ei saa olla rauhassa kun nuo saastaiset matuelukat käy mielellään suvakkiotusten lisäksi ihmistenkin kimppuun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      2970
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2079
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1852
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe