Kuntavaalit ratkaisee Orimattilan kohtalon

sinäpäätät

Vuoden 2017 kuntavaalit järjestetään 9. huhtikuuta 2017. Silloin Orimattilassa tapahtuu vai tapahtuuko? Jatkaako nykyiset valtuutetut vai nouseeko uusia päättäjiä esille? Tehtävä ei ole helppo, kun kuntatalous yskii Suomessa ja pakolaiset muuttavat pelikenttää. Onko Orimattila kuntaliitoksen edessä?

37

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varmaonjovalinta

      Nykyset saa jatkaa kun on hyvin hoitaneet hommansa.

      • tyytyväisiäollaan

        Juu ei tarvi muutosta. Persut voi hävitä kun tappelevat jo hallituksessakin takkia kääntävät.


    • Aktiivitarkkailija

      Mitä se kuntaliitos sitten auttaisi? Katsokaapa miten Nastolan käy. Lahti sanelee ja karsintaviikate osuu reuna-alueihin, ei tietenkään ydin-Lahden toimintoihin. Siinä sitten nastolalaisten on turha vikistä kun päätösvalta on vapaaehtoisesti luovutettu isommille. Orimattilan nykypäättäjillä on ollut selkeä ja kannatettava toimintatapa, jossa kunnan ja kuntalaisten etu on ollut ykkössijalla.

      • Ehkämuutoksiatulossa

        Niin näimme kepun toiminnan kyllä maanantaina valtuustossa. Yksittäisen osuuskunnan asia oli etusijalla, kun puoluetoverit ovat menossa konkkaan. Henna ei aja kenenkään etua,sen tajuaa jo tyhmempikin. Ei tarvitse kuin vähän aeurata ympäröivää maailmaa niin tajuaa,että nyt ei ole metsään rakentamisen aika ilman asemaa. Siinä olen samaa mieltä edellisen kanssa, että Lahdesta pitää pysyä kaukana.


    • tieretään

      Hennan kannattajat joutuu rannslle.

      • mikälie

        Hennan vastustajat joutuu rannslle.


    • Karsittavaon

      Niin tai näin..pääasia on ettei ketään näistä nykyisistä Henna hölmöilijöistä päästetä sinne takaisin. Vai onko enää mitään pelastettavissa vaalikauden lopussa.? Jääkö Lahteen liittyminen ainoaksi vaihtoehdoksi? Kymmenenkin poliittisesti vanhemman kääkän poisto jo helpottaisi paljon. Seuratkaapa vaan heitä. Mitä kauemmin on ollut mukana sitä itsevaltiaammaksi muuttuneet. Hyvävelikerhoihin jumiutuneet myöskin.

      • Liikemies

        Siis mikä on se ongelma, joka pitäisi tällä tempullasi poistaa? Kerro ymmärrettävästi!


      • Voitaivasmitäpönttöjä

        Jokainenhan sen on jo nähnyt. Sulle mulle mentaliteetilla päätöksiä tehdään. Unohdetaan täysin kenen rahoilla pelataan. Sokea on liikemieskin jollei sitä näe.


    • Pääpoispimeästä

      Liikemiehen on turha leikkiä tyhmää....ei tarvitse katsoa kuin viikko takaisinpäin valtuustonkokoukseen, jossa kepulaiset yritti epädemokraattisesti kavereitaan pelastaa villihiisi pykälässä. Avaa jo kuule silmäsi ja vedä pääsi pois perseestäsi.

      • ilmapilaantuu

        Työnnä sinä se pääsi perseeseen, kun näyttää tulevan samanlaista sontaa kummastakin päästä.


      • oksennus

        Keskusta taitaa hävitä paljon ääniä artjärvelta mikäli ei tule muutoksii puolueen tapaan toimia. Nekin keskstalaiset kärsivät joita puoleen vanhat parrat yrittää painostaa toimimaan vastoin heitä äänestäneitä. kuinka sais pois keskustan johdolta pois tuon minä määrään asenteen, kepun johto rakastaa kavereiden kanssa lehmäkauppojen tekoa


    • Evakkotyttönen

      Mie ihmettelen kovasti tuota voivotteluu. Hyvinhän mei päättäjät on mei asioi hoijelleet. Viisaita virkamiehii ja valtuutettui hyö on, älkää ain moittikaa.

    • Konsultti

      Kyllä se on pojat niin, että vanhassa vara parempi. Vaikeina aikoina pärjäävät kokeneet päättäjät. Miten kävi vaikka Kataiselle, ei riittänyt elämänkokemus ja kantti. Mannerheim, Paasikivi, Ryti ja Kekkonen olivat iäkkäitä miehiä ja johtivat maamme yli vaikeiden aikojen. Kyllä sama pätee tänne kuntatasollekin.

    • Omaetuparasetu

      Mielenkiintoinen kirjoitus poliisipäälliköltä tämän päivän orimattilan sanomissa. Eräs poliitikko oli jarruttanut päätöksentekoa koska oma lehmä oli ojassa. Miten se oiken on kun omia intressejä ajetaan äänien toivossa ja vaikutetaan virkamiehen päätöksentekoon? Onko tämäpeli oikein? Mitä häh?lue tämänpäivän yleisönosasto kirjoitus ja päättele itse.

    • Persuäänestäjä

      Miksen ole yhtään yllättynyt??

      • entinenkokoomuslainen

        Ihmeesti vaan kyseinen "kansanedustaja" saa ääniä, kun äänestäjät ovat tolloja. Onneksi viime kevään vaaleissa menetti Orimattilassa lähes 300 ääntä verrattuna 2011 eduskuntavaaleihin.


    • Karutotuus

      Kaikki ne on vaihdettava kaupunginjohtajaa myöten. Omia ja uskontoverien etuja vaan ajetaan. Päätöksenteko ollut vailla logiikkaa, eikä nähdä asioiden oikeaa laitaa, koska kuuntelevat vain lobbarien löpinöitä. Omilla aivoilla ei taida muut kuin Lonka ajatella.

      • Mensantestiinkaikki

        Jokaiselle ehdokkaalle pitäisi tehdä mensan älykkyystesti. Joku raja laitettava olkoon vaikka 120 niin olisi edes jonkinlaista päättelykykyä. Nykyiset heti testiin ja kaupunki voi sen maksaa. N. 40€ / henkilö. Nykyisille ehdokkuus esto päälle jos jää alle. Uskon ettei tuosta laumasta kukaan yllä edes tuohon noin alhaiseen määrään. Jokainen ehdokkaaksi haluava voi käydä sen itse valmiiksi suorittamassa ennenkuin nimeä ehdokaslistaan laitetaan. Silloin ei kukaan voisi väittää niitä niin patatyhmiksi kuin nyt ovat.


      • hetitestiin
        Mensantestiinkaikki kirjoitti:

        Jokaiselle ehdokkaalle pitäisi tehdä mensan älykkyystesti. Joku raja laitettava olkoon vaikka 120 niin olisi edes jonkinlaista päättelykykyä. Nykyiset heti testiin ja kaupunki voi sen maksaa. N. 40€ / henkilö. Nykyisille ehdokkuus esto päälle jos jää alle. Uskon ettei tuosta laumasta kukaan yllä edes tuohon noin alhaiseen määrään. Jokainen ehdokkaaksi haluava voi käydä sen itse valmiiksi suorittamassa ennenkuin nimeä ehdokaslistaan laitetaan. Silloin ei kukaan voisi väittää niitä niin patatyhmiksi kuin nyt ovat.

        Aivan sata samaa mieltä. Kun on virallisesti testattu ja pääsee läpi niin sitten vasta ehdokkaaksi. Muuten palautetaan lähtöruutuun ja kerrotaan ettei ole mitään asiaa päästä hoitamaan yhteisiä asioita. Nykyisistä reilusta 50 valtuutetusta korkeintaan 10 prosenttia läpäisisi testin. Valitettavasti.


      • hetitestiin

        Siis nykyisistä reilusta 40 valtuutetusta (43), asiavirhe tuli tuohon edelle.


      • Valtuutettu

        Mitenkäs sinä itse? Tuliko peruskoulu käytyä kokonaan?


    • kiitollinen

      Annan ääneni kokoomukselle se on ääni Hennalla ja siinä on meidän kaikkien tulevaisuus. Pian junakin sinne pysähtyy.

      • tossuvainen

        Emäntä meilläkin sanoi että nyt sitten kallistutaan porukalla Hennan puolelle että Orimattilaan saavaan uutta virinää. Ollaan oltu persuja mutta tyhjää sutii kunnallispolitiikot ja nyt tarvitaan jottain konkreetista.


    • olisipajovaalit

      Kokoomuskesta tulee näillä näkymin valtuuston suurin ryhmä sillä sinne on nyt vetoa Hennan takia. Persuista loikannut teki oikian valinnan ja valitsi Orimattilan parhaan porukan jossa on mukana myös Arkadian mäen voimaa.

      • Kommaritosaa

        Hah haa...mikä puolue on kuuluisa valehtelijoistaan? Mikä puolue ajoi suomen talouden alas? Mikä puolue tuhonnut kotikaupunkimme? Vastaus Kokkareet! Siis niille äänet jos haluamme kuulla valehtelua ja nähdä oman edun ajoa,sekä lisätä verotaakkaamme. Valinta on sinun


      • kommaritosasi
        Kommaritosaa kirjoitti:

        Hah haa...mikä puolue on kuuluisa valehtelijoistaan? Mikä puolue ajoi suomen talouden alas? Mikä puolue tuhonnut kotikaupunkimme? Vastaus Kokkareet! Siis niille äänet jos haluamme kuulla valehtelua ja nähdä oman edun ajoa,sekä lisätä verotaakkaamme. Valinta on sinun

        Tätä nykyä kuuluisin valehtelu porukka on persut jotka Soini johdolla vastaavat kansan kuristamisesta ja henkiltä saavatkin vielä monia. Sano mun sanoneen jämpti on niin.


      • Kokkareetkumoon

        Silti kokoomus tuhosi suomen talouden kataisen johdolla. Myipä fortumin verkkoyhtiönkin valehtelujen kera. Tyypillistä kokoomus toimintaa jota stupido jatkaa ja te pöhköt niitä äänestätte. Alkaa olemaan jo kuin ryssän meininkiä.


    • kommaritkuolleet

      Ihan pika kallup persujen baarissa kertoo että kokoomus olisi nyt Orimattilan suurin ryhmä kun se yksi persu veti mukanaan lähes 300 persua. Jännä pihistää miten kepu reakoi vai osaako se?

    • Onnellinenäänestäjä

      Hah haa..valehtelijoiden puolue kokoomuksen kannatus laskee kuin lehmänhäntä! Heh hee kohta vihreätkin ohittavat ne.

    • slaspaapa

      näin on

    • söaösöa

      kyllä

    • jhxjjjnbxm

      Tosi pn

    • alsalala

    • faddffff

      vuosi 2017 lähenee

    • addacxxxccxcx

      Ilman muuta

    • LKaksssa

      Näin ratkaisee

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      273
      4365
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2428
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2161
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2126
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      112
      1763
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1442
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1402
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      334
      1363
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1327
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe