Tynkkynen Sebastian

HYVÄUNKARI

Täällä kirjoitti kesällä yks riistokapitalisti nimeltään luotan paskaan ja ivasi Sebastian Tynkkystä siitä että hän on bi-seksuaali!, Kutsui Tynkkystä oikein tulevaisuuden poliikoks ja niin vain taisi ennustus käydä toteen. Kun Soini nyt on joko huumattu tai lahjoittu niin Tynkkynen astuu esiin ja perustaa oman puolueen tai sitten haastaa Soinin puheenjohtajuudesta, meni miten meni niin kuites siinä miehessä on suurta potentaalia tulla valituksi Suomen Pelastajaksi!

31

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luotankasvuun

      Kiitoksia huomiosta hyvä Unkari!

      Niin vaan on tämän Suomen kohtalo siinä että nämä poikkeavat yksilöt alkaa johtaan Suomea. Mutta tietätkö mitä?

      Olen sopeutuvainen ja otan innolla kaiken irti tästä maahamuutosta ja muusta sekasorrosta. Kiitoksia siitä pitää antaa osaltaan persuille, sak:lle ja muille hölmöläis-ryhmille! Tulevaisuudessa on halpaa työvoimaa käytettävissä eikä nämä Matut turhaan lakkoile. Annetaan extraa parisatasta Matun johtajalle ja Matu-johtaja taas kehoittaa tekeen töitä. Toista se on ollut nyt tässä suomalaisessa ay-liikkeen voitelussa kun ei ole oikein tiennyt että ketä voidella...luottamusmiehelle tietysti kun on tarjonnut silloin tällöin lounaan on ollut hyvä sijoitus.

      Ulostetulle Timo M. Ämmälle viestiä että alkaa vaan miettiin mitäs sitten kun eläkejärjestelmä kaatuu kuin ketjukirje? ......ei mitään hätää.......Ai niin sähkö tulee töpselistä kuhmoisten hirsimökkiin ja laiva tuo banaaneita pöytään tarjottavaksi kuin aina muinoin......

      Minun peräreijälle nämä persut ei tule, ei Sebastian eikä Timo 63v. eikä kukaan muu. Homostelkoot Timo ja Sebi keskenään......,....siinä on tulevaisuus, koska tietääkseeni he eivät lisäänny keskenään vai olenko väärässä?

      • kelkt

        Vai eivät mamut lakkoile. Juurihan ne olivat syömälakossa. SE OLI LAKKO.li kuulemma liian huonoa ruokaa.On ilmeisesti taas Petri ukkelilta lääkkeet loppu,kun on alkanut paskaa kirjoittelemaan.


      • luotankasvuun

        Eikös persut mainostanut vaaleissa: "sitä saat mitä tilaa" Onko se pakolaisen vika että pilaantunut riisi kelpaa persuille, siis onko se silloin syömäkelpoista riisiä?

        Koita nyt Timo Ämmä ymmärtää että Suomessa ulkoministerinä Perussuomalainen Timo Soini. Kiitoksia Soinille että tänne muuttaa työväkee joka paistaa pizzaa tai elelee muuten vain sossun rahoilla. Soini on tietysti niin reilu jätkä että tämän lystin maksuun täytyy tehdä säästöjä jotka kohdistuu työväkeen. Soini on osoittanut olevansa todellinen suvakki, Sipilä ja Stubb ovat tyytväisiä Timon linjaukseen.

        Oletko sinä ulostettu ex-tollo Timo M. 63v suvakki vai oletko näitä Bi-Tynkkysen miehii?

        T. Mestarisotilas


      • kelkt

        Voi hyvänen aika että sinä ukkeli olet sairas.PUolusta sinä vain noita elintasopakolaisia.Ketään ei kiinnosta sinun sairaat mielipiteesi.Olet vain yksi sekopää Jämsästä.Ole niin sairas,että kaikenlainen keskustelu on turhaa.


    • entykkääentykkääen

      Anteeksi vaan, mutta en voi unohtaa sitä käsittämätöntä näkyä, joka verkkokalvoilleni on tallentunut jonkun vuoden Big Brother -talosta: Tynkkynen on työntänyt ahterinsa ulos asuntovaunun ikkunasta pieraistakseen. Kykkää siinä ja yhtäkkiä tulee mieheen eloa: 'Mulla tuli kakka housuun' huutaa Tynkkynen ja nauraa hohottaa!

      Ja mikä oli Tynkkysen tempaus talossa, kun esitti/näytteli jotain aivan erilaista henkilöä siellä kuin muuten on?? Todistaa se ainakin hyvistä näyttelijän lahjoista? ;)

      Lisäksi siellä oli asukas Janican *****helminauhan haistelu ja hajun ihmettely ääneen ym ym...

      Ja nyt ollaan niin kovaa poliitikkoa. Tuohan selvästi hamuaa seuraavaksi puoluejohtajaksi ja mitä muuta vielä mielessä!! Varmaan kuvittelee olevansa joskus vielä herra Presidentti!!

      Sorry, mutta 'pieniä' uskottavuusongelmia on tuossa epelissä ja hänen toimissaan...

    • Lahtarikatyri

      Simonen on Tynkkysen miehiä, nimi listalla

    • eptystek

      RKP eteen tekee töitä ei tuollaiseen voi luottaa joka "omiaan"

      moittii.

      Soini ainoa joka ottanut selkeästi kantaa maahan muuttoon.

      Soini esim. tarjoaa omaa asuntoaan heille

      • konysattu

        Siis SIPILÄHÄN SE OLI EI SOINI


    • konttinenaatu

      Onko täälläkin tota pridekansaa pulustamassa näitä elintasopakolaisia. tuo tynkkynen on tosi surkea tapaus.

      Irakin niiltä leikataan pää.

    • luotankasvuun

      Persut on kaikki persoonia. Persuissa ei taida olla yhtään normaalia, Veltto Virtanen? Halla-aho sivari; Kike elomaalla pullistelee, Immonen maitojuna miehii, Soini katollinen abortin vastustaja, Toimi haaveilee rakkaudesta, oman käden kautta taivaassa Halme ....... Sahuri Hakkarainen taitaa olla ainut tavallinen?

      Olen kyllä yllättynyt että Timo M. on rasisti. Noh, paperitehtaalla kun on koko elämänsä työtä tehnyt tunarituunarina niin eihän siinä muuta voi olla kuin katkera johtajien palkoille, mutta viellä näitä maahanmuuttajia hyljeksii....hyi Timo! Koita olla suvakki!

      T. Mestarisotilas

      • kelkt

        Ihme ettei tuo kasvu-ukko ole vielä saanut turpaansa.Ai niin mutta kaikki tietävät että se on pölhö.Se takia kukaan ei viitsi sitä lyödä turpaan.Tekisi kyllä mieli hivauttaa ja nokkaan livauttaa ja turpaan pamauttaa.Joko alkaa polttamaan,vai mitä sanot Petri-ukkeli.


      • luotankasvuun
        kelkt kirjoitti:

        Ihme ettei tuo kasvu-ukko ole vielä saanut turpaansa.Ai niin mutta kaikki tietävät että se on pölhö.Se takia kukaan ei viitsi sitä lyödä turpaan.Tekisi kyllä mieli hivauttaa ja nokkaan livauttaa ja turpaan pamauttaa.Joko alkaa polttamaan,vai mitä sanot Petri-ukkeli.

        Timo M. 63v. koita nyt vaan olla suvakki! Olethan Timo persu ja persut istuvat hallituksessa ja persujen pj. ulkoministerinä.......niin tänne tulee todella paljon muuttajia, kiitokset Suomen ulkoministeri Timo Soinille. Kiitoksia työministerille myös, entiselle tollojen valitsemalle luottamusmiehelle!

        Timo on kanssa tietyn tason elintasopakolainen 50-luvulta. Kolulun penkiltä lähti jämsän jokilaaksoon tehtaalle töihin reppu selässä mäkituvassa kun ei ollut isukilla mahdollisuutta taata tulevaisuutta. Timo varmaan harmittaa kun ei muuttanut ruattiin asti kun siellä olisi näitä Sebastianin kaltaisia hengen heimolaisia huomattavasti enemmän. Myös minua harmittaa kun et Timo tollo muuttanut, mutta viellä voit poistua pakolaisena jos sinua niin ahdistaa.

        Älä nyt suotta sitä nyrkkiäsi purista, lakkoile muuten vaan......niin voiko sairaslomalla olevan Somalin sanoo irti? Entä "valkoisen somalin " ?

        Sijotusvihje viellä lopuksi. Älä lyö vetoa persujen kannatuksen noususta! Tätä sijoitustuotetta kun voisi myydää lyhyeksi niin ......

        T. Mestari Sotilas


      • kelkt

        Ole selvästikin TROLLI ja minä en Trollien kanssa keskustele.


      • luotankasvuun
        kelkt kirjoitti:

        Ole selvästikin TROLLI ja minä en Trollien kanssa keskustele.

        Taas tuli Timo Ämmältä trollikortti pöytään. Olet kuin tenavat, ei ikinä, mutta kun......

        Persut niitä trolleja on. Kääntävät takkiansa ja jotkut jopa puottaa housut että saa suklaareikää


      • mitali_kuorma_autokuski

        Lisää jatkoa listaan... Oinonen on oikeudessa tuomittu törkeä rattijuoppo, Putkonen oikeuden päätöksellä tuomittu raiskauksesta... vähän persujen porukkaan ns. normaaleja ihmisiä mahtuu.


      • fjgkh
        mitali_kuorma_autokuski kirjoitti:

        Lisää jatkoa listaan... Oinonen on oikeudessa tuomittu törkeä rattijuoppo, Putkonen oikeuden päätöksellä tuomittu raiskauksesta... vähän persujen porukkaan ns. normaaleja ihmisiä mahtuu.

        Putkonenhan olikin raiskauksenkin jälkeen vielä 10 vuotta demari ennen kuin parantui.


    • 889

      Sebulta oivallinen avaus ... Pelastaja.

    • ikuinen_demari

      Ay-liikkeen vasen koukku upposi läpi heikon persupuolustuksen suoraan impivaaralaisten leukaperiin. Seuraavassa mielipidemittauksessa tulee persuille jo semmoinen vasen suora, että ottavat lukua...

    • 866990

      Sebastian on niin puppelipoika , niin ettää.
      Sebastian jo pelkkä nimikin pelkkää sexiä!

    • loppu-häämöttää

      Timo Soini sammuttaa persujen tulipaloa heittämällä bensaa liekkeihin.

    • sahuri-suhari

      Soini on täysi Tyranni ja Diktaattori persuissa. Halla-ahokin alkaa jo nykyään käymään pehmeäksi, kun pelkää Soinia. Ainoat kunnon persut on enää Tynkkynen, Saarakkala ja Immonen. Tämä kolmikko vielä nousee kuin Felix-Kissa tuhkasta ja perustavat tähän maahan uuden puolueen: Suomi-Demokraatit.

      • Hekotiheko

        Salli mun nauraa. Mitäpä tulevaisuutta semmoisella puolueella olisi, joka ei kykene hallitusvastuuseen. Oppositiosta räyhäämällä ei tämän eikä minkään muunkaan maan asioita hoideta


      • luotankasvuun
        Hekotiheko kirjoitti:

        Salli mun nauraa. Mitäpä tulevaisuutta semmoisella puolueella olisi, joka ei kykene hallitusvastuuseen. Oppositiosta räyhäämällä ei tämän eikä minkään muunkaan maan asioita hoideta

        Persujen tarinaa kestää viellä muutaman päivän. Kohta puhutaan historiassa Perusuomalaisista puoleena joka nousi hallitukseen ja joutui jättään leikin kesken muutaman kuukauden jälkeen. Persut lähtevät hallituksesta tai oikeestaan lähetetään maitojunalla takaisin oppositioon opetteleen mitä on vastuu.

        Ex-tollo Timo M. voisitko sanoa sille puoluetoverillesi /entiselle ex-tollo piäluottamusmiäs työministerille että minä tarviin oikeen työpaikan. Olen kyllästynyt kerään pulloja.......


      • kelkt

        Voisin tietysti sanoa, mutta minä en voi tuollaista yksinkertaista tomppelia suositella kenelläkään työnantajalle.Siinähän menisi omakin maine.Suhteita kyllä olisi moneen suuntaan. Joten kerää sinä vain pulloja, jokainen tekee sitä mitä osaa.Sinusta ei muuhun ole.


      • luotankasvuun
        kelkt kirjoitti:

        Voisin tietysti sanoa, mutta minä en voi tuollaista yksinkertaista tomppelia suositella kenelläkään työnantajalle.Siinähän menisi omakin maine.Suhteita kyllä olisi moneen suuntaan. Joten kerää sinä vain pulloja, jokainen tekee sitä mitä osaa.Sinusta ei muuhun ole.

        Ei tuo pullojen keräys ihan pientä bisnestä ole.......mutta persun tollot ei ymmärrä kokonaisuuksia. Palpan liikevaihto on lukuja mitä persun tollot eivät ymmärrä kun eivät osaa laskea niin pitkälle. Persut eivät edes ymmärä että viime eduskunnatavaaleissa heidän äänimäärä laski 36 000 ja se on paljon.

        Tärkein ominaisuus persulle on olla populisti. Populisimia parhaimillaan on Timo M:n kadehdinta johtajien palkoista. Bi-Tynkkynen koittaa populismilla päästä valtaan ja onnistuu ainakin hajoittaan puolueen. On siinä aika läiskettä sitten kun Halla-ahon kanssa kun ovat saunassa toisiaan vihtomassa.....supi suomalaiset sisulla menee tiukemmastakin läpi.........

        Kuules ex-tollo Timo M.! ei Lindström ole ollut työnantaja vaan populisti politiikka harjoittava takiainen ta:n yritystoiminnassa.

        Timo M. ole sen verran rehellinen että käytä Kelkt nimimerkkiä ottaessasi muihin keskusteluihin osaa. Olen huomannut että samalla Ip-osoitteella kirjoittelet ja ne kirjoitukset eivät ole muijasi arvomaailmasta

        Vähän viihdettä ja totuus persuista http://hikipedia.info/wiki/Perssuomalaiset


      • oottekotosissanne

        Ai niintää Tynkkynen on vasta mies SELKÄÄNPUUKOTTAJA ei varmaan kukaan puolue halua tuota riippakiveä.

        Tynkkynen on varsinainen diktaatori ja manipuloija vain oma mielipide on tärkeä muista viis.

        Ei opositiosta taloutta hoideta Tynkkynen, suuri suu ja tuuli joka heiluttaa huulia.

        Tosi tuleva valtiomies vaan missä?


      • kelkt
        luotankasvuun kirjoitti:

        Ei tuo pullojen keräys ihan pientä bisnestä ole.......mutta persun tollot ei ymmärrä kokonaisuuksia. Palpan liikevaihto on lukuja mitä persun tollot eivät ymmärrä kun eivät osaa laskea niin pitkälle. Persut eivät edes ymmärä että viime eduskunnatavaaleissa heidän äänimäärä laski 36 000 ja se on paljon.

        Tärkein ominaisuus persulle on olla populisti. Populisimia parhaimillaan on Timo M:n kadehdinta johtajien palkoista. Bi-Tynkkynen koittaa populismilla päästä valtaan ja onnistuu ainakin hajoittaan puolueen. On siinä aika läiskettä sitten kun Halla-ahon kanssa kun ovat saunassa toisiaan vihtomassa.....supi suomalaiset sisulla menee tiukemmastakin läpi.........

        Kuules ex-tollo Timo M.! ei Lindström ole ollut työnantaja vaan populisti politiikka harjoittava takiainen ta:n yritystoiminnassa.

        Timo M. ole sen verran rehellinen että käytä Kelkt nimimerkkiä ottaessasi muihin keskusteluihin osaa. Olen huomannut että samalla Ip-osoitteella kirjoittelet ja ne kirjoitukset eivät ole muijasi arvomaailmasta

        Vähän viihdettä ja totuus persuista http://hikipedia.info/wiki/Perssuomalaiset

        Eikö nyt kukaan älyä toimittaa hoitoon tuota sairasta ukkelia.Lääkkeet on loppu jo aikoja sitten.


      • kelkt

        En enää viitsi edes lukea tuon luotan kasvuun sairaan ukon kirjoituksia.Pitkästi kirjoittaa täysin sekavaa ja sairasta tekstiä.Riittää kun ensimmäisen lauseen lukee.Luulisi jo itsekin huomaavan ja laittavan lääkityksen kohdalleen.Luulee edelleen että nimeni on Timo. HAH,HAH,HAAAAAAAAAAA


      • luotankasvuun
        kelkt kirjoitti:

        En enää viitsi edes lukea tuon luotan kasvuun sairaan ukon kirjoituksia.Pitkästi kirjoittaa täysin sekavaa ja sairasta tekstiä.Riittää kun ensimmäisen lauseen lukee.Luulisi jo itsekin huomaavan ja laittavan lääkityksen kohdalleen.Luulee edelleen että nimeni on Timo. HAH,HAH,HAAAAAAAAAAA

        Jaa taasex-tollo Timo M. puhelee lääkityksestä. Toivottavasti paperi tollot saavat lääkityksen kuntoon ettei tarvii aiheuttaa ulkopuolisille kauhun hetkiä........
        Muuten Timo M. saako sairaslomalla sanoa irti?

        Sebastian on tyypillinen persu, Tynkkysen poikkeavuus tavikisesta on mieltymys suklaareikään. Timo M. 63 vee on myös tyypillinen persu eli tyhmempi kuin saapas.

        Perssuomalaiset on julistettu idiooteiksi, sillä he ovat tyhmempiä kuin vasemman jalan saapas.
        Saapas valmistelee kunnianloukkauskannetta, koska vertasimme sitä heihin.


    • kysynvaan

      On se hienoa miten teitä kiinnostaa persujen kuviteltu kannatuksen lasku. miksi esim ette keskustele miksi keskusta ja SDP äänimäärä putosi edellisissä vaaleissa.

      Täm on nimittäin tosiasia .

      Vai sekö niin harmittaakin.

    • HYVÄUNKARI

      Lähetin äsken kannatusviestin Tynkkyselle. Hyvä Hyvä!! On mukavaa kun on joku joka välittää suomalaisista!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1565
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1404
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1295
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1176
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe