nainen naiselle!

Missä ihmeessä voi tavata naisellisen naisen!? Olen koittanut chateissa ja deittisivuilla, vaan ei niin ei! Vaikka naisiin ottaa yhteyttä niin harvoin vastaavat...nekin muutamat jotka kirjottaneet ovat paljastuneet miehiksi!
Joten, missä voi tavata mukavan naisellisen naisen? Itseäni ei poikamaisuus viehätä, koska pidän myös miehistä niin nainen naisena ja mies miehenä. Olisi ihanaa tavata nainen kenen kanssa viettää aikaa, leffaa, shoppailuu, seksii. Tuntuu vaan olevan hyvin vaikeaa! Mistä teitä löytää, sinä fiksu ja kaunis 23-35 vuotias nainen?

43

2301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poispoistäältä

      Pitäiskö sun siirtyä ihan ekaksi tuonne bi puolelle.

      • Olen kyllä laittanut saman tekstin sinnekin. Ja on niitä naisellisia lesboissakin. Enkä toivo mitään missibarbieta, vaan tavallinen suloinen nainen!


      • sinnejoukkoonvaan

        Katsos kun niitä naisellisia lesboja ei välttämättä kiinnosta mikään kukasta kukkaan lentävä, epävakaa, pinnallinen ja huikentelevainen bisse. Sitten toisekseen sinulla on tuossa tuo ikäkriteeri, jokuhan 20-vuotias voi näyttää ja vaikuttaa yli 25-vuotiaalta ja toisaalta taas 35-vuotias voi näyttää ja vaikuttaa 25-vuotiaalta tai alle Ethän millään baarissakaan voi tietää ihmisen todellista ikää vai menetkö aina ensin kysymään henkkarit? Monella varmasti on muitakin kriteereitä kuin pelkkä naisellisuus, pitää olla sopiva luonne, sopivat arvot ja korvien välissäkin jotain.

        Sinulle tosiaan sopisi kenties paremmin varattu, naisellinen bi-nainen, joka haluaa hetken hurmiota ja pelkkää seksiä toisesta bi-naisesta. Kyllä niitä varattuja, pinnallisia, pelkkää seksiä etsiviä binaisia löytyy vaikka kuinka paljon.


      • No just siks kirjoitin että fiksu! Minusta se pitää sisällään että on elämä kunnossa ja järkevät ajatukset. Ja mikä olet mua arvostelemaan kun et edes tunne! Jokaisella on omat kriteerit mitä toisesta toivoo, ja sen huomaa kaikesta kun sopiva tulee kohdalle. Voi jättää vastaamatta ennemmin kuin alkaa tuomitsemaan muita.


      • Anonyymi
        hotW kirjoitti:

        No just siks kirjoitin että fiksu! Minusta se pitää sisällään että on elämä kunnossa ja järkevät ajatukset. Ja mikä olet mua arvostelemaan kun et edes tunne! Jokaisella on omat kriteerit mitä toisesta toivoo, ja sen huomaa kaikesta kun sopiva tulee kohdalle. Voi jättää vastaamatta ennemmin kuin alkaa tuomitsemaan muita.

        miten sinne bi- tai lesbopuolelle sitten mennnään, kun kakki tuntuvat olevan sielläkin kiinnostuneita vaan miehistä. Tässä olisi yksi vapaa nainen sulle, mutta kriteerisi ei munkaan kohdalla oikein täyty. Nolo homma.


    • HuonoIdeaKo

      Kauniit ja fiksut lesbot voi olla siitä hankalia, että haluaa suhteen, seksi ja shoppailu ei saata kiinnostaa pinnallisena ehdotuksena. Esim. Varattu bi-nainen vois olla parempi idea, voisitte viettää tyttöjen aikaa keskenänne ja palata miestenne luo.

      • Eipä löydy niitäkään naisia...kovasti kyllä kirjoittelevat vaan kun tavata pitäis niin ei...


    • Saara_99

      Täällä yksi joka on naisellinen. Olen sulle kyllä vissiin liian nuori (16v). Mulla on myös ongelma kun ei tahdo löytyä ketään naisellista naista. En tajua miksi joku pilaa ulkonäkönsä tatuoinneilla, lävistyksillä ja poikamaisilla vaatteilla. Noh, se on minun mielipiteeni eikä siitä kannata loukkaantua ja inttää vastaan. Seison sanojeni takana. Lisäksi on ongelmana myös se, kun oman ikäiset ovat niin lapsellisia ja epäitsenäisiä teinilissuja. Itse olen hiljainen, vakava ja itsenäinen. Naisen etsintää heikentää sekin, että puhun hyvin vähän ja vain jos on asiaa. Mutta toivottavasti löydät jonkun joskus. Et ole yksin tämän ongelman kanssa. Usko tai älä, mutta maailmassa on paljon ihmisiä ja joillakin heistä on sama ongelma kuin sinulla.

    • hellurei00

      Täällä 24 vuotias nainen ja kuvailenpa itseäni myös naiselliseksi. Kaikki nettisivut ja treffisivustot on jo käyty läpi, mutta kun ei vaan ole löytynyt ketään kiinnostavaa. Itse viehätyn siis naisellisista naisista ja olisihan se ihanaa löytää sellainen, myöskin fiksu, huumorintajuinen nainen, joka haluaisi käpertyä kainalooni vaikka loppuelämän ajaksikin. :)

      • Taudittarttuu

        Hyi olkoon bisset oksettaa! Kullin lutkuttajat!


    • näinonnistut

      Kannattais suunnata energiat naisellisten binaisten etsimiseen vai eikö naisellinen binainen kiinnosta? Jos itsekin haet samalla sekä miesten että naisten seuraa sekä naisista haluat vain ulkonäköä, seksiä ja shoppailuseuraa niin kannattaisi etsiä sitä naisellista naista itsesi kaltaisista eli naisellisista binaisista. Tuskin silläkään kovasti on väliä sinulle, että ne binaiset ovat varattuja jos haluat vain seksiä ja shoppailua. Kelpaahan sinulle myös varmasti kaunis, naisellinen, mutta varattu binainen, jota kiinnostaa vain ulkonäkö, seksi ja shoppailu eikä se varmaan haittaa, että jos mies/miehet ovat toisinaan siinä mukana tai se binainen on vahvasti polyamorinen?

      Eli reippaasti vaan vastaamaan muiden naisellisten binaisten treffi-ilmoituksiin siis sellaisiin, jossa selkeästi ilmoitetaan, että hakee vain seksiä ja reippaasti laittamaan omaa ilmoitusta treffipalstoille, missä selkeästi ilmoitat mitä haet eli seksiä ja shoppailua naisellisesta binaisesta. Huom! Jos lesbo on naisellinen niin se ei suinkaan tarkoita, että hän pitää miehistä tai on bi tai on etsimässä jotain pinnallista seksiseuraa ilman tunteita. Reippaasti siis kyhäilemään omaa ilmoitusta Suomi24-treffeille, Qruiseriin, Iskuriin, Match.comiin ja Lupiini.comiin.

      Kannattaa myös mennä baareihin ja mene ihmeessä tekemään tuttavuutta muille naisellisille siis nimenomaan binaisille eikä naisellisille lesboille. Jos sillä naisella on mukana mies tai miehiä niin sitä paremmat mahikset sulla on siihen naiseen jos hän on samankaltainen kuin sinä eli miehet ja naiset kelpaa, ulkonäkö, shoppailu ja nainti kiinnostaa. Muista jo alussa kysellä, että olethan sinä bi etkä lesbo, näin säästyy aikaa ja vaivaa molemmilta osapuolilta. Muistathan myös vähintään rivien välistä ilmoittaa että pelkkä seksi ja shoppailu on mielessä ja mitään vakavaa et halua. Näin onnistut taatusti paremmin=)

      Tiivistettynä siis: kannattaa hakea kaltaisistasi seuraa eli nimenomaan binaisista.

      Oma henkkoht. mielipide on, että fiksut naiset on just niitä, joiden korvien välissä on muutakin kuin alapääasiat, ulkonäkö ja shoppailu, mutta joo, tämähän oli vain oma mielipiteeni, joten älä turhaan vedä herneitä nenään=)

    • On se ihme ettei saa hakea sitä mikä itseä miellyttää, ihan kuin ois muilta pois.
      Joo, ei sitä NAISTA löydy tätäkään kautta.

      • Rautalangastaväännän

        Sulla on nyt väärä foorumi, mistä yrität seuraa hakea. Mene sinne bisse puolelle hopi hopi!


      • Etkö sinä ymmärrä, sanoin että olen jo sielä!!


      • vääräpaikkasulle

        Ei se minulta ole pois jos haluat pinnallista, tunteetonta seksi- ja shoppailuseuraa. Sulla on ihan väärä paikka mistä sä haet sitä seuraa ja toisekseen etsit todennäköisesti vääränlaisten naisten parista sitä seuraa. Sitten ihmettelet täällä kun sitä seuraa ei löydy. No, ei varmaankaan löydy kun etsit sitä ihan vääristä paikoista. Jos haluat kysymykseesi missä voi tavata naisellisen naisen, jonka kanssa haluaa pelkkää seksiä, shoppailua, leffoja ja ulkonäköä, niin vastaus on, että kaltaistesi binaisten parista parhaiten ja treffipalstoilta, ei suinkaan keskustelupalstoilta. Hakeudu siis samankaltaistesi binaisten joukkoon, niin teillä on enemmän yhteistä, yhteiset halut ja yhteiset päämäärät.

        Tämä on siis pelkkä keskustelupalsta ja seuranhakupalstat on erikseen. Et kai nyt niin uusavuton ole ettet osaa hakea oikeasta paikasta ja oikealta palstalta seuraa, ethän?


      • Enhän mä sitä seuraa täältä haekaan! Vaan kysyin mistä sitä löytää! Ja eikö aloitusviestissäni ollut että on sitä haettu vaikka mitä kautta.


      • ihanfeikkiä
        hotW kirjoitti:

        Enhän mä sitä seuraa täältä haekaan! Vaan kysyin mistä sitä löytää! Ja eikö aloitusviestissäni ollut että on sitä haettu vaikka mitä kautta.

        Nelikymppinen nainen, joka ei osaa seuraa löytää, älä viitsi! Oletko tosiaan noin uusavuton ja yksinkertainen sekä tyhmä vai teeskenteletkö sellaista? Luulisi nelikymppisellä olevan jotain hoksottomia päässä...


    • Omgkfkf

      Ei vittu tätä päänaukomisen määrää :DDD

      • Älä muuta sano! En yhtään ihmettele että täälä olijat ovat itsekin vailla seuraa...jotainhan se kertoo ihmisen luonteesta ettei osata asiallisesti vastata, sitten peräänkuuluttavat fiksua seuralaista. Kun ensin oppisivat olemaan sitä itse!


      • vääräpaikkasulle
        hotW kirjoitti:

        Älä muuta sano! En yhtään ihmettele että täälä olijat ovat itsekin vailla seuraa...jotainhan se kertoo ihmisen luonteesta ettei osata asiallisesti vastata, sitten peräänkuuluttavat fiksua seuralaista. Kun ensin oppisivat olemaan sitä itse!

        Siis itse ainakin olen sinulle asiallisesti vastannut, mutta tulkitset sen omassa päässäsi päänaukomiseksi.

        No, jokainen voi käsittää fiksuuden hieman omalla tavallaan, ehkä sulle se fiksuus on sitä ulkonäköä, alapääasioita, shoppailua ja leffoja.

        Omasta mielestäni jokainen, joka laittaa seuranhakuilmoituksen nimenomaan keskustelupalstoille eikä treffipalstoille, saa itsensä vaikuttamaan melkoisen yksinkertaiselta ja epätoivoiselta. Se tuskin on kenenkään pohjimmainen tarkoitus, mutta ei muuta kuin onnea etsintään ja toivottavasti löydät samanhenkisen ihmisen itsellesi=)


      • Sinä olet mennyt henkilökohtaisuuksiin millainen minä sinun mielestäsi olen, minä en ole sanonut sinusta mitään. Se kertoo minulle fiksuudesta...


      • itsetunnossajtainmättää
        hotW kirjoitti:

        Sinä olet mennyt henkilökohtaisuuksiin millainen minä sinun mielestäsi olen, minä en ole sanonut sinusta mitään. Se kertoo minulle fiksuudesta...

        Aaa...Sä oletkin se henkilö, jolla on kompleksi älykkyydestä, hirveä tarve päteä (huono itsetunto) ja yrität päteä kirjoittamalla kaikenlaista feikkiä nettiin ja sitten saat ihmeellistä tyydytystä itsellesi siitä kun ihmiset vastaavat sinun feikkikirjoituksiin. Lisäksi saat tekosyyn haukkua heitä, jotka kirjoittelevat sinulle. Kannattaisko hankkia elämä?


    • SiitäLähtee

      Oot saanut hyviä neuvoja ja ohjausta, siitä se lähtee! Älä ihmettele jos kaikki, etenkään lesbot, eivät innostu sun ehdotuksista kun itse etsit nuoremmista naisista pinnallista seuraa ja samalla miehistäkin. Ehdotuksesi vaikuttaa loukkaavan esineellistävältä ja jotkut reagoi siihen. Et vaikuta miltään helmeltä, jonka me femmelesbot haluttais löytää kun monet haluaa jotain aitoa. Binaisten, etenkin varattujen ja miesten kanssa pääasiassa olevien joukosta voisit löytää sukulaissielusi kevyeen naissuhteiluun.

      • Ei jestas..:D On tää palsta!


      • todellalapsellista
        hotW kirjoitti:

        Ei jestas..:D On tää palsta!

        Ei herranjestas! Oletko tosiaan nelikymppinen? Ei kyllä uskoisi. Taidat olla vain feikkiprovo tai jokin namusetä/namutäti.


      • hernepussinenään

        OIKEASTI kannattaa sisäistää, että monet feminiiniset lesbot ovat kokeneet naisellisilta bi-naisilta "hylkäämisiä". Siis että kumppani vaihtaakin lennossa mieheen. Tämän takia etsin itsekin vain lesboksi itsensä identifioivaa kumppania.

        Itse asiaan: kokeile Qruiseria. Tai sitten vain kehität flirttailutaitojasi, että saat seuraa esim baarista. :)


    • Kiitos kaikille avuliaisuudesta, kohteliaisuudesta ja ystävällisyydestä! Heippa.

      • ettätällaistarähinää

        Tulipas hyökkäys. Ei sitä tartte rähistä vaikka joku hakiskin jotain ihan muuta kun mitä itse hakee/arvostaa.

        Mulle on muuten ihan just ja se sama onko ihminen lesbo tai bi tai jotain muuta. Kunhan on nainen ja pitää naisista. :D


      • Anonyymi
        ettätällaistarähinää kirjoitti:

        Tulipas hyökkäys. Ei sitä tartte rähistä vaikka joku hakiskin jotain ihan muuta kun mitä itse hakee/arvostaa.

        Mulle on muuten ihan just ja se sama onko ihminen lesbo tai bi tai jotain muuta. Kunhan on nainen ja pitää naisista. :D

        muakin kiinnostaa nykyään vaan naiset ja olen itse nainen, vakkakin hieman androgyyni sellainen.


    • muslimiksi

      Ryhdy muslimiksi kyllä naisia saat.
      Muslimien asenne länsimaiseen ihmiseen on äärirasistinen.
      Esimerkiksi suomalainen nainen on heidän silmissään löysäperäinen kiimainen huora.
      Sitä kuin muslimi polveen potkaisee, se on selällään ketarat levällään ja tavara märkänä himokkaasti mustaa elintä vailla.
      Suomalainen mies muslimista on alhaisinta ihmislajia, mieluummin hän itse tappaa tyttärensä kuin antaa Suomalaiselle miehelle vaimoksi.

      Suomessa puhutaan ja syytellään rasismista, mutta varsinainen rasismi on ihan jossain muualla.
      Käyttäkää järkeänne ihmiset.

      • Anonyymi

        meni vallan rasismiseksi tämä keskustelu.


    • karutotuus

      Länsimainen parisidetekniikka perustuu kiimalla kiristämiseen.
      Naiset kouluttavat ja nöyryyttävät miehiä kuin he yrittävä nuorempana päässä parisuhde ja seksi kontaktiin naisten kanssa.
      Miehistä kehittyy käveleviä anteeksi pyyntöjä, josta on helppo kouluttaa nöyriä aviomiehiä.
      Sen molemmille osapulille rasittavaa.
      Nyt etelästä tulee tummia miehiä joille ei ole vastaavaa koulutus rasitetta.
      He ovat itsevarmoja ja tietävät mitä nainen todellisuudessa haluaa, eli raakasti jolua peräänsä.
      Nämä tummat miehet saavat varsinkin punavihreet naiset hulluksi kiimasta, nyt tulee maahan oikeita häntämiehiä, naisten mielestä.
      Kun naisia on tuhansia vuosia alistettu, hakattu ja nöyryytetty parisuhteissa on selvää ettei nykyinen länsimainen tasa-arvonen parisuhde kulttuuri ole toimiva.
      Etelämaalaisten miesten tapa toimia naisten kanssa on luonnollinen ja normaali vuosituhansien aikana kehittynyt, siinä nainen on suunnilleen koiran kanssa tasa-arvoinen jolla voidaan myös käydä kauppaa.
      Naista voidaan surutta hakata, kurittaa jopa tappaa.
      Kaikkein hämmästyttävintä on että nämä hakatut naiset tuntuvat olevan elämäänsä tyytyväisiä ja suomineidoistakin huomattava määrä on vetänyt hunnun tai huivin päähänsä ja nauttii ikivanhasta naisen elämäntavasta.

      Tasa-arvo on myrkkyä naisten onnelliselle elämälle, vaikka he sitä vallan himossaan vaativatkin.

      • fault

        eiköhän ne suomalaiset miehet osaa sen nyrkinheiluttelun ihan jopa paremmin kuin muun maan mustikka. Suomessa on järkyttävät perheväkivalta tilastot ja kyllä niissä se ehta suomalainen mies on johon sormi osoittaa.
        Mikähän sun "huomattava" määrä on? Mutu-tietoa vai saisko ihan faktaakin joskus näihin syvällisiin pläjäyksiin.

        Henkirikostilasto
        Kattavin viranomaistilasto on Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutin (entinen Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos), Poliisiammattikorkeakoulun ja Poliisihallituksen ylläpitämä henkirikollisuuden seurantajärjestelmä, joka sisältää tiedot kaikesta kuolemaan johtaneesta väkivallasta. Reilusti yli puolet henkirikoksista on miesten keskinäistä väkivaltaa (60 %). Toiseksi yleisin henkirikostyyppi on kuitenkin parisuhdekumppanin tai entisen kumppanin surmaama nainen (18 %). Nainen joutuu kumppaninsa surmaamaksi neljä kertaa miehiä useammin.

        Poliisin tietoon tullut rikollisuus
        Poliisin tietoon tullut väkivalta sekä perheissä että muissa olosuhteissa on pääasiallisesti miesten tekemää (yli neljä viidestä tapauksesta). Pahoinpitelyistä noin joka kymmenes tapahtuu perheen sisällä. Näissä uhrina on kolmessa neljästä tapauksesta nainen. Poliisin tietoon tullut rikollisuus edustaa kuitenkin vain pientä osaa kaikesta väkivallasta, ja etenkin kodeissa tapahtuvan ja lievän väkivallan osalta piiloon jäävän rikollisuuden osuus on suuri.




        Viimeisimmän naisuhritutkimuksen mukaan noin joka viides nainen oli kokenut puolison väkivaltaa tai uhkailua joskus nykyisen parisuhteen aikana. Viimeisen vuoden aikana näin oli käynyt kahdeksalle prosentille naisista. Väkivalta oli tyypillisimmin muodoltaan lievää fyysistä väkivaltaa, kun taas väkivallalla uhkailu esiintyi harvoin yksinään. Vakavimmasta väkivaltatapauksesta aiheutui noin puolelle fyysisiä seurauksia, useimmiten mustelmia ja ruhjeita, ja noin kahdelle kolmesta ainakin jonkinlaisia henkisiä seurauksia, esimerkiksi vihaa, pelkoa, masennusta, itsetunnon laskua ja häpeää.

        Suurin osa naisiin kohdistuneesta parisuhdeväkivallasta on joko aiemmin tapahtunutta ja sittemmin loppunutta väkivaltaa (39 %) tai väkivaltaa, joka on kestänyt vasta vähän aikaa ja toistaiseksi ilman fyysisiä vammoja (33 %). Aineistossa havaittiin kuitenkin myös aiempiin väkivallantekoihin perustuvaa henkistä piinaa (18 %) sekä kokonaisvaltaista parisuhdeterroria (10 %), johon sisältyi sekä fyysistä väkivaltaa että useaan elämänalueeseen liittyvää vallankäyttöä ja alistamista. Jälkimmäisessä väkivallan muodossa yhteys alkoholin humalakäyttöön oli muita tyypillisempää"


    • tjtjtjtj

      Ei hyvänen aika. Aloituksessa etsitään naisseuraa ja viimeisessä viestissä puhutaan ja muslimimiehistä.

      Jos teitä toisia ärsyttää, se että nainen hakee toista naista ns. pinnalliseen toimintaan niin voin kokemuksella sanoa, että olen kyllä tömännyt myös lesboon joka hakee ihan samaa settiä! Useampaankin!

      Miksi hänen pitäisi poistua tältä palstalta, että tämä ei muka ole tuollaisen seuran hakemista varten? Sinäkö siitä päätät? Tämä palsta ei ehkä sinun mielessäsi ole sellainen (tai ei saa olla sellainen). Totuus on kuitenkin, että täällä ovat sellaisetkin viestit sallittuja ja on yksi jos toinenkin lesbo seksiseuraa ruinannut. Jos etsii naista, niin luonnollisesti tulee sinne, mistä olettaa naisista pitävien naisten olevan. Ei ole keneltäkään pois. Menkää hoitamaan nuppinne kuntoon kiitos. :)

      • simppeliä

        "Miksi hänen pitäisi poistua tältä palstalta, että tämä ei muka ole tuollaisen seuran hakemista varten?"

        Voi Luoja. Tämä on keskustelupalsta ei seuranhakupalsta. Eikö tosiaankaan nykypäivänä ihmiset tajua mitä eroa on keskustelupalstalla ja treffipalstalla?


        Yksinkertaisimmille ihmisille: keskustelupalsta on sellainen missä keskustellaan asioista. Se ei ole seuranhakua varten vaan keskustelua varten. Jokaisella keskustelupalstalla on oma aihealueensa. Tämän keskustelupalstan aiheena ovat lesbot. Seuranhakupalsta on sellainen, missä nimenomaan haetaan vain ja ainoastaan seuraa. Se ei ole keskustelupalsta. Seuranhakupalstana voisi mainita esimerkiksi Suomi24Treffit. Jos haluaa seksiseuraa löytää niin sitten menee sinne missä on sellaisia sivustoja. Miksi pitää tulla ruinaamaan seksiä jostain asialliseksi keskustelusivustoksi tarkoitetulta sivustolta? Vai saako joku nimenomaan kiksejä, että ruinaa seksiä nimenomaan sellaiselta palstalta mikä ei ole siihen tarkoitettu? Vai onko tarkoituksena sittenkin piilomainostaa ihan omia seksipalveluja tuolla tavoin? Kuinka epätoivoiseksi ihminen voi mennä? Täytyy olla kyllä korvien välistä tosi yksinkertainen jos ei tajua laittaa ilmoitusta treffeihin vaan nimenomaan mielipiteiden vaihtoon tarkoitetuille palstoille. Jos ei vastauksia tule laisinkaan niin sitten voi toisinaan katsella sinne omaankin peiliin, että missä vika.

        Miksi ihmeessä kukaan laittaa keskustelupalstalle omaa ilmoitustaan? Treffipalsta on sitä varten. He, jotka hakevat myös seuraa, he kyllä useimmiten sitten katselevat ja lukevat sitä treffipalstaa aktiivisesti tai vähemmän aktiivisesti.

        Laittamalla omia seuranhakuilmoituksia keskustelupalstoille tekee itsestään vaan todella epätoivoisen, tyrkyn ja yksinkertaisen muiden ihmisten silmissä. Luulisi myös tosiaan nelikymppisen osaavan hakea sitä seuraa ihan itsekin ilman, että kädestä pitäen pitäisi neuvoa.

        Tämä on myös lesbopalsta ei bipalsta.

        Aloittaja kirjoitti, että missä voi tavata mukavan naisen. Aloittaja on siis ilmoittamansa mukaan nelikymppinen. Eikö nelikymppinen osaa omia aivoja käyttää ollenkaan? Onko tosiaan näin, että nelikymppinen on nykyaikaina niin uusavuton ja aivoton, että ei osaa itse hakea seuraa itselleen vaan tarvitsee siihen jonkinlaista apua tai jopa esiliinaa?


      • nocomments
        simppeliä kirjoitti:

        "Miksi hänen pitäisi poistua tältä palstalta, että tämä ei muka ole tuollaisen seuran hakemista varten?"

        Voi Luoja. Tämä on keskustelupalsta ei seuranhakupalsta. Eikö tosiaankaan nykypäivänä ihmiset tajua mitä eroa on keskustelupalstalla ja treffipalstalla?


        Yksinkertaisimmille ihmisille: keskustelupalsta on sellainen missä keskustellaan asioista. Se ei ole seuranhakua varten vaan keskustelua varten. Jokaisella keskustelupalstalla on oma aihealueensa. Tämän keskustelupalstan aiheena ovat lesbot. Seuranhakupalsta on sellainen, missä nimenomaan haetaan vain ja ainoastaan seuraa. Se ei ole keskustelupalsta. Seuranhakupalstana voisi mainita esimerkiksi Suomi24Treffit. Jos haluaa seksiseuraa löytää niin sitten menee sinne missä on sellaisia sivustoja. Miksi pitää tulla ruinaamaan seksiä jostain asialliseksi keskustelusivustoksi tarkoitetulta sivustolta? Vai saako joku nimenomaan kiksejä, että ruinaa seksiä nimenomaan sellaiselta palstalta mikä ei ole siihen tarkoitettu? Vai onko tarkoituksena sittenkin piilomainostaa ihan omia seksipalveluja tuolla tavoin? Kuinka epätoivoiseksi ihminen voi mennä? Täytyy olla kyllä korvien välistä tosi yksinkertainen jos ei tajua laittaa ilmoitusta treffeihin vaan nimenomaan mielipiteiden vaihtoon tarkoitetuille palstoille. Jos ei vastauksia tule laisinkaan niin sitten voi toisinaan katsella sinne omaankin peiliin, että missä vika.

        Miksi ihmeessä kukaan laittaa keskustelupalstalle omaa ilmoitustaan? Treffipalsta on sitä varten. He, jotka hakevat myös seuraa, he kyllä useimmiten sitten katselevat ja lukevat sitä treffipalstaa aktiivisesti tai vähemmän aktiivisesti.

        Laittamalla omia seuranhakuilmoituksia keskustelupalstoille tekee itsestään vaan todella epätoivoisen, tyrkyn ja yksinkertaisen muiden ihmisten silmissä. Luulisi myös tosiaan nelikymppisen osaavan hakea sitä seuraa ihan itsekin ilman, että kädestä pitäen pitäisi neuvoa.

        Tämä on myös lesbopalsta ei bipalsta.

        Aloittaja kirjoitti, että missä voi tavata mukavan naisen. Aloittaja on siis ilmoittamansa mukaan nelikymppinen. Eikö nelikymppinen osaa omia aivoja käyttää ollenkaan? Onko tosiaan näin, että nelikymppinen on nykyaikaina niin uusavuton ja aivoton, että ei osaa itse hakea seuraa itselleen vaan tarvitsee siihen jonkinlaista apua tai jopa esiliinaa?

        Ei sitä varmaan tarvitse ihan noin henkilökohtaisesti ottaa.

        Minua ärsyttää enemmän nuo maahanmuutto"kriitikko"trollit, joita ei todellisuudessa kiinnosta naisiin kohdistuva väkivalta vaan oletetun pahoinpitelijän ihonväri.


      • simppeliä
        nocomments kirjoitti:

        Ei sitä varmaan tarvitse ihan noin henkilökohtaisesti ottaa.

        Minua ärsyttää enemmän nuo maahanmuutto"kriitikko"trollit, joita ei todellisuudessa kiinnosta naisiin kohdistuva väkivalta vaan oletetun pahoinpitelijän ihonväri.

        Mistä päättelit, että olisin ottanut asian henkilökohtaisesti? Nimittäin kirjoitin vain oman mielipiteeni, en suinkaan millään tavalla ottanut asiaa henkilökohtaisesti eikä asia suoranaisesti kosketa minua millään tavoin. Siitä huolimatta, että asia ei kosketa minua henkilökohtaisesti millään tavoin niin esitin oman mielipiteeni asiasta.


      • tjtjtjtj

        Minusta aloittajalle ollaan oltu tarkoituksettoman törkeitä. Jos viesti häiritsee niin olkaa aikuisia ilmoittakaa siitä ylläpidolle ja ylläpito päättä kuuluko viesti tänne vai ei. Minusta myöskin moni ihminen olisi voinut ilmaista itseään huomattavasti asiallisemmin tai sitten olemaan vain vastaamatta jos ei osaa olla ihmisiksi. Ja täällä nyt melkeen joka toinen viesti on seuranhaku viesti! Teinit pyytävät kikkejä ja on kaikenlaisia galluppeja unelmien tyttöystävästä siinä toivossa, että seuraa löytäisi. Itsekin olen monestikin vastaavasta ketjusta seuraa löytänyt. Että kun tuota palstaa katsoo niin ei ole ihmekkään, että ap ajatteli että on ihan okei laittaa seurahauntapainen ilmoitus tänne koska tuolla on monta muutakin samantapaista aihetta, missä itse kukainenkin huhuilee ihmisten perään. Jos rehellisiä ollaan niin tuo "tämä ei ole seuranhaku palsta" -on vaan tekosyy, aloittajan suurin virhe tässä, jos nyt niin sanottakoon, oli se että hän oli rehellinen itsestään paljastamalla olevansa bi. Todellinen syy tälle räpätykselle täällä on seksuaalisen suuntautumisen perusteella tapahtuva mollaaminen ja se, etteivät jotkut voi hyväksyä toisia ihmisiä sellaisina kuin he ovat. Kun on ongelmia itsensä kanssa, ei voi hyväksyä myöskään toista ihmistä. Siksipä siis on totta että tuo aloitus on otettu myös henkilökohtaisesti.


    • Nunnu94

      Facebookissa on parikin ryhmää, kultainen sateenkaari, kultainen sateenkaari - seuranhaku, sateenkaariväen deittipalsta ja sateenkaari-suomi :)

    • Viole

      Täällä mä oon mut ikävaatimus on liian korkee :D

    • Anonyymi

      Täällä ois bi

    • Anonyymi

      Voihan itku, oon liian vanha. Ainoo kun itkun estää onkin ettei kiinnostas kyllä muutenkaan.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6093
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3866
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      252
      2218
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1870
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1313
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe