Terveyskeskuksen käsitys

MölyäTyhjästä

Onko se liikaa pyydetty, että ne jotka transulupuolisuudesta ja sen hoidosta ja hoitotavoitteista on kinostunut, niin ottaisivat siitä jotakin selvää mahdollisimman uskottavista lähteistä. Näitä lähteitä voin laittaa tähän linkkinä.

Itse törmäsin aivan uskomattomaan juttuun taas jälleen kerran. Yli vuosi sitten keväällä minulle tarjottiin tutkimuksiin ja hoitoon lähetettä kun täällä ei kerta töitäkään sen enempää ole ja tilanne on mikä on. Itse olen näitä sosiaalietuuksia tarjoavien tahojen kanssa sopinut, että tämä on asia jota minä lähden käsittelemään ja hoitamaan. Viimeiset 15-vuotta elämässä terveydenhuollossa on mennyt siten, että jopa vapautta ollaan riistetty työttömyysperustein ja jälleen tämänkin asian suhteen minulle tarjottiin mielenterveyspalveluita ja masennuslääkitystä kun en sen enempää töitä haekkaan. Itse asiassa alalla jossa olen työskennellyt alkaa ne viimeisetkin työtä minulle tarjonneet työnantajat laittamaan lappua luukulle. Joka tapauksessa loppujenlopuksi pyysimn lähetettä, niin vastaus oli, että saan sen sitten joskus syksyllä. Ihme vedätystä, onhan tutkimuksiin melkoinen jono ja odotusaika pitkä.

kesän aika olen tullut melkoisesti ahdistelluksi näinn katuelämässä. Minulle on huudeltu ja autoani on kivitetty jne. Sittemmin alkoi todentotta tuntumaan siltä, että tämä lähetettä vedättävä lääkäri oli antanut jonkin omatakisen trans-sukupuolisuus diagnoosin ja jopa välittänyt tämän tiedon toisiin viranomaissin jotka puolestaan ol vuotanut tämän tiedon edelleen. Nyt läjäpäin juuri hädintuksin täysikäiset kakarat roikkuu huilussani kiinni ja on yli vuoden takaisen kommentin vuoksi sitä mieltä, että tälläisen yli 40v ihmisen joka on jo kerinnyt työskentelemään lähes 7 eri alalla tulisikin jollakin erityisellä tavalla kouluttautua tai ammatillisesti muuttua tämän asian vuoksi.

Yksi trans-sukupuolisuushoidon keskeisistä asioista on muun elämän yhteensovittaminen sukupuoliroolin muuttuessa ja että tämä hoito ja tapahtuu siellä hoidossa, ei kadulla jonkin hölmön viranomaisen tietovuodon toimesta. Monet transihmiset jopa pyrkivät salailemaan vanhaa identieettiään joskin meille suomeen on pesiytynyt tapa jossa transihmisestä tehdään jokin julkisuuden henkilö. Eihän tämä käy yksiin.

Mikä ihme siinä on, että aina palaamme johonkin transihminen pöpi päästään ja mielenterveydenhoidolla parannamme sinut ajatusmaailmaan. Aivan samalla työelämässä vallitsee jokin suljettu armeijan pakkotekemis, suoraviivainen ja tervejärkinen totaalitäärinen ajatusmaailma. Vapautta emme edes me kantasuomalaiset löydä elämästämme.

Tässä muutama varteenotettava linkki luettavaksi:
http://www.hus.fi/sairaanhoito/sairaalat/meilahden-psykiatriset-poliklinikat/Sivut/Sukupuoli-identiteetin-tutkimuspoliklinikka.aspx

http://trasek.fi/perustietoa/sukupuolenkorjaus/

http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00525

https://fi.wikibooks.org/wiki/Sukupuolenkorjausprosessi_Suomessa

https://fi.wikipedia.org/wiki/Transsukupuolisuus

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viiraako_sulla

      Oletko aivan tosissasi vai luuletko vaan että sinusta on levitetty tietoja. Viranomaiset eivät voi levitellä arkaluontoisia asioita koska siitä jää helposti kiinni ja sen jälkeen lentää ulos työpaikastaan. Jos jotain tuollaista on tapahtunut, niin etköhän ole itse levitellyt tietoa transsukupuolisuudestasi.
      Transhoidot ei ole sitä että sinua valmennettaisiin uuden sukupuolen mukaiseen elämään. Sen joudut opettelemaan aivan itse, tutkimusyksikössä vain seurataan onnistuuko se. Ellei onnistu, niin ei tipu transdiagnoosiakaan.

      • Alkup

        Transkupuolisuuden ainut todellinen määritelmä on, että ihminen kokee itsensä sellaiseksi. Nämä transhoidot on jotain tyypillistä suomikuraa jossa kaikki muut paitsi trans-sukupuolinen saa diagnoosin ja hoidot ja loput taistelee olemassaolostaan. Saattaa toki olla että minusta on jotain jälkiä siihen suuntaan jäänyt ja ihmettelisin jos ei olisi (sattuneesta syystä). Kuten todettu, niin kyllä tämä terveyskeksuksen toiminta hämmäsyttää, on sitten samaa tasoa transhoitojen kanssa kun pitäisi olla töissä vaikka alan töitä ei nyt juuri ole ja varmasti ja mieluusti alan vaihto edessä (sattuneesta syystä).


      • No-niin
        Alkup kirjoitti:

        Transkupuolisuuden ainut todellinen määritelmä on, että ihminen kokee itsensä sellaiseksi. Nämä transhoidot on jotain tyypillistä suomikuraa jossa kaikki muut paitsi trans-sukupuolinen saa diagnoosin ja hoidot ja loput taistelee olemassaolostaan. Saattaa toki olla että minusta on jotain jälkiä siihen suuntaan jäänyt ja ihmettelisin jos ei olisi (sattuneesta syystä). Kuten todettu, niin kyllä tämä terveyskeksuksen toiminta hämmäsyttää, on sitten samaa tasoa transhoitojen kanssa kun pitäisi olla töissä vaikka alan töitä ei nyt juuri ole ja varmasti ja mieluusti alan vaihto edessä (sattuneesta syystä).

        Sama epämääräinen vihjaileva linja vaan jatkuu. Eihän tällaisesta tekstistä saa lukija mitään irti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1398
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1261
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      26
      1137
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1033
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe