Hämmästyttävästi kristinopin vastainen

Uskomatonta

Nyt Seura -lehdessä numero 40/2015 kertoo lahkon vainoamaksi joutunut nimim. Johanneksenpoika (www.Johanneksenpoika.fi) kokemuksiaan lahkon karttamistuomiosta, jonka lahkopomo Leinonen sitten valehtelee pois julkisessa sanassa.

Mutta jos aloitetaan puhelinkontaktin lopettamisesta, niin Leinospomo oli lausunut johanneksenpojalle että "sinut on luovutettu saatanalle".

Mitä Raamattuun perustuva kristinoppi sitten on, niin UT:n sanoma kristitylle on kertoa kanssaihmisilleen Jeesuksen pelastussanomasta, kutsuta Jumalan valtakuntaan, taivaan Isän luokse, kuten Jeesus itse ilmaisi.

Todistajilta taas lahko kieltää taivaan, vartiotorniuskonto tarjoaa maanpäällisparatiisin.

Kun lahkopomo sanoo luovuttavansa saatanalle Johanneksenpojan, on se todistajalle totta, sillä vartiotorni sanoo pomon olevan lahkon jehovan toimeensa asettaman, ja oikeassa, ja lisäksi epäileminen ja kieltäminen johtaa juuri tuohon Johanneksenpojan kokemaan karttamiseen.

"Jehovan toimeen asettaminen" on käytännössä lahkojohdon tapa antaa seurakuntavanhimpien nimittäminen omille luottamusmiehilleen.
Kristitty lukee Raamatustaan että seurakuntalaisten tulee valita omat vanhimpansa. Tätä puolusti vielä lahkon emolahko raamatuntutkijat, jota silloin vartiotorni perusteli jakeilla 1 Tess 5:12, 13 (vartiotorni syyskuu 1913), toki UT:ssa on monia muitakin jakeita asiasta.

Kristitty lukee Raamatustaan kuinka tuomiopäivänä Jumala määrää ihmisen kohtalon, ihmistä myös varoitetaan "älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi", vartiotorniuskonto siis päinvastoin.

Kun UT on lyhimmiten ilmaistuna pelastussanoma, on UT vartiotorniuskonnon mukaan todistajalle turha. Ihan totta, vartiotorni 1.9.1974 sanoo "Suurin osa UT:stä on kohdistettu hengellä voidelluille".
Hengellä voidellut taas ovat ne, jotka vartiotorniseura on kirjannut taivaaseen menevien kortistoon, asianomaisten oman pyynnön perusteella ja joista uskonnon johtoelin valitsee jäsenensä.
Vartiotorniuskonto tarvitsee omat rekisterinsä, hallintoaan varten.

Kristitty ottaa Jeesuksen vastaan, jolloin voi saada kutsumuksen kristillisiin toimiin, jota ei aina tarvitse tapahtua, kuten Jeesus sanoi: "Mene ja iloitse Herrassa, uskosi on sinut pelastanut".

Lahkossa on tavoitetyönormit, joista on täytettävä työraportti, työnormiin pääsemättömyydestä joutuu vähintään paheksutuksi ja syrjityksi.

18

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ev.-lut-Ilmajoki

      Siinä ovat JT:t oikeassa, että Raamatun mukaan ihmisellä ei ole kuolematonta sielua, vaan ihminen on sielu; Raamattu viittaa myös eläimiin sielulla tarkoitettaessa sellaista , jossa on "elämän henki".
      Ihminen ei ole myöskään tajuisessa tilassa kuoltuaan vaan "nukkuu".

      • SielunKohtaloa

        Eivätkö ne ole lahkossa laskeneet myös, montako kertaa helvetti on mainittu Raamatussa ja siitä on vedetty johtopäätöskin, päätelty.


      • kolmi

        Sielu ja henki ovat eri asioita ja kummatkin ruumiista erillisiä. Ihmisessäkin on kolmiykseys: sielu, ruumis ja henki, aivan kuten Jumalassa on Isä, Poika ja Pyhä Henki.


      • h.elvettikauppiaat
        SielunKohtaloa kirjoitti:

        Eivätkö ne ole lahkossa laskeneet myös, montako kertaa helvetti on mainittu Raamatussa ja siitä on vedetty johtopäätöskin, päätelty.

        Sehän on ainoasataan objektiivistä asian tutkimista kun analysoidaan mitä h.elvettiä vastaavaa termiä ja missä tekstiyhteyksissä sitä on käytetty, voidakseen hahamottaa ko. termin raamatullisen merkityksen.

        Ps. On laskettu myöskin kirjoituksissa Harmagdinin esiintymiskerrat, jota kriitikot toisinaan käyttävät kritiikissään.


        Jotku tovat laskeneet myös tetragarmi JHWH:n, eli Jahven _6 973_ kertaa esiintymisen VT:ssa ja jonka kirkonisät ovat sittemmin Raamatun käännöksistään pyyhkineet kokonaan pois ja korvanneet sen korviaan syyhyttävillä korvikkeilla, voidakseen paremmin sumuttaa ja lobata tuota ihmisvetoista kolmiyhteistä jumalkuvaa jota kritillisten arvojen mukaisesti myös vainon, kidutuksen ja tappamisen voimalla veivät.

        - ->

        JHWH, eli Jahve _6 973 kertaa_ heprealaisissa kirjotuksissa

        "Tetragrammin JHWH alkuperäisestä ääntämisestä ja vokalisoinnista ei kuitenkaan olla varmoja. Kymmenessä käskyssä on muun muassa kielto käyttää arvottomalla tavalla Jumalan nimeä. Tämä kielto alettiin jossain vaiheessa ymmärtää niin, ettei nimeä saisi edes lausua. Tämän vuoksi juutalaisessa perinteessä nimeä lakattiin käyttämästä ja siten sen lausumistavasta ei ole enää varmaa tietoa."

        "Tetragrammi JHWH esiintyy kuitenkin pelkästään Raamatun 6 973 kertaa, mikä osoittaa sen, että alun perin sitä käytettiin paljonkin."

        - https://fi.wikipedia.org/wiki/Jahve


    • Piilari

      Niin mielelläni minä tuon Leinosen Saatanalle antaisin mutta valitettavasti se ei ole mahdollista, tiedätte varmaan miksi

      • onneamatkaan

        Minä rukoilen että te molemmat pääsette haluomaanne olkoon se taivas tai paratiisi.
        Jopon luovutan Jumalalle.


    • MekanismitPois

      Todistajalla on korviensa välissä se sinne iskostettu mielenhallintamekanismi, siten aloituksen lukeminen ei aiheuta kuin torjuntaa ?

      • Koolmarkku

        Mikseivät lahkolaiset kommentoi ?


      • evl-lahkolainen
        Koolmarkku kirjoitti:

        Mikseivät lahkolaiset kommentoi ?

        maailmassa on tuhansia lahkoja,
        minkä lahkon kommentteja odottelet/toivot ,tänne Suoli24-saitille??


      • h.elvettikauppiaat
        Koolmarkku kirjoitti:

        Mikseivät lahkolaiset kommentoi ?

        Ainakin Athanasios-Nikea-lahkolaiset aktivoituvat oikein urakalla ja laskuun tällä palstalla ja osa oiken tarkoituksellisen ja kroonisen piruilevalla tavalla,........... mutta ymmärrettävästi sillä heillähän tuo sairaan demoninen h.elvetti-uskomuskin demoneineen on siellä taustalla ajatuksia, aseneteita ja arvoja leimaamassa.


      • Mutsisi

        Tuossa aloituksessa ei piruiltu, siinä on tuotu esiin lahkon olemus pintakiilto poistaen. Se on niin, kuten sanoit pirullinen, että se saattaa käyttöön edellä olevaa sanavarastoa, mutta, kuten edeltäkin ilmenee, aloitukseen ei ole mitään korjattavaa eikä oikaistavaa. Tyydy siihen ja hymyile, koska vartiotorni puhuu onnellisista ihmisistä.


    • h.elvettikauppiaat

      Pat akattilaa soimaa.

      Muistutus random-trumpappaa-kyökin kaista- multinikki "uudesti syntyneelle" herätykselliselle avaajalle.


      - ->

      'Kriittinen katsaus helluntailaisuuteen - kynnyskysymyksenä kymmenykset'

      "Tule sellaisena kuin olet - mutta sen jälkeen et enää kelpaa sellaisena kuin olet."

      "On hyvä muistaa, että helluntailaisille Jumala on aina tärkeämpi kuin sinä."

      "Mielihyvin saat palvella heidän kanssaan Jumalaa, laulaa reippaita lauluja ja tehdä evankelioimistyötä, mutta jos et mukaudu normistoon, välittäminen loppuu siihen."

      "Kärjistetysti voidaan sanoa, että helluntailaiset eivät rakasta ihmistä vaan omaa helluntailaisuuttaan. Etsitään Jumalaa niin kiihkeästi, että lähimmäinen unohtuu, vaikka Jumala löytyisi juuri tuosta lähimmästä ihmisestä."

      - http://www.james.pp.fi/helluntaikritiikki.html


      - ->

      "Hengellisen väkivallan esiintyminen helluntaiherätyksessä ja helluntaikirkossa"

      - http://www.uskontojenuhrientuki.fi/uskonyhteisot/lansimaiset/181-helluntailaisuus


      - ->

      Oma ajatelu demonisoidaan ja tilalle laitetaan toisten ajatuksia.

      "Paha tyttö lankesi ajatteluun"

      "Sinussa on paha voima! Tämä kauhistuttava ajatus iskostettiin Katriina Järvisen mieleen lapsuudessa. Se soi yhä psykoterapeutin ja kirjailijan mielessä."


      - http://www.valomerkki.fi/kirkko-ja-kaupunki/kirkko-ja-kaupunki-arkisto/paha-tytto-lankesi-ajatteluun

    • Raivo.Raitis

      ***Mutta jos aloitetaan puhelinkontaktin lopettamisesta, niin Leinospomo oli lausunut johanneksenpojalle
      että "sinut on luovutettu saatanalle"**
      väittää sekava avaus.
      LEINONEN ei Johanneksenpojalle niin sanonut.
      kukahelvetti on _Leinospomo_ ????
      ''''
      vaikka onkin perjantai, älkää korkatko Perjantaipuolljanne ja sitten
      kännissä
      kirjoitelko tänne...
      :D

      • h.elvettikauppiaat

        Isänsä vahvasta kännistä huolimattaa Lootin tyttäret saivat vanhan isänsä potenssin vireeseen ja kuin sattumalta tulivat vielä raskaiksi kerta laakista. Melkoista tuuria, sillä monilla raskaksi tulo edellyttää huomattavasti enempi uurastusta.

        Vastaava super-tuuri myös Juudan ja Tamarin tapauksessa, jälleen kertalaakista raskaaksi.

        Jumalan mies tyrani Juuda tosin halusi tapattaa Tamarin elävältä polttamalla, kunnes kävi ilmi miten kaksinaismoraalissaan tällä kertaa itse oli asian osainen ja jäi rysän päältä kiinni.

        Sanallakaan Jumala ei kerrota häntä edes nuhdelleen ... että sellaista Ramatun moraalia.

        - ->

        Moabilaisten ja ammonilaisten syntyperä

        31 Vanhempi tytär sanoi nuoremmalle: "Isä alkaa tulla vanhaksi, eikä maassa ole yhtään miestä, joka voisi tulla ottamaan meidät vaimokseen yleisen tavan mukaisesti.

        32 Juotetaan isälle viiniä ja maataan hänen kanssaan, että saisimme isämme avulla lapsia ja sukumme säilyisi."

        33 Illalla he juottivat viiniä isälleen, ja vanhempi makasi isänsä kanssa, eikä Loot huomannut, milloin tytär tuli hänen viereensä ja milloin hän lähti.

        34 Seuraavana päivänä vanhempi sanoi nuoremmalle: "Minä makasin eilisiltana isän kanssa. Juotetaan hänelle viiniä tänäkin iltana, ja mene sinä nyt makaamaan hänen kanssaan, että saisimme isämme avulla lapsia ja sukumme säilyisi."

        35 Ja he juottivat sinäkin iltana viiniä isälleen, ja nuorempi meni makaamaan hänen kanssaan, eikä Loot huomannut, milloin tytär tuli hänen viereensä ja milloin hän lähti.

        36 Niin Lootin molemmat tyttäret tulivat raskaaksi isästään. 37 [i] Va


    • Ruiskaunike

      Raivo.Raitis 9.10.2015 17:15


      ***Mutta jos aloitetaan puhelinkontaktin lopettamisesta, niin Leinospomo oli lausunut johanneksenpojalle että "sinut on luovutettu saatanalle"**
      väittää sekava avaus.

      " LEINONEN ei Johanneksenpojalle niin sanonut. kukahelvetti on _Leinospomo_ ???? "
      -Miten voit väittää saman tien mitä Leinonen ei ole sanonut ja myös että et tiedä kuka hän on ?
      Lue Seura, soita tälle pomolle, aavistan sinun kuitenkin hänet tietävän, ja sano että pyytää anteeksi. kerro sitten meille tänne muillekin

      • uuttaafeikkiiJopolta

        Johanneksenpojan omistakommenteista selviää hänen jutuissaan että ne oli hänen oman srk:n vanhemmistoa jotka hänet Suatanalle luovutti.
        ja, ihanko Betelissä tämä Johanneksenpoika oli sitten kun se Leinonen siellä tiedottajana luurailee?
        ''
        Kertos ny johanneksenpoika enempi vuosistaan Betelissä, vaimonsa kera kauanko siellä asusteli ennenkuin poispotkittiin?


      • PotPotPuttonen

        Lahkolaisen seurakuntaelämää kuvaa Herrick Åberg kirjassaan Nykyaja Baabelin orjat, tuolta 1970 -luvun puoliväliltä kirjoitettu.
        Antoisin kirja sanovat entiset todistajat (nykytodistajilta on kirja kielletty) on Franzin The crisis of conscience, suomeksi omatunnon kriisi, mutta kun kirjaa ei suomeksi ole, ruotsiksi kyllä. Franz oli siellä lahkon korkeimmassa elimessä, joka sanoo kirjoittavansa vartiotornijututkin. Johtoelin äänestää päätöksistään, voittoäänet sanotaan jehovalta tuleviksi, mutta kun kanta muuttuu siellä johtoelimessä. Helpoimmiten tarkistettavissa tämä väite on rokotuskiellon osalta, se tuli kerran voimaan, toisen kerran se poistettiin.

        Turunen joka on tutkinut asiaa lahkon omista kirjoituksista, on löytänyt perusteiksi ensinnäkin että erehdyttiin luulemaan rokotteet valmistettavan verestä (eikä asiaa tarkistettu). Sitten viisumihakemuksiin ruvettiin vaatimaan rokotustodistuksia, ja johtoelin halusi viisumeita ja liitti hakemuksiinsa rokotustodistuksia.


      • h.elvettikauppiaat
        uuttaafeikkiiJopolta kirjoitti:

        Johanneksenpojan omistakommenteista selviää hänen jutuissaan että ne oli hänen oman srk:n vanhemmistoa jotka hänet Suatanalle luovutti.
        ja, ihanko Betelissä tämä Johanneksenpoika oli sitten kun se Leinonen siellä tiedottajana luurailee?
        ''
        Kertos ny johanneksenpoika enempi vuosistaan Betelissä, vaimonsa kera kauanko siellä asusteli ennenkuin poispotkittiin?

        "Kertos ny johanneksenpoika enempi vuosistaan Betelissä, vaimonsa kera kauanko siellä asusteli ennenkuin poispotkittiin?"

        Erinäisissä tapauksissa srk:n komitea-asiat etenevät hierarkiassa Beeteliin saakka, kuten JP:n tapauksessa, joka sitten riskeeraa kuitata alemman asteen harjoittaman tyranian.

        Vastaavasti haaratoimistoissa joudutaan liikoja kyselemättä kuittaamaan 'Broklynin' tyrania sen eri muodoissaan.

        Totaalikieltäytymisen suhteen haallintoelin itse lanseerasi kyselyn haaratoimistojen kautta saadakseen tietää miten JT-veljet asian kokevat.

        Myös jotkin haaratoimistojen vanhimmat ja koordinaattorit oudoksuivat totaalikieltäytymisen raamatullisia perusteita josta olivat pikemminkin eri mieltä, mutta hyvin tyranista ravintoketuja noudattaakseen joutuivat sen muotoilelemaan (nöyristellen) ymmärtämöttömyyteensä neuvon pyytämisenä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe