kun laihdutus vie seksihalut

hihuhei

Heippa eli sellainen ongelma kuin että olen nyt saanut laihdutettua aika hyvin ja laihdutus prokkikseni on lähtenyt aivan loistavasti käyntiin. Eli en ole koskaan syönyt näin terveellisesti. Olen muiden silmissä hoikistunut ja alan taas näyttää sopusuhtaiselle. Mutta yksi asia vaivaa. Nimittäin ei vaan oikein tee mieli seksiä. Ei sitten yhtään. Tuntuu kuin olisi tunti hävinnyt alakerrasta kun sinne koskee. Tuntuu kuin voisin elää loppu elämäni ilman seksiä ja se ei haittaisi. En tajua. Reippaasti ylipainoisena mulla sentään oli enemmän haluja. En halua nyt silti lihottaa itseäni takaisin :D okei no asiaa saattaa varjostaa sekin että ajattelen tosi paljon päivän aikana ruokavaliota ja siihen liittyviä asioita. Mutta no en mä nyt tiijä häiritsee vaan aika paljon! Pyöräilyäkään en harrasta joten ei voi johtua paikkojen "tunnottomuus" siitäkään. Ja olen siis nainen! Ja raskaana en ole.

38

3250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies50v

      No jo on markkinat.Minulla aivan toisin asiat.Voisin roiskia vaikka joka päivä.Ei tarvi kuin ajatella muijaa niin jo nousee housuissa.Niin kuin muutama minuutti sitten,työpaikalla.Kutiaa heti ja sitten lentää.Kakskymppisen miehen nopeus.

      • xxl96kgplondi

        jos seksi ei kiinnosta,on huono homma.nyt äkkiä lihottamaan takasin on paljon parempi kun on pullukka ja terve kuin luuviulu ja kuollut kuin lahna alapäästä.pulleat naiset menee paremmin kaupaksi markkinoilla ja himot hyrrää


      • seks-tinderiiiii

        Saisitko kiksejä jos kävisit vieraan miehen luona? Olenkin monesti täällä kirjoittanut asiasta. Minulla syrjähypyt piristää parisuhdetta. Salaa tietty etsin seuraa netissä milloin iskuris mutta useinmiten seksi-tinder.com sivuston avulla. Kerran tai kaksi käyn vieraissa ja ihan mukavia miehiä siellä on ollut.


      • Mies30v

        juupati joo.. totuus taitaa olla mies50v:n kohdalla että heppi tehnyt tepposen eika nouse enää siniselllä pilerilläkään.Olet joutunut myös toteamaan että vaimon kanssa/naisten kanssa ei hommat suju enää siten että syttyisivät sinusta.

        Sitäpä varten siis, pitää kertoa omasta vahvasta mies kunnosta.Aika surullista.


      • voi_kakaraa

        No siinä näkee taas kakaran ajatukset.. eiköhän se ole sedästä kiinni kellä pelaa ja kellä ei. Ja kyllä se vanhemmankin miehen pelit pelaa, kun on terve jne. hommat kunnossa.. nainen ja sen tarjonta..:)
        t: itsekin jo miehen iässä


      • Mies30v
        voi_kakaraa kirjoitti:

        No siinä näkee taas kakaran ajatukset.. eiköhän se ole sedästä kiinni kellä pelaa ja kellä ei. Ja kyllä se vanhemmankin miehen pelit pelaa, kun on terve jne. hommat kunnossa.. nainen ja sen tarjonta..:)
        t: itsekin jo miehen iässä

        Ja taas yksi vaari lisää.. anna arvaan.. laukee kuin pari kympisellä ja hommat hoituu kuin liukuhihnalla..xD

        Oikeasti, säälittäviä olette kun tulette tuollaista väittämään.Vielä säälittävämpää ettei tuohon ikään ole löytänyt mitään muuta kuin munat jalkojen välistä.


      • lepi5389kg

        klitoriksen hieronta auttaa seksihalujen lisäämisee.kerran kaksi päivässä on jo hyvä alku.minulla on sellainen sähköimpulsseja antava laite laitan anturan klitoriksen päälle.impullssit antaa isun ja klitoris pompahtaa ja saan mahtavia laukaisuja.iltaisin pojat käy luonani hierovat lemmen lihojani pulleita huulia.nautin kovasti käsittelyistä.nuolevat ja survovat tappiaan kolooni.minulla on useampi poika jotka käy kylässä.yhtä namia koko elämä


    • timantteja

      Joillakin ruokaaineilla on positiivinen vaikutus niin miesten kuin naistenkin seksihaluihin. Näitä ovat mm. monet pavut. Kannattaa itse tutkia mistä voisi olla apua ja ottaa ainakin kokeiluksi omaan ruokavalioon mukaan.

    • kirsikka39

      Mullekin on tuttu kun laihduttaa niin ei sitä seksiä paljoa ajattele.Olen sinkku mutta mulla on vakituinen kumppani.Itsekin pudottelen viimeisiä kiloja.Itsellänikin ajatukset pyörivät paljon ruokavaliossa ja laihduttamisessa.Olen 5 vuotta sitten aloittanut ja taistelu painon kanssa jatkuu edelleen.Nyt olen 167/65.Painoni jojoilee aika paljon.Mutta tavoitteena on painaa 60 kiloa.Pidän ruokapäiväkirjaa ja lasken kaloreita.Toki on päiviä kun herkuttelen ja en laske niitä kaloreita.Olen 5 vuotta kirjannut painoni viikottain.Ja ikää on 39 vuotta.

      Tsemppiä jatkoon.Jos pärjää ilman seksiä,niin ei kannata tehdä siitä ongelmaa,jos olet sinkku.

    • huijui4372tr13yfg

      Sulta on menny sukupuolihormonit matalaksi eli estrogeeni ja testosteroni. Huonompi hommeli. Hiukan rasva% ylöspäin?

      • Pikkumyymäinenolento

        Jos hoikalla naisella on normaali hormoonikierto, niin hormonimäärätkin ovat riittävät. Käsittääkseni munasarjojen vähäinen testosteronituotanto lähtee vasta munasarjat poistamalla (eikö vaihdevuosi-ikäiset tädit maskulinisoidu juuri siksi, että testosteronipitoisuus nousee suhteessa estrogeeniin?). En ole ainakaan kuullut muissa yhteydessä puhutun naisten testosteronivajeesta.

        Ei ole järkevää ylläpitää valtaisaa rasvaprosenttia vain siksi, että se tuottaa jonkin verran estrogeeniä. Monella ahmimishäiriöisellä esim. on polykystiset ovariot. Eli munasarjat eivät edes toimi normaalisti. Normaalin hormonitoiminnan kannalta normaali paino on paras tilanne.


      • tuloksetnäkyyjakuuluu

        Tämä. Keho valmistaa rasvasta hormonit ja mistäpä ne nopeaa laihtumista hakevat ensimmäiseksi tinkivät?

        Kroppa tarvitsee painosta ja sukupuolesta riippuen enemmän tai vähemmän rasvaa. Sen lisäisi pitäisi olla monipuolisia rasvan lähteitä, kuten kasvisöljyt, siemenet, pähkinät, kala jne. kun on niitä erilaisia rasvahappojakin.

        Laihtua voi terveellisesti tai epäterveellisesti. Se epäterveellinen tapa on varsinkin nuorilla tyyliä - pari selleriä ristissä, näkkäriä, vauvanruokasosetta ja multivitamiinipilleri. Ihmedieetillä sitten kärvistellään viikkoja, joten ihmekös tuo, jos tuntuu ja näkyy muuallakin kuin vaa'alla tulokset...


    • hormoonitsäänteleehaluja

      Laihdutus sekoittaa seksiin tarvittavia kehon ainesosia kuten hormoonitasapainon ja kun hoomoonitaso kehossa naisella laskee niin häviää myös seksihalut...Sama homma miehellä jos kehon testosteronitaso laskee paljon miehen halutkin häviää. Kannattaa miettiä haluutko elää selibaatissa vai nauttia hyvästä seksistä.

    • xxlleidi

      no ilmankos aina nii haluttanut mies ki sanoija valitti et aina sä haluut , nyt ymmärrän kun pulluka oon,, ja iinähän se syymiks miehetkn niin muodokkaista pitä, pullukat tykkää nauttia ja jaksavat nauttia kun ei puutetta energiasta

    • yöäk

      Elimistö tressaa , vaikkei päässä tunnukaan sitten kun oikea paino saavutettu tulee halut tuplana takasin.

    • Selibataire

      No olipa hyvä vinkki niille, jotka haluavatkin haluttomuuden ja kärsivät haluistaan. Niitäkin on paljon, joita tosiaan ahdistaa seksuaalisuus ja kokevat sen vain elämää häiritsevänä pakonomaisena asiana. Mutta voi olla, ettei riitä ylipainosta pois, vaan paino pitää saada normaali-indeksin alakanttiin, niin johan tasaantuu. Jos siis terveellinen ruoka ja säännöllinen liikunta.

    • sieLUU

      Ei se Ismo alanko minulle kirjoittanut sitälaulua että luulet ihailevasi vaikka kadehdit
      ja luulet jaloudeksi .. jotakin en muista Koska emme me tunne toisiamme.
      Hän on todella PAHA IHMINEN Hän manaa ihmisille tuollasia ( että ei ymmärtäisi mitä oikeat tunteet ovat ) ( uusimmalla levyllä
      Hänen ei kannata tehdä lauluja kun on paha

    • ylinelikymppinennainen

      Minulla on toisinpäin. Olen lihonut 8 kg puolessa vuodessa, enkä kehtaa mennä näiden läskien kanssa sänkyyn yhdenkään miehen kanssa. Laihtuessa ja hoikkana tekee mieli seksiä jatkuvasti.

      • "ylinelikymppinennainen", Sinulle sanon : Tulepa luokseni niin et kadu tippaakaan vaan ilahdut kun on mies joka tykkää enemmän rehevästä kuin langanlaihasta naisesta;)))


      • rehevänmies

        Rehevät naiset muotoineen kunniaan...Laihoissa tai hoikissa naisissa ei ole mitään haluttavaa, luut pilkottaa nahan alta...pitäähän naisesta kiinni saada ja oltava hyväiltäviä muotoja.


      • Optimaalisiinmittoihin

        Eiköhön laihdutuksessa ole tavoitteena normaali paino, ei laihuus. Hoikkuus ei ole sama asia kuin laihuus. Olen itse hyvin siro ja pienikokoinen, mutta kurveja silti on. Kenenkään mieliksi en lihotuskuurille ala. Ja miksi alkaisin, kun tämä paino on optimaalinen sekä hormonitoiminnan että yleisen terveyden kannalta? Tosin lihasmassaa koetan saada lisää, ja sitä on helppo kehittää missä iässä vaan, kun vaan treenaa järkevästi. Nk. hoikka nainen voi olla myös lihaksikas. Mutta jokainen makunsa mukaan. Ihan kiva, kun voi olla väljissä vaatteissa turvassa ahdistelijoilta. Ja sitten vaatteetta tuottaa rakastetulle ihan kivan yllätyksen, kun muotoja löytyy.


      • ylinelikymppinennainen
        rehevänmies kirjoitti:

        Rehevät naiset muotoineen kunniaan...Laihoissa tai hoikissa naisissa ei ole mitään haluttavaa, luut pilkottaa nahan alta...pitäähän naisesta kiinni saada ja oltava hyväiltäviä muotoja.

        Kun ne muodot tulevat lihoessa vääriin paikkoihin. Kylkiluut paistavat edelleen, eikä tisseihin ole tullut rasvaa yhtään. Kaikki on kerääntynyt rumasti kasvoihin, vatsaan ja alaosastoon. Normaalipainoinen olen vielä, vaikka lihoinkin 8 kg. Aion silti laihduttaa kilot pois. Kaipaan entistä timmiä vartaloani. Höllyvät selluliitit reisissä ällöttävät.


    • no.trollolloo

      Aloittaja, kannattaa sisällyttää se yhdyntä siihen laihdutukseen, siinä kumminkin poltetaan kaloreita.

    • "hihuhei" Sinulle sanon että syö hyviä vitamiineja niin seksihalusi palaavat ;)))
      Minä olen varttunut seksuaalisesti poikamaisen villi ja viriili mies ja minulla ainakin seksihalut lisääntyvät päivä päivältä kun hoikun ;)))
      Mutta minä syönkin tyrnin marjoja jokaisena aamuna hyvin pureksien siemenet ja nielen tyhjään vatsaan ja kyllä ainakin minun naisystäväni on kehunut minua hyväksi panomieheksi viime aikoina kun olen hoikistunut ;)))
      Tuossa yksi nainen sanoi että lopeta se laihduttaminen ja syö normaalisti niin seksi pelaa ;)))
      Minä olen "sen sortin sosialisti" että tykkään enemmän rehevästä NAISESTA kuin langanlaihasta luuviulusta enkä ole ainoa mies jolla on rehevään naiseen halut ;)))

      • oksennusmies

        Niin ja varmasti vielä: ;;;))))))))))))))))))) että kaikille tuli selväksi! Olen vammainen PUSUMIES ;;))))))))))))))))))))))))))
        P.S.;;;;;;;;;;;;; ;))))))))))))))))))))


    • diipis

      musta se jo kertoo siitä, että et syö terveellisesti, jos seksihalut katoaa. ehkä jotain puuttuu sun ruokavaliosta vaikka tuntuu, että söisit terveellisesti? kenties liian vähän hiilareita, arvelen.

      • halunalle

        Joo. Syö porkkanaa ja laita banaani tyynyn alle, niin se halukeiju antaa sinulle suunnattoman mieskiiman.


      • jhklhlöjkh

        Kyllä aloittajan tilanteessa on muitakin muuttujia kuin ruokavalio, vaikka ravitsemustilassakin voi olla puutteita. Eiväthän pakolaisetkaan ole menettäneet panohalujaan, vaikka ovat oletettavasti olleet vähällä ravinnolla. Älä ajattele liian yksinkertaisesti.


    • erotik

      Se on varmaankin tilapäistä. Olet vain ajatellut kuntoasi ja se on oikein. Kyllä ne halut sieltä löytyy, ja ajattele kuinka voit nauttia seksistä aivan uudella, upealla kropalla. Kyllä miehillä silmä kääntyy ja kiihko nousee. Ei miehetkään jaksa sekstailla jatkuvasti, vaikka täällä palstoilla ollaan niin uroita. Puutteessa olevat miehet puhuvat omista kyvyistään, vaikka herättävät SUURTA epäilystä teoistaan. Kukas se kissan hännän nostaa, jollei kissa itse. Ole neitokainen huoleti. Voi olla, ettei haluamasi mies ole vielä kävellyt vastaan.

    • Lihavat

      Ylipainoiset naiset vie seksihalut. Ei tulisi mieleenkään, olla jonkun punkeron kanssa sängyssä.

    • kynekoloki_89

      Tuo on todella harmillista. Entinen tyttöystäväni aloitti laihduttamisen myös, ja halut meni ja menkkojakaan ei tullut. Eikä hän ollut mikään super pullukka. Tavallisen kokoinen. Suosittelisin miettimään jotain ehkäisy menetelmää mikä vaikuttaisi hormoonitoimintaan. Esim jos pillerit on ja nyt ei oo haluja laihduttamisen aikana, niin kokeile jotain muuta mikä saisi hormoonitoimintaan vipinää. Taas on jotkut miehet vatipäät olleet kommentoimassa '' vaihda miestä'':D Ei se toinen mies niit haluja tuo jos halut on kuollu hormoonitoiminnan ja arjen muutoksen takia:D

    • hjlöhklöhjkäh

      Minkä verran olet tehnyt lihaskuntotreeniä? Suosittelen treenaamaan aktiivisesti lantionpohjan lihaksia. Ylipainoisella on todennäköisesti vähän enemmän rasvaa emättimen ympärilläkin, eli ylipainoiset ovat tietyssä mielessä tiukempia. Sinun on kompensoitava tilanne lihaksia kehittämällä. Myös monella ylipainoisella sukupuolihormonitilanne on sekaisin. Rasvakudos tuottaa kyllä estrogeenia, mutta munasarjat ovat monirakkulaiset, eivätkä tuota normaaleja munasoluja ja normaalia kuukautiskiertoa.

      Normaalipainoisella hedelmällisessä iässä olevalla naisella yleensä sekä ruokahalu että seksuaalinen halukkuus vaihtelevat hormonikierron mukaan. Toki jotkut ovat äärimmäisen seksuaalisia, ja panevat ketä vaan ja milloin vaan. Useimmat kuitenkin pyrkivät alitajuisesti hedelmöitymään, ja halukkuus kulkee sen mukaan.

      Jos kuukautiskiertosi on häiriintynyt laihdutuksen vuoksi (liiallinen rasvakudoksen aleneminen tai stressihormonit), niin voit odottaa muutaman kuukauden ja mennä sitten lääkäriin. Jälkimmäisessä tapauksessa kuukautiset saa käyntiin uudestaan keltarauhashormonilla.

      Laihdutuksen psyykkiset vaikutuksetkin ovat mahdollinen syy haluttomuudelle. Naisella aivot ovat suurin sukupuolielin, mies puolestaan ajatteleekin jalkovälillä. Ehkä et ole vielä tottunut uuteen kroppaasi. Ehkä entinen partneri on yhtä nuhjaantunut kuin ikivanha sohva uudessa asunnossa, ja kaipaisi vaihtoa sekin.

      En usko, että haluttomuus jää pysyväksi tilaksi. Ihminen ei ole kone. Sopeutuminen vie aikansa.

    • PornoPekka

      Aika metka, että menee noin päin.
      Itse olin taasen aikanaan kuin uudestaan murrosikäinen, kun laihdutin liki 30kg.
      Kyllä mulle nyt silloin 125-kiloisenakin tietysti seksi maistui, mutta tosiaan halut lisääntyi reilusti kun sain painon vajaaseen satkuun.
      Mulla kyllä yleisestikin ottaen vireystaso lisääntyi karisseiden kilojen myöden, niin kaipa se oli sitten luonnollista tuokin juttu. Ja ex-avovaimokin oli mielissään, vielä kun tietysti liikkuvuuskin mulla parani huomattavasti tietenkin.

    • urtsi

      Yksi ruoka on takuuvarmasti sellainen mikä vie naiselta seksihalut ja se on HÄÄKAKKU!

    • TOTUUS_LUE_

      Jos ei osaa dietata miten pitää niin kannattaa sijoittaa se 70-80€ PT:n henkilökohtaisesti tekemään ruokavalioon, jolla saa varmasti tuloksia ja halut pysyy dietin ajan korkealla.

      Suositukseni: Protrainer.fi kokemusta Markulla kilpalavoille asti valmennuksesta sekä miehillä että naisillä mm. body fitness, fitness, perus koti mamma/laihaläski/pullukka jne. Ruokavalio tulee olemaan hyvin erilainen ja nälkää ei tartte nähdä, herkkuhimot katoaa. Töitä pitää tehdä kovaa, mutta tulokset palkitsee. Sapuskat ihan perus hyvää ruokaa,ei mitään mistä ei tykkää.

      Miksi joku hakkaa päätä seinään vuodesta toiseen siinä oravanpyörässä kun diettailee? Miksi et maksa kerralla summaa ja näet miten kroppa toimii ja saat haluamasi tuloksia?! Pieni raha siitä mikä lopputulos on!

    • sternbach

      Tuntuu kuin olisi tunti hävinnyt alakerrasta kun sinne koskee. Tuntuu kuin "voisin elää loppu elämäni ilman seksiä ja se ei haittaisi. En tajua. Reippaasti ylipainoisena mulla sentään oli enemmän haluja. En halua nyt silti lihottaa itseäni takaisin :D okei no asiaa saattaa varjostaa sekin että ajattelen tosi paljon päivän aikana ruokavaliota ja siihen liittyviä asioita."

      Tuo on ohimeneva olotila. Fyysiset muutokset aiheuttavat kaikissa ihmisissa seksuaalisia muutoksia.

      Kaikki asiat eivat korjaannu silla sormen napsautuksella eika valttamatta seuraavanakaan paivana.

      Anna itsellesi aikaa ymmartaa uusi tilanne, mutta ala ala misaan tapauksessa lihottaa itseasi, jos olet paassyt hyvaan kuntoon.

    • sieLUU

      he ei ole raiskaamisella samanlaisia
      ja heidät erotetaan totaalisesti ylhäisemmistä
      Mitään ei rakennu minkäänlaisesta saastaisuudesta
      Jumala korjaa ja puhdistaa
      ( Olen nähnyt myös sitä että komea aatelinen mies taluttaa piikatyttöä
      Ei tajua, että tyttö on liian kehittymätön, hänelle.
      ;
      Ja tuolalhan lukee, että Suomi kärjessä maiden joiss avioidutaan ulkomaalaisten kanssa
      muut maat olivat jotakin kehittymättömiä maita
      Suomi oli uskomaton siinä kärkijoukossa"
      johtuen Ismosta
      Tonista

      he ei vät huolehdi St Salomesta joka olen
      kenenkään rakkaus elämä ym ei voi toimia
      Saatana pääsee joka väliin
      Se yhdistää kehittymättömiä ulkomaalaisia
      ja

      ja nyt saanut Ruotsin kuninkaalliset naimaan porno esiintyjiä,
      ja heidän maass a raiskataan kuulema joka 9. minuutti ?
      että noussut muutamassa vuodessa
      se lukumäärä

      Kirkjoitin heille, että EI SAA se Prinssi avioitua huoran kanssa
      Alaston kuvassa esiintyvän

      se on rahvas kehittymättömät
      jotka tahtovat sitä
      että kaikki olisi jallkovälin tasoa
      Tissit törröllään kate avioitui
      Ja kammottavia rumia sääriä esittelee

      se miellyttää
      ??

      Mikä ismo on PUHDAS Ruumi
      " Kaipaan puhdasta ruumista päälle maan"
      Puhdas sielu
      Miksi et välitä sielust6ani???????
      ;,

    • Puhvidäddy

      Minulla taas on toisinpäin kuin aloittajalla. Seksi vie laihdutushalut. Kun harrastaa seksiä paljon ja sitten pitäisi olla vielä dieetillä niin seksin jälkeen kuitenkin tulee kova nälkä ja laihduttaa pitäisi mutta tulee vaan syötyä joten siinä on ristiriitaa kun pitäisi hoikistua mutta kun nälättää ja naitattaa eikä tiedä mistä alkaisi. Mikä neuvoksi?

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe