Autojerry muuttui maksulliseksi autokorjaamoille

Asiakas666

Autojerry on palvelu yksityiselle kuluttajalle joka voi kilpailuttaa autonsa huollon tai korjauksen. Autojerry muuttui maksulliseksi autokorjaamoille. Sehän tarkoittaa että kun asiakas hakee tarjousta autokorjaamoilta. Korjaamot joutuvat ottamaa kovemman hinnan työstä asiakkaalta koska he joutuvat maksamaa Autojerrylle provikat tehdystä työstä.
Loppupelissä asiakas maksaa provikat. Se tarkoittaa että jos asiakkaat ottaisivat suoraa yhteyttä korjamoon eikä Autojerryn kautta saa myös työn edullisemmin. Eli ei kannata käyttää jatkossa Autojerryä ehkä yhden kerran että löytää edullisen korjaamon. Miksi maksaa Autojerrylle. Samanlainen palvelu joka aloitti ensin on autonhuoltaja.fi joka muututaan maksulliseksi autokorjaamot hylkäsivät palvelun. Siellä ei ole montaakaan korjaamoa enään ole mukana, eikä hirveästi asiakkaitakaan. Käyköhän Autojerrylle samalla lailla.

42

6584

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Johti3560

      Huomasin asian! korjaamo tarjoukset nousivat aikaisemmasta. Kuka vaan vois pistää samanlaisen palvelun pystyy. Aluksi ilmainen korjaamoille ja sitten muututaankin maksulliseksi.
      Otan jatkossa suoraa yhteyttä korjaamoon. En rupea maksamaa Kenellekään välittäjälle autoni korjaamisesta. En käytä enää palvelua

      • Anonyymi

        "Kuka vaan vois pistää samanlaisen palvelun pystyy."

        Mikset siis ole jo pystyttänyt omaa palvelintasi?


    • 325524643

      Paska palvelu muutenkin, 50km sääteellä ei löytynyt yhtään ruostehitsauspaikkaa vaikka asun keskikokoisessa kaupungissa. Mainoksia ne kyllä muistavat lähettää.

    • Asiakas99

      Huomasin saman. Auto korjaamon sivuilla työn hinta kerrotaan. Mutta saman työn kun kysyin autojerryn kautta hinnassa oli pieni lisä. En rupea kannattamaa mitään välitys firmaa koska voin ottaa suoraan yhteyttä korjaamoihin vaikka useampaa sähköpostin välityksellä. Totta kai korjaamon pitää nostaa tarjoustaan koska autojerry velottaa korjaamoita tehdystä työstä. Ja näin ollen asiakas sen loppu pelissä maksaa.

    • Tietäväforreal

      Hei ootteko aatelleet että se on kilpailutusta eli korjaamot joutuvat tinkimään "ohjehinnoistaan" saadakseen tarjouksen itselleen. Kun ja jos on provikka ei se montaa prosenttia ole ja kompensoituu kilpailulla.

      • Anonyymi

        Ei ne mitään tingi kaikilla korjaamoilla kuluja on ja autojerry provikat on laitettava päälle. autojerryn kaverit täysiä nuoria kusipäitä rahan perässä. Koronan aikanakin rahan kuvat silmissä eivät annan väkisin otettaviin kultajäsenyyksiin maksuvapaita välikuukausia vaikka ei olisi töitä yhtään heidän kautta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ne mitään tingi kaikilla korjaamoilla kuluja on ja autojerry provikat on laitettava päälle. autojerryn kaverit täysiä nuoria kusipäitä rahan perässä. Koronan aikanakin rahan kuvat silmissä eivät annan väkisin otettaviin kultajäsenyyksiin maksuvapaita välikuukausia vaikka ei olisi töitä yhtään heidän kautta.

        Vituttaako kun joillain on menestyvä liikeidea ja itse olet vain puhdas luuseri?


    • ItePitääTehä

      Eipä ole tullut tarjouksia. Viikon on ollut oottelemassa.

      • Anonyymi

        Eipä tule Autojerryn kautta tarjouksia vaikka aikaisemmin tuli. Arvasin että jotain on muuttunut. Onko Alma Median kanssa naimisissa kun sivun alalaitalla löytyy linkki ja logo? Joka tapauksessa korjaamot ei tunnu kiinnostavan jerryä nykyään ja joku syy varmaan on.


    • jorre64

      Joo hinta on noussut ja varsinkinkin lisätööissä. Tarjotaan määräaikaishuolto kohtuuhintaan mutta lisätöitä otetaan ihan khtuutomiahintoja esimerkkinä VIRKATIENAUTOAUTOHUOLTO. 86e. TUNTI siis v... tälläinen tavallinen duunari joutuu olee töissä kokopäivän maksaakseen tunnin.

    • Pettynyt1367

      Kukaan korjaamo ei tingi hinnoistaa ja harjoita hyvän tekeväisyyttä. Aina se lisälaitetaan ja asikas maksaa lopulta. Monet kysyy renkaita palvelun kautta. Yrittäjä kun yrittää myydä halvalla renkaat mutta joutuukin laittamaan hinnan päälle autojerryn provikan ei renkaat olekaan enään niin halpoja.On se väärin että autojerry ottaa siitäkin välistä.

    • Vituuntunut

      Sen on totta. Minulle yksi yrittäjä kertoi seuraavaa. Autojerryltä oli tullut ohjeistus yrittäjille. Jos teet asiakkaalle laskun Siinä ei saa mainita Autojerrystä mitään että ottavat välistä. Aikas kieroa toimintaa sanon minä.

      • kekenpoju

        Jep juuri näin.
        Ja tuo kokonaishinnan nousu on 5%.
        Eli suoraan korjaamolta saat heti sen 5% alennusta.


    • korjaaja112

      Kyllä autojerryn ahneus on loputon ja tappaa koko palvelun. Korjaamoiden pitää maksaa joka tarjouksesta joka jerryn kautta menee läpi, autojerrylle 4,75% lisäksi kuukausimaksut päälle. Jos korjaamo tekisi jerryn kautta vaikka 100000€ tarjouksia vuoden aikana pitäisi jerrylle tilittää tuosta 4750€ kk maksut lisäksi. Ei toimi, ei mikään korjaamo halua tuollaisia maksaa, eikä sitten tarjoa mitään vaan luopuu koko palvelusta, sillä summallahan saa moneenkin paikallislehteen esimerkisi etusivun mainontaa monelle viikolle taikka googlen tai fb maksettua mainontaa määräämättömäksi ajaksi... Jos olisi vähemmän ahne palveluntarjoaja joka tarjoaisi palvelun hyvin kohtuullisella kuukausimaksulla eikä hinta muutu teki korjaamo paljon tai vähän tarjouksia asiakkaalle, moni korjaamo käyttäisi palvelua eikä hinta merkitsisi yksittäistä asiakasta kohden mitään.

    • huuhaa22

      Autojerry on loistava palvelu, ja kilpailu pitää kyllä huolen että hinnat pysyvät alhaisina.

      Melkoisen typeriä kommentteja -- ettehän te sen takia boikotoi Facebookia tai paikallislehtiäkään, että he "ottavat välistä" tarjotessaan maksua vastaan mainontaa noille autokorjaamoille.

      • Hhhmm

        Ehkä on loistavaa palvelua mutta velvoittaa autohuollon maksavan 5% per. huolto. Mulla ei ainakaan ole hyvää sanottavaa..


      • Anonyymi

        Autojerry on paskin palvelu mitä on keksitty. Miksi kukaan nörtti ei tee kilpailevia sivuja olisi helppo rahan lähde veisi niiden asiakkaat ja laittaisi hinnat minimiin. Ne lähettelee vitutukseen asti sähköposteja kun kerran pyydät tarjousta!


    • Tojovoortti

      Näyttää tarjousten tulo loppuneen.

    • KekeRosberg

      Huono palvelu yrittäjille kovan välitysprosentin ja nykyisellään kiinteän kk- maksun vuoksi. Tätä kautta tulee aina kuluttajalle loppulaskuun maksettavaksi.
      Autojerryn päättäjät yrittävät vielä kerman lisäksi napsia kirsikankin itsellensä. Tulee lopulta kuihtumaan omaan mahdottomuuteensa. Sijoittaja vetoisesti kasaan kyhätty "isolla rummutuksella" (IS yms media kautta) pyöritettävä pakkomainontaa syöttävä turhake, jonka ainoa tarkoitus on rahastaa sekä kuluttajalta että yrittäjiltä helppo raha mitään tekemättä.

    • ei.enää.ikinä

      Ihan perseestä koko Autojerry!!! Vitut sieltä mitään tarjousta pyydetyistä töistä tule, pelkkää mainospaskaa kaikesta muusta!!

      Haistakoot koko autojerry-kusetus pitkät paskat!

      • Faktatietoa1

        Autojerry mainostaa laittomasti sivuillaan monia autokorjaamoita jotka eivät ole heidän kanssaan missään tekemisissä, ovat laittaneet heidän nimet omille sivuilleen että näyttäisi siltä että kaikki korjaamot ovat heidän ringissään, todellisuudessa mukana on vaan sellaiset kyseenalaiset yritykset jotka eivät saa asiakkaita niinsanotusti normaalikanavien kautta. Sitten kun kyseenalaiset yritykset tekee kelvotonta työtä ja tulos on ei toivottu niin autojerry ei ota asiaan mitään kantaa eikä vastaa mistään, myöskään korvauksia tai työn korjausta on turha toivoa mistään. Tämä on Fakta.


    • saipriina

      Ahaa,että se onkin noin,no hyvä kun huomasin tämän kirjoituksen,mitä ihmettä me kuluttajat aletaan elättämän jotakin jerryn porukkaa,ei per........ tämä on jo liikaa,jerry käyttää meitä hyväk,,,,,no en sano enempää,sen vielä,että lopetan koko jerryn käytön

    • Ylihintaiset_yrittäjät

      Melkoista höpö puhetta täällä taas, just tällä viikolla sain 5 tarjousta määräaikaishuollosta.

      Taitavat selvästi ylihintaiset korjaamoyrittäjät valittaa täällä, kun eivät pärjää AutoJerryssä?

      • Totta_kai_kannattaa

        Heinäkuussa ilmastointihuolto Jerryn kautta 59 e, suoraan samasta paikasta 89 e.


    • mielisairastuu

      Autojerryn radiomainos on niin hirveä, etten tule ikinä käyttämään kyseisen firman palveluita. Hyi!!

    • Volkkari2

      Palvelu on mielestäni ollut toimiva, koska ei ole itse aikaa soitella eri korjaamoihin ja vertailla. Jo pelkästä oman ajan säästöstä voi maksaa sen 5% extraa. Annetuista tarjouksista valitsen nimenomaan sisällön, joka on juuri oikea silloiseen tarkoitukseen. Ihan halvinta hintaa ei sen takia tule usein valittua.

      Laittaa haun päälle, kirjoittaa speksit ja odottelee. Kukin voi toki päättää mitä tekee. Mulla tämä on toiminut ja edullisia huoltoja olen sitä kautta saanut.

    • Jerry47

      Aivan paska palvelu. Kai nyt suurinpiirtein jokainen osaa perushuollon hinnoitella jo omassa päässä..
      Minkä takia siihen pitää kolmas osapuoli ottaa mukaan.. turhaa touhua

    • viksumpikuinjerry

      No monikaan huolto ei vastaa sähköpostikyselyihin hinnoista ja myös puhelimella tarjousten pyytely käy työstä. Itse haen jerryn kautta tarjoukset ja en hyväksy mitään tarjousta mutta toki osaan mennä siihen edullisimpaan paikkaan :)

    • Vastuunkantaja2017

      Se paikkakunta mistä korjaamopalvelua tarvitsette, kysykää autojerryltä, montako korjaamoa kilpailutuksessa on mukana. Se tieto olisi todella tärkeä, jotta näkisitte oikeat ammattitaitoiset mukana olevat korjaamot. Valitettavasti sitä tietoa ette saa, sillä niitä ei ole kovin montaa (heidän sivuillaan kyllä mainittu paikkakunnan kaikki korjaamot = ilman lupaa ja näin ollen luvattomasti) ja ne, ketkä heidän palvelussaan ovat mukana, ovat poikkeuksetta ns. nyrkkipajoja joilta kokemus, tieto ja ammattitaito on heikkoa tai puutuu. Jos esim jonkun auton merkkiliike olisi kilpailutuksessa mukana, niin he eivät todellakaan hinnalla kilpaile, vaan ammattitaidolla ja laadulla. Kysykää myös se, että jos auton korjaus perusteellisesti epäonnistuu, niin kuka kantaa asiasta vastuun. Sinä kuluttajana oletat, että sen tekee kyseinen korjaamo, mutta kun se ei siihen suostu, niin kuinka etenet? Olen kilpailutuksen kannalla, mutta rehellisin ja hyväksytyin keinoin. Jos kaikki korjaamot olisivat oikeasti mukana, niin tämä olisi hieno asia. Se että täällä kirjoitetaan, että joku sai halvan palvelun ja se myös onnistui niin peukku sille. Varmaan joku joskus myös onnistuu, epäilemättä, mutta miksi et toimisi suoraan tutun korjaamosi kanssa, tarvitsemassasi palvelussa, tai miksi et voisi ottaa yhteyttä ajattelemaasi korjaamon sähköpostilla, jos et halua olla yhteydessä puhelimitse? Saat vastauksen yhtä varmasti, kuin jerryn väeltä, mutta ilman välikäsiä ja varmasti vastuunkantajan kanssa. Nykyisen nettiajan aikaan, näitä välistävetäjiä tulee päivä päivältä enemmän ja enemmän tekemättä mitää. Ennen tätä kutsuttiin kerman kuorinnaksi. Olisiko näistä pikkuhiljaa aika päästä eroon? Olisi vaan niin hienoa, että rahaa saa tekemättä juuri mitää ja vastuuta ei tarvitsisi kantaa. Edelleen vanha sanonta että ilmaisia lounaita ei ole ...Eli älä valitse autojerryä, vaan valitse viisaasti mikä, vaan oma korjaamosi ilman välikäsiä varmasti hyvällä vastuunkantavalla lopputuloksella. Toivoo

    • mekaanikkomikko

      Onko täällä yhtään yrittäjää, joka olisi mukana AutoJerryn palvelussa? Olisin kiinnostunut kuukausimaksun suuruudesta, jonka AutoJerry veloittaa yrityksiltä palvelun käytöstä ja siitä, että pitääkö tuo 5% provisio todella paikkansa?

      • yrittäjä_

        Kuukausimaksu on 49,- ja lisäksi 4,75% provisio. Aluksi oli ilmainen, mutta sitten yksi päivä tuli puhelu, että aletaanpa periä maksuja nyt. Aika kyseenalaista toimintaa, hinnastoa ei ole missään julkisesti nähtävillä.


    • kilpailijax

      almamedia joka on arvauksella koko idean isi , "ostanut" osuuden jerrystä......jerry kilpailuttaa, korjaamo tekee ja asiakas maksaa , eihän tässä maailmassa kukaan enään halua muuta tehdä kuin kilpailuttaa omat hommansa muiden tehtäväksi ja saada siitä vieläpä maksu , en kilpailuta ketään , teen itse.

    • Ilkka1000

      Mielestäni Autojerry toimi hyvin ja en muutoin olisi saanut noin monta tarjousta, joiden vertaaminen ja niistä valitseminen kävi kätevästi. Varmaankin siitä täytyy vähän maksaa, jos saa toisen tekemään työtä puolestaan.

      • Anonyymi

        Autojerry on paska paikka. Tuo 49€ alv on vanha kuukausi maksu, ne runkkarit nosti kauan sitten hintoja. Sitä ei löydä niiden sivuilta kun salaisia kusipäitä ovat. Yksi yrittäjä siitä mainitsi. Muistaakseni jotain 100-200€ alvi vittu että vituttaa korjaamoiden puolesta. Tuossa ylempänä luin selvästi autojerryn työntekijät yrittävät puolustella rahastustaan. Älkää hyvät ihmiset käyttäkö kyseistä palvelua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Autojerry on paska paikka. Tuo 49€ alv on vanha kuukausi maksu, ne runkkarit nosti kauan sitten hintoja. Sitä ei löydä niiden sivuilta kun salaisia kusipäitä ovat. Yksi yrittäjä siitä mainitsi. Muistaakseni jotain 100-200€ alvi vittu että vituttaa korjaamoiden puolesta. Tuossa ylempänä luin selvästi autojerryn työntekijät yrittävät puolustella rahastustaan. Älkää hyvät ihmiset käyttäkö kyseistä palvelua.

        Jos joku yritys vastaa AutoJerryn kautta tehtyyn kyselyyn, se on paljon kalliimpi hinta sieltä kautta, kuin suoraan yritykseltä kysyttäessä.


    • Anonyymi

      Eikö kannata kilpailuttaa Jerryn kautta mutta sen jälkeen sopia palvelusta suoraan ao. korjaamon kanssa, jää jerry pois välistä!

      • Anonyymi

        Ei kannata, suoraan yrityksen kautta kannattaa.


      • Anonyymi

        Kannattaa! Tämä asia pätee myös muissa korjaushommissa😎


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa! Tämä asia pätee myös muissa korjaushommissa😎

        Ei kannata autojerry, suoraan korjaamolta halvemmalla.


    • Anonyymi

      Kysyin viime viikolla Jeryn kautta tarjousta lämppärin asennukseen autooni ja sain viisi tarjuosta. kavin kysymässä paikallisilata karvakäsiltä samaa asennusta, jotka eivät ole Jerryn kanssa tekemisissä, samoista tuotteista , niin heidän hinta oli 250€ kalliimat, kuin paras tarous Jerryn kautta. Eli kyllä Auto Jerryä suosittelen....

    • Anonyymi

      Autojerryssä on hyvä tuo mahdollisuus kirjoitaa palaute korjaamosta. Autojerryn palautteiden perusteella voi muodostaa käsityksen korjaamon laatutasosta ennen ostopäätöstä.

      Kallein remontti taitaa olla se, jonka joutuu tekemään kahteen kertaan. Monesti ei kannata valita halvinta vaan keskihintainen. Hyvää laatua tekevä korjaamo ei joudu alihinnoittelemaan palveluitaan.

    • Anonyymi

      Itse olen käyttänyt kahdesti ja molemmilla kerroilla 100% tyytyväinen. Toisella kerralla säästin yli tonnin seuravaksi halvimpaan ja "normaalihintoihin" verrattuna.

      Pienillä paikkakunnilla ei tietenkään ole paljon korjaamoja eikä kilpailua, mutta isommissa kaupungeissa toimii. Ruostekorjauksia tuskin mikään korjaamo ottaa näkemättä autoa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5066
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe