Miten hemmotella gradua kirjoittavaa tyttöystävää?

Mihkel86

Tuossahan tuo kysymys on. Eli miten voisin hemmotella ja tukea häntä? Hänellä on nyt tiedossa muutama raskas kirjoituspäivä ja olen menossa hänen luokseen muutamaksi päiväksi.

Tarkoitukseni olisi kokata ja muutenkin helpottaa hänen arkeaan jotta tämä vaihe olisi hieman helpompi. Mutta mitä ylimääräistä voisin keksiä?`Haluaisin hänelle hyvän mielen ja rentoutumista välillä jotta hän jaksaisi puurtaa koneella. Millaisia juttuja olette tehneet omalle kullalle tällaisessa tilanteessa?

-M

8

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miesvm_1967x_out

      Tee ruokaa, siivoa kaikki jäljet, hoida tiskit jne. Hae apteekista parafiiniöljyä (edullista) ja hiero tyttöystävän niskahartioita iltaisin 30-60min esim. television ääressä pikku tauon aikana. Jos et osaa hieroa niin jätä väliin, sivelet vain kevyesti öljyllä. Lihakset eivät saa olla jännittyneitä tai kipeytyvät varmasti jos hieroo.

      Tarkista makuuhuoneen lämpötila, tarvittaessa avaa ikkuna. Katso ettei tyyny ole runtussa ja huolehdi pussilakanoista/lakanoista rypyt pois. Sopiva lämpötila hyvään uneen on hieman alle 20 astetta. Tosin jos on tottunut lämpöisempään ja tuo tuntuu viileältä niin sovella.

      • miesvm_1967x_out

        Jaa niin jos kokkaat niin panosta enemmän protskuihin ja vähemmän rasvaan. Tarkoitus on saada verensokeri ylös niin ettei ruoka aiheuta väsymystä. Hieman ehkä hiilareita (täysjyväviljaa), reilusti protskuja (kala, kana, muna, juusto), erilaisia kasviksia ja vain kohtuudella rasvaa. Ihan tomaatti, kurkku, jäävuorisalaatti, kevyt fetajuusto ja muutama muu lisuke ehkä (itse käytän kalamataoliiveja ja sipulia/valkosipulia raakana mutta kaikki ei kyllä tykkää niistä). Tuohon pottaan vielä täysjyväriisiä sekaan ja kastikkeeksi vain oliiviöljyä tai maun mukaan niin tulee aika tehokasta ja ruokaisaa salaattia. Mielikuvitusta pitää käyttää omien makutottumuksien mukaan.


    • Gradua ei ihan muutamassa päivässä kirjoiteta, mutta kaunis ajatus. Itse toivoisin tuollaisessa tilanteessa pääseväni valmiiseen ruokapöytään, saavani kävelyseuraa lenkille ja iltaisin hartiahieronnan. Tärkeimpänä kuitenkin sitä aikaa kirjoittamiseen eli ihan hyvä jos toinen välillä vaikka lähtee omiin harrastuksiinsa, tapaamaan kavereitaan jne. jotta ei tule tunne, että häntäkin pitäisi huomioida. Itse asiassa, kun ette siis näytä asuvan yhdessä, toivoisin omalla kohdallani että saisin kirjoituspäivät nimenomaan olla itsekseni ja yhdessä oltaisiin aina niinä päivinä, kun ei tarvitse istua koneella.

      • jorsar

        Samaa mieltä. oliko kumman idea että matkustat juuri kirjoituspäiviksi sinne?
        Kääntäen, perheriidan/välirikon saa aikaan kun juuri toisen stressaantuneena yrittäessä tuottaa sitä omaa tekstiään, toinen ravaa huoneessa "miten menee" "otatko kahvia" "otatko toisen kupin" "tuleeko hyvää tekstiä, montako sivua sait jo tehtyä?" "huomasin just tosi hassun jutun Youtubessa, tää varmasti piristää sua nyt" "ostanko broileria vai tätä XXpihviä Valintatalosta" "moneltako haluat lounaan? Kato haluan tietää kun laitan vähän hienompaa ja siihen menee tunti"
        " äiti soitti, nyt sillä on lonkka kipeenä" "mikä sua vaivaa, särkeekö päätä vai miks oot ton näkönen" jne jne...
        Käytä tuntosarvia, jos sellaiset toimivat omaat, ja vähintäänkin häivy työpäivän pituiseksi ajaksi jonnekin tai pakkaa ja lähde kotiin jos siltä tuntuu eli että tyttö arvostaa omaa rauhaa nyt eniten.


    • rikostut

      Ei se mitää gradua tee. Maailman menoa palstalla se hankkii SuoPon peräänsä.

    • posikjpiokseokoe

      No itselle tulee lähinnä ahdistava ajatus siitä, jos mies alkaisi hemmottelemaan Gradun kirjoittamisen takia... Kirjoittaahan tyttöystäväsi sitä enemmän kuin muutaman päivän... Se on osa arkea, perus hommaa, hänen velvollisuus.

      Jos minua mies alkaisi sen takia erikseen hemmottelemaan, niin kokisin etten voisi rauhassa edes gradua kirjoittaa, koska tulisi miehen hemottelun takia sellainen olo että pitäis itsekin keskittyä mieheen, jää jotain velkaa tms.

      Minulle parhaiten toimisi se, että antaisi tilaa. Mies sais lähteä pois, vaikka hirvimetsälle tai autoaan ropaamaan.

      Sitä kannatan, että hiero illalla urakan päätteksi hartioita. Ne menevät herkästi koneella jumiin, ja alkaa kipuilemaan. Mutta muuten anna vain tyttöystävälle rauha.

    • 2009valmistunut

      Minulla meni gradun tekemiseen kaiken kaikkiaan yksi lukuvuosi. Välillä oli intensiivisempiä kirjoituspätkiä ja silloin halusin nimenomaan olla yksin ja häiriöttä.

      Jos tyttö on pyytänyt sinua luokseen, niin ok. Jos hän tulee toisiin aatoksiin ja ehdottaa, että palaisitkin kotiin, jotta hän saa kirjoitusrauhan, niin tee niin. Kaiken kaikkiaan yritä olla mahdollisimman huomaamaton ja tukea vain niin, ettei hänen tarvitse hoitaa ostosreissuja, ruoanlaittoa tai kotitöitä.

    • hyväkunkysytneuvoja

      Pukeudu tohtorin asuun. Askartele pahvista tohtorin silinteri ja pumpulista parta. Yritä mielellään muistuttaa hänen oman alansa suurinta gurua. Sitten ota hänet kirjapinon päällä hokien "paradigma", "aktiivinen viitekehys", "lineaarinen muuttuja" jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe