Naisille kysymys

Esteetikkouros

Miksi pukeudutte seksikkäästi, miehiä varten, itseänne varten vai muita naisia varten?
Koko kaupunki vilsee toinen toistaan seksikkäämmin pukeutuneita naisia.
Miehenä se on esteettisesti kaunista, kiihoittavaa ja ihania mielikuvia jaa leijailemaan ohikulkijoista.
Mutta, miten itse koette pukeutumisenne. Vai onko sillä ylipäätään objektia, vaan se on pelkkä naiseuden tuntu muiden seurassa.
Onko teillä kilpailua suhteessa toisiin naisiin ja tää olisi kilpavarustelua ja oman identiteetin seksuaallista korostusta?
Vai haluatteko, että miehet huomaavat, himoitsevat perseitänne silmillään?
Itse minun on vaan joskus ollut pakko tehdä marketissa tai kadulla "uukkari" ja nauttia keinuvista lanteista. Nauttia silmilläni juuri sellaisesta pukeutumisesta mistä sinäkin satut pitämään.
Vai ajatteletteko millään tavalla koko asiaa?

48

1645

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hjkitm

      Ihan itseäni varten. Kauniit päälle istuvat vaatteet lisäksi tuntuvat hyvältä.
      Eivät ne mielestäni ole seksikkäitä. Ne tuovat esiin vartaloni muodot, jotka ovat ihan ok ja se luultavammin on se asia, joka saa miehet kuolaamaan.
      Itse en pidä tuollaisista miehistä, jotka näkevät vain ulkokuoren.

      Suomessa nainen saa pukeutua kuten haluaa, eikä tarvitse kaapuihin kätkeytyä, mutta mies se ei tarkoita, että olen riista tai saalis tai esiintymässä miehille.

      Joku teinityttö ehkä kaipailee miesten ihailevia katseita, kun on epävarma itsestään, mutta jättäkää heidät rauhaan, he eivät ole aikuisia ihmisiä vielä .
      Aikuinen nainen on varma ja hän pukeutuu ihan itseään varten ei muille.

      • Seksylady

        No itse olen aikuinen nainen ja tykkään pukeutua istuviin vaatteisiin. Tottakai se hivelee itsetuntoa kun päät kääntyy missä kuljenkin.
        Jostain syystä jotkut naiset katsoo nenänvarttaan pitkin. No se on heidän ongelma.
        Jos on pitkät hoikat sääret, isot rinnat ja pyöreä peppu, miksei voi olla avoimesti oma itsensä. En pukeudu kuitenkaan mauttomasti.


      • Siperia65

        Nimimerkki hjkitm kyllä puhuu melkoista paskaa :D Tiedostat, että miehet kuolaavat perääsi ja siten rekisteröivät vain ulkokuoresi. Ja sitten kehtaat vielä paheksua sitä, kun miehet toimivat luonnollisen vaistonsa ajamina. Naurettavaa tuollainen muka-viattomuus - kumma etteivät juuri ne löysät ja lämpimät vaatteet sekä meikittömyys tunnu hyvältä muuasalla kuin ehkä yksin kotona neljän seinän sisällä.

        Ja kyllä, vapaassa Suomessa jokainen saa pukeutua kuten haluaa, mutta vapaus tuo mukanaan aina vastuun omasta itsestä ja toiseksi ympäröivästä maailmasta, mikä tuntuu pääsääntöisesti unohtuvan. Jos haluat tulla nähdyksi mukavana, ajattelevana ja älykkäänä naisena, kandee miettiä miten tuet tätä ulkoisella olemuksellasi. Avonaisten/ihoanuolevien vaatteiden ja kaavun välissä on olemassa runsaasti tyylikkäitä ja naisellisia tapoja pukeutua mukavasti ja ei-provosoivasti.

        Ja itse olen rintava/pyöreäpyllyinen/nätti aikuinen nainen, jonka ei tarvitse joka paikassa ylettömästi korostaa tai kaapuihin piilottaa tiimalasivartaloaan. Ai miksikö? No ihan solidaarisuuttani kanssasisariani kohtaan ja siksi, etten halua esineellistää itseäni. Ja silti näytän ihan tyylikkäältä :)


      • huomannut

        Monet naiset tietoisesti pukeutuvat paljastavasti joskus jopa huorahtavasti, siitä en miehenä pidä mutta asialinen pukeutuminen kiinnittää huomion.


      • jepsjepsjepsjeps

        Kaunistat ulkokuoren ja samalla inhoat sen näkevät miehet? Naisen logiikka? Joka tapauksessa nyt pitää olla valppaana noiden mutujen kanssa, jotka pitää em. sen verran provokatiivisena eleenä, että voivat raiskata naisen.


      • fjhghjhg

        et pidä miehistä jotka näkevät vain ulkokuoren! mitä muuta tuolla kadulla voi näkökyvyn omaava? ei nyt kaikkiin vastaan tuleviin kerkeä tutustua syvällisesti. en minäkään pidä naisista jotka vain mun treenattua roppaa ihailee


      • mieees
        fjhghjhg kirjoitti:

        et pidä miehistä jotka näkevät vain ulkokuoren! mitä muuta tuolla kadulla voi näkökyvyn omaava? ei nyt kaikkiin vastaan tuleviin kerkeä tutustua syvällisesti. en minäkään pidä naisista jotka vain mun treenattua roppaa ihailee

        Juuri näin; Turha on on naisten kiistää etteivätkö katsoisi kahta kertaa jos tulee komea ja trenaatukkin mies vastaa - joka osaa myös pukeutua.Aivan varmasti 50% naisista kääntyy katsomaan toistamiseen tai nautii sitäkin enemmän näkemästään ensinmäisellä vilkaisulla.

        Tuosta naisten pukeutumisesta on kyllä pakko sanoa että jos laittaa esim. oikein tiukat farkut jalkaan, on turha kistää etteikö hae katseita sille alueelle, varsinkin hoikat naiset joilla riittää kaupan hyllyllä kokoja ylöspäin rutkasti.Tai oikein avoinainen kaula aukko... mihin oikein luulette miesten katsovan, leipä hyllyä vai kaula aukkoa? ;D


      • ;))) "hjkitm" , juuri niin kuin Sinä sanoit, on olemassa kuolaavia ukkeleita jotka vain tuijottavat naisen muotoja ja uneksivat pääsevänsä "pukille" ;)))
        Mutta minäpä olen sellainen mies joka katsoo pintaa syvemmälle Naisessa ja olenkin YHDEN NAISEN MIES ;)))
        Minä miehenä pukeudun vapaasti mutta kuitenkin kunnolla, en näytä millainen olen vaan haluan Naisen näkevän minussa muutakin kuin ulkokuoren ;)))


      • JustJustt
        Pusumies kirjoitti:

        ;))) "hjkitm" , juuri niin kuin Sinä sanoit, on olemassa kuolaavia ukkeleita jotka vain tuijottavat naisen muotoja ja uneksivat pääsevänsä "pukille" ;)))
        Mutta minäpä olen sellainen mies joka katsoo pintaa syvemmälle Naisessa ja olenkin YHDEN NAISEN MIES ;)))
        Minä miehenä pukeudun vapaasti mutta kuitenkin kunnolla, en näytä millainen olen vaan haluan Naisen näkevän minussa muutakin kuin ulkokuoren ;)))

        Juupati-juuu, aikamoinen charmööri vaikutat olevan profiilin perusteella olevan..

        " Olen hellä ja tunneherkkä hellät vaativat huulet ja taitavan kielen omistava"

        "... asumuserossa oleva poikamaisen villi seksuaalisesti viriili nuorekas..."

        "Etsin 18-70 vuotiasta hoikkaa/rehevää sinkkua, naimisissa, avoliitossa olevaa, eronnutta naista .."

        " Etsin naista ystäväksi, treffkaveriksi, seksikaveriksi, kalakaveriksi.." (Kokeilappa Katri Helenaa, jospa lähtisi kalaveriksi.. :D )

        "Viestisi, jos saldosi on täynnä, voit laittaa sähköpostiini [email protected] ja myös [email protected] sekä [email protected] Sinun viestejäsi ottaa vastaan myös kolmeviisikahdeksan neljäneljä yhdeksänkahdeksanviisi yksiyhdeksän nollakaksi" (Kontakti saanti asiat on siis kunnossa. )


      • notkea

        Päät sekaisin vaan. On ihanaa kun voi näyttää sulojaan. Se tuntuu hyvältä itsestäni, ja toivottavasti muistakin. Haluan näyttää, millainen pakkaus olen, eikä siinä ole mitään hävettävää. Se ei kuitenkaan tarkoita, että minulle saa huudella hävyttömyyksiä ja käydä ihoon kiinni. Se on huonoa käytöstä, johon en toivo kenenkään syyllistyvän. Yleensä niin miehet kuin naisetkin osaavat käyttäytyä, josta kunnia heille. Olen ylpeä saadessani asua vapaassa yhteiskunnassa lantiotani keinutellen.


      • tiukkaapeppua

        Puen näyttääkseni timmiä kroppaani, koska ylpeilen harjoittelun tuloksiani. Pitää käyttää ja näyttää ,jos on näytettävää. Siitä on turha olla kateellinen tai katkera.
        Useimmilla on sama mahdollisuus, jos vain tarmoa riittää. Niin miehillä kuin naisilla.
        Valitettavan usein laiskuus on esteenä kunnon kroppaan. Sanotaan :sitä saa, mitä tilaa.


      • Niin... Laiskuus, tai kiinnostus muihin asioihin kuin kroppaan ja ulkonäköön. Seksikkäintä naisessa on korvien väli... siis jos se on seksikäs. Kunnon kuntoilulla kunnostettu kroppa on monesti myös sairaampi kuin hellyydellä hoidettu hyvä keho


    • Hahaah

      Noh. Suurin osa naisista on syyllistynyt tähän massapukeutumiseen, ja massapukeutuminen sattuu olemaan juuri tälläistä seksikästä ja vartalon muotoja korostavaa.

      Jos sanotte todella pukeutuvanne niin itseänne varten, koska se tuntuu mukavalta, voitteko sanoa nukkuvanne ja olevanne kotona täysin turhina päivinä sellaisissa vaatteissa?

      Jos vastasit ei, täysin ymmärrettävää. Jos kyllä.. Noh, saat kunnioitukseni.

      Itseäni ei jaksa kiinnostaa mitä miehet ajattelevat, tykkään lähinnä olla huomaamaton. Jos pukeudun seksikkäästi, teen sen itseasiassa poikaystävääni varten. Emme näe usein koska hän asuu 170 km päässä, ja niin, tapasimme netissä, mistä olen tottakai iloinen: Tiedän että hän välittää minusta, ei siitä miltä näytän.

      Suurin osa naisista pukeutuu seksikkäästi massan / muiden naisten luoman 'Ihannekuvan' takia, mutta usein syy on myös miehet. Itseään varten on useimmiten vain tekosyy, koska kuka todella nauttii sellaisten vaatteiden käyttämisestä. En tosiaankaan väitä etteivät jotkut naiset aidosti pukeutuisi niin itseään varten: Onhan se itsetuntoa hivelevää kun katseet kääntyvät, minä vain tunnen itseni huoraksi jos pukeudun muita miehiä varten seksikkäästi.

      • impi-ikuinen

        Sinulla on vahvaa ja vanhaaa tietoa huoraamisesta. Se on vanha uskonnollinen höpinä uskoissa, vartalon häpeämistä ja piilottamista. Silloinhan kaikkien pitäisi kulkea säkki ympärillä. Se on katsoja, joka luokittelee toisen huoraksi tai muuksi. Häpeällistä sössötystä.


    • biologiaa

      Saadaan virhetietoa, jos kysytään naisilta. Suuri osa käyttäytymistä on alitajuista ja automaattista, jonka henkilö selittää väärin.

      On selvä, että naiset, jotka ovat osanneet meikata hyvin, pukeutua hyvin ja käyttäytyä elegantisti, ovat olleet miesten suoriossa ja saaneet siten enemmän lapsia kuin taidottomammat kanssasisaret. Näin laaduksta ulkoasua esiintuovien geenit runsastuvat populaatiossa.

      Naisen ei tarvitse itse tietää mekanismista mitään, ja siksi hän selittääkin yleensä väärin. Mutis mutandis sopii yhtä lailla miehiin.

    • rtyiuio

      Pukeudun itseäni varten, että tuntisin oloni itsevarmaksi.
      Arkena käytän ihan 'perus'vaatteita toppeja, neuleita, fakkuja, legginsejä jne. Mutta en arjessakaan ole tylsä. Käytän erilaisia kuvioita ja yhdistelen rohkeasti.
      Baariin ym pukeudun vielä vähän räväkämmin. Olen pitkä, normaalivartaloinen ihan nätti nainen niin tulen huomatuksi tylsilläkin vaatteilla.
      Omana sääntönäni on että jos paljastan yläosasta, en paljasta alaosasta ja toisinpäin.

      Kehu, joka on jäänyt mieleen on 18-vuotiaana baarissa naisten vessassa kun joku tyttö sanoi "vau.. et tarvi paljastavia vaatteita ja silti näytät paremmalta kun noi muut"
      Ehkä siinä on se, että luonnonkauneus korostuu kun keskitytään katsomaan muutakin kuin vaatteita.
      "Rumat ne vaatteilla koreilee" :D

    • Girl95

      Minä olen nuori nainen, mutta en kuitenkaan epävarma. Mutta kyllä minä ainakin pukeudun miehiä varten ja tuleehan siitä itselekkin hyvä fiilis, kun näyttää hyvältä. Eli naiset pukeutuvat miesten KATSEITA, itseään ja myös muita naisia varten. (kilpailumielessä kylläkin) Tässä järjestyksessä. Näin minä olen ainakin ajatellut. :)

      • kustaffvonpölhö

        Voi, voi teitä nais parkoja!

        Eikös sitä pukeuduta sen takia, että vaate lämmittää tähän aikaan vuodesta?

        Míksi pitää laittaa vaatetta päälle ja siten paljastelee itseänsä? Kaikkein onnettomampia ovat nämä nykyiset ja entiset missit. Päässä ei tunnu olevan mitään muuta kuin tyhjää!!! Lehdet kirjoittelevat kilpaa siitä, kuka on missä ja milloin uimarannalla bikineissä keikistelemässä! Mitä sitten. Mitä sillä on väliä? Tottakai rannalla ollaan uikkareissa, koska se on mukavampi asu helteessä kuin toppavaate!



        terveisin, ei mamu musu, vaan aito syntyperäinen suomalainen 58 vuotias mies, joka arvostaa naisessa eniten sitä, mitä on korvien välissä ja mitä kotitöitä nainen osaa tehdä!


    • tarralenkkari666

      Pukeudun itseäni varten. En tosin pukeudukaan "seksikkäästi", vaan oman makuni mukaan.

    • BenjaminKullinen

      Kyllähän se asia on niin, että ennen huorat pukeutuivat samanlaisiin vaatteisiin. Elikkä nykynainen pukeutuu kuin entiset huorat. Ei siitä mihinkään pääse. Totuus kirpaisee naisten itsetuntoa, mutta pakko minun on tämä sanoa, että ymmärtäisitte jos teille tehdään tarjouksia .. esim. otatko kympillä suihin:):):)
      Jos nainen pukeutuu niin lyhyeen hameeseen, että häpykarvat pikkuhousujen reunoista pursuaisivat kaikkien näkösälle pienemmästäkin kumartamisesta tai kyykistymisestä jos niitä ei olisi ajeltu paljaaksi tai päällyshousuina toimivat niin kireät ja ohkaset housut että persesilimän rypytkii näkyy, nii on se jo liian paljastavaa ja huoramaista touhua. Akat hunnutettava päästä varpaisiin .. sanon minä, vaikka en olekkaa kiihkomuslimi. Kyllä nykymaailma on mennyt nurinkuriseksi, kun miehiä ärsytetään parittelemaan näyttelemällä julkisesti niitä intiimejä paikkojaan jotka luonto on luonut sitä varten, että ne kiihottaisivat miehen ottamaan nainen vaikka väkisin. Kun maahan tuodaan sellaisesta kulttuurista ihmisiä, jotka ihan oikeasti on kasvatettu siihen tuhansia vuosia, että vähäpukeinen ja itseään paljasteleva naikkonen on huora ja vapaasti pariteltavissa, niin eipä sen asian valossa ole ihmekkään että jotkut arabitkin ottavat suomalaisia naisia väkisin tai väsyttämällä jos ei muuten saa. Näinhän tekevät myös suomalaiset miehet ja on tehneet aina.:):)

      • KunjaminBellinen

        Kompaan. Olen samaa mieltä. Horo, mikä horo. Valitettavasti kommenttisi on aivan totta!


      • zeymah

        Viestisi oli kuin minun suustani tai kynästäni lähtöisin. Hienoa, että on vielä joku muukin joka sanoo asiat niin kuin ne on.


    • wardogg

      onse jännä kun ei kerrota tännekkään todellista syytä vaikka täysin anonyymiä:D valehtelu viety seuraavalle asteelle näköjään

    • hsikek

      Nuorena sitä oli niin naiivi, että pukeutui muodin mukaan, joka oli jo silloin kiree ja paljastava. Huonoja miehiä se houkuttelikin, pinnallisia. Järki tuli päähän jossain vaiheessa ja todella katsoin asioita uusin silmin. Naiset pukeutuvat sopimattomasti, varsinkin kesällä sen huomaa. Minihousut on hirveät. Kukaan järkevä ei käyttäisi itseään varten kipeitä korkokenkiä, vaan kyllä se liittyy miesten miellyttämiseen. Kukin tyylillään. Ei kannata kauhistua jos joku ehdottelee tai lääppii jos on pukeutunut kuin huora.

      • Seksylady

        Kyllä itse ainakin laitan mekon kanssa ehdottomasti korkokengät.
        Parantaa jopa ryhtiä, ei tulisi mieleenkään mitään lättäkorkoja käyttää.
        Yksi asia on toki ehdoton, koroilla on osattava kävellä.
        Mikään ei ole rumempaa, kun nainen koroissa polvet koukussa laahaa jalkoja. Näitäkin valitettavasti näkee.


    • totuuson

      Itse valitsen vaatteet sen mukaan että ne on mukavia päällä ja suosin mieluummin värikkäitä.

    • Öeyestensöyen

      "Vai haluatteko, että miehet huomaavat, himoitsevat perseitänne silmillään?"

      Minä miehenä luulen, että naisten pukeutumisessa kyse on vain ja ainoastaan tästä. Ei mistään muusta.

      "Itse minun on vaan joskus ollut pakko tehdä marketissa tai kadulla "uukkari" ja nauttia keinuvista lanteista. Nauttia silmilläni juuri sellaisesta pukeutumisesta mistä sinäkin satut pitämään."

      Tässä teet kyllä väärin! Voittaja näissä keimeissä (miehen ja naisen välillä) henkisellä levelillä tietenkin on se, joka osaa jättää rotuperseet täysin (ulkoisesti!) huomiotta. Sekös naisia sapettaa!! Tottakai sen perseen voi tietenkin huomioida, mutta miksi tehdä myös nainen siitä tietoiseksi???

    • Poijutoijut

      Minusta se, että naiset sanovat täällä pukeutuvansa seksikkäästi itseään varten, on ihan totta. Heille tulee hyvä fiilis, kun miehet ihailevat. Koska he eivät seksikkäästi yksinään kotona pukeudu, hyvän olon tunteeseen tarvitaan mies ja tämän ihailu. Miehen rooli on siis erittäin tärkeä tässä jutussa.

    • näkemysnro123321

      Kyllä minä ainakin laitan itseni hyvän näköiseksi, koska miesten katseet nostavat itsetuntoa. Mukavat vaatteet on lökäpöksyt ja paita mallia säkki, joissa oleilen kotona. Ei haittaa vaikka käännän katseita, sillä se on tarkoitus. En kuitenkaan pukeudu yliseksikkäästi, vaan ihan tavallisiin kauniisiin vaatteisiin, joista itse tykkään ja silloin hyvä olo näkyy myös ulospäin. Jos kääntyy päät, se on plussaa.

      • fdgfdhdf

        tuo on se vastaus jota ajattelinkin:) kiitos rehellisyydestä. en ole aloittaja.


      • näintäällätänään

        Ei se näköisyys muutu miksikään laittamisesta. Se näkyy päälle päin ja on typerän näköistä. Normaali mies nauraa tälle naisten laittelulle.

        Vaate ei voi olla koskaan kaunis, koska sen on hengetön tuote. Ainoastaan ihminen on kaunis!!!
        Se on taas kokonaan toine asia, jos nainen näkee vaatteen toisenlaisena kuin mikä vaatteen tehtävä on. Vaatettaa ja lämmittää. Äläkä nyt vastaa mitään vaatteen mallista tai muusta hölyn pölystä, koska sillä ei ole oikeastaan mitään väliä miesten mielestä. Olen normaali suomalainen mies.


      • näkemysnro123321
        näintäällätänään kirjoitti:

        Ei se näköisyys muutu miksikään laittamisesta. Se näkyy päälle päin ja on typerän näköistä. Normaali mies nauraa tälle naisten laittelulle.

        Vaate ei voi olla koskaan kaunis, koska sen on hengetön tuote. Ainoastaan ihminen on kaunis!!!
        Se on taas kokonaan toine asia, jos nainen näkee vaatteen toisenlaisena kuin mikä vaatteen tehtävä on. Vaatettaa ja lämmittää. Äläkä nyt vastaa mitään vaatteen mallista tai muusta hölyn pölystä, koska sillä ei ole oikeastaan mitään väliä miesten mielestä. Olen normaali suomalainen mies.

        No ei sitä nyt mihinkään kilpavarusteluun ole tarve, ihan normaaliin laitteluun. Värilläkin on väliä, jos tutkimuksiin on uskominen, esim. punainen väri vaatteissa kääntää päät. Vaatteilla voi muuten korostaa omia hyviä puoliaan. Ja vaatteen malli kertoo ihmisen persoonallisuudesta. Vaatteet lähettävät signaaleja, halusit tai et. Katotko kahta kertaa säkkiin pukeutunutta naisihmistä, vaikka olisi miten kaunis? Ei pidä yleistää miehiä, jos sinä niin ajattelet.


      • kustafvonpölhö
        näkemysnro123321 kirjoitti:

        No ei sitä nyt mihinkään kilpavarusteluun ole tarve, ihan normaaliin laitteluun. Värilläkin on väliä, jos tutkimuksiin on uskominen, esim. punainen väri vaatteissa kääntää päät. Vaatteilla voi muuten korostaa omia hyviä puoliaan. Ja vaatteen malli kertoo ihmisen persoonallisuudesta. Vaatteet lähettävät signaaleja, halusit tai et. Katotko kahta kertaa säkkiin pukeutunutta naisihmistä, vaikka olisi miten kaunis? Ei pidä yleistää miehiä, jos sinä niin ajattelet.

        Ja. paskat!

        Ei mies piittaa siitä korostaako nainen omia hyviä puolia, kun niitä ei ole kuin 1 kpl. Ja se on takapuoli.

        Ei mies kiinnitä huomiota vaatteen malliin, koska me normaalit miehet emme ymmärrä niistä mitään ja sen ihan yhdentekevää millainen se vaatteen malli on. Vaatteen mallintaminen on vain ja ainoastaan vaatekauppiaan mielikuvitusta. Vaatteet eivät lähetä singnaaleja, koska nissä ei ole mitään laitetta joilla voisi niitä lähettää, vaikka avaruuteen.

        Eipä ole tullut 58 vuoteen ketään säkissä vastaan! Joten en osaa sanoa mitään säkistä!!

        En yleistä, mutta yleinen totuus on se, että miehelle sen on ihan yhdentekevää
        minkälainen kledju naisella on päällä. Näin se näyttää olevan usena naisenkin mielestä. Pukeudutaan juhlatilaisuuteen kuin maksulliset naiset. Kylpypyyhettä muistuttavaan olkapäät paljaaksi jättävään riepuun, koska nainen kuvittelee sen olevan muotia. Mies nauraa tälle riepuvillitykselle. Enää puuttuu vain se, että nainen pukeutuisi tällaiseen riepuun hautajaisiin mennessään.
        Nainen ei käsitä sitä tosiasiaa, että muodista ei tarvitse välittää.
        Muodin seuraaminen on tyhmien, ajattelemattomien touhua. Ei normaalilla
        järjellä ( jos naisesta edes löytyy sitä? ) ajattelevia.


    • dfjkgj895868

      Eipä sillä ole yhtään mitään merkitystä miten nainen pukeutuu, vai pukeutuuko ollenkaan tai ketä varten. Tällä sivustolla miehet halventavat naista olit tilanne mikä tahansa.

      • huhhuhmitäpas

        Olet idiootti. Olet idiootti huolimatta siitä oletko mies vai nainen.


    • Derppu

      Itse lopetin ihonmyötäilevästi/avonaisesti pukeutumisen koska sain niitä katseita, joita en halua. Olen ehkä jotenkin erinlainen, kun itse voisin sanoa pukeutuvani seksikkäästi vain itseäni varten. Hyvin harvoin sitä teen mutta sitten kun on esim. juhlat tulossa, tykkään pistää itseni vimpan päälle ja tuntea itteni kauniiksi kuin filmitähti :D Poikäystäväni saa katsoa sillä silmällä, muuten koen olon epämukavaksi ja ahdistuneeksi jos näen random miehien nuolevan kroppaani silmillään.

    • Ineedaman

      Minä pukeudun kyllä sekä miehiä että itseäni varten. Kivan näköiset - sanottaisiinko flirttailevat - vaatteet saavat minut hyvälle tuulelle ja miesten iloiset ja hyväksyvät katseet vaan kohottavat tunnelmaa.

      Minusta ei ole yhtään paha juttu jos joku saa itselleen hyvän fiiliksen pukeutumisestani /minua katsomalla. Huom! pukeudun melko asiallisesti mutta naisellisesti. Ja hei, töissä ollaan vähän asiallisemmin pukeutuneita ja vapaa-ajalla voi olla vähän seksympi asu ja kotona joskus suorastaan rietas - koska siitä tulee niin tautisen hyvä olo ;-)

      • outojuttutaas

        Nyt on kyllä joku hukassa? Miten eloton tuote flirttailee? Miten eloton tuote on kivan näköinen? Miksi vaatteen pitäsi olla sexympi? Ei se ole. Miten jostain vaatteesta voi tulla tautia?
        Olette te naiset aika 1kertaisia. Sen takia ette pääse koskaan vaativiin asiantuntija tehtäviin yrityksiin. Toki muutama nainen niissä on, mutta aika heikolla menestyksellä, kuten oli aikanaan HP, n ( tietokone firma )pääjohtaja.


    • EgoTeProvoco

      Kyseessä on todellakin kilpavarustelu ja ennen kaikkea heikko itsetunto ja varhainen ehdollistuminen. Osa naisista kyllä nauttii saamastaan huomiosta, mutta osa taas ei ja haluaa vain kauneutta korostamalla kohottaa omaa ulkonäköön sidottua omanarvontuntoaan.

      Tämä totuus seksualisoituneesta pukeutumisesta sekä meikkaamisesta ja kaikesta laittautumisesta on valtava tiedostettu tai tiedostamaton tabu - naiset joko vaikenevat motiiveistaan täysin, perustelevat niitä "itseilmaisuksi" tai usein jopa hyökkäävät kyseenalaistuksia kohtaan puolustautuvasti eivätkä pysty ollenkaan myöntämään muille saati itselleen oman käyttäytymisensä perimmäisiä syitä.

      Fakta on, että naiset opetetaan pienestä pitäen olemaan varsin tietoisia viehättävyydestään, korostamaan sitä ja arvostamaan itseään pääasiassa vain ulkonäkönsä ja sopeutuvaisuutensa puolesta. Naisen koko identiteetti perustuu objektiuteen, miellyttämiseen ja itsehillintään.

      Tähän tulevaan alisteiseksi tarkoitettuun sukupuolirooliin ohjelmointi alkaa hyvin hienovaraisesti ja varhain.

      Jo päiväkodissa sieviä tyttölapsia kohdellaan hyvin eri tavalla kuin tavallisen, tai vielä pahempaa, rumahkon näköisiä tyttölapsia. Kouluun mennessä ero kohtelussa, itsetunnossa ja sosiaalistumisessa vain kasvaa, ja myös ikätoverit alkavat internalisoida ympäristöstä, vanhemmilta ja mediasta välittyneet normit sekä paineet ja vastata niihin lähes kaikissa tapauksissa sopeutumalla, ennemmin tai myöhemmin, enemmän tai vähemmän.
      Sanattomalla viestinnällä ikätoverit pakottavat myös kaikki muutkin tyttölapset valitsemaan sopeutumisen ja sen mukanaan tuoman pinnallisen, näennäisen suosion.

      Itsetunto-ongelmia tai vähintäänkin pakkomielteitä ja paineita kehittyy kuitenkin niin hyvännäköisille kuin epäviehättävillekin yksilöille, sillä he kaikki ovat joutuneet varttumaan samanlaisessa ilmapiirissä, olipa se tiedostettua tai ei. Pelko rumuudesta, lihavuudesta, kelvottomuudesta, hylkäämisestä ja normien rikkomisesta on iskostettu erittäin syvälle alitajuntaan.

      Tällöin naiselle jää joko vaihtoehdoksi hyväksyä ympäristöstä tuleva painostus performoida sukupuoltaan yleisten käytänteiden mukaisesti ja yksinkertaisesti mukautua ja saavuttaa näin periaatteessa hieman helpompi ja hyväksytympi olemassaolo, tai sitten kapinoida, hylätä stereotyyppinen tapa pukeutua ja luoda "naisellista" imagoa ja samalla muuttua näkymättömäksi tai tulla jopa arvostelun kohteeksi.
      Seksikkyyden ja kauneuden valitseva nainen on normi; himon objekti ja huora. Aitouden ja sukupuolineutraaliuden valitseva "harmaavarpunen" ei suinkaan ole madonna, vaan yleensä vain epäilyttävä, välinpitämätön ja kelvoton lesbo sekä feminatsi, joka on katkeroitunut eikä viitsi yrittää tarpeeksi; jota kukaan ei edes haluaisi.

      Naisen arvo rakentuu siis pääasiassa haluttavuuden ja mukautuvuuden kautta.

      Tämän kaiken sanon ilman mitään varsinaista feminististä eetosta. Olen egalitaristi. Kyse tässä viestiketjussa kuitenkin oli nimenomaan naisista ja heihin vaikuttavista sosiaalisista paineista, joten kävin lyhyesti läpi vain naisten omakuvaan ja imagoon liittyvää problematiikkaa, vaikka myös miehiä ja poikalapsia koskevat omalla tavallaan aivan yhtä huolestuttavat ja rajoittavat paineet sekä vaatimukset varhaisesta lapsuudesta saakka.

      Tiedän myös, mistä puhun. Olen keski-ikäisyyttä lähestyvä tavallinen nainen, joka on kokenut nuorempana kuvaillun itseinhon ja häpeän, yrittänyt sopeutua joukkoon ja olla herättämättä paheksuntaa, kasvattanut pitkät hiukset ja suoristanut niitä epätoivoisesti suoristinraudalla, pukeutunut korkokantaisiin kenkiin ja naisellisiin asusteisiin ja koristellut koko komeuden vielä kimaltelevilla korva- ja kaulakoruilla sekä rannerenkailla, vain tunteakseni oloni paremmaksi eli hyväksytymmäksi.

      Kyllä, kuvittelin nuorena itsekin haluni laittautua olleen täysin sisäsyntyistä ja ongelmatonta "itseilmaisua", vanhetessa ja elämää nähtyäni aloin kuitenkin ymmärtää asian syvällisemmin ja oivalsin käyttäytymiseni perimmäiset, varsin patologiset motiivit. Itse en kuulunut miesten huomiosta nauttiviin, vaan päinvastoin siitä ahdistuviin yksilöihin. Pelkäsin vain sisimmässäni rumuutta ja arvostelua niin kovasti, että aloin uskoa kauneuden ja laittautumisen olevan jopa tärkeä ja luonnollinenkin osa identiteettiäni!

      Naisellinen imago on PERFORMANSSI ja SUOJAMUURI, joka toisaalta asettaa henkilön tietyissä tilanteissa myös suojattomammaksi.

      Miettikääpä kaikki naiset oikeasti tätä hetkinen. Ja toinenkin. Jos uskallatte.

      Miehiltäkään ei odoteta meikkaamista, koristautumista tai pukeutumista vartaloa myötäileviin, rintakehän paljastaviin, peppua ja sääriä korostaviin sieviin imarteleviin hepeneisiin.

      Mitä mieltä esimerkiksi olisitte miehestä, joka käyttäisi pinkkejä edestä topattuja push-up pikkareita, joissa olisi söpöjä rusetteja ja pitsikoristuksia? Millaiselta se saisi miehen vaikuttamaan? Vakuuttavalta?

      http://www.huffingtonpost.com/2013/10/15/if-men-posed-like-motorcycle-babes_n_4101152.h

      • EgoTeProvoco

      • Ineedaman

        Aivan loistava kirjoitus - olet asian ytimessä. Nainen ei oi voittaa tässä asiassa - miehet huolehtivat siitä että vaikka pukeutuisimme miten niin se ei ole heidän mukaansa oikein.
        No, ei pidä yleistää, on fiksujakin miehiä mutta näilläkin palstoilla yhdessä jos toisessa keskustelussa näkyy tuo sama asetelma, teet niin tai näin niin aina on joku mieheksi itsensä kuvitteleva arvostelemassa.
        Joku järjen jättiläinen tuolla mainitsi jopa urakehityksen - käsittämätön heitto. Jos naisen vaatteet hänen mielestään pysäyttävät urakehityksen niin kannattaisi ehkä katsoa peiliin ja korjata omia käsityksiään - ei ne vaatteet niitä töitä tee - varsinkaan asiantuntijatehtävissä. Rajoittunutta ajattelua.

        Olen monesti miettinyt että mistä tämä nahistelu miesten ja naisten välille on oikein syntynyt. Miksi emme voi elää sovussa kun kuitenkin molemmat kaipaamme toisen sukupuolen huomiota ja läheisyyttä.


    • minävaaaaan

      Pukeudun näyttävästi miehiä ja muita naisia varten. Silloin kun en ole syönyt itseäni kuvottavaksi pömppömahaksi, erityisen hoikka vyötäröni ja kaareva lantio sekä lihaksikas peppu kääntävät itsetuntoa hivelevästi miesten päitä. Hupaisaa, kun koulutus-/palaveripäivän jälkeen pukeudun illalliselle ja päivällä niin asialliset johtajat eivät saa silmiään irti. Osa heistä, ne jotka ovat peppumiehiä.

      Naisten joukossa pukeudun näyttävästi siksi, että se liittyy jollakin tavalla nokkimisjärjestykseen, vaikka miehiä ei olisi näkyvissäkään.

      Yksin ollessa ei mitään väliä näöllä, mukavuus ja käytännöllisyys ratkaisee. Omaksi ilokseni en viitsi. Omaksi ilokseni pidän kunnostani ja ulkonäöstäni muuten huolta.

      Joku kirjoitteli samasta jutusta, että huomio hivelee itsetuntoa, mutta pitää syvällisemmistä miehistä. Sama minulla. Minulle se merkitsee sitä, että olen miehen silmissä haluttava, mutta en lähtisi suhteeseen pelkästään sen vuoksi, koska lopulta henkisen ja fyysisen tyydytyksen ja suhteen sisällön ratkaisevat ihan muut asiat kuin miltä näyttää.

      • h0r0

        yöks. jos aikuisen itsetunto on riippuvainen jostain p*rseestä ja uumasta ja niillä pitää sitten äijiltä huomiota kalastella niin huhhuh. totaalisen säälittävää.


    • KaSä

      Jos ihmiset näkisivät tämän aiheen kuoren läpi eivätkä jumittuisi hetimmiten pintamateriaaliin...

    • läskipäilleterkkuja

      Vittuun koko seksivouhotus.

      • fugjuu

        Niinpä. Ei vittu vois vähempää kiinnostaa. Oon myös kurkkuani myöten täynnä koko roskaa. Ihmisyys on vajonnut säälittävän alas, vai onko se aina ollutkin tällaista... :)


    • Dansinglady

      Jos menet tanssiravintolaan arkivaatteet päällä, voit unohtaa koko reissun. Näin vaan on ,että te rakkaat miehet haette niitä naisia ,jotka pukeutuvat sexysti.Puna/ mustat vaatteet parhaat. Itse olen kohta 60v. nainen .En pukeudu koskaan legginseihin(mielestäni kaameat) aina puolihame, korkkarit ja kaunis pusero. Kaunis meikki. puhtaat hiukset, huom ja pestyt hampaat. Laitetut kynnet ja iloinen ilme päälle. Niillä minä olen tanssiinkutsuja saanut...Ja onhan se mukavaa laittautua...

    • ulla_l

      Huvittavaa, että naisille tarkoitettuun kysymykseen vastaavat ensimmäisenä seksiaddiktimiehet. Kaikki naiset eivät pukeudu ollakseen "pantava". Kyllä mies on sittenb yksinkertainen kapine

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1686
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1315
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1210
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1186
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1173
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1065
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1061
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      997
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      976
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      864
    Aihe