Turvapaikanhakijat me jäämme kuitenkin Suomeen

hyväsuomijasuomlaiset

Iltasanomien kannessa oli turvapaikanhakijoita, jotka otsikon mukaan sanoivat että jäämme kuitenkin Suomeen, vaikka siis kieteinen päätöskin tulisi, näin ymmärsin, ja kyllähän ne keinot keksii, paha ajaa enää pois kun rajojen sisälle on päästetty, Ja jos toiset saa turvpaikan ja toiset ei niin siitähän se rähinä sitten syntyy...

17

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tekstitystä
    • jbgvgvf

      Irakin ja Somalian kanssa ei ole palautussopimusta, jolloin jokainen näiden maiden kansalainen saa oleskeluluvan Suomessa. Great...

      • ölldäh

        Miten Irakin suurlähettiläs voi perustella kansalaistensa ylläpidon Suomen kustannuksella. Mihin on kätketty Irakin omat varat . Irak on vastuussa kansalaisistaan. Suomelle se ei kuulu mitenkään. Ja miksi ihmeessä heidän pitäisi jäädä tänne loppuiäkseen. Onneksi jonkun on kuitenkin siirryttävä johonkin toiseen maahan jakamaan viisauksiaan. Kiitos.


    • Luvattajäävät

      Kielteisen päätöksen jälkeen Suomeen jäävästä tulee laittomasti maassa oleva henkilö. Paperiton siirtolainen.

      Osa lähtöpassin saaneista paperittomista henkilöistä alkaa piileskellä viranomaisia, mutta osa jää maahan, koska pakkopalautus lähtömaahan ei onnistu. Sellainen vaara on irakilaisten ja afganistanilaisten kohdalla, koska Suomella ei ole takaisinottosopimusta Irakin tai Afganistanin kanssa.

      Veikkaisin, että paperittomat siirtyvät piileskelemään tuttaviensa - maanmiestensä - luona. Ulkona kulkevat huivi kasvojen peittona tunnistamisen välttämiseksi. Näitä on jo nähty Helsingin kaduilla, vaikka lämpöä oli 16 astetta. Arabihuivista näyttää tulevan uusi miesten trendiasuste.

      • TästäSeTasaantuu

        Suomeen on lähes mahdotonta jäädä piileskelemään. Pimeitä työmarkkinoita ei ole, julkiseen terveydenhoitoon tekee lopulta mieli , eikä se mukava maanmieskaverikaan jaksa kuukausitolkulla syöttää ja majoittaa persaukisia työttömiä kavereitaan.

        Lähtö tulee noin 50% tulijoista. Odotan että enemmällekin. Tämä on sitä paitsi normaali käytäntö.


    • sairaita_raukkoja

      Iltasanomien mukaan jo uhkailevat ja saavat ns. sairauskohtauksia....eihän heitä voi palauttaa kaikki sairaita raukkoja.... osaavat ne ketkulat temppunsa ei tarvitse epäillä, tämähän oli tiedossa, milläs nyt heidät täältä enää pois saadaan,

      • värikkäätrikolliset

        Edellinen hallitus sopi muuntorangaistuksen uudistuksen, ja nyt uusi hallitus peruu sen.Varmaan sitä varten kun pakolaisista lähes jokainen varastaa niin vankilat täyttyis niistä.Kauppiaat joutuu nostaa hintoja ja mehän sen maksamme.Mutut ja matut ei maksa sakkoja eikä veroja.


    • kuusikymmentä

      NS. Pakolaiset hakevat helppoa elämää ja rahaa. Suomen lälly hallitus on heidän vietävissä. Kuka hyväksyy pakolaiset ottakaa kotiinne, omasta tilipussista elätätte,ilman mitään tukia.

    • Kattu

      Vähän aikaa sitten näimme Ruotsin Ikeassa äärimmäisen tapauksen saada maahanjäämislupa. Samankaltaisia tapauksia tulemme näkemään luultavasti Suomessa hyvin pian.

      • painukaa-vittuun

        se alkaa muuten pian nyt kun nämä kaiken saaneet kurditkin alko poliisia kivittämään mun mielestä poliisi ollaan me ja jos poliisia kivitetään kivitetään meitä . kyllä kurtit hakivat tässä omaa palautus lentoaan. painukoot vittuun jos ei osaa elää maassa maan tavalla


    • enostalehteä

      Kyllä siellä tullaan näkemään monenlaista "tajuttomuuskohtausta",kun kuulevat, että eivät voi jäädä elätiksi. Kyllä ne osaa venkuloida. Mikä pahinta iltapäivälehdet kirjoittelee poliisin toimista riipaisevia otsikoita, kun mikään ei ole mahdotonta sellaiselle, jonka ei tarvitse sitä itse tehdä ja tyhmä kansa uskoo kaiken.

    • köyhänäpysyn

      ihmetteeleen vuan että nos 300e kuussa saavat tukee niin on vara seutulippu ostaa, vaatteet on uudet ja ruoan ja asunnon saap. siinähän jää 200e vaikka mihin?

    • nikrutvitututtaa

      Tapanilan uusin raiskari ilmeisesti jää ainakin..kotiarestiin? vai jatkaako duunejaan jo ensi viikolla..

    • selekoni

      Asuntojonot sen kun pitenee Helsingissä. Nyt kannattaa ostaa oma kun korotkin alhaalla niin ei tarvi asuntojonossa kärvistellä.

    • BangBangHeipä

      Haulikko on jo keksinyt. Suomalaiset voivat tehdä oma Jihad...

    • järkipäähänihmiset

      Ongelma alkuaankin on että Suomi ei ole varautunut tälläiseen pakolaisvirtaan.

      Nämä ihmiset eivät ole "laillisia" rajan ylittäjiä!!!

      Heille olisi pitänyt ihan alusta asti olla eri käsittely, kuin normaalille rajan yli tulevalle!

      Kannatan uutta käsittelytapaa, jossa rajanylittävä laiton saa identiteetin laittomana maahantulijana, jo rajalla!!! Se miten se tehdään, on varmaankin kustannuskysymys, mutta kovin välttämätön. Siihen voin jopa myöntyä maksamaan lisää veroa!!! Tarvitsee nimittäin olla turvallinen identifiointitapa ja välineet.

      Olen veronkorotusta vastaan silloin, kun tämä laiton porukka asettuu jonnekin rajojen sisäpuolelle, hyysättäväksi!!! Vaatteiden keruu j.m.s. on jo liikaa. SEKIN on eräänlaista yksityisen riistämistä (veronkorotusta, mutta ei rahan muodossa), jossa vedotaan yleensä naisten hoivaviettiin, kun on jo tullut nämä onnettomat jonnekin valittamaan.

      Koska olette nähneet että miehet ovat asialla??? Ei koskaan!

      Nämä laittomat maahantulijat käyttävät hyväkseen meidän muutaman (nainen useimmiten) sinisilmäisyyttä ja oppivat uskomaan että koko Suomi on juuri sen lainen, hyväsydäminen ja kaiken omastaan antava auttaja.

      Vertaan itseäni, kun lähdin vieraalle maalle! Ei minulla ollut kuin vaatteet päälläni ja vähän rahaa. Tulevaisuudesta ei tietoakaan. Kun köyhänä lähti, eikä ollut varaa olla kotonakaan, oli siis pakko lähteä.

      Ei minua kukaan silitellyt päähän toiseen maahan tullessani. En edes osannut kieltäkään!

      MINULLA ON SIIS PAKOLAISENA OLO ALUSTA ASTI SELKÄYTIMESSÄNI JA TIEDÄN MISTÄ PUHUN!!!

      Suurin ongelma on että jotkut näistä laittomista livahtaa systeemin ohi!!!

      Kun ei ole toimivaa tunnustevälinettä ja ei keritä käsittelemään jokaisen taustaa asiallisesti, on tiedossa vain ja ainoastaan pitkäaikaisia hankaluuksia! Sieltä tulee kaikenkirjavaa sakkia, joka on jo kovaksikeitetty matkallansa tänne meille!!!

      He osaavat, jo ilman suomen kieltäkin, vetää kansaa nenästä!!! Hengissäselviytyminen on tärkeintä, mikä on heidän motiivinssa tänne tuloon. Kaikki muu on toisarvoista. Me annetaan heille hyysäämällä tämän kaiken muun!!!! Lopettakaa jo!!!

      Jos he ovat laillisesti maassa, on he velvollisia ilmoittautumaan työnvälitykseen ensimäisenä työttömänä päivänä!!! Loppu!

    • joutsenossajorpakkoon

      Joutsenossa vietiin viikon alussa poliisin toimesta ensimmäisiä kielteisiä päätöksiä kolmelle irakilaiselle. Koko kolmikko hyppäsi parvekkeelta alas ja pakoon koska eivät halua allekirjoittaa vastaanotetuksi ko. päätöstä. Kertoo, että vaikeuksia tulee poliisilla olemaan noiden epärehellisten kanssa. Kaksihan noista saatiin kiinni mutta yksi on karussa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe