Istutetut muistot - False Memory Syndrome

Ufopuoskarit liikkuvat vaarallisilla vesillä hypnotisoidessaan uhrejaan. Tässä oivallinen artikkeli tuollaisen puoskaroinnin vaaroista keskutelun pohjaksi. Lainaan siitä pienen pätkän, mutta suosittelen lukemaan koko artikkelin jotta pääsee käsitykseen mistä nyt keskustellaan.

"2. Ufoabduktiot

Pienehkö mutta toisinaan paljon melua itsestään pitävä ihmisjoukko väittää muistavansa, kuinka ulkoavaruuden muukalaiset sieppasivat heidät avaruusalukseen ja tekivät kaikenlaisia kokeita. "Kokeet" saattavat olla miellyttäviäkin: yksinäinen lammaspaimen sai harrastaa seksiä ulkoavaruuden kaunottaren kanssa, ja myöhemmin humanoidit (joiden täytyy siis olla biologisesti ihmisiä) kävivät näyttämässä heidän yhteistä jälkeläistään miehelle. "Kokeen" jälkeen muukalaiset usein käsittelevät ihmisen aivoja niin että hän unohtaa kokemuksensa, mutta kas kummaa: kun ufotutkija hypnotisoi"abduktion" kohteeksi joutuneen, kadonneet muistikuvat palaavat tietoisuuteen. Ufotutkijat pitävät hypnoosia jonkinlaisena taikakeinona joka saa hypnotisoidun puhumaan aina totta, mutta unohtavat, ettei hypnoosissa saatuja lausuntoja hyväksytä todisteeksi oikeudessa hypnotisoidun suggestioalttiuden vuoksi."

http://www.uskontojenuhrientuki.fi/ahdistava-uskonto/istutetut-muistot

Meidänkin ufopuoskareistamme löytyy edelleen näitä hypnoosin nimeen vannovia. Minusta lainsäädännöllä pitäisi mahdollistaa tuollaiseen puuttuminen.

48

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tutkittavaa_olisi

      Osa ihmisistä on vaivutettavissa transsin kaltaiseen tilaan jossa he ovat suggestioille alttiita, hypnoosiin. Tämä edellyttää kohdehenkilöltä alttiutta ulkopuoliseen käskyvaltaan ja tietynlaista kuuliaisuutta luonteessa, luottamusta omasta itsestä erillään olevaan ulkopuoliseen toimijaan ja vaikuttajaan. Kaikki ihmiset eivät ole hypnotisoitavissa.

      Tämä edellyttää itse hypnoosin suorittajalta äärimmäisen tiukkaa moraalia ja vastuunkantoa, mikä tuskin kaikessa puoskaroinnissa toteutuu.

      On myös mahdollista se että ihminen itse on suggeroinut itsensä hypnoosin kaltaiseen tilaan jossa joko uskonnon luomista ennakko-odotuksista on johtunut joku juurikin uskon luoma virhehavainto, tai ensin tapahtunut virhehavainto on itsessä selitystä vaatiessaan valinnut helpoimman tien eli uskonnollisen selityksen, kuten nyt palstan teeman mukaisesti vaikkapa sen että oudon, itselle tuntemattoman havainnon tehtyään ihminen selittää itselleen tapahtuman "yliluonnollisella", muukalaisilla tai ufokaappauksilla.

      Tämäkin mahdollisuus tulisi ottaa huomioon ja nimen omaan ottaa vastuullisesti niiden osalta jotka kuultuaan tai luettuaan jonkun toisen "yliluonnollisesta" kokemuksesta alkavat heittää lisää vettä myllyyn, mieleen joka on jo valmiiksi hämmentynyt rajoittuneen kognition luomasta aistimuksesta, Ja jotka "vertaisneuvojat" todellakin alkavat ladata toisen kokemuksiin omia uskomuksiaan ajattelematta lainkaan sitä ahdistusta minkä juurikin ne omat uskomukset suggestioksi muuttuessaan aiheuttavat toisessa ihmisessä.

      On ikävä kyllä esimerkkejä kotimaisesta "ufotutkimuksesta" ja toisten "kokijoiden" yllyttämistä salaliittotarinoista joiden kohteeksi joutunut valmiiksi ahdistunut mieli on päätynyt viimeiseen epätoivoiseen ratkaisuun. Yleensä, ja kuten näissäkin tapauksissa nämä harhojen yllyttäjät vain kylmästi pesevät kätensä tapahtuneesta ja siirtyvät kertomaan tarinoitaan seuraavalle alttiille mielelle. Ja pahimmassa tapauksessa käyttävät vielä tätä viimeisintä sekopäisyyden tai taloudellisen uskomusbisneksen voitontavoittelun uhria jo muka tapahtuneiden "salaliittojen" todistuskappaleina.

      • Minä pidän vaarallisena myös näiden ufopuoskarien vetämiä "vertaistukiryhmiä" joita on esimerkiksi "abduktoiduille" ja vetäjänä tietysti ufouskovainen. Minusta tuossa on se vaara, että harhaiset ihmiset vahvistavat toistensa harhoja.


      • Tutkittavaa_olisi
        Kapasitanssidiodi kirjoitti:

        Minä pidän vaarallisena myös näiden ufopuoskarien vetämiä "vertaistukiryhmiä" joita on esimerkiksi "abduktoiduille" ja vetäjänä tietysti ufouskovainen. Minusta tuossa on se vaara, että harhaiset ihmiset vahvistavat toistensa harhoja.

        Sitähän juuri tarkoitin näillä ikävillä esimerkeillä mitä on tapahtunut suomalaisissa ufopiireissä. Omia ajatuksia istutetaan toiseen mieleen, ja josta mielestä ei toisella maallikolla voi olla oikeata ammattitaidollista arviota siitä kuinka ahdistunut tämä toinen mieli jo on, ja mitä se omien uskomusten lataaminen siihen aiheuttaa, ja joskus meneekin kuppi sitten nurin, kuten hyvin tiedämme.

        Kaikkein, ei oikeastaan voi edes sanoa näin vakavasta asiasta edes että naurettavinta, mutta traagisinta tässä on se, että yleensä nämä samat vastuuttomat uskomusten ja harhaluulojen lataajat eivät pidä esim. kehotusta hakeutua hoiton asiallisena, mutta samalla pitävät omaa vastuutonta ja itsekästä nimenomaan sitä omaa uskomusmaailmaansa tukevaa toimintaansa oikeana!?


      • Joo katselin hiljattain erään kotimaisen ufotutkijan haastattelun YouTubesta jossa hän suoraan kielsi puhumasta ufokokemuksista lääkäreille koska nämä eivät kuulemma ymmärrä asiaa. Siinä siis suoraan kiellettiin ammattiavun hakeminen. Linkitän videon tänne kun löydän.


      • Onhan-näitä-tapauksia

        Joitakin vuosia sitten erään suomalaisen ufotutkimusyhdistyksen keskustelufoorumilla esittäytyi nuori pohjoissuomalainen tyttö, silloin n. 15v lapsi, joka kertoi oudoista kokemuksistaan. Kun otetaan huomioon jokaisen täysillä purjehdusvaloilla kulkevan aikuisen tietämä tosiseikka, eli se että 15- vuotias on lapsi jonka aivot ja neurokemia eivät ole vielä täysin kehittyneet, oli erityisen irvokasta lukea ja nähdä erään erityisen ansioituneen ja miltei viisikymmenvuotiaan kanavointien välittäjän tarttuminen "saaliiseen" ja alkavan kuljetella keskustelua salaliittoihin, ja siihen että tätä lastakin melko varmasti tarkkaillaan ellei peräti vainota, ja tietenkin juutalaisten maailmansalaliittoihin.

        Toivottavasti tämä salaliittoilija ei ehtinyt lopullisesti vaikuttaa lapsen mieleen..


      • Kaivellaan
        Kapasitanssidiodi kirjoitti:

        Joo katselin hiljattain erään kotimaisen ufotutkijan haastattelun YouTubesta jossa hän suoraan kielsi puhumasta ufokokemuksista lääkäreille koska nämä eivät kuulemma ymmärrä asiaa. Siinä siis suoraan kiellettiin ammattiavun hakeminen. Linkitän videon tänne kun löydän.

        Voitko sanoa että kuka "tutkija" oli kyseessä?


      • tohtori_tolonen_polonen
        Kapasitanssidiodi kirjoitti:

        Joo katselin hiljattain erään kotimaisen ufotutkijan haastattelun YouTubesta jossa hän suoraan kielsi puhumasta ufokokemuksista lääkäreille koska nämä eivät kuulemma ymmärrä asiaa. Siinä siis suoraan kiellettiin ammattiavun hakeminen. Linkitän videon tänne kun löydän.

        Tarkoitat koivulaa. Olet ihme persoona tai sanotaanko erään mielen persoonallisuushäiriön oiva esimerkki. Puhut hyvää henkilöstä edessä päin ja esität ystävää henkilökohtaisesti, nuoleskellen ja kehuen vaikkapa jossain keskustelupalstalla jonne molemmat ova eksyneet, selän takana haukut ja mollaat oikein olan takaa. Mikä on tämän persoonallisuushäiriön nimi. Siihen on kyllä olemassa lääkitys ja kova terapia on myös hyvästä. Noihin kommentteihisi liittyy myös syvä viha kohdetta kohtaan joka on merkki pitkäaikaisesta tilan huononemisesta.


      • hmmmmm
        tohtori_tolonen_polonen kirjoitti:

        Tarkoitat koivulaa. Olet ihme persoona tai sanotaanko erään mielen persoonallisuushäiriön oiva esimerkki. Puhut hyvää henkilöstä edessä päin ja esität ystävää henkilökohtaisesti, nuoleskellen ja kehuen vaikkapa jossain keskustelupalstalla jonne molemmat ova eksyneet, selän takana haukut ja mollaat oikein olan takaa. Mikä on tämän persoonallisuushäiriön nimi. Siihen on kyllä olemassa lääkitys ja kova terapia on myös hyvästä. Noihin kommentteihisi liittyy myös syvä viha kohdetta kohtaan joka on merkki pitkäaikaisesta tilan huononemisesta.

        Mistä tiedät ketä tarkoitetaan kun mitään nimiä ei ole mainittu? Vai oletko itse katsonut saman videon?... Koivula muuten kirjoittelee usein aamuyön tunteina...


      • vidiootti

      • Jokainen voi todeta itse onko kyse tästä videosta katsomalla 8:40-11:00 välisen pätkän.


    • No sitten varmaan voisi hypnotisoida jonkun kokemaan kuoleman ja taivaan/helvetin hypnotisoidulle uskottavasti.

    • hmmmmm

      Haha, ei ehkä olisi kannattanut suututtaa varaktoria. Nyt sieltä taidetaan kaivaa oikein aimo annos sitä tavaraa esille jonka ufojärjestöt haluaisivat lakaista maton alle... ;)

      • we5y5y

        Ihan oikein.


    • doctorhuu

      Olet säälittävä tapaus. Lähdit taas kerran SUT:n palstalta ja syy on ettei kukaan jaksa enää noita sinun sekopäisiä vanhanaikaisia avauksia kommentoida. Menit varmaan siksi sinne kiljusta reikkuen että pääset sekoittamaan omilla trollauksilla palstan. Mutta totuus oli toinen, olet huomannut että keskustelijoita sinulle ei enää juurikaan ole, ei edes täällä kun kaikki tietää taustasi ja ajatuksesi ja näihin trollauksiin vastaat lähinnä itse. Ymmärrän että tunnet yksinäisyyttä, mutta niin monet muutkin vanhukset suomessa. Muuta tyylisi niin ehkä ajan kuluessa joku kiinnostuu taas ajatuksistasi, tosin aika ei taida riittää kun vuosia on noin paljon erkki mittarissa. Täällä kun selailee noita kirjoituksiasi, päätelmä on ettei sinulla ole ihan kaikki hyvin.

      • sivusta_seuraan

        Taidat olla se Vallu joka ei osaa edes oikeinkirjoitusta ja muutenkin tuntuu olevan Vallu 5v:n tasolla. Vai oletko TSTS tai Andromeda jotka nahistelevat kumman ufoharhat ovat suurempia ja kauniimpia? Vai oletko tämä Kyösti jonka touhuja ei taida kannattaa alkaa julkisella palstalla kuvailemaan? Siinä ne kyseisen foorumin kirjoittelijat taisivat sitten ollakin.


      • normaaliaufopiireissä

        TSTS on varmaan jääpuikkona, viimeisissä viesteissään kertoi että häntä yritetään jäädyttää asuntoonsa sen jälkeen kun agentit olivat varastaneet häneltä laseraseen piirustukset...


      • hoitoontuojoutaisi

        Kertoo aika paljon tämän "doctorhuu":n mielentilasta, varaktorifiksaation lisäksi, että mielestään on "sekopäistä ja vanhanaikaista" sekä "trollausta" sellainen keskustelu jossa asiat perustellaan faktoilla ja tarjotaan vieläpä lähteet ja lähdeviitteet. Mutta tietenkin tulee muistaa että faktat ovat uskontojen ja uskovaistensa pahimpia vihollisia, aivan kuten tässä "doctorhuu":n tapauksessakin nyt on nähtävissä.


      • ei.juma.mitä.porukkaa
        normaaliaufopiireissä kirjoitti:

        TSTS on varmaan jääpuikkona, viimeisissä viesteissään kertoi että häntä yritetään jäädyttää asuntoonsa sen jälkeen kun agentit olivat varastaneet häneltä laseraseen piirustukset...

        Tirsk. Ja siivoamaan kahvia näppikseltä....


      • nytpäivitettysädevekotin
        ei.juma.mitä.porukkaa kirjoitti:

        Tirsk. Ja siivoamaan kahvia näppikseltä....

        Aseeni on voimakkaampi kuin teidän aseenne, sillä siinä on megasäde ja hypertoistin, mitä teidän aseessanne ei ole.


      • uteliashemmo
        nytpäivitettysädevekotin kirjoitti:

        Aseeni on voimakkaampi kuin teidän aseenne, sillä siinä on megasäde ja hypertoistin, mitä teidän aseessanne ei ole.

        Päihittääkö se varaktorin sädepyssyn voiman ja tehon?


      • TUSSUSUT
        nytpäivitettysädevekotin kirjoitti:

        Aseeni on voimakkaampi kuin teidän aseenne, sillä siinä on megasäde ja hypertoistin, mitä teidän aseessanne ei ole.

        Minäpä keksin laserista seuraavan kehitysaskeleen, Myserin. Se on miljoona kertaa voimakkaampi. Nyt täytyy vain varoa tiedustelupalvelun agentteja jotka saattavat varastaa keksintöni ja eliminoida minut. Hetkinen, nyt joku koputtaa ovelle, täytyy mennä...


      • lällälläää
        TUSSUSUT kirjoitti:

        Minäpä keksin laserista seuraavan kehitysaskeleen, Myserin. Se on miljoona kertaa voimakkaampi. Nyt täytyy vain varoa tiedustelupalvelun agentteja jotka saattavat varastaa keksintöni ja eliminoida minut. Hetkinen, nyt joku koputtaa ovelle, täytyy mennä...

        Minäpä kopioin netistä miljoona kanavointia sutturoiden foorumille. Tulostan ne paperille ja tukin sillä myserisi piipun.


    • Rendlesham_tutkija

      Olisikohan kersantti Jim Penniston joutunut istutettujen muistojen uhriksi kopioidessaan Rendlesham - hieroglyfejä ja binäärikoodeja muistikirjaansa ?
      Rendlesham on sentään yksi parhaiten dokumentoiduista ufokeisseistä koko maailmassa !

      • moneymoney

        Rahan kiilto silmissään raapusteli ASCII-koodeja muistikirjaansa.


      • buaaahhhhhh

        On muuten totta paitsi että skeptikot saivat munilleen ja alkoivat sekopäisesti esittää majakka teoriaa ym.sekopäistä skeidaa. Kun paukut loppuu, hulluus astuu esiin.........


      • muutentottamutta
        buaaahhhhhh kirjoitti:

        On muuten totta paitsi että skeptikot saivat munilleen ja alkoivat sekopäisesti esittää majakka teoriaa ym.sekopäistä skeidaa. Kun paukut loppuu, hulluus astuu esiin.........

        "On muuten totta paitsi että skeptikot saivat munilleen.."

        On muuten hyvä että tiedät itsekin höpinöidesi olevan muuta kuin totta. Huomaatkohan edes itse kömmähdystäsi..?


      • Buaahhhh
        muutentottamutta kirjoitti:

        "On muuten totta paitsi että skeptikot saivat munilleen.."

        On muuten hyvä että tiedät itsekin höpinöidesi olevan muuta kuin totta. Huomaatkohan edes itse kömmähdystäsi..?

        Et vain munapää ymmärrä, mutta suotaanko se noin SAATANAN tyhmälle idiootille.


      • etilmeisestiymmärrä
        Buaahhhh kirjoitti:

        Et vain munapää ymmärrä, mutta suotaanko se noin SAATANAN tyhmälle idiootille.

        Kuka tahansa ymmärtää, että kirjoitit; "muuten totta paitsi että" joten tätä seuraavan tekstin on oltava valhetta. Ymmärrätkö?


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe