Paras asianajaja?

pikaista_vastausta

Suomen paras asianajaja viemään virkarikosta eteenpäin syyttäjästä?

15

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onnibonni1

      Milläs paikkakunnalla haluat asianajajan?

      Kirjoituksesi on epäselvä. Haluatko syyttää syyttäjää virkarikoksesta, tai onko syyttäjä tehnyt syyttämättäjättämispäätöksen (tai poliisi ei aloittanut esitutkintaa) rikoksesta jonka väität tapahtuneen?

      • alkuperäinen

        paikkakunnalla ei väliä, koska posti kulkee ympäri suomea ja asianajaja saa tilattua sähköiset asiakirjat. Eli kyseessä virkarikos eli pitäisi tehdä rikosilmoitus syyttäjästä joka ei suostu korjaamaan syytepapereita oikeiksi. Keksinyt perättömiä papereihin, mitä ei löydy edes pöytäkirjoista. sen sijaan jättänyt käyttämättä todisteita jotka todistavat syyttömyyden.syytepaperit laatinut eri syyttäjä kuin joka toimii syyttäjänä. eli ilmeisesti haluaa livistää kuin kettu asiassa.


      • 16-6
        alkuperäinen kirjoitti:

        paikkakunnalla ei väliä, koska posti kulkee ympäri suomea ja asianajaja saa tilattua sähköiset asiakirjat. Eli kyseessä virkarikos eli pitäisi tehdä rikosilmoitus syyttäjästä joka ei suostu korjaamaan syytepapereita oikeiksi. Keksinyt perättömiä papereihin, mitä ei löydy edes pöytäkirjoista. sen sijaan jättänyt käyttämättä todisteita jotka todistavat syyttömyyden.syytepaperit laatinut eri syyttäjä kuin joka toimii syyttäjänä. eli ilmeisesti haluaa livistää kuin kettu asiassa.

        Selityksestäsi päätellen paras apu ongelmaasi löytyy lääketieteestä, ei juridiikasta.


      • 123_456

        Apu löytynyt parhaasta juristista joka ajaa virkarikosasioita


      • 18-12

        Älä viitsi naurattaa. Ei kukaan ota pösilön juttua, ellei sitä ole ensin kierrätetty kyseisen syyttäjän esimiesten kautta. Sen jälkeen tulee vielä oikeuskansleri, jonka tehtäviin kuuluu valvoa syyttäjälaitosta.


      • 18_51

        18-12 ei tainnut ymmärtää, että asianajaja laatii ensin paperit syyttäjästä viranomaiselle eteenpäin syyteharkintaa varten, tutkittuaan ensin syytepaperit ja pöytäkirjat. Ei tavan kansalaiset osaa tulkita kaikkia lakipykäliä. Jos lähdet yksin viemään asiaa suoraan vaikkapa 18-12 tarjoamalle esimiehelle, sieltä tulisi varmasti vastaus ettei syytä epäillä virkavirheestä. Näihin tarvitaan juristi hoitamaan asia.


      • 18-12

        Saattaa hyvinkin olla, että minä tiedän nämä asiat sinua paremmin.


    • koirananturat

      no eikös se alkuperäinen kysymys juuri ollut että mistä löytyy sellainen juristi....

    • HalvinJaParas

      Maailman paras ja eniten käytetty asiamies on Smith&Wesson. Sillä tehdyt "oikeustoimet" ovat yleensä lopullisia, eikä niihin ole muutoksenhakumahdollisuutta.

    • Laws

      Suomen parasta tai edes huonointakaan asianajajja et tule löytämään jos asiasi koskee virkarikos asioita sillä kukaan kettu ei itseään toisen puolesta laita likoon. ainostaan paksulla lompakolla saat jokun riistää itseäsi ja selityksiä miksei juttus etene.

      • temp.org

        Totta! Virkarikosasiat eivät yleensä johda edes huomautuksiin pois lukien kaikista törkeimmät epäilyt (Aarnio). Pienen ihmisen elämän pilaamisesta on mahdotonta saada seuraamuksia, koska valtion oikeudenkäynneissä ei yleensä tuomita valtiota (sen virkamiestä). Et sinäkään omassa kuvitteellisessa tuomioistuimessasi tuomitsisi itseäsi.

        Asianajajaa tai edes huteraa avustajaa et löydä jutullesi. He eivät edes isosta rahasta aja prosessia, jonka seurauksena menettäisivät kasvonsa pysyvästi oikeussaleissa ja tulisivat saamaan koston noususta esivaltaa vastaan. Heidän asiakkaansa jatkossa häviäisivät casensa, kaikki vaikeutuisi työssä.

        Toivon, että jaksat hoitaa asiaa itse, vaikka se ei mihinkään tod.näk. johda. On maailman huonoin perustelu jättää rikos ilmoittamatta, koska "tekijää ei kuitenkaan tuomita". Yhteiskunnallista merkitystä on ilmoitettujen virkarikosten määrässä.

        Syyttäjä tulee väittämään, että sinun edun mukaisesi seikat ovat epäolennaisia tai tulkinnanvaraisia ja mahdollisesti väärin kirjatut asiat eivät ole aiheuttaneet sinulle olennaista haittaa, eli sinut olisi tuomittu/syytetty ilman niitäkin.


      • Poliisivaltiossa

        Aivan ja nämä asiat on yleisessä tiedossa ja kuitenkaan niihin ei viranomaisten taholta puututta. kukaan muuhan asiaan ei voi puuttua..nyt suomessa on asianajaja peressana. oikeusministerinä paperitehtaan työmies..mikäs tässä on olessa.? ja valtakunnan syyttäjänä on syyttäjä ja poliisihallituksen pomona poliisi. eli koko suomi on miinotettu ja tehokaasti. ei mitään mahdollisuutta etttä demokraattinen oikeus järjestelmä pääsisi läpi ja yksityisen henkilön oiekusturva toteutuis ja jokaisella on perustuslailiset oiekudet joita julkisenvallan käyttäjät valvoo..eli poliisi poliisn homissa ja syyttäjä syyttäjän homiissa,mutta ne oiekudet ulkoistetaan jutujen käsittelyssä vastaajan asianajajan kontolle jota jota ei virka vastuu sido. eihän juristi ole viranomainen ja näin menetellen kukaan virka ukko tai akka ei ole vastuussa mistään eikä kelekkään ainostaan hyvä veli kerhoilleen.


    • Niker

      Naulan kantaan juri noin se menee eikä miksikään muutu. ei kukaan tai ketkään halua muuttaa järjestelmää joka epäoikeuden mukaisuudestaan huolimatta itse itseään suojelee.

    • Oikeusoppinut

      Toisen syyttäjän tai poliisin tulee ensin päättää, ettei syyttäjää syytettä tai esitutkintaa tehdä-

      Ilmaisia syyttäjiä ovat oikeuskansleri, eduskunnan oikeusasiamies ja valtakunnansyyttäjä. Kirjoita tai soita heille.

    • Anonyymi

      Huonoin asianajaja ainakin löytyy Joensuusta. Hän on Ismo Nurmela. Hän on huijari ja petosmies. Hän veloittaa mm. pihalla seisomisesta 550euroa/tunti! Häntä ei palkattu pihalla seisomaan vaan hän alkoi pihalla seistä ja veloittaa.

      VAROKAA ISMO NURMELAA!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe