Jussi Halla-Aholta suorat sanat, jälleen.

87pros.samaamieltä

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/jussi-halla-aho-kehuu-unkaria-pakolaiskriisin-hoidossa/5352318
Halla-ahon mielestä irakilaiset ja somalit ovat Suomeen huonoiten integroitunut väestöryhmä 25 vuoden kokemuksella.
Europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon mukaan Suomi on ruvennut Euroopan hölmöläksi pakolaiskriisissä.
Hän kritisoi sisäministeri Petteri Orpon lausuntoja aiheesta naiiveksi.
Halla-ahon mukaan Somaliassa asuvia Eurooppaan ajaa elintasokuilu ja meritaksipalvelu.

Kansasta jo 87% Halla-ahon kannalla
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kysely-suomalaiset-haluaisivat-vaikeuttaa-tuntuvasti-irakilaisten-turvapaikanhakijoiden-asemaa/5351204
MTV Uutisten kyselyssä yhteensä 87 prosenttia vastaajista ajattelee, että irakilaisten turvapaikan myöntämisen kriteereitä pitäisi kiristää. Heistä 61 prosenttia on sitä mieltä, että kriteereitä pitäisi kiristää tuntuvasti. 26 prosenttia taas ajattelee, että kiristystä pitäisi tehdä ainakin jonkin verran.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 87pros.eioleSipilöitä

      Pääministeri Sipilä ei ole koskaan kuullutkaan Jussi Halla-Ahosta (ja Perussuomalaisista) ja hänen (heidän) varoituksistaan mamujen suhteen, vai??

      http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kolumnit/eduskunnasta-maamme-on-suurien-haasteiden-edessa/comment-page-1/#comment-141377
      -Maahanmuuttotilanne kertoo siitä, että Suomi on kytköksissä ympäröivän maailman tapahtumiin. Tämä kaikki on ollut käynnissä naapurustossamme jo vuosia, mutta kukaan ei silti osannut odottaa, että juuri tänä ajankohtana sadat ja taas sadat tuhannet ihmiset päättävät lähteä etsimään turvaa ja parempaa elämää Euroopasta.

      Me Euroopassa olemme tulleet yllätetyiksi, vaikka jälkiviisaasti voi sanoa, että tämän olisi ainakin jollain tapaa voinut ennakoida

      --,--
      Onko Europarlamenttiedustaja Jussi Halla-Aho vain jälkiviisas mamu-asiassa, kuten Sipilä väittää?
      87% kansasta tohtii olla eri mieltä.

    • Seuralija

      Onhan se meidän onni, että Halla-ahon kaltaiset poliitikot ovat vain marginaaliryhmien ajattelijoita. Ääriajattelijoita on aina ja he ovat äänessä, mutta onneksi kansan enemmistö osaa ajatella kansainvälisesti ja osoittaa oikeaa huolta kaikista ihmisistä.
      Sipilän linja tuntuu olevan kansan mielestä hyvä, kun puolueensakin kannatus pysyy korkealla.

      • rajat-on-oltava

        Ei siinä ole mitään mieltä osoittaa huolta kaikista maapallon ihmisistä. Kenenkään varat eivät riitä huolehtimaan kaikista ihmisistä, jos ei olla valmiita pudottamaan omaa elintasoa tuntuvasti alaspäin.


      • lässynlässyn

        Näytähän puolueetonta faktaa tuolle "kansan enemmistö" -paskanjauhannallesi.


    • Kokoomuksen euroedustaja Sarvamaa on seurannut miekkosta vuosia samassa työpaikassa ja tietää mistä puhuu:

      "Tosiasia on, että Euroopan parlamentissa edustaja Halla-aho toimii täysin marginaalissa - tai jopa sen ulkopuolella. Kansalaisvapauksia, oikeus- ja sisäasioita käsittelevässä valiokunnassa, jossa itsekin toimin, hänen näkemyksiään pidetään kummajaisina, hyvin laajasti yli puoluerajojen. Kotimaista persupelleilyä seuratessa ei liene kenellekään yllätys, että Halla-ahon näkemyksiä pidetään kummajaisina jopa hänen omassa puolueryhmittymässään, ECR:ssä.

      Euroopan parlamentissa keskustelua maahanmuutosta ei käydä kansanedustaja Immosen edustamassa hengessä. Keskustelua ei käydä myöskään Jussi Halla-ahon hengessä, koska hänellä ei ole kovin montaa hengenheimolaista. Halla-ahon aatetoverit Euroopan parlamentissa löytyvät enimmäkseen ranskalaisen Marine LePenin ja hollantilaisen Geert Wildersin joukoista. He edustavat äärioikeistolaista henkeä, joka ammentaa kannatuksensa paljolti muukalaispelosta ja suoranaisesta muukalaisvihasta."

      http://petrisarvamaa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199151-perussuomalaisten-ruma-kupla

      • miljardiomilleporukoille

        Näiden kepu/kokoomus sokeiden ja kuurojen takia ollaankin sitten siinä tilanyeesssa kuin ollaan... ja ihan yllättäen!
        Noh, otetaan taas pari miljardia velkaa josta yksi miljardi mamuille lahjoitettavaksi... ja laina seuraavan sukupolven maksettavaksi...
        Ettäkös mitä sillä toisella miljardilla? Sitä voi turhaan kysellä Sipilältä ja Stubbilta.


    • munavaikanaoliensin

      Sipilältä hartaustilaisuussaarnassa Kainuun Sanomille;
      -"-Maahanmuuttotilanne kertoo siitä, että Suomi on kytköksissä ympäröivän maailman tapahtumiin. Tämä kaikki on ollut käynnissä naapurustossamme jo vuosia, mutta kukaan ei silti osannut odottaa, että juuri tänä ajankohtana sadat ja taas sadat tuhannet ihmiset päättävät lähteä etsimään turvaa ja parempaa elämää Euroopasta.
      Me Euroopassa olemme tulleet yllätetyiksi, vaikka jälkiviisaasti voi sanoa, että tämän olisi ainakin jollain tapaa voinut ennakoida." ! !
      --.--
      http://www.halla-aho.com/scripta/

      20.11.2006
      http://www.halla-aho.com/scripta/maahanmuutto_ja_hyvinvointivaltio.html
      ...-On ihmeellistä, että avoimia rajoja ja tuottamattoman väestön maahanvyöryä kannattavat kiihkeimmin ne, jotka verorahoitteisten tulonsiirtojen saajina tulevat kärsimään hyvinvointivaltion romahduksesta kaikkein eniten, so. vihervasemmistolaiset kiljupunkkarit sekä akateeminen sektori. Tai ehkä se ei ole niin ihmeellistä. Ne, jotka ottavat vastaan rahaa ilman vastasuoritusta, kadottavat tietysti ensimmäisinä kosketuksen siihen tosiasiaan, että kaikki raha tulee jostakin. Että sitä on vain tietty määrä. Että se loppuu, jos ottajia on enemmän kuin annettavaa.

      ...Mutta tuloksena on yhä kovempi yhteiskunta. Tavalliset ihmiset ovat perusluonteeltaan solidaarisia toisiaan kohtaan ja tuntevat empatiaa vähäosaisia kohtaan. He maksavat kiltisti sinänsä epäoikeudenmukaisia veroja, jos heidän sillä hinnalla ei tarvitse nähdä kadulla kerjääviä lapsia tai ympäröidä asuinalueitaan muureilla, ja jos he tuntevat saavansa edes hiljaisen kiitoksen jakamistaan almuista. Monikulttuuristumisen myötä yhä suurempi osa yhteiskunnasta ei tuota mitään vaan ainoastaan syö ja kiitokseksi pilkkaa ja syyllistää syöttäjäänsä. Kuten aiemmin kirjoitin, turvapaikkaturistit ja heidän ymmärtäjänsä vievät vähitellen toiminnallaan uskottavuuden ja eurooppalaisten veronmaksajien sympatiat kaikilta turvapaikanhakijoilta. Samalla tavoin ne, jotka ovat omaksuneet länsimaisen sosiaalijärjestelmän ulosmittaamisen koskemattomaksi kulttuurilliseksi ominaispiirteekseen (sekä heidän länsimaiset ymmärtäjänsä) tekevät länsimaisen keskiluokan vähitellen kyyniseksi kaikille avuntarvitsijoille. Jos veronmaksajaa jatkuvasti ja rahastustarkoituksessa syytetään vääryyksistä, joita hän ei ole tehnyt, hänessä väistämättä käynnistyy vastareaktio. Toisin sanoen hän menettää kykynsä tuntea moraalista vastuuta mistään tai kenestäkään.

      30.11.2005
      http://www.halla-aho.com/scripta/tyovoimapulasta_ja_sen_paikkaamisesta.html
      (mm. ...Tulevaisuuden työvoimapulaa ei voida ratkaista nykyisellä maahanmuutolla, koska maahanmuuttajat ehtivät suvaitsevaisuusfanaatikkojen suosiollisella myötävaikutuksella syrjäytyä ennen kuin työmarkkinat tarvitsevat heitä.)

      7.9.2006
      http://www.halla-aho.com/scripta/monikulttuurisuuden_ongelmia.html
      ...Mistä päädynkin taas ihmettelemään, miksi juuri niillä, joilla (näin intuitiivisesti ajatellen) olisi kaikkein vähiten varaa vaatia yhtään mitään, on erityisen paljon kulttuurista seuraavia kalliita erityistarpeita. Miksei missään ole sellaisia maahanmuuttajia, jotka vaativat, että heidän verorahoitteisen asuntonsa on oltava hyperaskeettinen, koska "sorry man, profeettamme X ja jumalamme Y ovat kieltäneet meitä nauttimasta ylellisyydestä, jota emme ole itse ansainneet"? Miksi Allah ja muslimikulttuuri vaativat muslimilta niin paljon sellaista, mihin muslimilla ei ilman länsimaista veronmaksajaa ole varaa? Tai ehkeivät ne oikeasti vaadikaan. Miten olisi edes mahdollista, että savimajasta saapuneen pakolaisen kulttuuri edellyttää länsimaisiin merkkivaatteisiin pukeutumista? Ehkä hän on vain huomannut, että me eurooppalaiset olemme aika tyhmiä.

    • mamutpellolle

      Halla-aho on täysin oikeassa ja samaa mieltä on myös ylivoimainen enemmistö Suomen kansasta. Ei ihme että hallitus saa paskaa niskaansa ja ansaitusti.

      • hyihyi

        Ihan samaa mieltä.mulle riitti en ala elättämään terroristeja.


    • itkevätlapset

      Meillä on nytkin 20 maahanmuuttajaa. Äeppä laittoi niille ruokaa pöydät notkuu suorastaan, varmaan on maksanu ainaki 1000 ekua noi ruuat.

    • Mäkieemeli

      Poikkesin vain katsomaan miten se jytkyttely sujuu nykyään Kainuussa.

    • aitopakolainen
    • Lebanon

      Jos mamujen elättäminen muutettaisiin vapaaehtoisilla lahjoitusrahoilla tehtäväksi. Niin kuinkahan moni hyysäri olisi valmis antamaan palkastaan joka kuukausi siivun kannattamattomaan ja turhaan toimintaan. Se vain on niin, että toisen perseellä on parempi istua tuleen.

      • hyssy

        Hyysäreitä yhdistää henkilökohtaisen vastuun puuttuminen kaikista asioista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5510
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3527
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1652
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1624
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      77
      1087
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1078
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe