Raamatun juutalaisuus Jeesuksessa parasta kaikille

Ensin.juutalaisille

Evankeliumi Jeesuksessa annettiin ja juutalaiset apostolit Jeesus valitsi evankeliumin levittämiseen ensin Jerusalemisssa ja sitten Israelissa ja sen jälkeen maan ääriin saakka.

Valheelliset ja petolliset ihmiset ovat eksyttäneet ihmisiä moninaisesti, ja näin nykyään pyrkivät esittämään valhe-evankeliumia ja valhe-jeesusta, joka ei enää juutalaisuutta olisi, mutta eivät tunne Israelin Herraa ja Juutalaisten Kuningasta.

Jos sinä tahdot tuntea Jeesuksen ja Jumalan valtakunnan ja juutalaisuuden, kuten se Raamatussa on esitetty, ja alkaa Aadamista Paratiisissa ja Jeesus Herrana siellä, niin janoa hyvää totuudessa pyhittymistä ja pysy Raamatun ilmoituksessa.

Karta pahantahtoisia ja eksyttäviä ihmisiä, jotka eivät tunne Raamatun ilmoitusta Jeesuksesta Juutalaisten Kuninkaana, vaan pyrkivät esittämään asiat aivan toisin, sillä koska eivät pysy totuudessa, niin valheisiinsa ovat eksyneet.

40

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raamatussa.totuus

      Ihmisille riittää yleensä se hyvä talous ja toki joissakin maissa myös uskonnollisuus voidaan kokea hyväksi, mutta Suomessa asia on toisin, ja täällä menestyy bisnes-maailman herrat ja narrit.

    • Toki.uskonnollisuus

      Suomessa myös saa pilkkaajat ja panettelijat liikkeelle runsaasti, ja varsinkin laittomat tahtovat olla vainoamassa niitä ihmisiä, jotka tahtovat rakastaa ja kunnioittaa Jumalaa ja Jeesusta ja lähimmäisiään ihan totuudellisesti, eikä sairaan petollisesti ja valheellisesti, kuten tässä ajassa nähdään tapahtuvan erittäin laajasti myös.

    • Tässä.hyvä.ja.pyhä

      aihe Juutalaisuus -palstalle, kuten Raamatussa on meille kerrottu!

    • Lässyn lässyn.

      • seuraat.minua

        oletko ihastunut?


      • et.muuten.arvaa

        "fari.g: ´Lässyn lässyn´", mitä minun mielessä kävi äsken.


    • Lässyn lässyn.

      • Olet.väärässä

        tuossa "Lässyn lässyn", sillä olen ihan totuudellinen ihminen enkä tuota mitä sinä esität ja mistä syystä esität sitä mität esille tuot, voidaan vain arvuutella. Minulle sanat ovat totuutta ja todellisuutta ja vihaan valheita yli kaiken, ja rakastan totuutta yli kaiken, mutta samalla ymmärrän myös ihmisen vajavaisuuden moninaisesti näissäkin asioissa, että voi toimia osaltaan vain sen mukaan, kuin Jumala on hänelle suonut armoaan ja pyhitystä ja muuta hyvää elämäämme. Älä halveksi totuutta äläkä Jumalaa äläkä lähimmäisiäsi, olivat vaikka sitten vaikka vihamiehiäsi sinun omasta mielestäsi, eikä ole välttämättä se totuutta, kuten ei Jeesuksenkaan kohdalla, kun ylipapit ja hallitsijat tahtoivat hänet ristiinnaulita ja yllyttivät kansaa siihen myös ja toimivat osaltaan oman parhaan etunsa mukaan, ei Isän Jumalan tahdossa lainkaan.


    • Olis juossut karkuun, eikä mennyt vangitsijoita vastaan. Tyhmä mies.

      • En.ole.mennyt

        ketään vastaan.


    • Pitkä yö Getsemanessa odottaa, olisi ehtinyt juosta vaikka Timbuktuun.

      • Jeesuksessa.ei.paeta

        vaan rakastetaan ja odotetaan Herraa ja iloitaan myös vainoista!


      • Jeesuksen.opetus

        "Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa. Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä." (Matteus 5:11-12)


    • Elämme.aikaa

      Jeesuksen opetuksen mukaan kuin Nooan ja Sodoman, ja Jumalan Sana on Totuus varmuudella Jeesuksessa, ja nähdään tässä ajassa vain oman etunsa etsijöitä yleisesti tekemässä päätöksiä ihan kokonaisten kansakuntien kohdalla, näin huonosti ja pahasti on asiat ihan totuudellisesti, sillä pedon merkki tulee pian, ja Jeesus pyhille Pelastajana tämän jälkeen, ja edeltä on Isä ilmoittanut meille rakkaille lapsilleen, että peto saa sotia pyhiään vastaan ja voittaa myös heidät, ja Jeesus myös ristiinnaulittu on ja ylösnoussut samoin, joten hyvä ymmärtää jokaisen ihmisen tämä, että meitä kutsutaan Isän Jumalan tuhat-vuotiseen valtakuntaa Jeesuksessa ja tässä maailmassa on ristin kantaminen se kaita tiemme, ja rakkautta Jumalaa ja lähimmäisiämme kohtaan saamme osoittaa kuten Israelin profeetat ja Jeesuksen apostolit, tämä riittää, amen, halleluja! Tietysti on lukematon joukko vastustajia ja täysin mieltä vailla, kuten tulevaisuudessa näemme, pelokkaita ja ymmärtämättömiä ja silti Jumalan pelastukseen kutsumia ihmisiä, ilman Jeesusta vailla todellista tulevaisuutta ja toivoa, vaikka maailmassa voisivatkin elää hetken kuten natsihallinnon alla Saksassa, kun juutalaiset kokivat holokaustin, amen.

    • taas meni lässyksi.

      • Usko.jo.nyt

        Et ymmärrä sitä mitä minä vanhempana, näin se menee, toki olet varma omastasi.


    • Monet.naiset

      jopa vaimot Yljän Jeesuksen kohdalla, tahtoo alkaa opettamaan Herraansa, kuten Saara kutsui hyvin Aabrahamia, ja uskoi myös, kun miehensä pyysi, hänet esittämään veljenään eikä aviomiehenään, etteivät tappaisi häntä ja sen jälkeen ottaisi Saara hallitsijoille vaimoksi rahaa vastaan, sillä Saara oli kaunis nainen.

    • Totuus.Jumalassa

      Raamatun Jeesus Nasaretilainen on Israelin Ylkä, ja Israelin juutalaiset ovat morsian, toki ei kaikki Israelissa ole Aabrahamin jälkeläisiä, sillä Aabraham uskoi ja rakasti Herraansa, kuten oli valmis uhraamaan Iisakin ainoana rakkaana poikanaan siellä Israelin Jerusalemin Moorian vuorella, missä Golgatalla Jeesus ristiinnaulittiin.

      Tässä on totuus ihan jokaiselle ihmiselle, ja ilmoitettu ensin juutalaisille ja myös meille kaikille Raamatun pyhien juutalaisten kirjoitusten kautta.

    • Onko.Raamatussa

      satu, joka päättyy "... ja he elivät yhdessä onnellisena elämänsä loppuun asti!"?

      Voimme lukea Raamatusta Israelista eli Jaakobista jolle tämä nimi annettiin, ja Joosefista, jonka veljensä olivat varmiit murhaamaan, sillä sai sen unensa Israelin Herralta, ja kadehtivat tästä syystä Joosefia, ja myös Israel alkoi toppuuttelemaan Joosefia "pitäisikö meidän sinun vanhempiesi sinua kumartamaan".

      Tämän jälkeen voimme lukea Mooseksesta ja Israelin kahdentoista sukukunnan jälkeläisistä, jotka vähän Mooseksen viipyessä vuorella Israelin Herran kanssa, alkavat rakentaa kultaista lehmää epäjumalakseen, samoin kun Jumalan kehottaa ottamaan sen maan omakseen, jonka antaa heille, alkaa osa epäröimään ja näin alkavat esittämään "josko menisimme takaisin Egyptiin sen sijaan".

      Tämän jälkeen on monia profeettoja Israelissa, ja samoin Daavid Jumalalle otollisena, ja hänkin ottaa toisen miehen vaimon, josta syntyy Salomo, ja vieläpä Daavid surmauttaa tuon naisen aviomiehen, ja kun profeetta tästä kaikesta häntä soimaa, niin esittää itselleen kuolemantuomion ennenkuin ymmärtää että profeetta puhuu hänestä itsestään.

      Tämän jälkeen Immanuelina syntyy Jeesus Nasaretilainen, ja Raamatun pyhissä profetioissa on tästä asiasta enemmän kuin mistään muusta, ja Israelin uskonnolliset johtajat kateudesta tahtovat hänet ristiinnaulita, kuten Jesaja luvussa 53 on edeltä tämän asian kuvannut Uhrilampaasta ja seuraajistaan.

      Israelin Ylkä on Jeesus, ja valittu kansansa on vaimonsa ja osa saanut erokirjan ja jälkeen jäännyt vaimon tämän nähdessään tahtoo myös vieraisiin yhtyä ihan surutta, näin se menee tässä Raamatun ilmoituksessa ja Israelin todellisuudessa, ja saduissa tietysti on toisin "ja he elävät yhdessä onnellisena läpi elämänsä", ja toki tuhat-vuotiseen Jeesuksen valtakuntaa kutsutaan juutalaisia ja kaikkia ihmisiä, ja näin myös lopulta tapahtuu kuin tuossa sadussa näin pääosin, toki monet ovat Yljän kutsun hyljänneet Raamatusta, sillä uskovat mieluummin tämän maailman valheen isää ja sydämensä on poissa Jeesuksen hyvästä armosta ja rakkaudesta ja evankeliumista. Monet kutsutaan ja harvat valitaan.

    • Heprea kirjoitetaan oikealta vasemmalle ja silloin Ylkä on Äkly.

      • Kuten.ymmärrät

        ei se noin yksinkertaisesti mene hepreasta suomeen. Toki olet oikeassa kirjaimien lukusuunnasta, ja vokaalit voidaan keksiä, jos ei ole alkutekstissä.


    • Jos.satu.on.kaunis

      jopa kaunein Suomessa, niin kuinka Jumalassa on hyvä meidän siihen suhtautua?

      • siis.satujahve

        tässä tapauksessa.


      • Tietysti.hyvä

        jokaisen ihmisen nöyrtyä tunnustamaan: "Jeesus Nasaretilainen on Herra!"


    • Äkly on sinussa ja sinä olet Äklyssä.

      • Hieno.tapa.istua

        sapattia viettämässä, mutta älä ymmärrä väärin, kuten monet voi tehdä.


    • Raamatussa.totuus

      Jeesus on sapatin Herra, ja siihen hyvään lepoon kutsuu jokaista suomalaista.

      • Juutalaisuus.Jumalassa

        on Jeesuksessa parasta jokaiselle juutalaiselle ensin, ja samoin jokaiselle suomalaiselle täysin varmasti, samoin ihan jokaiselle ihan kaikissa maailman maissa.


      • Tietysti.uuden.liiton

        juutalaisuudesta Jeesuksessa kirjoitetaan, kuten myös Paavali esittää itsestään: "Olenhan minäkin juutalainen!" Samoin Paavali esittää sen sydämen ympärileikkausen eli uskon kuuliaisuuden ja sydämen rakkauden Israelin Herraa Jeesusta kohtaan olevan sen tärkeimmän, ei lihallisen syntyperän siittäjän siemenen mukaan tai äidin sukuluettelon mukaan.

        Tietenkään nämä asiat eivät ole yksinkertaisia yleensä ihmisille, jotka ovat lähinnä kiinnostuneita oman pankkitilinsä saldosta tai muusta maailmallisesta, mutta Jumalassa jokaiselle ihmiselle, joka Jeesuksen nimessä anoaa hyvää, sitä myös annetaan ja Jumala itse luotettavana on takuuna tästä lupauksen toteutumisesta, ja ihminen silti voi olla vaikka millainen hanslankari itsessään, kun vain tekee sen Jumalan lupauksen mukaan. Tietysti Jumala tahtoo totuutta ihan loppuun asti, eikä vain alkua vähän sinne päin.


    • Syytöksiä.vastaanottaen

      ihmisenä olen ymmärtänyt sen tosiasian, että ihmisinä olemme hyvin vajavaisia kaikessa, kuten oli Jobin ystävät, ja samoin jopa Jeesuksen apostolit, kun ymmärrämme Jeesuksen totuudelliset kommentit heidän vastauksistaan monista asioista, kuten leivän hapatuksesta ja muusta, ja ihan totuudellisesti esitetty näistä Raamatussa, sillä näin Jumala toimii ihmisten keskuudessa, ja tahtoo myös ihmisiltä totuutta salatuimpaan saakka, eikä kuten maailmassa korostetaan hyvää itsessään ja sitten ei tahdota esittää sitä huonoa, josko sitä edes ymmärretään, eikä Babylonian kuningaskaan itsessään mitään huonoa nähnyt kun esitti valtakunnastaan ja kuinka on sen rakentanut, ja näin myös Hitler ja natsit seuraajinaan, ja myös nykyajassa pedon merkin tuovat ovat rinta rottingilla esittämässä "ihminen on hyvä ja osaa nämä asiat hoitaa".

      • Kiitos.Jumalalle

        ja syyttäjille myös tästä kaikesta.


      • Lisäksi.olen.huomannut

        syyttäjien äärimmäisen oveluuden kaikessa syytöksissään tässä maailmassa.

        Neuvostoliitossa Jeesukseen uskovat diagnoitiin mielisairaiksi, ja ovelaa.

        Jeesuksen ajan Israelissa Jeesukseen uskovat leimattiin epäjumalanpalvelijoiksi.

        Suomessa onneksi emme vielä ole nähneet, mihin viranomaiset pystyvät, mutta kenties nähdään lähitulevaisuudessa ihan oikeasti. Toki toivon toisenlaista, mutta Jumala Raamatussa on totuus varmuudella ja Jeesus ristiinnaulittiin, ja samoin seuraajansa kokevat sen kaidan tien varmuudella.


    • Palataan.asiaan

      Raamatun antaneen Isän Jumalan ja Pojan Jeesuksen ja Totuuden Hengen hyvään hengelliseen juutalaisuuteen, amen, halleluja!

      Jos tahdot olla syyttäjän leirissä, pyydän sinua poistumaan tästä aloituksesta, ja muutoinkin jättämään rauhaan ne ihmiset, jotka rakastaa Isää Jumalaa ja todistaa Pojasta Jeesuksesta ja anovat päivittäin Pyhän Hengen täyteyttä, ihan vajavaisina ihmisinä, amen, halleluja!

    • maan suola..

      Olet kuin tönkkösuolattu muikku, totuutta sinä et enää havaitse.
      Kuollut mikä kuollut.

      • hedelmistään.puut

        tunnetaan.


      • Itse.asiassa.muikku

        on paras kala kaikista ja suolattuna uuden liiton Jeesuksessa on parasta.


      • Ihanaa.ollut.kuollut

        maailmalle Jeesuksessa, amen, halleluja!


      • Toki.ei.hyvää

        maailman syytöksen Jeesusta ja apostolejaan eikä minuakaan kohtaan, sillä täysin toisin toivoisin maailman ihmisten suhtautumisen olevan Raamatun evankeliumia ja Jeesuksen uuden liiton juutalaisuutta kohtaan olevan, mutta en ihmisinä voi muuta kuin rukoilla ja anoa Jeesuksen nimessä "ole Herra meille armollinen!"


      • varmasti.olen

        sapatin hyvän päivätyön jo tehnyt ja voin vaikka alkaa nukkumaan Joonaan lailla ennenkuin heitettiin hänet mereen.


    • Kiitos.fari.g

      osallistumisestasi tähän aloitukseen, näin se ihmisen aika kuluu paremmin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4042
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2348
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1327
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe