Perussuomalaiset ja yhteiskokous

Persujenpersu

Tulee mieleen mitä "myyriä" perussuomalaisiin on ujuttautunut? Omasta ryhmästä löytyy hajota ja hallitse tyyppejä jotka vaatii yhteiskokousta mollaamalla julkisesti omaa puoluetta, hallitusta ja oman puolueen ministeritoimintaa. Herää kysymys ovat "myyrät" lähdössä toisen puolueen riveihin ja tekevät kaiken mahdollisen haitan Perussuomalaisille ennen kuin lähtevät tai saavat puolueesta kenkää. Tynkkynen asettui puoluekokouksen puheenjohtaja vaalissa ehdolle, eli halusi kalifiksi kalifin paikalle. Kyllä kansa tietää, ei saanut kannatusta että olisi päässyt Soinin istuimelle.
Nyt ilmeisesti turhautuneena meinaa kääntää pakolaisasioissa koko Eurooppaa ja EU:ta vastaan, tukkia rajat ja tehdä Suomesta pohjolan Unkarin. Julkinen likapyykin aineksien lietsominen ei sivistysmaassa vie pitkälle, mutta SDPn tapaan saadaan kannatusluvut alas. Ei hallituspolitiikalla mutta varmasti sekoittamalla puolueen sisällä julkisesti pakkaa. Ei me perus-suomalasit ihan niin tyhmiä olla etteikö ymmärretä missä kriisissä Suomi on ja huomaamatta ei jää myöskään se miten vaikeassa tilanteessa SSS hallitus joutui heti kättelyssä ottamaan ohjat käteen.
Nyt hallitukselle jäitä hattuun ja suunnitellut uudistukset viedään loppuun. Antaa lähtevien mennä jos on menossa, pöytää ja kenttää on joskus pakko siivota. Ei asioita edistetä julkisella riitelyllä. Tämän tyyppiset henkilöt eivät ainakaan edistä oman puolueen tavoitteiden ajamista. Luja puolueen kippari seisoo ruorissa ja ohjaa laivaa päätetyllä kurssilla tuuli tai tuiskusi. Kaikki tuki Soinille ja muille PS ministereille ja hallituksen toimille.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • persssssumaaria

      Miksi ihmeessä ei ennen vaaleja kerrottu, että persut haluaa pakkolaieilla palkat alas, mamuja helkkaristi lisää ja tukipaketteja Kreikkaan? Kai se kaikkivoipa Soini tiesi nämä jo etukäteen. Sehän olisi ollut rehellistä puhetta, eikä mikään perseen myymisestä puhuminen. Olisi edes sanonut, että persettä myydään ja lujasti.

      Koko puolue joutaa samaan roskikseen kuin SMP. Tosin Soini tarvinnee samanlaisen kultakaivoksen itselleen kuin Pekka Vennamo.

    • herätkää

      Yksi puolue ja yksi Soini ei voi muuttaa koko EU:ta koskevaa ongelmaa. Nyt on parempi olla hallituksessa kuin lähteä lätkimään. Tynkkynen tietää varmasti tilanteen mutta käyttää tämänhetkistä EU:n tilannetta hyväkseen päästäkseen hierarkiassa ylemmäksi puolueen johdossa. Jos tällaista hajaannusta jatkuu jossa Perussuomalaisten oma joukko alkaa viestimään negatiivisia uutisia omasta toiminnastaan on todella idioottimaista toimintaa. Tilanne on sama kuin mentäisiin myymään omaa tuotetta ja kerrotaan että tämä on suoraan pers..stä. Kuka enää antaisi äänensä tällaiselle puolueelle? Hallitus on kahden huonon vaihtoehdon edessä joista on valittava vähemmän huonommat vaihtoehdot ja niin hallitus on tekemässäkin. Tynkkysen haaveet puheenjohtajan paikan valloittamisesta ei saa ohittaa asioiden tärkeysjärjestystä. Koko sopan taustalla on todellisuudessa kilpailu puolueen johtajuudesta ja jokaisen tulisi tämä huomata.

    • Pikapotkut

      Nyt täytyy todeta että Tynkkysen otattelu alkaa olla aika alhaisella tasolla. On muitakin foorumeita käsitellä puolueen asioita kuin somessa tai jukisissa "torikokouksissa" Kouluesimerkkinä voi pitää Rinteen ja Urpilaisen otattelua joka Tynkkysen puuhasteluun verrattuna oli vielä varsin sivistynyttä mutta siitäkin huolimatta se oli myrkkyä SDP:lle ja viei sen suorastaan syöksyyn. Tynkkysen ja hänen klaaninsa on syytä muistaa että enemmistö meissä perussuomalaisissa ymmärtää vaikean pakolaistilanteen jossa suomenkin liikkumavara on hyvin rajoitettu ja on pakko sopeutua tämän hetken tilanteeseen sekä EU:n periaatteisiin.Olisi mielenkiintoista nähdä Tynkkynen ulkoministerinä ja nähdä minkälaisen sopan hän saisi aikaiseksi. Varmaa on että seurauksena olisi täydellinen kaaos kun Suomea yritettäisiin eristää Unkarin tapaan muista sivistysmaista. Tuskimpa kukaan maineestaan kiinnipitävä sijoittaja näkisi maatamme paikkana jonne sijoittaisi mitään toimintaa tai haluaisi tehdä yhteistyötä. Tynkkyselle potkut puolueesta olisi selkein vaihtoehto.

      • asdfghghgf

        Unkarilla ei mene yhtään sen huonommin kuin ennenkään kaikesta suunsoitosta huolimatta. Ja pian sillä menee rutkasti paremmin, kun ei ole matuja elätettävinä!

        Suomalaiset ovat kuin pikkulapsia, antavat isojen poikien pelotella itseään.


    • asdfggfds

      Puolue kaatuu jos Soini jatkaa johdossa! Ettekö te tajua, että Soini on vain käyttänyt persuja astinlautanaan, hän ei jaa mitään keskeisiä arvoja. Puolueen ohjelmaa ei ole mahdollista toteuttaa hallituksessa ilman sisäministerin salkkua ja Soini antoi se pois!

      • eläköön-sulkeituneisuus

        Perussuomalaiset ei kaadu Soiniin, ilman Soinia ei olisi koko puoluetta. Jos puolue kaatuu se kaatuu näihin pikku Orbaneihin ja tynkkysen malliin hajoita ja hallitse.

        Unkaristako pitäisi hakea Suomelle mallia? Jor Orbanin malli halutaan Suomeen niin kannattaa lukea mitä mieltä Unkarin kansa on asiasta ja maan johtamisesta?

        Unkarin pääministeri puhuu kuin Putin:
        ”Maata uhkaa hyökkäys – Norja ja USA epäilyttäviä”

        Katso ja palaa maanpinnalle!
        http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/eurooppa/unkarin-paaministeri-puhuu-kuin-putin-maata-uhkaa-hyokkays-norja-ja-usa-epailyttavia/

        Valitettavasti näitä pikku Orbaneita alkaa löytyä perussuomalaisistakin. Eikös tämä Suomen rajojen sulkija Tynkkynen olekin Oulusta???

        Oulun voikin kohta nimetä Suomen Pikku Unkariksi: )
        Tynkkynen voisi pikimmiten aloittaa nimien ja varojen keräämisen että ihan kansanliikkeellä saataisiin rakennettua nyt ensialkuun Oulun ympärille 4 metriä korkea piikkilanka aita. Valmiit piirustukset aidasta ja kustannuslaskelmat hankkeen kuluista saisi Orbanilta Unkarista. Näin sataisiin Oulu suojeltua maahanmuuttajilta ja jopa toispaikkakuntalaisilta jotka olisivat sekoittamassa oululaista kulttuuria ja identiteettiä.

        Kaupunkiin pääsyn voisi rajata vain yhteen pisteeseen esim. Oulun tulliin jonka nimi jo avaisi mielikuvan paikan ja sisääntulon luonteesta.
        Suljettuun kaupunkiin pääsyn estämiseksi ja paljastamiseksi riittäisi katalan tulijan Savon-, Karjalan- tai jokin muu seudun- kuin Oulun murre. Etenkin stadin slangi paljastaisi todella turmeltuneet tyypit joiden juurista voi löytyä viitteitä koko Suomen alueelta, siirtokarjalaisia ja jopa ulkomaalaisten kanssa solmittuja avioliittoja.

        Rajalla Olulun tullissa verkkoaidan ainoalla portilla voisi olla lyhyt ja ytimekäs kielitesti ”Ookkona Oulusta ja pelekeekkönä polliissia” Tällä paljastettaisiin kaikki ulkomaalaiset, liian suulaat karjalaiset, jurot hämäläiset uusmaalaisista jotka eivä ole oikein mistään kotoisin ja ne pahimmat…. Stadilaiset ujuttautujat jotka eivät ilma jotain kieroa- tai rikollista mielessään eivät takuuvarmasti lähde Kehä kolmosen ulkopuolelle. Koska näiden Stadilaisten slangia puhuvien tulolle ei ole mitään perustetta eikä heidän asuinaluettaan luokitella vaaralliseksi alueeksi muutoin kuin turhan avoimen asunympäristön temmellyskenttänä eri kansallisuuksien kesken. Stadilaiset lähetettäisiinkin aina ensimmäisellä Oulusta lähtevällä pikajunalla suljetussa vaunuosastossa takaisin Helsinkiin.

        Oulun tulliin voisi laittaa myös vastaanottokeskuksen ja passintarkastuksen jossa ulkomaalaiset ja muualla Suomessa syntyneet lajiteltaisiin eri lokeroihin odottamaan tarkempaa kuulustelu jonka perusteella heidät lähettäisiin jollain tekaistulla perusteella pois ja osa käännytettäisiinkin oitis kotiin heti kaupungin rajalla ilman turhia kyselyitä. Samalla saataisiin kaikki Oulu IT työttömät ja nokialaiset pysymään aidan sisällä Oulussa etteivät vie vapaan Suomen työpaikkoja.

        Tässä hyvä kokeilu suljetun paikan mallista Tynkkyselle. Jos kokeilu todettaisiin toimivaksi, se voitaisiin ottaa käyttöön koko suomessa . Näin saataisiin koko suomi jaettua aidattuihin nätteihin kuppikuntiin jotka availe turhaan oviaan millekään vieraalta tai uudelta haiskahtavalle. Eläköön uusi suljettu Suomi


    • uskokaajo

      Soini tuhoaa puolueen - se on päivän selvää. Toisaalta se on Soinille ihan sama. Soini jättää puheenjohtajuuden 2017 ja Soinin suunnitelmissa on joka tapayksessa viedän persut pois hallituksesta parin vuoden päästä. Ministeriys on ainut asia joka kiinnostaa Soinia.

      Tynkkysen ja Saarakkalan kaltaiset henkilöt ovat ainoita, jotka voivat pelastaa puolueen.

    • puolueeton

      Aloittaja on aivan oikeassa. Muutama myyrä on ujuttautunut perussuomalaisiin samoin kuin tällä sivulla ja yrittävät kaikin keinoin mollata puoluetta.
      Ei Soini mikään diktaattori ole, on yrittänyt jakaa tehtäviä eri jäsenille.

    • expersu

      Soini otti suuren riskin kun hän hyväksyi puolueen listoille ääri-
      oikeistolaisia rasisteja ja nyt ne ovat jo hajoittamassa puoluetta
      mutta ilman tätä porukkaa puolueen paikkamäärä eduskunnassa
      olisi ollut huomattavasti pienempi mutta porukka olisi yhtenäi-
      sempi .

    • eläintarhan_ystävät

      Mitäköhän eläimiä persujen jäsenlistoilta löytyy ??? Näköjään muutama myyrä, ainakin yksi iso sika sekä Fifi-koira. Onko muita tiedossa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4683
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      95
      4542
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      615
      4141
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3097
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2661
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2193
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      347
      2153
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      213
      2130
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1755
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1492
    Aihe