Naiset ei halua tutustua yksinäisiin miehiin

yksinäinen-

Olemmeko niin paljon pahempia ettei meissä ole mitään hyvää ettei naiset halua tutustua?

12

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksi_nainen_

      kyllä samoin se on toisinkin päin, ei yksinäisiin susiin haluta tustua. introverttinä en voi muuttua ekstrovertiksi sitähän tämä yhteiskunta vaatii. olen yksinäinen nainen ja siksi myös jään.

      • moickelis

        Paitsi toiset yksinäiset sudet. Jos kertoisit ikäsi ja mistäpäin olet niin ainakin saisit miespuolista seuraa.


    • gfhjklköjlöhkgjhk

      Kaksi avioliittoa, yksi kihaus ja useampi tyttöystävä takana, osa on ollut jopa päällekkäin. Lisäksi irtosuhteita ja maksullisissa käyntejä.

      Mitä on jäänyt käteen?
      Tekoja, jotka kaduttaa, ihmisiä joita olen satuttanut, epäonnistumisia.

      Jos vain voisin, niin pyyhkisin kaikki tekoni pois, joka ikisen suhteeni. Olen oikeasti pahoillani siitä kaikesta, mitä olen tehnyt.

      Olen viimeiset kolme vuotta ollut yksin, käynyt terapiassa, tutustunut oikeaan itseeni. Enää en voisi olla maksullisten kanssa, en enää voisi olla lyhyissä suhteissa... Houkutuksia on näitten kolmen vuoden aikana ollut, mutta yläkerta aina on pelastanut ennen kuin olen ehtinyt törttöilemään. Nämäkin minusta kiinnostuneet henkilöt ovat olleet töistä, sillä en enää käy paikoissa, joissa voisin tavata ketään.

      Taidan myös olla liian paljon turpaan saanut, että minusta olisi enää parisuhteeseen.

      On ollut helpottavaa jättää se osa elämää taakseen ja myöntää itselle, että vanhempani ovat aikanaan sotkeneet sen osan elämääni niin pahasti sekaisin, että minun on parempi olla yksin.

      En enää satuta itseäni ja ennen kaikkea en enää satuta ketään toista.

      Yksinäisyys on joskus raskasta, mutta voisi asiat olla paljon, paljon pahemminkin.

    • yksmiesvaan-

      Miehet on liian rumia. Naiset haluaa komean miehen

    • Kilttis

      Haluun rakkautta, miksi naiset ei rakasta minua.

      • ne haluu mainetta ja mammmonaa.


    • gfhgfhjyjghkhjlkjlkjöklä

      Jo sana yksinäisyys viittaa siihen, että kontakteja on olematon määrä. Harvemmin vuori tulee ihmisen luo, vaan ihmisen on mentävä vuoren luo. Eli luotava tilaisuuksia kohtaamiselle. Oma paikkansa tässä elosysteemissä on löydettävä itse, aktiivisesti. Ei se tarkoita mitään pakonomaisuutta. Mutta sitä se tarkoittaa, että nostaa peffansa soffalta ja lähtee liikkeelle erilaisiin paikkoihin. Kontaktien luominen on taitolaji, jossa voi kehittyä. Itse olen yksinäinen susi, ja varsin erakkoelämää partnerinikin viettää. Meidän tiemme vain sattuivat kohtaamaan. Jonkin verran koluttuja paikkoja ja tiekilometrejä se vaati. Netistä harvemmin mitään löytää, tosin ei sekään mahdotonta ole. (Pari)suhdetaitoja ei vaan treenata netissä, siihen tarvitaan tosielämän näyttämö. Osa suhteista menee alamäkeen, muttei sekään estä itselleen sopivan suhteen löytämistä. Kyse on siis kaikkiaan oppimisesta ja harjoittelusta. Elämänkoulusta.

    • joseioleeiole

      Naiset ihastuu ensin ulkonäköön, jos on miehinen ja hyvässä kunnossa. Sitte toiseksi he rakstuvat penikseen ja sen kokoon, kolmanneksi sitten siihen mammonaan ja rihkamaan.

      • SOUWOT

        Onko noin? Miehetko ihastuvat perseeseen, tisseihin, huulikiiltoon, korkokenkiin...


      • Pikkuegu

        Hihiii! Penikseen ja sen kokoon!!!!! Äläkää poijaat puhuko koosta mitään. Kun matkustin nuorena miehenä Italiaan ei sieltä löytynyt tarpeeks isoja kortsuja meikäläiselle. Voin tässä tunnustaa ettei mulla oo iso suomalaisittaen ottaen. Jos Suomi-neito oikeesti hakis isoo melaa, mihin se sit vois mennä. Tuskin naiset mistään luonnonoikuista tykkää.
        Ulkonäköön on aika helppo vaikuttaa. Osta henkselit, pese ittes ja vaattees, käy joskus ulkona raittiissa ilmassa (en tarkoita parveketupakointia), hymyile ja pidä silmät virkeinä. Mammona ja rihkama? .... Tarkoitatko maksullisia naisia tai yhteiskuntaluokaltaan korkeamman statuksen omaavia vai teinipentuja.? Otapa vähän toinen asenne naisista, niin hoksaat itsekin olevasi ihan hyvä.


      • maremamma

        Hyvä, hyvä! Juuri näin. Tavoitteeksi voisi erakkokin ottaa, että edes yhdelle tuntemattomalle vastakkaisen sukupuolen edustajalle hymyilisi, katsoisi silmiin ja sanoisi pari sanaa päivittäin: joku niistä voi olla elämäsi rakkaus!


    • Tsemppiä-oikeesti

      Se on jännä juttu, kun alkaa pitämään itsestään niin muutkin alkavat pitää. Se onkin sitten toinen juttu miten masentuneene saa tuon aikaan. Voisitko vaikka mennä mukaan johonkin harrastukseen, jossa saat vähän kontaktia toisiin ihmisiin? Fyysisen kunnon paraneminenkaan ei olisi pahitteeksi, auttoi minulla.

      Treffeillä tai muuten kanssakäymisissä kiinnostavien ihmisten kanssa Ei tarvitse niin paljon puhuakaan, katsoa vaan ystävällisesti, ja kysellä toisen asioista. Hymy auttaa omaankin oloon ja paras ulkonäön kohentaja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1545
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1374
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1277
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1156
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe