Kilossa musta mies ryöstelee 10 v. tyttöjä

Lasten-henki-ja-kunnia

Kilon - Leppävaaran alueella liikuskelee neonvärisellä polkupyörällä mustaihoinen mies, joka ryöstelee 10 vuotiaiden tyttöjen käsilaukkuja ja kännyköitä.

""Kilonpuiston koulun ympäristössä Espoossa on tapahtunut tällä viikolla kaksi ryöstöä, joista poliisi epäilee samaa miestä.
Ryöstöistä tuoreempi tapahtui tiistaina 6. lokakuuta kello 17.40. Aikuinen mies vei kahden 10-vuotiaan tytön käsilaukut Kilonpuiston koulun pihassa. Laukuissa oli tyttöjen puhelimet. Karkuteillä oleva epäilty on noin 20-vuotias, 185 senttimetriä pitkä ja tummaihoinen.""
http://www.hs.fi/paivanlehti/10102015/a1444367594607

Se on ihme juttu että itseään suvaitsevaisiksi eli suvakeiksi mainostavat ihmiset haluavat sulkea silmänsä tältä tosiasialta. Siltä että mustat maahanmuuttajat a) raiskaavat b) ryöstelevät väkivaltaisesti. He raiskaavat noin 16-kertaa enemmän kuin kantaväestö.

Ruotsi on jo vuosikausia ollut koko Euroopan Raiskauspääkaupunki. Ruotsissa raiskataan enemmän naisia kuin missään muussa Euroopan maassa. Syynä raiskauksiin on Ruotsin vahva, ja yhä voimistumaan päin oleva maahanmuuttajien väestö.

11

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Noin_4-6.v_odotus

      Odottakaas vaan pikkutytöt kun pikkasen kasvatte ja alatte liikkumaan iltaisin ulkosalla ja liikennevälineissä yksinänne. Silloin teidän värkeille tulee ihan toisenlaista, itämaista käyttöä.

    • Ruotsin-paha-maine
    • Kuulutetaan

      Kilon poliisilta on karannut yksi lysti-poika, velikulta, ohuenläntä, pitkä kuin honka, mustanpruuni, likkoja likistellyt, kasseja kahminut, Vermon suuntaan laukannut, junalla paukannut kohti Helsinkiä, menikin selloon, katsoi kelloo, kiepaisi kohti kotitölliä, jossa oli tullut mieli pölliä, tutkitaan, hutkitaan ja pannaan syömään kruunun vellinkiä.

      • zoomaliaani

        "Ja se oli oikea hottentotti..."


    • Jhyhvd

      Aleksis Kiven päivä meni jo.

      • Zakkea-muistellen

        Muistaakseni se oli Zacharias Topeliuz joka oli se varsinainen meidän satusetä. Siltä tuli luikuria heti kun vaan suunsa avasi.


    • suvaitsevainen_vihreä

      Tälläinen kirjoittelu netissä vain lisää rasismia ja ennakkoluuloja, annetaan poliisin nyt tehdä rauhassa työnsä. Jokainen on syytön ennenkuin on oikeudessa todettu syylliseksi, sitäpaitsi suomalaisetkin ryöstää. Varmaan jonkun rasistien trollitehtaan huuhaa uutinen koko juttu, annettu tytöille vähän rahaa että sepittävät raflaavan jutun kytille.

      • Kansalaisten-vika

        >> Tälläinen kirjoittelu netissä vain lisää rasismia ja ennakkoluuloja,

        Aika nuijaa koettaa laittaa tämä(kin) asiaa taas huonojen ihmisten, eli nettipalstoilla huolestuneena kirjoittelevien syyksi. Alkuperäinen uutinen, mustan tekijän maininnalla, oli eilen sentään julkaistuna maan suurimmassa päivälehdessä.

        Esimerkiksi mustien rikoksentekijöiden raiskaukset ovat *selvästi väkivaltaisempia* ja usein ne ovat myös joukkoraiskauksia, kuten Tapanilan tapahtuma.

        Miehiähän ei juuri raiskata, vaan kaduilla heidät joukon voimalla pahoinpidellään. Suomalaiset "vääräuskoiset" valkoiset naiset sen sijaan voidaan sekä raiskata että pahoinpidellä, samalla reissulla.


    • loputtava

      Rasistinen trollitehdas? Tuskinpa, jos lapsilta viedään laukut käsistä oman koulun pihalla. Ja edellisenä päivänä puukolla uhaten aikuiselta naiselta reppu. Tällaiselle pitää tulla stoppi!! Suomessa ei suvaita tällaista. Oulussa pieneltä pojlta vietiin puhelin kädestä ja Kouvolassa pyörä ja kassi lähti tuntemattoman tulta pyytäneen kaverin matkaan. Ei näin!!! Tämä on maa, missä jatkossakin pitää pystyä liikkumaan turvallisesti ulkona.

    • Ldeknnfeij

      Eipä vaan ole jäänyt kiinni. Varmaan on kavereita, jotka tuntevat tyypin.
      Perheen jäsenetkin voisivat neuvoa, että menepä nyt hyvä poika - vaikka sillä neonvärisellä fillarillasi - virkavallan juttusille, äläkä pilaa enempää elämääsi.

    • turva1c

      Nämähän ovat yksittäistapauksia. Syyllisiä ne jotka lähtevät kotoa ulos ilman vartijoita eivätkä osta turvamiehiä lasten koulumatkoille. Uhrin kokemus käännetään vihapuheeksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe