Karhu A24 pack alkossa 49,10€

viroonmatkakäy

http://www.alko.fi/tuotteet/796459/?fromsearch=true

Kävin pitkässä aikaa alkossa ja huomasin taas jotain ihan käsittämätöntä. Hintoja vaan nostellaan vaikka mitään alkoholiveroja ei ole nosettu sitten 2014. Siis pari euroa vaan lisää hintaa vaikka vero ei nouse. Muistaakseni tämä maksoi vielä vähän aikaa sitten alkossa 47€

Ei se mitään nostakaa. Ei se mua haittaa. http://www.viinarannasta.com/detail.php?id=23140 Mitäs luulette kummasta menen hakemaan?

Niin joo tuossa keväällä uutisoitiin viron 2016 "rajuista 15% veronkorotuksista virossa" Tuo raju veron kortus on tuohon karhu A:han on 0,8€ ,mutta koska virossa ei ole mitään monopolia ei hinta nouse vältämättä 0,8€ vaan voi vaikka laskea 0,8€ jos vaikka tuo laitetaan tarjoukseen. Eli vaan peloteltiin, että virossa alkoholi kallistuu rajusti vaikka ei oikeasti juuri kallistu.

. Alko menee ja nostaa 2€ hintoja vaikka mikään vero ei edes ole noussut ennestään jo ylikalliseen tuotteeseen. Virossa kun vero ensivuonna nosusee sama tuote kallistuu 0,8€ jos sitäkään jos tuote laitetaan tarjoukseen. Näin täällä suomessa. Viro kiittää.

12

1464

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Never.again

      Koff 24 Pack III lähikaupassa 20 euroa. Ei todellakaan kiinnosta raahata ceissejä perässä pitkin kaupunkia puolta päivää ja voittaa lopulta kymppi hinnoissa.

      • jäävoitolle

        Lähikaupassa ei myydä nelosta ja karhu on parempaa varsinkin nelosena. Tuohon alkon hintaan voittaa sata euroa jos tuo useamman.


    • ihanäyltöntä

      Kuka tuota nelosolustta ostaa siis suomen alkosta? Tuollahan hinnalla saa jo marketistakin 2 kolmos olut laatikkoa. Ihan sairas tuo alkon hinnoittelu ja mikä on ratkaisu? Ylöspäin vaan hintaa kun ei kukaan osta. Kuka on se joka päättää alkon hinnoittelusta? Siis verotuksenhan päättää eduskunta, mutta ei tuossa noin paljon verojen osuus ole. Sitten itketään kun porukka ostaakin super etuliitä nimisestä alkosta. Pitäskö ensin vähän miettiä noita hintoja ennen kuin alkaa itkemään ja mitä nää tekee. Nostaa hintaa :D hah hah. Ei noin kauppaa tehdä kun ei kauppa käy,

    • kaalliitonalkonhinnat

      Jos verattaan tätä kotimaisten ruokakauppojen hinnotteluun jotka saa myydä karhu 4,7% olutta niin näitäkin saa tuolla hintaa rukakaupasta melkein kaksi. Kumman siis ostat 24 tölkkiä IV karhua alkosta vai 48 tölkkiä karhun kolmosta marketista? Kaalliit on alkon hinnat verojenkin jälkeen ja eikun vaan nostsetaan vieläkin kalliimmaksi.

      • dfchnjmh

        Tai sitten ostat 3 salkkua A:ta Virosta


    • Laskutaito_auttaa

      A-olutta juovat ne jotka eivät asiasta mitään ymmärrä. Ja voin taata, että hyvin hyvin harva ammattilainenkaan erottaa 4.7% ja 5.3% oluet toisistaan. Maku ei ole alkoholista kiinni, itse olen maistanut liki loistavia oluita joissa on ollut luokkaa 3% alkoholia. Toki jos juomisen ainut tarkoitus on humala nopeasti 5.3% olut antaa sen hieman aikaisemmin kuin 4.7%...vain hieman.

      Lasketaan 10kpl 5.3% olutta 0.5 litraa pullo = 5*0,053 =0,265 litraa alkoholia, jotta sama alkoholi saadaa 4.7% oluesta tarvitaan 0,265/0,047 = 5,64 litraa eli noin 11 pulloa. Eroa on vain yksi olut...Eli A-oluen juomisessa ei ole mitään järkeä, siksi suosittelen keskiolutta. Hinta on muutaman sentin tarkkudella sama - jos ostat Alkosta molemmat. Tosin keskioluesta on jatkuvasti tarjouksia ja siksi se tulee halvemmaksi kuin A-olut. A-olut on terminä hieman vanha, mutta moni tietää mitä sillä tarkoitetaan.

      • eroaon

        Nyt puhut läpiä päähäsi. IV JA III oluen maussa on eroa kuin suolassa ja sokerissa.

        Olet tainnut pilata makuaistisi jo huumeilla.


    • eijärkeä

      Ostaako noita 49,10 A-olutta edes alkosta joku? Ei mitään järkee kun suomestakin saa marketista 2x 24 karhu komosta marketista samalla hinnalla. Virosta saa 3 x 24 samaa A olutta samaan hintaan. Alkon A olut hinnoittelussa ei ole mitään järkeä. Eikä ole mitään järkeä mietojen juomien verotuksessakaan. Molemmat liian korkeita.

    • ei-alkosta

      Jos tavoittelee alkoholia niin Olvin tuplapukki on 8,5 %. Virossa ei ole hyvin kallista. Sikäläisiä on esim. Saku tume 6,7 % ja A le Cock 7 %.

    • situkka

      Joo, mutta A-olut ampuu tukkaan ihan eri lailla kuin mellakka, joka on joskus kuin ruunan kusta, vaikka kussta en ole maistanut.

      • Ero_on_hyvin_pieni

        Niinkö ampuu? Ero on liki naurettavan ja hupaisan välillä. 11 keppanaa sisältää alkoholia liki saman määrän kuin 10 a-olutta. Johan ampaiseen tukkaan niin, että taipuu.

        Olen muutaman kerran saanut todistaa maistajaisia joissa on ollut I-olutta, III-olutta ja A-olutta. Aika harva sai pullot oikeaan järjestykseen - vielä harvempi useamman kerran oikeaan järjesteykseen. Kaikki maistajat olivat enemmän tai vähemmän ammattilaisia.


    • niihäse

      Parasta kun ei juo ollenkaa väkijuomia, niin ei ole krapulaa aamullaa eikä ainasta rahasta tiukkaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe