Rauman vastaanottokeskuskusetus

iollla

Hoivapalvelu "metsätähti" on hakenut työntekijöitä 5.10 alkaen raumalle vastaanottokeskukseen, vaikka mukamas vasta tänään 13.10 käsitellään asiaa kaupungin toimesta, että luovutetaanko vastaanottokeskus yksityiselle sektorille. Hirveää kusetusta näissäkin jutuissa kokoajan. No, toivottavasti tulee jonnekin aidatulle alueelle kauas muusta asutuksesta jos sen nyt pakko on tulla.

29

335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JoonasPoonas2

      Yle uutisoi, että kyseessä olisi yksityinen kerrostaloyhtiö johon mahtuu 250 asukasta. Mistähän on kyse?

    • jukkus

      hmm, missäköhän on kerrostalo joka olisi vähintään puolityhjillään nyt?

      • 151ggea

        Tornelankujalla.


    • JoonasPoonas2
    • Uusia_veronmaksajia

      Onneksi olkoon Raumalaiset, pääsitte osaksi pakolaishuijausta...

    • tahkonpysäyttäjä

      Ei päästy, vaan saamme raumalle UUSIA ihmisiä. Raumalaisia on haukuttu vuosien myötä, jospa nyt taso paranisi. Ja avaaja olisi valmis laittamaan aidatulle alueelle. Kerro kuka, tai ketkä saavat tulla raumalle, joita ei laitettaisi aidatulle alueelle. Jos esim. saksasta tulee 5 valkoihoista köyhää ja 5 rikasta mustaa miestä, siis ihan asumaan. Kummat laitetaan aidan sisälle, luulisin tummat ihmiset kun heitä pelätään niin paljon. Tuossa mennävuonna oli hyvä esimerkki ulkomaalaisista. Oli polakkia, virolaista, ranskalaista, saksalaista ym. Jokainen valitti heistä, mutta rahaa tuli kaupungille. Enää heitä ei ole ja ensi vuonna nostetaan kunnallisveroa. Ja muuten leikataan sosiaalietuuksista, mutta se ei kylläkään haittaa. Julkisuudessa on todettu, että pakolaiset tulevat tänne hyvien sosiaalietuuksien takia. Suomalaiset taas väittää, että ei saa tarpeeksi. Kumpi on totta hyvä vai huono sosiaalietuus????

      • tahkonkäynnistäjä

        Jaa että pakolaisista tulee kaupungille rahaa? :D Oletko hieman tyhmä?


    • kanamunat valmiina ottamaan mamut vastaan näyttää näitä saatanan hyysäreitä olevan täälläkin...

      • Abdullah

        Nim.mooke 7777,pistäppä ne kananmunat kiehumaan ja syö kunnon ateria !
        Nälkäisenä on paha kiukutella.


      • eimatujakiitos

        pakkaseen ne kananmunat ja sitten heittelemään. ei yhtään ahdistelijaa ym paskasäkkiä raumalle!!!!!


    • tahkonpysäyttäjä

      eimatujakiitos nimimerkille seuraavanlainen viesti. Vaikka pidän sinua kirjoitustesi perusteella paskasäkkinä en silti syrjisi sinua. Kaltaisesi ihminen on tietämätön, pelokas, ehkä kuulut jopa siihen alempaan yhteiskuntaluokkaan, siis siihen köyhempään kansanosaan. Silti sinullakin on täysi oikeus elää suomessa, vaikkakin sinua ei varmaankaan kukaan mihinkään tarvitse. Ota nyt kuitenkin kantaa, onko suomessa liian hyvät sosiaalietuudet, vai liian huonot.

      • eimamujakiitos

        En tiedä sosiaalieduista kun en niillä elä enkä tietämätön ole. Ihan kuule kokemuksiin nuo mun heitot perustui kun ei noista mamuista kauheesti hyuä kokemuksia ole kertynyt... yhdestä on hyvät kokemykset, mukava kaveri. Siihen se sitten jääkin


      • Abdullah

        Taidat olla se kaveri,joka naamallaan ja nimellään kirjoittelee Ilta-Sanomiin.


    • weiska

      Tuo on tosi hyvin kirjotettu tahkonpysäyttäjältä.luettelet kaikki ns. viat joita muka löytyy jokasesta "vastustajasta".ihanko olet lehdistä kerännyt nimitykset joita kantasuomalaisista käytät?Olet ns. suvaitsevainen,muttet ole suvaitsevaisuutta nähnytkään.Muutko menee omien hyvinvoinnin ohi?ja minkä hyvinvoinnin täältä voi saada,kun maa on täynnä pahoinvoivia entuudestaan.kyllä Suomi tarjoaa pakolaisille yhtä parasta sosiaaliturvaa koko Euroopassa ja täällä on myöskin pienimmät tuloerot jne mikä tulijoita houkuttaa.

    • kerkko100

      Varustajanvaheelle...Olen asunut 25 vuotta Raumalla enkä tiennyt että tuolla on kerrostalo...ilmeisesti siinä jossain merikoulun ja tehtaan kentän välissä? Merikoulun tyttöopiskelijoille välituntiseuraa! hienoa!

      • JoonasPoonas2

        Enpä itsekään tiennyt tuolla olevan kerrostaloa.

        Sopii kysyä jos tuosta ei tule isompaa ongelmaa niin onko kovinkaan paha asia? Suurin osa lähtee täältä Turkuun, Tampereelle ja Helsinkiin aikanaan, kun saavat turvapaikkapäätöksen. Sukulaiset pääosin todennäköisesti sielläpäin.

        Valtiohan maksaa Raumalle turvapaikanhakijoista eli kyllähän kaupunki tässä tienaa, vaikka rahat ovatkin verovaroista maksettu. Tällä viikolla maahan on saapunut selvästi vähemmän uusia maahantulijoita ja eilen taisi olla lähemmäs 100 uutta. Jos trendi on pysyvä niin en olisi kauhean huolissani.

        Ps. Miksi muuten useimmat maahanmuuttoon kriittisesti tai jopa vihamielisesti suhtautuvat eivät osaa kirjoittaa suomea oikein? Joku herkkänahkaisempi saattaisi pitää tätä epäisänmaallisena, kun ei edes omaa rakasta kieltämme osata vuosikymmenienkään jälkeen kunnolla!


      • Tervetuloatalvi
        JoonasPoonas2 kirjoitti:

        Enpä itsekään tiennyt tuolla olevan kerrostaloa.

        Sopii kysyä jos tuosta ei tule isompaa ongelmaa niin onko kovinkaan paha asia? Suurin osa lähtee täältä Turkuun, Tampereelle ja Helsinkiin aikanaan, kun saavat turvapaikkapäätöksen. Sukulaiset pääosin todennäköisesti sielläpäin.

        Valtiohan maksaa Raumalle turvapaikanhakijoista eli kyllähän kaupunki tässä tienaa, vaikka rahat ovatkin verovaroista maksettu. Tällä viikolla maahan on saapunut selvästi vähemmän uusia maahantulijoita ja eilen taisi olla lähemmäs 100 uutta. Jos trendi on pysyvä niin en olisi kauhean huolissani.

        Ps. Miksi muuten useimmat maahanmuuttoon kriittisesti tai jopa vihamielisesti suhtautuvat eivät osaa kirjoittaa suomea oikein? Joku herkkänahkaisempi saattaisi pitää tätä epäisänmaallisena, kun ei edes omaa rakasta kieltämme osata vuosikymmenienkään jälkeen kunnolla!

        Ai tienaa? Luin kommentin, jonka kirjoittanut henkilö tunsi systeemin, jolla rahoja haetaan valtiolta takaisin. Hänpä kertoikin, ettei ole lainkaan niin yksinkertaista saada KAIKKEA valtiolta takaisin! Systeemi on kuulemma niin monimutkainen ja byrokraattinen, että siinä jää kuluja helposti hakematta. Hän selosti sitä systeemiä aika seikkaperäisesti.
        Lisäksi terveyspuoli ylikuormittuu entisestään, nytkin on tosi vaikeaa saada aikoja lääkärille, entäs kun tulee pari-kolmesataa lisää ja ties mitä tauteja mukanaan. On uutisoitu, että tuhkarokkoriski kasvaa, tubiriski kasvaa (tulevat tubialueilta), nämä pitää rokottaa jne.
        Toivon mukaan yksityispuoli hoitaa koko paskan. Mehiläinenhän tuon Metsätähden omistaa. BISNES RULES.
        Mitä vähemmän kaupunki sotkeutuu siihen, sitä parempi.

        Pojat ovat halunneet isoon kaupunkiin, missä on ravintoloita. No, nyt joutuvat pieneen kaupunkiin, mutta on sentään kapakka lähellä. :D Ja onneksi Raumalla on vielä myös poliisi ja sekin on lähellä. Sitä tullaan tarvitsemaan. Sanokaa minun sanoneen.


      • JoonasPoonas2

        Enpä usko tuollaisen määrän kuormittavan terveydenhoitoa kuin korkeintaan hetkellisesti. Rokotukset pystytään antamaan nopeasti alta pois ja ymmärtääkseni aikaisemmin maahantulleet ovat ottaneet mielellään rokotteet. Tuo määrähän on vähän kuin koululaisia rokotettaisiin.

        Puhutaanko raiskauksista seuraavaksi?


      • Tervetuloatalvi

        No tuskinpa se mikään uskonasia on. Tiedätkö, miten vaikea raumalaisen on päästä lääkäriin? Se ei todellakaan tapahdu niin, kuin joku lääkäri taannoin väitti viikossa parissa. Rokotukset eivät paranna jo olemassa olevaa tautia. Kemissä oli heti kättelyssä useita tubiepäilyjä. Tiedätkö mitä maksaa yhden sellaisen todetun hoitaminen? Lääkeresistentin puoli miljoonaa euroa. Hoito kestää vuosia. Altistuneiden tutkimukset eivät ole ilmaisia ja niitä voidaan joutua tekemään PALJON.
        Päivystykseen riittää porukkaa taatusti entistä kauheammiksi jonoiksi. Toivottavasti pysyn terveenä, ettei tarvi mennä mitään tubitartuntoja pelkäämään.
        Valtio ei muuten maksa ikuisesti noista aiheutuvia menoja.

        Sinulla tuskin on raiskaamisesta pelkoa?

        Muuten: Jos ihmiset kirjoittelevat täällä jne., niin ei kai ensimmäiseksi tarvitse miettiä jotain oikeinkirjoitussääntöjä voidakseen ilmaista mielipiteensä. Sinunkaltaisesi suvakkisakki takertuu lillukanvarsiin, kun ei ole muuta mahdollisuutta todistella mielipidettään oikeaksi. Kaikkialla on todettu tällainen mamutus epäonnistuneeksi.
        Lue viimeisintä tietoa Ruotsista: Maa on kauttaaltaan sekaisin, poliisi ei enää hallitse tunkua. Myöntävät sen itse ja se on jotain se.


    • HappyLonsi

      Maahanmuuttovirasto hyväksyi tänään Suomen Punaisen Ristin Satakunnan piirin esityksen perustaa pysyvä turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus Raumalle.
      Vastaanottokeskus perustetaan Lonsin alueelle osoitteessa Varustajanvahe 11 sijaitsevaan kerrostaloon. Kiinteistö vuokrataan Majoitus Oy Lonsinkalliolta

      • repskopslol

        Sinne upm-kymmenen tehtaan hajuihin. reilukerho


      • Tauski6969

        En anna enää sentin senttiä Punaiselle Ristille!


    • karvalakkikeräys

      Vihdoin Rauman flikat saa kunnon kovaa mustaa lapaa,ja ilman erkkaria.Taitaa paikallisten urosten kusi jo kiehua päässä.

    • Raumalainen-työtön

      Voi jee ku tulee ulkomaalaisia. Niille kai annetaan työpaikat heti kun työllisyysrahoja jaetaan.

    • Melkotarpeeksijonyt

      Jahas, paikallinen media kertoo, että uutta pukkaa! No, kun Raumalla kerran ei mitään vastustusta ollut, niin kohtahan täällä on Suomen Ennätysmäärä ulkkareita.
      Mihinkähän sitä lähtis, että olis vokkivapaa kohtuullisen mukavalla sijainnilla oleva paikkakunta....

    • Rantamäki

      Ol nii ko kotonas,sano rauman poik ja plika kans iraki karvalapsille, ja et kyl oikke kyl oikke mnää ole sama mielt mennä yhdes kuule pikupeihi siel o kafe tarjoukses, oikke paljo rintamakarkureita raumalle,persut siruttaa ne sit,kyl oikke.

    • raapikaa.munaa

      Eikö sinne oteta yhtään 9 euroan orjaa

    • JoopaJo-nyt-totta

      SK: Rauman raiskausjutussa pääepäillyn avunantajaksi epäillään 16-vuotiasta tyttöä
      RAUMA JA ALUE · 22.10.2016 KLO 20:18 FACEBOOK TWITTER
      Länsi-Suomi uutisoi 20. lokakuuta kolmen ulkomaalaisen, raiskauksesta epäillyn vangitsemisesta todennäköisin syin.
      Viime viikonloppuna Raumalla tapahtuneen alaikäiseen kohdistuneen seksuaalirikoksen nuorin epäilty on Satakunnan Kansan mukaan vuonna 2000 syntynyt nainen. Hänet vangittiin epäiltynä avunannosta rikoksiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      295
      3239
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1601
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1117
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe