Braco ja hänen katseensa

Zeffiro

19

2230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Zeffiro

      Hän on parhaillaan live streamingissä, tasatunnein kerrotaan hänestä ja muiden kokemuksista, ja sitten hän katselee muutaman minuutin intensiivisesti kameraan. Ujo ja aseistariisuva katse hänellä on. <3

      Eilen katsoin ensimmäistä kertaa.

    • JarzaX

      Mulla parani kivulias sairaus. - Kun kerroin samaa sairautta sairastaville , reaktiot oli skeptisiä ja pilkallisia ja kauhistuivat että olen ollut 2 kk täysin oireeton ja lääkkeetön.
      Suomessa suurin osa ihmisistä näköjään haluaa syödä vahvoja lääkkeitä ja sairastaa kuin esim ottaa vastaan poikkeuksellisen parannusmenetelmän, olla avoin ja ottaa vastaan..
      Eräs henkilö totes että "voihan sitä rukoilla vaikka yksisarvista". - Braco nyt on vähän muuta ku yksisarvinen....
      Mutta jokainen tekee omat valintansa, kun aika on. - Yllättävän kovistakaan kivuista kärsivä t ei halua kokeilla muuta kuin virallisterveellisiä turruttavia lääkkeitä ja hoitoja joista ei oo hyötyä kuin harvoille. - Näille ihmisille tärkeintä on kuunnella materialistisia lääkeauktoriteetteja. Korkeempia voimia ja energiaa ei heidän mukaansa SAA olla olemassa; sääli.

      • Jariki

        Toimii. Elämäni on muuttunut vihdoin positiiviseen suuntaan. Live streameja katsonut reilu vuoden. Tulee Suomeen syksyllä 2017 hengen ja tiedon messuille 14. -15.10. Helsinkiin.


      • InnostunutSonnitar
        Jariki kirjoitti:

        Toimii. Elämäni on muuttunut vihdoin positiiviseen suuntaan. Live streameja katsonut reilu vuoden. Tulee Suomeen syksyllä 2017 hengen ja tiedon messuille 14. -15.10. Helsinkiin.

        Oi mahtavaa!!! kiitos tiedosta!!! Bracon katse on rakkaudellinen.


    • kiinnostunut77-

      Onko joku kokenut parantumista konkreettisesta fyysisestä vaivasta? Onko Bracon katse voimakkaampi livenä, kuin netin kautta vai onko väliä?

    • Jariki

      Kun aloitin netti katselun 2016 oikean jalan pitkäaikainen kipu loppui kuin seinään. 2 päivää katselun jälkeen. Miehenä olen löytänyt herkkyyden uudestaan. En syytä "muita" ongelmistani enää yhtä paljon kuin ennen. Turhia asioita jäänyt pois. Tässä pari asiaa jotka tuli mieleen. Naisystäväni on käynyt Saksassa paikan päällä katsomassa. Sanoen asian olevan paljon voimakkaampi paikan päällä. Katseessa on oikeasti voimaa. Itse odotan 15.10.2017 Helsingin hengen ja tiedon messuille saapuvaa Bracoa. Katseita on kello 12,13,ja 14. Menen niistä jokaiseen. Ilosta syksyä kaikille!

    • Lana--

      6-7 Oli 24 tunnin Livelähetys (kerran tunnissa), Suomesta näkyi olevan parikymmentä osallistujaa kun olin itse paikalla. Ihana energia Bracolla, kuin enkeli! <3

    • SumiEemeliVaala

      Minulla oli terminaalivaiheen aivosyöpä ja olin saattohoidossa. Sain järjestettyä itseni katsomaan livestreamia ja Bracon katse paransi minut. Seuraavana aamuna aivokasvain oli kokonaan kadonnut. Lääkärit eivät osaa selittää tapahtunutta. Olen nyt täysin terve.

    • Tervemummo

      Tulipa tänään oltua Hengen ja tiedon messuilla Sykissä Bracon katseen alla. Energia oli mahtava, jälkikäteen saan varmasti tietää, mitkä ovat vaikutukset. Vaikuttavaa on netissäkin katsoa lähetyksiä. Kertokaa muutkin, ketkä olitte paikalla, millainen kokemus oli.

    • OulustaMie

      Mielenkiinnolla odottelen myös kokemuksia! Kaikki Bracon tilaisuudet olivat kuulemma täpötäynnä.

      • Jariki

        Palautteita bracosta voi antaa rajatieto.fi .Kyseessä on rajatiedon messu tapahtumasta. Pienellä lukee palaute.


    • Rosamunda-

      20 vuotta varmaan käynyt Hengen ja tiedon messuilla enkä muista milloin olisi ollut paikka sunnuntaina niin täynnä, kuin nyt oli! Bracon ensimmäisen esiintymisen aikoihin aulassa ei pystynyt liikkumaan … seisoimme kuin sillit purkissa kun odotimme että pääsemme Bracon katseen alle "lämmittelemään". Puheesta kuului olevan ihmisiä Saksasta ja Venäjältä yleisössä jonkun verran myös, sekä muutenkin ulkomaalaisia näytti olevan jonkin verran enemmän kuin tavallisesti. Katse oli autuaan ihana, energia todella tuntui! Vieressä istuva nainen hämmästyi kun näki Bracon kultaisen auran - sellaista ei hänelle ole tapahtunut. Olen iloinen, että sain kokea Bracon!

    • Iloisestiyllättynyt

      Multa loppu kivulias kolmoishermokipu Braçon katsomisen jälkeen. Kesti kaks päivää ja ohimossa kuulu sellasta rätinää, sit .kivut veks täysin. Samaa sairautta sairastavat sano että lääkkeitä tulis syödä vielä p.uol vuotta mut jätin ne muutamassa viikossa. Nyt kivut ollu Poissa 1 v 3 kk. Tiedän et oireet voi palata mutt olen ollu kiitollinen tästä ajasta.
      Trigeen käytetään vahvoja lääkkeitä.
      En menny messuille, se ihmispaljousahdisti mut kyllähän noi nettikatsomisetk.in tehoaa.

      • Jariki

        Eranovan kirjakaupan salissa Helsingissä 28.4. lauantaina bracon äänitapahtuma. 13.00 ,14.00 ja 15.00. 5€ kerta. Keskieuroopassa jo monessa maassa käytössä. Itävallassa ollut jo 10 v. kuukausittain. Nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Hyvää kevättä kaikille!


      • Jariki

        Siis nauhoitettu bracon ääni tapahtuma. Kaveri itse ei ole paikalla. On kuulemma potkua pelkässä äänessäkin.


    • Zeffiro

      Hei mahtavaa, tähän ketjuun on tullut kommentteja. Näin pitkän ajan päästä palailin tänne, kun pari vuotta sitten luulin, ettei kukaan kommentoi. Braco oli viikonloppuna livenä taas. Välillä unohtuu kun hän kuitenkin harvakseltaan pitää näitä live streamingeja. Aina kun muistan, on tosi pitkä väli siihen seuraavaan viikonloppuun ja istuntoon.

      Hienoa kuulla, että joihinkin tämä on vaikuttanut noin syvästi ja kipujakin on parantunut. Itse pidin viikonloppuna läheiseni kuvaa sylissäni ja pyysin hänelle voimaa. Sain itsekin voimaa antaa energiaa ja pysyä vahvana vastoinkäymisten edessä. Bracon rakastava katse tuo syvää rauhaa ja ykseyden tunteen itselleni. Tunnen veljeyttä ja ykseyttä kaikkien niiden ihmisten kanssa ympäri maailman, jotka ovat livestreamingista paikalla. Meillä kaikilla on syvä halu avautua ja muuttua paremmaksi ja muuttaa maailmaa parempaan ja nostaa energiaa. Olisi ihanaa päästä näkemään Braco livenä joskus.

      Paljon terveisiä, rakkautta ja kaikkea ihanaa kevääseen kaikille teille jotka Bracoa katselevat! Ja niillekin jotka ei katso :)

    • Muksuluuri

      Ääni tapahtuma mitä se on?? Osaako joku kertoa??

    • Xgfrctfyguhk

      [email protected] voi kysyä kanssa.Oliver bonifer. ja kysyä Suomi bracosta ja maanantai ryhmästä. Skypen kautta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5339
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3447
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      193
      1484
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1003
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe