Työtön ja yksinäiselle nainen,mutta miten?

YksinäinenMiäs

Tuntuu vaan että tuo ei ole kovin mahollista että työtön ja yksinäinen mies voi saada naisen kiinnostumaan.. Yleensä kun alan naista ''iskemään'' niin teen sen netin kautta. Eli netissä jutellen,koska no se on helpompaa.Tai sitten tinderin kautta. Niin jossain vaiheessa tulee aiheeksi että opiskeletko/oletko töissä. Niin joutuu sanomaan että on työtön. Ja jokainen nainen jonka kanssa olen jutellut on ollut töissä tai opiskellut että tuntuu siltä että nainen saa sellaisen kuvan että olen jotenkin laiska/saamaton tms. Ja ei sen takia haluaisi tutustua minuun sen kummemmin. Vaikka olen sanonut että töitä olen yrittänyt hakea,mutta tuloksetta.. Ja sitten kun vielä ole yksinäinen niin kysellään että mitä teen viikonloppuisin niin joutuu sanomaan että kotona vaan on.. Ja siitä nainen saa taas negatiivisen kuvan minusta,tai no ainakin luulen niin. Koska vastapuoli on yleensä menossa kavereiden luokse viikonlopuksi..En todellakaan ole kellekkään maininnut että olen tosi yksinäinen koska sitten suurinosa lopettaisi keskustelun samantien..Ei naiset halua yksinäistä miestä..Kaippa tässä on vaan yritettävä löytää semmone nainen joka hyväksyis semmosena kun oon eli käytännössä se pitäisi olla semmoinen joka olisi kans yksinäinen tai jolla olisi todella vähän kavereita.

28

1542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fwefwefew

      Tuttua on tuo ainakin kaverittomuuden osalta.
      Itse pystyin pitämään naisen mielenkiintoa yllä kuukauden jonka jälkeen sain pakit. Luulen että asiaan vaikutti se että en ollut tarpeeksi mielenkiintoinen: ei kavereita, puhelin ei soi, ei sosiaalisia menoja eli olin aina niin pitkään naisen luona kun vaan pystyin. Kerran jopa sain naiselta suoran kysymyksen "eikö sun kaverit koskaan soita sulle" .. aika noloa
      Kaksi vaihtoehtoa a) joko on yksin tai b) valehtelee naisille töistä ja kavereista ja harrastuksista..

      • fthytrhtyh

        Valehtelu paljastuu kuitenkin jossain vaiheessa, mutta jos sitä ennen ennättää saada naiselta seksiä, ainakin saa hankittua itselleen jotain seksuaalisia kokemuksia ennen kuin potkut tulee.


    • Ei meillä miehillä ole kavereita. Naiset ei ymmärrä. Mutta työttömän ja kaverittoman varmaan vaikea saada naista, kun töissä käyvä jolla joitain kavereitakin on ei saa. Rumakaan kun ei ole. Ei vain ole supliikkimies. Valehtelemaan ei kannata alkaa ellet ole jännämies ja römpän perässä.

      • tarralenkkari666

        Kaverittomuus on hälytysmerkki. Miksei henkilö kykene muodostamaan edes kaverisuhteita?


      • kgkk
        tarralenkkari666 kirjoitti:

        Kaverittomuus on hälytysmerkki. Miksei henkilö kykene muodostamaan edes kaverisuhteita?

        Kyseessä o työtön mies ja työpaikalla/koululla on merkittävä osa kaverisuhteiden muodostumises.


    • taidan olla itse niin itseriittoinen etten tommosia murehdi. Vaikka olishan se mukava saada mies...mistä semmosia miehiä löytyy joilla ois aikaa naiselle

      • Ihrastunut

        Minä haluan naisen ja minulla on aikaa naiselle. Tietenkin haluisin sopia asioista. Tuntuisi että jos sopisin naisen kanssa kenen kanssa haluisin olla niin se ei olisi vaikeaa. Minua ollaan aiemmin loukattu pahasti enkä halua että minua loukataan. Onneksi kaikki päivät eivät ole samanlaisia.


      • millaisista naisista pidät?


    • työtönmies40

      Tuttua juttua, jäin työttömäksi 2013 ja nainen halusi heti erota. Eipä treffeille pääse jos on työtön, tosin olen tehnyt kaikenlaisia pikkuhommia välillä vaikkakin niistä ei rikastu mutta jotain tekemistä on ollut. Oman ikäiseni naiset ei ainakaan työtöntä halua. en ole laiska vaan töitä on hankala saada, käyn salilla ja kesälläkin on kaikenlaista puuhaa mutta treffeille ei pääse.

      • Riiiiiiiiiii

        Maassa on satojatuhansia työttömiä, eli myös aika paljon naisia. Oletko nyt ihan varma että treffeille pääsemättömyyden syy on työttömyys? Aika monella on nimittäin tapana käyttää jotain henkilökohtaista ominaisuuttaaan (pituus, köyhyys) tai raha- tai työmarkkinatilannettaan (teko)syynä kaikkeen mahdolliseen. Mitäs jos kiinnittäisit muihin asioihin huomioita?


      • asdtyuklö

        Moni mies arvottaa itse itsensä työn kautta ja sitten kun työtä ei olekaan niin heikko itsetunto näkyy kauas. Työttömäksi jäänyt mies voi olla katkera ja kiukkuinen. Kyllä työtön voi saada parisuhteen, eihän se ole mikään edellytys parisuhteelle. Aloittajalla ei kuitenkaan ole edes mitään harrastuksia ja se herättää kysymyksen ihmisen erakkomaisuudesta tai todella tylsästä luonteesta. Miten kukaan jaksaa olla viikonlopun vain kotona? Todella vaikea ymmärtää, koska ilmaiseksi voi harrastaa mitä tahansa. Tulee mieleen, että ihminen joko todella masentunut tai muuten sairas, jos ei ole mitään kiinnostuksen kohteita elämässä. Jos etsii naista niin sitten pitäisi löytää samanlainen kotona viihtyvä tapaus. Kohderyhmä voi olla vaan aika suppea. Aloittaja on itse varmaan aika marginaalitapaus on siksi naista ei löydy.


      • jöhö87867

        Nykymaailma ei ole miehiä varten.


    • Hukassa2016

      Kannattaisko olla vain tyytyväinen jos muija lähti heti kun jäit työttömäksi? Ainakin itse olisin helvetin tyytyväinen jos muija tekis sen tempun, hyvä nähdä ettei ole selkärankaa katsoa vaikeitten asioiden yli minun kanssani.

    • Pohdintaaturhaa

      No ei varmaan kellekkään helppoa yleensä löytää sopivaa partneria, ymmärtää mitä parisuhde vaatii jne.. Toisilla käy hyvä tuuri, kun löytävät sopivan. Toisille löytyy helpommin sopivia...

      Miesten ehkä vaikeampaa löytää naista, jos menee ns. huonosti. harvoin varmaan kukaan nainen alkaa lohduttajaksi, täytyy itse pistää paketti kasaan ensin. Naisille ehkä löytyy helpommin näitä ns. ritareita ja lohduttajia. Voin toki olla väärässäkin, ihan mutulla heitin.

    • fiderio

      Mulla tuli ero noin kolme vuotta sitten, ja sitten vielä pari vuotta sitten meni terveys. Jihuu. Nyt terveys hieman jo parempi, työkykyinen en vielä kyllä ole. Työsuhde purettiin alentuneen työkyvyn vuoksi puoli vuotta sitten.
      Nyt olen, parantuneen oloni myötä, ruvennut miettimään puolison katselemista, niin kyllä se lähtökohtaisesti aika vaikealta tuntuu.
      Pitkäaikaissairaana, työttömänä, jihuu, jihuu, siinä oiva asetelma.
      Mutta joo, jos nyt kuitenkin katsellaan maailmaa näin niinkuin todellisen elämän ja kaikkeuden lähtökohdista, niin mitä väliä.
      Olen siis jo 50v, enkä tiedä haittaako tuollaiset työ ja terveys asiat nyt kuitenkaan enää tämän ikäluokan ihmisille paljoakaan.
      Tässä iässä ihmisille on jo tapahtunut elämässä vaikka mitä, ja tapahtuu edelleen, että ei ihmistä ehkä nyt arvoteta suoraan tällaisten asioiden kuin työ ja terveys perusteella.
      Itse en ainakaan elämää paljon nähneenä niin tee.
      Pääasiahan on eteenpäin menevä asenne ja meininki.
      En mä ainakaan oleta, että mahdollinen n.38-52v tuleva seurustelukumppanini olisi, täysin terve, töissä, hyvätuloinen, oma asunto, uusi auto, ei lapsia, ehkä jopa neitsyt, jne jne.
      Itselleen tuntuu olevan muista syistä vaikeaa tämä koko naisten lähestyminen.
      Mutta niistä ei nyt jaksa vuodattaa.
      Onnea ja sinnikkyyttä kaikille sinkuille parin hakuun, ja kaikille suhteessa oleville myös.
      Ei tää ikinä ole hyvä, suhteessa kaipasi tätä maksimaalista vapautta mitä nyt on, mutta nyt kaipaan kuitenkin vierelleni ihmistä.
      Yhyy yhyy.
      No ei vaineskaaan, ei todellakaan, kaikki on hyvin.
      Joka päivä on armo uus.

      • Riiiiiiiii

        Olet pitkäaikaissairas ja työtön 50 v. (todennäköisesti vanhempikin), mutta valikoit tulevan naisystäväsi mukavasti ikähaitarilla 38-52 v.?
        Olikohan noin 1001 kerta kun törmää samaan kaavaan miesten taholta? No, onneksi on ulkomaanelävät jäljellä:)
        Mukavaa kuitenkin, että muut vaatimuksesi eivät ole kohtuuttomia. Onnea sinulle parinhakuun.


    • Ehdotan kiinnostavan tekemisen hankkimista. Työväenopistot yms. järjestää sikahalpoja kursseja. Jotkut kamppailulajit on edullisehkoja. Sitten on paljon kivempi työttömänäkin sanoa naiselle että joo, meen tossa iltapäivällä ranskan kurssille, ai viikonloppuna, no mulla on asetreenit silloin... Olet selvästi kiinnostavampi.

      Ei tosin ole minua itseäni auttanut ollenkaan :D ..mutta periaatteessa. Ja onhan siinä sitten ainakin muuta ajateltavaa.

    • dorien123

      Mä nyt näen tossa alottajan viestissä ainakin sen ongelman, että ap saattaa ripustautua naiseen liian kanssa. Olen tehnyt itse saman virheen ja se on ilmeisesti aika luotaan työntävää. Kannattaa hankkia elämäänsä muutakin itsellesi mielenkiintoista kuin se nainen. Oli se sitten mitä tahansa mutta älä tee niinkuin minä tein, että yritin olla mahdollisimman kauan naisen seurassa. Silloin hän ymmärtää, ettei sulla ole elämässä muuta. Työttömyys on vain tekosyy.

      • dsadasdasd

        Noin taisi käydä itsellänikin että ripustauduin ja olin muutenkin vähän sellainen kaikesta samaa mieltä oleva koiranpentu. Vaikka itsellä oli työ niin nainen varmasti huomasi kun kysyi mitä olen tehnyt sinä aikana kun ei olla nähty niin en ollut tehnyt mitään ja kännykkä ei ikinä soinut kun oltiin yhdessä ja mulla ei ollut ikinä mitään menoja jonne lähteä naisen luota. Sain lopulta "ehkä meistä ei tule mitään elämää suurempaa" -pakit.
        Vaikea juttu kyllä että miten saada elämä täyteen menoja.


      • dorien123

        Onkohan se nyt ihan niinkään että sen tarttis täynnä olla..? Eiks se vois olla vaikka että ajattelit lukea jonkun kirjan tai leffan illalla, tai käydä kavereiden kanssa ulkona tai testata uutta ruokareseptiä tai jotain. Kai sä jotain puuhastelet. Jos tänään olisikin vapaapäivä niin kai sä jotain lähiviikkoina teet? Eilenkin kerroit ihmisille kokemuksesi pakeista. Jos sanot ettet aio tehdä mitään, et ole kiinnostava. Ajattele omalle kohdalles. Haluisitko tytön joka ei todellakaan tee mitään? Tuskin.


    • Silmälumettako

      Työttömyys sana näyttää tänä päivänä olevan yhtä paha sana, kuin alkoholisti, tarkoittaen että kyseinen ihminen on täysi luuseri jonkun ihmisen silmissä. Näinhän se ei kuitenkaan ole. On ihmisiä jotka harrastaa monipuolista urheilua tapaa kavereita ja käy erilaisilla kursseilla. Raaka totuus on se, että me ihmiset näemme usein toiset hyödykkeenä.

      Sellaiset ihmiset eivät ole mitää oikeita ystäviä/kavereita tai parisuhde partneri joka kääntää selkänsä juosten kattomatta taakseen, miten sille toiselle loppujen lopuksi kävikään, kun vaikea elämäntilanne iski kohdalle. Oikeat kaverit tai puoliso kyllä jää rinnalle tukemaan.

      Kun vaikea tilanne tulee niin silloin yleensä huomaa ketkä niistä ihmisistä olikaan niitä välittäviä ihmisiä. Joillekkin ihmisille se voi kolahtaa siinä vaiheessa henkisesti, ikään kuin kylmäsuihku raakaan todellisuuteen.

      Siksi kannattaa miettiä niitä omia vahvuuksia ja seuraa tilannetta, että näkeekö joku sinut hyödykkeenä. Tämmöisiä luottamus testejä pystyy kyllä tekemään eri tavoilla jolla selviää, että oliko tämä kyseinen henkilö sittenkään ihan sitä mitä hän puhuu tai tekee. Työssä käyvä ihminen voi tehdä puolisolle vaikka semmoisen testin, että ei kerro, että hänellä alkaa viikon pituinen loma. Kun loma on alkamassa kertoo juuri ennen lomaa, että hän on mukamas saamasta töistä potkut ja tämän jälkeen seuraa miten tämä vastapuoli reagoi kyseeseen tilanteeseen. Ja kun loma päättyy voi valehdella, että minut pyydettiikin takaisin töihin sain toisen mahdollisuuden. Tämä oli vain yksi tyyli testata.

      • Hukassa2016

        Alleviivaan tämän. Kannattaa myös tarkastella itseään ettei jatkuvasti näe muita hyödykkeinä. Kerron pienen tarinan.

        Olin vanhojen kavereiden kanssa baarissa, päätin toiselle pitkästä aikaa tarjota oluen ja shotin. No hän oli otettu ja tyytyväinen. No kun valopilkku tuli niin ehdotin että mennään vielä mäkkärin kautta. Hän sanoi " sä tarjoot vai ?" Tässä kohtaa huomasin heti että hän yritti hyötyä.

        Joskus parivuotta sitten luulin että hän oli hyvä ystävä. Mutta hänen toiminta on muuttunut niin että hän ottaa minuun yhteyttä kun hänelle tulee yksinäistä. No enpä ole pitänyt häneen enää yhteyttä kun tajusin tämän.

        Niin ne ajat ja ihmiset muuttuvat.


    • 40v-sinkkumies

      Aika paha rasti saada nainen kiinnostumaan jos on työtön. Vaikka mulla on muita harrastuksia enkä juopottele edes niin se työttömyys on pahin asia mitä voi olla joten treffeille ei pääse mitenkään.

    • Anonyymi

      Ei ole mikään este saada kumppania jos mies on työtön. Ei se ihmistä huononna. Älä itse huononna itseäsi työttömyyden vuoksi, oot arvokas ihminen ja kaikissa meissä on jotain hyvää. Suuri osa ihmisistä on joskus työttömiä tai vaikka pitkäaikaisesti työkyvyttömiä, se kuuluu elämään. Eri asia on, miten siihen itse suhtautuu. Mun mielestä mitään väliä ei ole sillä onko mies työtön vai töissä, luonne ja asenne ratkaisee.
      T. Nainen 35

    • Tosi vanha aloitus, mutta...

      Kuulostaa kyllä, että aloittaja on laiskatai saamaton tai masentunut.

      Jos ei ole töissä voi tosiaan opiskella.

      Viikonloppuina voi myös tehdä kaikenlaista, vaikka olisikin työtön tai yksinäinen.

      Tekisikö hyvän vaikutuksen, jos kertoisi menevänsä vaikka vapaaehtoisen pelastuspalvelun harjoituksiin, tai treenaavansa toisena päivänä kitaraa ja laulua ja toisena päivänä menevänsä auttamaan sukulaistaan taloremontissa.

    • Anonyymi

      Oot varmasti tämän kuullutkin sata kertaa jo. Mutta koita keskittyä ensin saamaan omaan elämään pilkettä. Millasta työtä haet/mikä ammatti? Mä opiskelin ite väärään ammattiin jossa en pärjännyt ollenkaan ja oon nyt about 30v työtön opiskelija. Päätin karsia heti ekana ne alat joissa en pärjää ja hyväksynyt sen että musta ei tuu insinööriä eikä kirurgia. Teen nyt ruumiillista( joku voisi kutsua paskahommaksi) työtä puoli ilmaiseksi mutta edistää mun tulevaa ammattihaavetta/opiskeluja. Mitä sä harrastat? Jos löytyy joku harrastus josta saat iloa irti niin sitä kautta löytyy monesti kavereitakin. Eikä tartte liittyä mihinkään lätkäjoukkueeseen :D Joku ns "tyhmä" harrastus viikottain jonkun tutun kanssa antaa jo virtaa ja rutiinia. Mä kokkaan, soitan instrumentteja, kalastan ja käyn välillä yskimässä keuhkot pihalle jos joku pyytää vaikka hakkaamaan sulkapalloa. NIIN ja helppo toki sanoa mutta ÄLÄ ota paineita. Jos tuntuu tosi pahalta niin älä pakota itteäs väkisin mihinkään jos tuntuu vaan saman toistamiselta. Eti se oma tahti. Ja jännittää aivan perkeleesti kyllä jos tapaa jonkun kiinnostavan henkilön. Eikä ole kiva kertoa sille että ei mee hyvin. Ootkohan sä ite tilanteessa, jos saa kysyä, jossa oot ite valmis seurustelemaan ym? Kelasin siis että koita löytää se oma juttu eka ja tee elämästä oman näköstä. Mulla sama homma meneillään ja aika alussa vielä. Uskon siihen että kun tää lähtee rullaamaan niin noi seukkaus kuviot ym lähtee rullaamaan sitten siinä samalla. Jos ovat lähteäkseen. Mä olen siinä mielessä tosi onnekas että mulla on kavereita, vaikka viihdynkin myös itekseni. Mutta oon käynyt läpi ton vaiheen kun niitä ei oikein ollut ja tosi yksinäinen olo. Toivon ja uskon että löydät vielä hyvät kaverit. Kunhan selvität että kuka sä ite olet. Toivotan sulle energiaa ja toivoa.

    • Anonyymi

      Milloin pieru muuttuu rakkaudeksi. Onko tuotetta vielä saatavana? Löreäl parasta ennen kuin myöhäistä. Pieru purkissa ei äijä muihin kurkista.

    • Anonyymi

      Valehdelkaa että olette firman toimitusjohtaja. Otatte lörtsyä ja siinä se. Eikös se ole pääasia?

      M38

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      253
      2385
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1804
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      168
      1515
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      331
      1503
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1055
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      82
      917
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      785
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      176
      770
    9. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      720
    10. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      204
      717
    Aihe