Paras tapa kostaa laillisesti?

Ghbbgbgb

Tuleeko mieleen hyvä tapa kostaa oikein kunnolla jollekin joka sen ansaitsee?

Vaikeaksi tehtävän tekee sen että kosto pitää olla laillinen? Pankaa parhaat ideat tähän ketjuun, kiitos. :)

43

6698

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dont-take

      Kostaa laillisesti. oletkohan ihan ok? on nimittäin niin ettei laillista kostoa olekkaan toisaalta mihin sillä pyrit? saamaan jonkun ehkä mulkun ihmisen huonoon tai noloon tilanteeseen. no mites se sua auttas on parempi unohtaa koko asia ja pääset itsekin jopa nauttimaan elämästäs joka ainut kertainen ja ei mikään revanssi. vaan loppullisesti ainut kertainen elä sitä ja kulje eteenpäin äläkä tuhlaa aikaasi johokin mulkvistiin.

      • perheissä.tehdään.näin

        Paras tapa on tehdä itsari ja syyllistää siitä kostosi kohde.


      • Gvfgvf
        perheissä.tehdään.näin kirjoitti:

        Paras tapa on tehdä itsari ja syyllistää siitä kostosi kohde.

        Tässä on ideaa! Hoituisi monta asiaa kerralla.


      • Anonyymi

        Sanon aika myöhään täällä kysytään kysymys johon vastataan täällä ei kaivata sun naisia kusi päitä


      • Anonyymi
        perheissä.tehdään.näin kirjoitti:

        Paras tapa on tehdä itsari ja syyllistää siitä kostosi kohde.

        Omituinen ajatus perheestä.
        Perhe on yhteiskunnan perusyksikkö, ei yksilö.


    • sokerikuorrutetut

      Mulkvisteille, toisten urkkijoille ja salakuuntelijoille toimitetaan joulun alla herkkukorit (osin makeaa ja tavallaan tarpeetontakin ruoka-ainetta) Ne toimitetaan erikoiskuljetuksena kotioville. Kun näet tällaista yritä ottaa valokuva siitä ja laita nettiin. (Ehkä mahdotonta toteuttaa). Eräällä mulkvistilla on herkkukoreja kotonaan useammalta vuodelta. Yrittää ujuttaa niitä työpaikan lahjakeräyksiin. On niin saita ettei raski antaa Hurstille.

    • Aboriginaali

      Sanomalehti Karjalainen 4.3.2000.
      Asiantuntijavieraana kihlakunnan syyttäjä Marja Vanamo.

      Seksuaalirikossyytöksissä jo noitavainon piirteitä
      Vaikeissa avioerotilanteissa tehdyt rikosilmoitukset lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä osoittautuvat usein täysin perättömiksi.
      Joensuu
      Markku Liikamaa

      Syyttäjät ja poliisi ovat panneet merkille, että viime aikoina lisääntyneissä rikosilmoituksissa lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä on aika usein myös perättömiä ilmoituksia. Esimerkiksi vaikeissa arvioerotilanteissa jotkut saattavat tehtailla toisesta osapuolesta aina uusia ja uusia rikosilmoituksia, kun edelliset on poliisin esitutkinnassa ammuttu perättöminä alas.

      ??Olen verrannut nykytilannetta historiasta tunnettuihin noitavainoihin. Niissäkinhän oli usein kyse siitä, että lasten tai kylänmuijien pahojen ja ymmärtämättömien puheiden perusteella poltettiin tuhansia syyttömiä ihmisiä roviolla. Näyttö näissä jutuissa kun on monta kertaa aivan samalla tasolla, arvostelee kihlakunnansyyttäjä Marja Vanamo Itä-Suomen syyttäjänviraston Joensuun toimistosta.

      Vanamo sanoo, että lapsen seksuaalinen hyväksikäyttösyytös heitetään usein ilmaan vaikeissa avioerotilanteissa.

      ??Olen pannut merkille, että sitä käytetään lyömäaseena toista osapuolta, yleensä isään, vastaan, hän sanoo.

      Rikosilmoitusten lisääntymisen taustalla on varmasti myös se, että ilmoitusherkkyys on kasvanut niin perheissä kuin viranomaistenkin keskuudessa.

      Mutta Vanamon mielestä syytökset ovat montaa kertaa varsin hataralla pohjalla.

      ??En saata uskoa, että tilanne olisi yhteiskunnassa muuttunut sellaiseksi, että yhtäkkiä meillä olisi suuri joukko avioeroisiä, jotka käyttäisivät lastaan seksuaalisesti hyväksi, hän sanoo.

      -------------

      • dasfadbv

        mielestäni näistä perättömistä pedofilia syytöksistä armotta ehdotonta vankeutta.


      • Anonyymi

        Ei ainakaan kannata tehdä perätöntä ilmiantoa lapsen hyväksikäytöstä, koska silloin myös se lapsi voi joutua kärsimään paljon.


    • Painetaanvillasella

      Kostaminen laillisesti onnistuu viranomaiselta leikiten. eräskin viranomainen oli ykistyis elämässään kyllästynyt aviosuhteensa toimimattomuuteen ja piristääkseen tylsää elämäänsä pyrki työnsä kautta luomaan seksi suhteen asiakaaseensa. joka pahaksi onnekseen ei suostunut piristäjäksi tuolle naiselle ja siitähän seuras virkatoimet. nainen ei voinut kuvitellakaan kuinka joku uskaltaisi kieltäytyä ja koki itsensä hylätyksi ja siten ansaitsi kostonsa. ja vielpä itse soitti kostonsa koteelle sanoen.-miltäs nyt tuntuu?kun oli saanut virkatoimet rullaamaan. ei se katso tekijä statusta vaan tekijän sairasta luonnetta vaikkakin suomessa kuvitellaan että meillä on rehtiä virka väkeä se tuppaa tyhmyys tiivistyyn porukassa.

      • kokemustalöytyy

        Kyllä näin se menee! virkavalta tuomitsee mielellään selvästi syytöntäkin jos
        asianomistaja on nainen ja syytetty on mies jolla ei ole varallisuutta eikä asemaa yhteiskunnassa. Poliisin hyväksikäyttäminen onkin helpoin ja tehokkain tapa pilata rehellisen ihmisen elämä.


      • Anonyymi
        kokemustalöytyy kirjoitti:

        Kyllä näin se menee! virkavalta tuomitsee mielellään selvästi syytöntäkin jos
        asianomistaja on nainen ja syytetty on mies jolla ei ole varallisuutta eikä asemaa yhteiskunnassa. Poliisin hyväksikäyttäminen onkin helpoin ja tehokkain tapa pilata rehellisen ihmisen elämä.

        Joo, tolleen se menee. Kokemusta löytyy.


    • kiiusantekijää

      Tee verottajalle nimetön ilmianto. Kelalle myös(jos työtön tai muuten sos.pummi). Sitten on tietysti tapoja joista rangaistaan (jos jää kiinni) . Tilaa lehtiä, tavaroita ja muuta kivaa (kymmenittäin),mieluummin niin että ne tulee kaikki samalla viikolla tälle kaverille. Alkaa "kusipää" jo loppu viikosta sitten pelkäämään postin tuloa kun ei tiedä mitä sieltä tulee tällä kertaa.

      • ihanälytöntäsunjuttus

        Hulluja puhut olet sairas.


      • kostettu

        Sinäkö se kiusantekijä olit, joka aikanaan vainosit minua?


      • Costaja

        Puhe oli laillisisista tavoista. Noista ehdottamistasi tavoista laillisia ei taida olla mikään.


    • Konsta_Pylkkänen

      Vedä ajatuksella turpaan.

    • HardAvenger

      Millaisesta teosta tuo kosto pitäisi suorittaa? Siitä riippuu millaista kannattaa suunnitella. Niin että saisi vähän samalla mitalla.

    • kunnolla

      Mun autosta ryöstettiin tavaroita espanjassa ja rikottiin oven lasi. Kostoksi en ole ostanut mitään espanjalaista kymmeneen vuoteen.

      • GorillaKingKong

        Mulle laittoivat jäitä colaan Joensuun mäkkärissä 40 asteen pakkasella vuonna 1999, jäitä oli melkein puolet juoman sisällöstä. Ei ole niin nälkä tullut että mäkkäissä asioisin. Jäitä on pakastimeesa sen varalta että maisiuisi, ei maistu edes helteellä.


    • silmäsilmästä

      Alat kyttäämään jokaista liikettä ja aina kun huomaat jotain laitonta käräytät poliisille! Aina toimii!

      • kallonporaaja

        Koputa ittees ja kuullostele onko ketään himassa?


      • MieliKuVitustaPeliin

        Nimettömiä "ilmiantoja" voi tehdä muillekin viranomaisille kun poliisille. Naapurin sossupummista sossulle, kelalle tai työkkärille. Vittumaisesta työnantajasta verottajalle ja/tai työsuojeluviranomaisille. Kyllä noista hankaluuksia seuraa vaikka "syytön" olisikin.


    • en-tiiä

      Ainahan voi yrittää iskeä sen muijan tai jotain.

      • iooioiiooiiiiioiiii

        Vielä parempi sen tyttären, mut tässä tapauksessa joutuisi odottaa liian kauan että olisi laillista mennä naimisiin. Mikä olisikaan parempi kosto kuin kysyä joulupöydässä ottaako appiukko kinkkua vai kalkkunaa?


      • seolisiinäsitten

        Tottakai kun joku tekee sinulle väärin tai loukkaa sinua pahasti, tuollainen koston ajatus nousee mieleen.

        Jouduin itse todella loukatuksi ja väärinkohdelluksi vuoden 2014 lopulla. Tosin hän kyllä pyyteli anteeksi ja lupasinkin antaa anteeksi. Pitkin hampain annoin anteeksi.

        Hyvin huono maku siitä joka tapauksessa jäi. Taisin toivoa ainakin, että asia kostautuisi hänelle.

        Viime jouluna sitten kuulin, että hän oli kuollut viime syksynä. Oli sairastunut äkillisesti ja pahasti. Hän oli ollut valtavissa kivuissa kaksi kuukautta ja kuollut.

        Kun kuulin, että hän on kuollut, arvatkaa mitä: sydämeni hypähti vähän ilosta. Nuhtelin itseäni, että et kai sinä siitä voi iloita.

        Muistelin sitten häntä ja hänen omaisiaan. Osasin sentään edes tuntea vähän surua, vaikka en itkenyt yhtään.

        Mietin, että jos joku tulee minua vielä pahasti loukkaamaan, sanonko, että voit olla varma, että kuolet pian tuskissasi. Ilmeisesti se käsitettäisiin tappouhkaukseksi.


    • semmostaseon

      Poliisille voi kostaa panemalla vaimoa tai ex vaimoa. Silloin usein kuulee näistä virkamiehistä outoja asioita. Muutamasta kokemusta, ja muutamaa tarinaa rikkaampi. Uhkailla poliisi osaa jopa vaimoaan eri tavoin.

    • Tavikset-kovikset

      Älä vaan mee nussiin poliisn vaimoo. siitähän se super koston kierre vasta alaakin ja ei lopu enen kuin kasvat koiranputkee jossakin hautuumaalla.

      poliis on siitä erikoinen instituutio joka kostaa vuosikymmeniä ja taustalla on aina jokin poliisn oma teko joka ei kestä päivän valoa ja kun tai jos teet jokin sortin kantelun niin siitä se riemu sitten repeekin ja poliisilla onkin nyt ikään kuin se oikeus kostaa..e li luovat itse näitä asioita ja jos koitat vastatoimia niin kostavat hamaan lopuun asti keinoja niitä riittää..

      paras keino on se lopullinen keino mutta silloin kannattaa tehdä muutkin tilit selväksi.

      Niin mitää oikeita keinoja tai menetelmä saada oikeutta kansalaisella ei ole mikään laisia ja sätkynuket kuten eoa ja oik.kans. ei eväänsä liikautta ja vaksv. on sekin yhtä tyhjän kanssa. kyllä suomessa vaikuttaa edelleenkin jälki Neuvostoliittolainen toiminta malli.

      Ykskään asianaja ei lähde tekemään tai laatimaan mitään kanteluja saati viemään asiaasi eteenpäin syitä. jos sulla ei ole rahaa ja sitenkään ei juttuus perhdytä ja ei sitä kuitenkaan oikaista.
      suomessa tapahtuu monenlasia ikäviä asioita jotka lähtöisin ihan viranomaisten kusipäisyydestä mutta nyt vaikuttaa siltä että nämä asiat saavat uuden toiminta mallin. joka sekin vastoin oikeusvaltion periaatteita mutta eipä ole muutakaan konstia jäljellä.

    • MuutamaMerkki

      Ilmoitus hätäkeskukseen häiriöstä. Lastensuojelu ilmoitus. Maistraatista haetaan holhouksenalaiseksi.

    • tarviikotuotakysyä

      totaalinen eristäminen yhteiskunnasta.

    • julssi

      Osta infraäänilaite, ja vie se yöllä sen kostettavan asunnon ulkopuolelle, sellaiseen paikkaan ettei näy. Paristoilla toimii pitkän ajan, ja päästelee pulssiääniä jota ei ihmiskorva kuule. Mutta tämä pulssiääni saa pitkään vaikuttaessa kaikenlaisia aivosähköhäiriöitä aikaan, noin 10-15 metrin säteellä. Se saattaa aiheuttaa tinnitusta, unettomuutta, korvien lukkiutumista, päänsärkyä, migreeniä, keskittymisvaikeuksia ja outoja ääniä pään sisällä. Pitkävaikutteisena, kohde saa todennäköisesti totaalisen elämänlaadun romahtamisen, sekä mahdollisesti tulee hulluksi tai mielisairaaksi.

      • eiasiaankuuluva

        Vai niin jussi.Tuollaiset löytyy ja sanon tämän asian vierestä asiaan kuulumattomana ei saa yllyttää.Sehän voi tuoda sen vuorostaan sun pihalle soimaan.Koirat kuulee ja haukkuu ja näyttää paikan ja sitten kirves käteen ja silpuiksi vai tuodaanko kuitenkin teidän pihalle.Mistäs tälläisiä juttuja kumpuaa???


      • Se.siitä.sinulle

        Ei koirat kuule infraääniä. Ultraääniä kuulevat.
        Norsut kuulevat infraääniä, mutta niistä tuskin on haittaa Suomessa.


    • varma.keino

      Aja kännis sen päälle. Saat vain ehdollista ja kostosi.

    • Anonyymi

      Jonkinlainen kosto voisi olla sekin, että kertoo kaikille mitä tämä kyseinen henkilö on tehnyt. Jotain pahaahan se on tehnyt, jos kerran koston ansaitsee. Tämäkään ei tosin ole kaikissa tapauksissa laillista.

    • Anonyymi

      Tilaa sille jehovantodistajat kotiovelle mieluiten 6 aamulla<3

    • Anonyymi

      Tämän viestiketjun kommentit ovat laittomia

    • Anonyymi

      Onkohan näillä ihmisillä lääkitys kohdillaan

    • Laillinen kostaminen tarkoittanee varmaankin jonkinlaisen vahingon aiheuttamista toiselle ilman juridisia seuraamuksia siitä syystä, että tämä toinen on aiheuttanut jotain vahinkoa ensimmäiselle.

      Vahinkoa on monenlaista, kuten taloudellista ja fyysistä, mutta sellaista on ihan myös tavallisen arkipäivän vaikeuttaminen. Erityisesti arkipäivän hankaloittamista voi aiheuttaa toiselle ilman laillisia seuraamuksia monellakin tavalla. Muut keinot vaativat yleensä, että on jonkinlaisessa valta-asemassa tähän toiseen nähden.

      Valta-asemaan liittyvästä kiusanteosta on turha ottaa esimerkkejä, koska tilanteet ovat mahdottoman lukuiset.

      Sen sijaan arkipäivää hankaloittaa ylipäätään, että jonkun valvova silmä vahtii jatkuvasti kaikkia mahdollisia sääntö- ja taparikkomuksia ja että niistä ilmoittaa jatkuvasti esim. rappukäytävässä heippalapuilla ja ilmoituksilla isännöitsijälle, taloyhtiön hallitukselle, lastensuojeluviranomaisille, (liikenne-) poliisille, terveys- ja ympäristönsuojeluviranomaisille sekä kaikille muillekin kunnan viranomaisille.

      On kuitenkin mahdollista, että jatkuva vahtiminen täyttää jossain vaiheessa vainoamisrikoksen tunnusmerkistön, jolloin kyse ei ole enää "laillisesta kostamisesta". Jos kyse on kuitenkin asiallisista ilmoituksista toisen tekemistä sääntörikkomuksista, vainoamisen tunnusmerkistö tuskin täyttyy.

      On kuitenkin otettava huomioon, että toisen vahtiminen vie omaa aikaa, tai sitten siitä ajasta täytyy maksaa jolle kulle toiselle. Loppujen lopuksi vahtija taitanee kärsiä enemmän kuin vahdittava.

    • Anonyymi

      Mieluiten samalla mitalla takasin, sikäli kuin mahdollista. Hyvä ja tehokas konsti on myös heippalaput ja laajempi julkinen nöyryytys. Varsinkin kun maine ja "näkyyks kello, onks tukka hyvin" -tyyli on saanut liian ison painoarvon. Kumminkin on hyvä pyrkiä toimiin siten, ettei täyty esim. kunnianloukkauksen kriteerit. Tosin tuo ei ole yleisen syytteen alainen, joten ei niistä helposti mitään seuraakaan.
      Maalittaminen on kanssa hyvä, eikä sitä puheista huolimatta olla kai kriminalisoimassa.

      lajijasuris

    • Anonyymi

      Mä kostin tänään . Ai kun tuntui hyvältä

    • Anonyymi

      Mieluiten nappaa pimeellä tiellä niin ettei kukaan nää ja hoitaa asiat niin ettei sitä voida todistaa = suomen lain mukaan ilman todisteita et ole rikokseen syyllinen!

    • Anonyymi

      Kela ryssi rekisterintarkastuksen
      Potut pottuina, yli 2 vuotta tässä on pottuiltu puolin ja toisin

      Hallintokantelu 240119
      https://aijaa.com/drQ0ik
      127. Hallintokantelu 240119, ryssitty reksterintarkastuspyyntö
      https://onnellinen-maa.webnode.fi/tilanne/

      Tuokaan ei vielä riitä kun yrittää käskyttää ilman palkkiota
      Saapuneessa kirjeessä oli muistitikun käyttöohje. Ohjeessa kerrotaan mm. että ”Toimita muistitikku Kelaan muistitikun mukana tulleessa palautuskuoressa”.
      En ole Kelan käskyvallan alainen eikä tapanani ole muutenkaan
      tanssia virkanilkkien pillin mukaan eikä vaatimukselle muistitikun jota en ole pyytänyt enkä tilannut palauttamiselle ohjeessa kerrotulla tavalla tai mitenkään muutenkaan ei ole mitään laillisia eikä muitakaan perusteita.
      Voin toki toimia ohjeessa mainitulla tavalla jos siitä sovitaan erikseen. Taksani tuollaisille työsuoritukselle on 120€/alkava tunti, eli vähintään 120€. Matkaa lähimmälle postilaatikolle on n. 250 m eli varmaan alle tunnista tuo
      homma hoituu vaikka menomatka on lähes kokonaan ylämäkeä kun ei ole ollut tapana ryssiä asioita kuten Kelassa
      jossa muutaman minuutin hommaan menee usein 2 viikkoa eikä aina sekään riitä. Koska Kela luottoluokitus on alle
      alimman öö-luokan niin vaadin maksun etukäteen käteisenä 20€ seteleinä. Rahat saatuani toteutan muistitikun palautuksen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1595
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1429
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1337
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1325
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      34
      1266
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1208
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe