Eläin on ihmisen armoilla , ei toisin päin

Bougainville

Tässä on nyt luettu tilallisia sääliviä kannanottoja. Minulta ei sääliä heru eläinrääkkääjälle, olipa sitten terve tai ei. Eläimet eivät voi puolustautua, karata. Eläimet ovat tilallisen armoilla. Minulta ei myöskään heru sääliä eläinlääkäreitä, viranomaisia kohtaan, jotka antavat varoituksia, tulevat jokusen kuukauden päästä sitten toteamaan, että tilanne pahentunut. Ei heru sääliä naapureille, perheille, kavereille, jotka tilanteen näkevät, mutta silmänsä ummistavat. Eivät mukamas voi puuttua. Ihan samaan eläinrääkkäykseen nämä syyllistyvät, kun eivät auta eläintä.Pesevät kyllä kätensä milloin mihinkin vedoten.Tekopyhyys kukoistaa. Entä jos joutuvat tilanteeseen, jolloin kukaan ei auta. Joku kävelee ohi, katsoo säälien, mutta ei auta.

26

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ajattele

      Kaltoinkohteluita tapahtuu valtavasti. Muistaakseni Helsingissä otettiin lemmikkejä huostaan niiden huonon hoidon takia.

      • Ajattele

        Muistaakseni Helsingissä otettiin lemmikkejä huostaan viikottain lemmikkien huonon hoidon takia.


    • usdfusdf-aka-asdfasdf

      eikös se ihminen olekaan enää eläin kuten täällä on vihernarsistit usein rääkyneet.

    • dspoi09d8gf0

      Minulta ei heru sääliä aktivisteille, joiden toiminnan seurauksena on aina kuolleita eläimiä sekä murhanhimoisia uhkauksia tunnollisille ihmisille.

    • ammuuaamuunasti

      Ae katoppahan, taas kun jokin ei sovi aloittajan omaan ajatusmaailmaan, niin se on sitten väärin!! Jooh, asioillahan ei ole kääntöpuolia, kaikki on just niin mustavalkoista kuin te aktivistit haluatte sen olevan.

      Ai niin, mutta unohdin! Siitähän EI SAA PUHUA, että ne viljelijät, eläinlääkärit ja muut ovat MYÖS TUNTEVIA OLENTOJA! Koska se, että hekin ovat tuntevia olentoja, kuten ne eläimetkin, EI SOVI aktivistien propagandaan!!

      • hevosetsydämessäni

        Siis NIIN PALJON samaa mieltä tämän kanssa!!

        En tietenkään kannata eläinten kaltoinkohteua, rakastan eläimiä. Mutten myöskään hyväksy sitä, että näitä eläintenpitäjiä mustamaalataan niin pahoiksi ihmisiksi, että ei jessus sentään... Tunnen heitäkin ja he ovat kaukana näistä aktivistien väittämistä pahoista ihmisistä. Ne uutisoidut kaltoinkohtelutapaukset ovat ääritapauksia. Se ei ole tilojen eikä eläinten arkipäivää.

        Jostain syystä vain kauhean fanaattisilla aktivisteilla on aina tämä paremmuuskompleksi: "olen parempi ihminen minä kunnioitan elämää!!! tappakaa kaikki viljelijät ja tuottajat!!!!" sekä myös tämä mustavalkoisuussyndrooma: "koska MINÄ olen tätä mieltä, asiassa EI ole muita vaihtoehtoja!!!!!!!!!!!!!! Asia on just niinkuin MINÄ sanon!!"

        Sitten tehdään jokin oman mielen mukainen totuudesta miljoonien kilometrien päässä oleva propagandauutisointi, jonka julistetaan olevan tottatottatotta ja jokapäiväistäkin vielä kaiken lisäksi. Tämä kun viskataan kaikkien elämästä vieraantuneiden ja vähän itseään etsivien höyrypäiden silmille, niin johan se uppoaa sinne kuin häkä. Sitten ei enää haluta edes nähdä sitä asioiden oikeaa laitaa. Ei helvetti tämä maailma on sairas...


    • Bougainville

      En ole aktivisti. Olen ihminen, joka on saanut sellaisen kasvatuksen, että elämää pitää kunnioittaa. Jos nyt on tilallinen, jolla on elämänkunnioitus hakusessa, niin silloin pitää miettiä oma ammatinvalinta uudelleen. Jos on eläinlääkäri, joka on väsynyt työhönsä, pitää miettiä elämänsä uudelleen . Jne. Karsinassa oleva eläin ei sitä voi tehdä. En hyväksy myöskään sellaisten aktivistien toimintaa, jos seurauksena on eläimen kärsiminen. Olitteko tuntevia tai ei. Teillä on tunteista huolimatta vastuu elämistä. Joten , en sääli teitä, jotka kääntelette ja vääntelette sanoja, ettekä välitä eläimistä pätkääkään.

      • huihaihermanni

        Oot niin pihalla, darling. Säälin sinua.


      • hiIIamaaria

        Miten voit aloittaja edes elää itsesi kanssa? Jos haluat maailmasta paremman paikan, niin aloita vaikka hävittämällä itsesi...


      • Eläimet

        Lemmikkien järkyttäviä oloja - potkimisia, hakkaamisia, roikuttamisia jne.


    • Mussuttajat

      Minulta ei heru sääliä tuollaiselle aloittajalle, joka vain mussuttaa keskustelupalsoilla ja ei tee mitään.

      • OIKEUTTA

        Oikeutta lemmikkieläimille - lemmikkejä hylätään joka vuosi ja lemmikkien kaltoin kohtelut ovat lisääntyneet.


    • TodellaÄrsyyntynyt

      Nimimerkki hevosetonsydämmessäni tai jotain, koitapa lukea kirja salainen päiväkirja eläintiloilta, ja uskallatko vielä väittää, ettei eläinten törkeä kohtelu ole yleistä!? Niin ja usdfusdf-aka-asdfasdf , kun olen selaillut palstoja, taidat olla hieman pihalla? SINÄ olet usein se, joka täällä marisee ja ruikuttaa, mustamaalaa sekä eläimiä että kasvissyöjiä.

      • usdfusdf-aka-asdfasdf

        ne realiteetit loppuivat sinulta niinkö?


      • Pienet

        Katselepa Avoin päiväkirja maaseudun tuottajilta, niin näet kuinka mahtavia ja kauniita eläimiä tuottajilla on. Ei tarvitse olla mitään salaista tuottajilta, koska tuottajat järjestävät mahdollisuuden käydä tutustumassa päivällä tuotantoeläimiin. Koululaisetkin käyvät tutustumassa maatiloihin ja ovat kovin innoissaan.


      • hevosetsydämessäni

        Voin lukea, kiitoksia vinkistä, mutta kyllä minä voin ihan itse mennä niitä eläimiä ja heidän omistajiaan katsomaan vaikka joka päivä, kokopäiväisestikin, jos haluan. Siellä varmasti arvostetaan apulaistakin, jos sinne haluan auttamaan änkeä. Tunnen useita ja touhuan itse hevosten parissa paljon.

        Teurastajapuolelta en tosin tunne ketään eli siitä en tiedä muuta kuin hevosten poislaittamisessa kohtaamani tapaukset, ihan asiallisia ovat olleet.


      • Mahtavaa

        On aivan mahtavaa käydä tutustumassa tilojen eläimiin ja samalla saa monimuotoista tietoa eläumistä ja eläintenhoidosta tilan omistajalta.


      • Säälin
        Pienet kirjoitti:

        Katselepa Avoin päiväkirja maaseudun tuottajilta, niin näet kuinka mahtavia ja kauniita eläimiä tuottajilla on. Ei tarvitse olla mitään salaista tuottajilta, koska tuottajat järjestävät mahdollisuuden käydä tutustumassa päivällä tuotantoeläimiin. Koululaisetkin käyvät tutustumassa maatiloihin ja ovat kovin innoissaan.

        No vittu luuleks ettei siellätehdä jotai suursiivousta ja kanneta raatoja pois ennen sitä XD Säälin sinua niin...


      • usdfusdf-aka-asdfasdf

        ne kuolleet eläimet on niitä elämän perusasioita kuten kuolleet ihmiset,eikö realiteetit ole hallinnassa?eläimiä kuolee ja ne pitää silloin hoitaa pois elävien seasta koska ne eivät haihdu ilmaan.


      • Pienet
        Säälin kirjoitti:

        No vittu luuleks ettei siellätehdä jotai suursiivousta ja kanneta raatoja pois ennen sitä XD Säälin sinua niin...

        Siivouksia tehdään joka päivä, jotta itse ja eläimet viihtyvät tuotantotiloissa. Olen käynyt monissa parsinavetoissa, missä eläimet olivat tosi puhtaita - ei niitä hetkessä puhdisteta vaikka asioista tietämätön voisikin ajatella niin.
        Ei tuotantotiloissa ole kuolleita eläimiä elävien joukossa. Olen saanut paljon tietoa tuottajilta eläinten hoidosta - sellaistakin ettei istuva sika ole halvaantunut, vaikka tulisikin ensimmäisenä mieleen nähtyään istuvan sian.


      • usdfusdf-aka-asdfasdf

        lehmäkin muuten istuu lonkallaan tietyssä vaiheessa kun nousee ylos.


      • Näinkin
        usdfusdf-aka-asdfasdf kirjoitti:

        lehmäkin muuten istuu lonkallaan tietyssä vaiheessa kun nousee ylos.

        Entäpä halvaantunut lehmä? Eläinlääkäri antaa hoitoa ja useinmiten lehmä nousee ylös. Asiasta tietämättömille näkymä saattaa olla järkyttävää lehmän yrittäessä nousta ylös eikä pääse. Päivien päästä lehmä on taas jalkeilla.


      • Ajattelij

        Tuli hyvä mieli, kun näki puhtaita, tyytyväisiä eläimiä parsinavetassa. Ajattelin, että siinä hoidettiin eläimiä samalla tavalla kuin haluaisivat itsään hoidettavan.


    • Sydämetön

      Bougainville on säälimätön.

    • VVVAAA

      Eläinten valvontaa on tehostettava ja tiloille voisi tarkastajalla olla oikeus mennä ennakkoon ilmoittamatta.Kerkiäähän siinä holtittomampikin pistää paikat kuntoon jos tietää jo kuukautta ennemmin milloin tarkastus on.Tiloilla joissa asiat on kunnossa ei pitäisi olla mitään syytä vastustaa tätä ehdotusta.Suomalainen viljelijä hoitaa varmasti tunnollisesti eläimensä.Vain harva tilanomistaja laiminlyö eläimiään.

      • usdfusdf-aka-asdfasdf

        ei sinunkaan luokse tule viranomaiset ilmoittamatta.miksi siis jonkun muun luo pitäisi?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1175
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      14
      1083
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe