Paljustuuko Charity touhut Declanille

SheDevil

Mahtaako Declan saada tietää Charityn abortista?
Toivottavasti asia paljastuu, vaikka Declan itsekkään ei ole mikään kaikista mukavin, niin Charityn tekoset oli kyllä tosi syvältä. Hän on itseään täynnä oleva rahanahne naispaholainen, jonka olisi aika jäädä kiinni ketkuiluistaan.

24

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitäpä-luulet

      Tietenkin paljastuu, koska kyseessä on televisiosarja ja draamaa saadaan aikaan tällaisilla paljastuksilla, kun tekojen seuraukset konkretisoituvat. Tosielämässä tuskin paljastuisi.

      • Lsjdh

        Declanistakin paljastuu uusia synkempiä puolia syksyyn mennessä. Sitä ennen näemme miten Adamiin vaikuttaa se että hänen biologinen isänsä onkin James. Aaron palaa kylään ja korjaamon tuhopoltto asiaa selviää kaikille,siis tekijä on Adam eikä Aaron. Cain ottaa avioliitonsa vakavasti ja pahastuu kun Moira salasi asioita. Ja sitten on Ross ja Donna asiat. Sarjassa täytyy olla aina monta juonta menossa. Kun yksi juttu päättyy uusia tulee.


    • emmerdalefan

      Sen paljastumisen takia kylässä jopa yksi kuolee...

    • Donnan_Rossit

      Donnalla on taas vipinää Ross nimisen miehen kanssa. Emmerdalelle tyypilliseen toistoon viitaten, hämmästelen, miksi ei miehelle voitu keksiä jotain muuta nimeä?
      Muistaakohan muut, että Donna heilasteli ennen kylästä lähtöään toisenkin Rossin kanssa? Paddyn serkku, tummaihoinen poliisi ja Donnan työkaveri oli muistaakseni Ross Kirk. Donnalla oli suhde Rossin kanssa ja kun se paljastui Marlonille pariskunnalle tuli ero ja Donna häipyi kylästä.

    • Ei_isätyyppiä

      Jotenkin outoa tuo Declanin vauvainto. Aikaisemmin miehestä on saanut sen käsityksen, ettei tämä ole erityisen kiinnostunut lapsista, ainakaan vauvoista.
      Siitähuolimatta, että lähes aikuista Miaa pitikin tyttärenään. Mutta vauvaintoilu ja isyys ei tälle roolihahmolle nyt oikein istu. Eihän Declan ottanut näin raskaasti Katienkaan keskenmenoa. Enemmän Declan on sellaista bisneksiin keskittyvää tyyppiä. Käsittämätöntä on myös se että, tuollainen jo yli nelikymppinen, rahanahne Dinglen heitukka pystyy, sekoittamaan miehen pään ja kusemaan silmään bisnesmiestä. Ymmärtäisi paremmin, jos joku nuorempi sekottaisi miehen pään. Mutta tuollainen vanha harppu, jonka maineen Declan kyllä tietää.

      • Taten-roskaa

        Charityn oveluus ja juonikkuus se Declania kiehtookin, mutta ei ymmärrä aluksi, että Charity on sitä tyyppiä, joka pitää ystävät lähellä ja viholliset vielä lähempänä!


      • Eiylineljääkymmentä

        Charity on nykyjaksoissamme 38-vuotias.
        Sarah syntyi 2005 ja Debbie sai hänet 16-vuotiaana. Charity sai Debbien 13-vuotiaana. Siis Charity on syntynyt 1976.


      • keps

        Samaa olen ihmetellyt että onko Declan oikeesti noin epätoivoinen että jonku härskiintyneen Charityn perässä juoksee, tuo ärsyttävä lehmä joka on kupannut ennenkin rikkaita ukkoja.


      • Huvittavaaaa

        Teini voi kirjoitella tuollaisia kun ei ymmärrä asioita oikein muutenkaan. Pitäisikö katsoa jotain salattuja ja muuta puuta heinää..


    • Olisinsuonut

      Tietääkö joku ajankohdan suomen ajassa milloin abortti/ muka keskenmeno petos paljastuu ?

      • Kärsivällisyyttä

        Katsomalla selviää. Miksi kysellä kuin pikkulapsi aina jotain sivuasiaa. Nyt meillä esitetään heinäkuun alun jaksoja. Jakso nro 6909, 8.7.2014 esitetty oli eilen. Prian tuleva aviomies Rakesh tulee sarjaan 14.7 jaksossa eka kertaa. Kartanon asukkaiden asiat tulee esille syyskuun jaksoissa sitä ennen Donnan juttu.


      • 53vuotias
        Kärsivällisyyttä kirjoitti:

        Katsomalla selviää. Miksi kysellä kuin pikkulapsi aina jotain sivuasiaa. Nyt meillä esitetään heinäkuun alun jaksoja. Jakso nro 6909, 8.7.2014 esitetty oli eilen. Prian tuleva aviomies Rakesh tulee sarjaan 14.7 jaksossa eka kertaa. Kartanon asukkaiden asiat tulee esille syyskuun jaksoissa sitä ennen Donnan juttu.

        Kiitos, nyt kuitenkin.
        olen tiedonhalunen ja hieman laiskakin, kun en tutkaile YouTube sta jaksoja.


      • emmerdaleonhyväsarja

        Google haulla Emmerdale Wiki tulee englanninkielinen sivusto jossa jakso numerot, selostukset tapahtumista ja päivät milloin on esitetty Briteissä. Tai Goole haku: July 2014 tuo juuri tämän hetkisiä jaksokuvauksia.YT haku kuukausi ja vuosi,hahmonimi tuo videoita esiin.
        Jos pystyy olemaan mitään tietämättä tulevista jaksoista niin hyvä niin. Kiinnostavia juonia ja tapahtumia tulossa tämän vuoden osalta.


      • Epätietoinenw
        emmerdaleonhyväsarja kirjoitti:

        Google haulla Emmerdale Wiki tulee englanninkielinen sivusto jossa jakso numerot, selostukset tapahtumista ja päivät milloin on esitetty Briteissä. Tai Goole haku: July 2014 tuo juuri tämän hetkisiä jaksokuvauksia.YT haku kuukausi ja vuosi,hahmonimi tuo videoita esiin.
        Jos pystyy olemaan mitään tietämättä tulevista jaksoista niin hyvä niin. Kiinnostavia juonia ja tapahtumia tulossa tämän vuoden osalta.

        Hyvä linkki
        Koitin selvittää milloin edna on viimeisen kerran sarjassa ja kuinka on kirjoitettu pois.


    • Huomioita_sohvalta

      Miksihän tuon juonittelevan käärmeen Charityn piti tunkea e-pilleriliuska piiloon juuri läppärikoteloonsa? Miksi ei vain olisi voinut tunkea sitä, vaikka taskuunsa ja sieltä laittaa sitten parempaan piiloon? Siksi, koska juoni tietysti olisi mennyt tällä tavalla mönkään, ellei Declan juuri silloin nappaisi tätä käärmevaimonsa pillerikätkösalkkua mukaansa. Hänhän ei alkaisikaan päästä selville umpikieron Charityn toiminnasta.

      Kieroilustaan jo lähes narahtanut liero, onnistui vielä toistaiseksi puhumaan miehensä ympäri. Hyväuskoisen Declanin kusettaminen onnistuu siis vielä hetken aikaa. Tuskin häikäilemätön Charity tulee koskaan kuitenkaan saamaan mitään tuntuvaa opetusta kieroiluistaan.

      Sarjassa on pistänyt silmään, tämä roolihahmojen aseman ja bisnestehokkuuden korostaminen, tällä läppärisalkkujen mukanaan raahaamisella.
      Sarjassa korostetaan aina, jotenkin kornisti ulkoisilla jutuilla hahmojen statusta.
      Leylakin sonnustautui innoissaan tehtaanjohtajatarlookiin, kun luuli pääsevänsä osakkaaksi. Leyla on tosin aina muutenkin ollut Alician lisäksi sarjan näyttävin pukeutumispelle.

      Myös Bernicen ja Kerryn, näiden kauneushoitolan typyköiden hienoneiteilykin, röyhelöineen ja rusetteineenkin on yliampuvaa pelleilyä.
      Priyan Sharman puketumisella ja autolla koetetaan tuoda hänen asemaansa esille, rikkaan perheen tyttärenä.

      Sharmojen ja kartanon ja muiden ns."parempien" asukkaiden vaurautta on tuotu esille aina, kaikenlaisilla ulkoisilla jutuilla. Pramealla pukeutumisella, autoilla ja sisustuksella. Samaan tapaan myös sitä, köyhempinen vaatimattomampaa elämää on ylikorostettu, mauttomalla pukeutumisella, tai ryysyläismäisyydellä, sekä kotien sisustuksella. Kuten esim.Lemuavan sikolätin viereen sijoitetun Dinglelän kaoottisen mörskän sisustuksella.

      • Rahastakiinni

        Englannissa oikeassakin elämässä näkyy eriarvoisuus.
        Jos, vanhemmilla ei ole varoja , lapset ei pääse kouluun , vakka se on lailla määrätty .
        Näin osa lapsista jää ilman koulutusta ( cipsejä ).

        Koulutus luo sitä varallisuutta.

        Koulutus maksaa ihan sieltä esikoulusta lähtien.
        Esikouluun on kallis lukukausimaksuiltaan.
        Onkin yleistä, että toinen vanhemmista tekee puolipäivää, jotta päivähoito olisi helpompi rahallisesti järjestää.

        Jakso nro 6909, 8.7.2014
        Olipa kiva katso tulevaa , sarjassa on niin monia juonen käänteitä, että seurattavaa riittää.


      • Suurinpiirteinnoin

        Englannissa on julkinen maksuton koulu, mutta nämä ''state schoolit'' eivät ole tasoltaan lainkaan samanlaisia kuin suomalainen peruskoulu. Jos briteissä haluaa hyvän koulutuksen, silloin lapsi pitää laittaa yksityiskouluun.


    • Josnythaluattietää

      Ketjun aloittajalle: Declan saa tietää asiasta 10.9 -14 ja seuraukset siitä parin viikon päästä. Odotellaan siis parin kk jaksot vielä nyt on heinäkuun puoliväliä 2014.

    • Tietämätön1978

      Mistä Declan sai tietää Charityn valehtelusta liittyen aborttiin. Mulla meni jaksot ohi!!!!

      • Eiolluselgeest

        Mulla on kans mennyt ohi, miten Declan sai tietää Charityn valehtelevan ja miten Megan tiesi alkaa pelkäämään Charityn puolesta?


      • zeppeliinissä

        Minulla sama juttu. Voisko joku kertoa?


      • Lyhyesti

        Megan kertoi Declanille Charityn käyneen aborttiklinikalla, joka näkyi Charityn navigaattorista, jota Charity lainasi Robbielle ja jossa Robbie huomasi aborttiklinikan osoitteen ja kertoi äitilleen. Charity valehteli, että abortti oli Debbien ja hän oli vain tyttärensä tukena siellä. Declan esitti kaikille uskovansa Charitya mutta uskoikin tosiasiassa Megania ja suunnitteli koko ajan tätä kostoa Charitylle. Megan tajusi siellä poliisiasemalla ollessaan syytettynä murhan yrityksestä, että Declan yrittää tappaa Charityn. Kun Megan toki itse tiesi olevansa syytön ja kun sai tietää myrkystä, jota Noahin juomassa viinassa oli, hän arvasi Declanin puuhat.


      • äölkjhdf

        Declan yritti kotonaan jo myrkyttää Charityn mutta Noah oli ehtinyt maistella viinipulloa ja sairastui.


      • Portable
        Lyhyesti kirjoitti:

        Megan kertoi Declanille Charityn käyneen aborttiklinikalla, joka näkyi Charityn navigaattorista, jota Charity lainasi Robbielle ja jossa Robbie huomasi aborttiklinikan osoitteen ja kertoi äitilleen. Charity valehteli, että abortti oli Debbien ja hän oli vain tyttärensä tukena siellä. Declan esitti kaikille uskovansa Charitya mutta uskoikin tosiasiassa Megania ja suunnitteli koko ajan tätä kostoa Charitylle. Megan tajusi siellä poliisiasemalla ollessaan syytettynä murhan yrityksestä, että Declan yrittää tappaa Charityn. Kun Megan toki itse tiesi olevansa syytön ja kun sai tietää myrkystä, jota Noahin juomassa viinassa oli, hän arvasi Declanin puuhat.

        Kiitos selvityksestä! Pitää näköjään hoksata, eikä vain katsoa... (kuten minä)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe