Siivoton Jumbon ympäristö

tehkäänytjotain

Auramo pakolaiskeskus Vantaa :
Kävin jumpossa kaupassa . eilen ajelin tuon ohi. kas kummaa ISO KATTILA siinä tien vieressä heitettynä. jokapaikassa roskii. vaikka tieltä on sinne pihaa pitkä matka. eli roskat heitellään pitkin tien varsii.
Kattilassa on varmaan ollut huonoo ruokaa kun oli tuotu tienviereen asti. ei tainut possupata maistuu.
Mutta luulisi nyt vantaan siivoovan tien varet puhtaiksi. ja SPR voisi huolehtii ettei asuta sikalassa

29

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Odottelu_käy_pitkäksi

      Ihanko olet poisheitetyn kattilan nähnyt tien varressa ja vielä Auramon lähistöllä! Taivas varjele!

      Mitäs jos vähän liikkuisit kävellenkin joskus vaikka lähimetsissäsi? Sieltä löytyy vanhaa sohvaa, jääkaappeja, liesiä yms roimaa, jos vain autolla on kulkua...

      On kyllä jo mennyt epätoivoiseksi nämä agitaattorien yritykset, kun mitään ongelmia vieläkään ei pakolaiskeskuksesta ole koitunut.

      No jatkakaa vain, voihan muutaman sadan nuoren pakolaismiehen keskuksessa olla häiriökäyttäytymistäkin jossain vaiheessa.
      Voin hyvin kuvitella mikä meno siellä olisi, jos kansasuomalaisia sullottaisiin sampihin tiloihin sama määrä. Viina virtaisi, tappeluja, paikkojen hajoittamiset jokapäiväisiä, ympäristön häiriöt jne.

    • Teepä_juttu_mvlehteen

      Vinkki: kirjoitahan mvlehteen mehevä juttu. Takuulla saisi muhkeat otsikot ja paljon sympatiaa puolellesi ja yhteistä hymistelyä pakolaisuuden tuomista tuhoista ja suomalaisen kulttuurin tuhoutumisesta.
      Siellähän ei totuuden kanssa olla tarkkoja, joten voit liioitella huoletta. Vaikka tuplata poisheitettyjen kattiloidenkin määrän ja vaihtaa se vaikka patoihin. Myöskään jutun kirjoittajaa ei tarvitse julkistaa.

      • Hyvä.lehti.mv.lehti

        Ehkä sinä itse liioittelet. Valitettavasti mv lehteä lukevat monet. Lähdekritiikki on mainittu. En voi sille mitään et sua se harmittaa.


    • tyttölapset

      Miten muuten on, onko Jumbo paljonkin muuttunut? Kuukauteen en ole vantaalla nyt käynyt ja kohta menen käymään uudestaan, kertokaa, onko notkuilevien mamujen määrä siellä lisääntynyt huomattavasti? Onko heistä ollut haittaa? Uskaltaako pienten lasten kanssa mennä jumbossa käymään?

      • MamufobiaTautiluokitus

        Eipä Flamingossa polskimassa nähty yhtäkään.

        Eikä kaupoilla muutenkaan.

        Eräiden mamufobia on jo niin pitkällä, että seuraavaksi raportoivat sellaisesta sänkynsä alla ja vaatekaapissaan.


    • Karoq

      Viimeisen parin kuukauden aikaan jumbo muuttunut Itäkeskukseksi, tummaa tyhjäntoimittaja mamuja joka nurkalla - että vituttaa. No, eipä tarvitse sieläkään enää käydä

    • Dip314

      Puuttumatta pieniin kirjoitusvirheisiin edellisen kirjoittajan viestissä, niin totean, että saman asian olemme mekin todenneet. Kävimme Jumbossa viime viikonloppuna perheen kanssa ostoksilla ja kaikenlaista vetelehtijää (tp-hakijaa, olettaisin) oli joka kerros mustanaan. Jatkossa ainakaan minä en vie tyttäriäni enää tuohon kauppakeskukseen.
      T.inssi

      • tyttölapset

        Äärimmäisen harmillista.. Itse pääsin kehumaan monelle Jumboa juuri sen takia ettei se muistuta itäkeskusta (kerroin asiasta hiukan ennen pakolaiskeskuksien tuloa) mutta nyt täytyy vetää sanat ilmeisesti takaisin.. Asiasta saisi pistää sähköpostia Jumbon johtajalle, itse tein niin.


      • Typeryydet_pois
        tyttölapset kirjoitti:

        Äärimmäisen harmillista.. Itse pääsin kehumaan monelle Jumboa juuri sen takia ettei se muistuta itäkeskusta (kerroin asiasta hiukan ennen pakolaiskeskuksien tuloa) mutta nyt täytyy vetää sanat ilmeisesti takaisin.. Asiasta saisi pistää sähköpostia Jumbon johtajalle, itse tein niin.

        Heh. Milloinkahan olette oikeastaan käyneetkään Jumbossa? Oletteko kertaakaan? Tiedätte kai missä se edes sijaitsee?

        Käyn siellä lähes päivittäin iltapäivisin ja illoin. Jo siitä lähtien, kun se avattiin. Kumma, etten ole kertaakaan havainnut mitään tuollaista , en kertaakaan. Teitä agitaattoreita aina tasaisin väliajoin kirjoittaa tuota roskaa täällä nyt erityisesti viime kesän jälkeen. Toki tarkoitusperänne on jokaiselle selvää....

        Jos se, että kaikki eivät näytä peräkammaripojilta tai vaaleaharjastukkaisilta lökäpöksyiltä pelottaa, niin kannattaa jäädä kotiin. Jumbossa on aina käynyt runsaasti ulkomaalaisiakin.
        Se, missä Jumbo poikkeaa useista muista kaupoakeskuksista, on lähes täydellinen alkoholistien ja huumehourailijoiden notkuvat porukat. Nämä 100% suomalaistaustaiset häiriköt puuttuvat ja siksi minä nimenomaan siellä käyn ja olen käynyt.

        Jos teillä olisi tyttäriä tai ylipäänsä lapsiakaan, niin vahinko mitä noilla primitiivisillä asenteillanne erilaisiin ihmisiin heille tekisitte, olisi anteeksiantamatonta. Vaikka todennäköisesti hekin ovat viisaampia ja tottuneempia toimimaan modernissa yhteiskunnassa ja muuallakin kuin impivaaran takametsissä, niin ainakin he joutuisivat häpeämään vanhempiaan.


    • Roskatkoriin

      Roskien määrä on lisääntynyt kaikkialla. Suomessa on tosin siistejäkin kaupunkeja, mutta pääkaupunkiseutu näyttää todella epäsiistiltä. En käsitä, että kädet toimivat vielä, kun kaupan hyllyltä otetaan juoma, maksetaan, juodaan jossain kadulla ja SITTEN akuutti lobotomiakohtaus: kädet eivät toimi, aivot eivät tuntene sanaa roska-astia. No. Olen päätellyt, että koulussa ei opeteta siisteyttä. Kotona ei opeteta siisteyttä. ÄO ei voi olla järin korkea. Ja vetelyys on toinen tekijä; jos olemus on ameeban, eihän voi olettaa, että sellaisen omaava saa mitään järjellistä aikaiseksi.
      Haluaisin ajatella myönteisesti, mutta tämä ilmiö sieppaa. Joskus Narinkatorin nurkat ja Rautatieaseman tienoo näyttää siltä, kuin joku lauma olisi käynyt paskomassa. Mistä tällaisia ihmisiä tulee, jotka eivät välitä mistään mitään.

    • kkin

      Perseestä niitä tulee jotka eivät välitä mistään, ja ne paskat tekee mitä vaan missä vaan. Jos ne paskat ei välitä edes sodasta, niin luuletko ,että paskat välittää suomesta. mitään.

    • Eivät.välitä

      https://lclbd.com/1949/pitäjänmäki-pakolaiset-maahanmuutto-kornetintie-helsinki

      Täällä tarinaa pitäjänmäkestä

      Olen huomannut että nämä uudet tulokkaat elävät miten haluavat ja eivät välitä mistään.

    • Taakanjakoa

      Vantaan Sokkakujan yks. vastaanottokeskus
      Osoite
      Sokkakuja, 01530 Vantaa

      Vantaan Ilmailutien yks. vastaanottokeskus
      Osoite
      Ilmailutie, 01530 Vantaa

      Vantaan Robert Huberin yks. vastaanottokeskus
      Osoite
      Robert Huberin tie 3, 01510 Vantaa, Suomi

      Vantaan Veromiehen vastaanottokeskus
      Osoite
      Valimotie 22-24, 01510 Vantaa
      -------------------

      Siinä on semmonen 4 vokin rypäs pienellä alueella, ei ihme että näkyy ja kuuluu.

    • rantanblan

      Samanlaistahan on myös Kauniaisten molempien keskusten ympäristössä. Eipä juuri eroa Jumbon näkymistä.
      Tuskin suunniteltu Huberin keskuksen siirto Graniin muuttaa kokonaistilannetta mitenkään.

      • Pelko_saa_pelkäämään

        Eli mitään muutosta käytännössä ei ole tapahtunut Kauniaisissakaan? Jumbossa homma pyörii kuten alusta alkaenkin eli rauhallista ja siistiä on. Juopot, narkkarit ja muut häiriköijät loistavat edelleen poissaolollaan...

        Täällä nämä muutamat hörhöt ja rankkoja ulkomaalaisfobioita kärsivät impivaaralaiset ovat paniikissa kun näkyy ihmisiä, joiden kieltä ei ymmärrä. He tosin eivät kirjoitustensa perusteella ole koskaan edes käyneet Jumbossa.


    • havaintoja

      Jumbossa matut jälleen häiriköi. Puukot kuulemma ovat kaupoista loppuneet, sekä muutkin astalot, kun matut ne hamstranneet. Partalapset myöskin jo löytäneet alkon, ja sen tuotteita nauttivat käytävillä ölisten ja haisten.

      • Olet_idiootti_oikeasti

        Miksi kirjoitat tuollaista pazkaa? Oletko idiootti tahallasi vai ihan oikeasti?
        Ei Suomi yhtään turvallisemmaksi muutu, jos nuo sinun juttusi joku ottaisi tosissaan. Päinvastoin.

        Kerrotko missä, koska ja mihin aikaan Jumbossa on maahanmuuttajat häiriköineet? En vielä tähän mennessä ole kertaakaan havainnut mitään häiriköintiä. En kertaakaan. Käyn Jumbossa melkein joka päivä iltaisin ja viikonloppuna myös päivisin.

        Suurin turvallisuusuhka on juuri sinunlaisesi rasismiin yllyttävät idiootit. Vaikka aikuiset ja itse ajatteluun kykenevät helposti ymmärtää kaltaisesi idioottien höperehtimiset, niin joukossa on myös syrjäytyneitä ja/tai muuten onnettomia, jotka saattavat lähteä kaltaistesi vaarallisten idioottien ajatuksiin mukaan. Kyllä hekin tietävät nuo jutut huuhaaksi, mutta se heitä ei häiritse, kuten ei sinuakaan. Onneksi teitä idiootteja on todella vähän, mutta selvästi liikaa kuitenkin....
        Sen tiedän, että tosiasioilla ei sinunkaltaisiisi voi mitään vaikuttaa. Olette jo menetetty porukka.


      • Töissä_Jumbossa

        Puhu vain itsestäsi, nimenomaan sinunlaisiisi ei tosiasiat ja faktat vaikuta mitenkään eikä missään asiassa. Sinä olet päättänyt mielipiteesi ja olet vakuuttunut sen olevan ainoa oikea ja sen vuoksi pidät siitä itsepäisesti kiinni jankkaamalla tässä(kin) ketjussa. Se että sinä et huomaa mitään ei poista sitä tosiasiaa että Jumbo ympäristöineen on muuttunut parin viime kuukauden aikana. Siinä olet kyllä oikeassa että muutosta ei ole aiheuttaneet suomalaiset päihtyneet, ne kun Jumbosta puuttuvat edelleen.


      • Olet_idiootti_oikeasti
        Töissä_Jumbossa kirjoitti:

        Puhu vain itsestäsi, nimenomaan sinunlaisiisi ei tosiasiat ja faktat vaikuta mitenkään eikä missään asiassa. Sinä olet päättänyt mielipiteesi ja olet vakuuttunut sen olevan ainoa oikea ja sen vuoksi pidät siitä itsepäisesti kiinni jankkaamalla tässä(kin) ketjussa. Se että sinä et huomaa mitään ei poista sitä tosiasiaa että Jumbo ympäristöineen on muuttunut parin viime kuukauden aikana. Siinä olet kyllä oikeassa että muutosta ei ole aiheuttaneet suomalaiset päihtyneet, ne kun Jumbosta puuttuvat edelleen.

        Hah haa
        Tosiasiat ja faktat ovat omaan kokemukseeni perustuvia ja siihen mitä olen nähnyt. Eivät mielipiteitä. En tietenkään päivystä Jumbossa. Käyn siellä yleensä iltaisin ja viikonloppuisin ja kokemukseni perustuu tietysti noihin aikoihin.

        Poliisinkaan mukaan mitään erityistä levottomuuden kasvua Jumbossa ei ole tapahtunut eikä missään muuallakaan julkisuudessa. Mihin siis väitteet levottomuuksista oikein perustuvat.

        Jumbossa työskentelee useita naispuolisia tuttaviani ja heidän jälkikasvuaan. Kassoilla ja myyjinä ja työaika päättyy usein klo 21.15, jonka jälkeen bussilla kotiin. Mitään ongelmaa ei ole ollut koskaan eikä näiden keskuudessa ole sen kummempaa pelkoa ole nytkään sen enempää kuin mitä vuosien saatossa on ollut. Suurin riski on edelleen ihan kotimaiset sekopäät, joita Jumbossa onneksi harvoin on, mutta enemmän pysäkeillä perillä, jos se sijaitsee vilkkaamilla keskusta-alueilla.

        Suurin ongelma koko touhussa on nämä vihanlietsojat ja heidän epätoivoiset yritykset pelonlietsonnan osalta. Jokainen tietysti ymmärtää näiden pelon- ja vihanlietsojien tarkoituksen kampanjoissaan. Nämä ne todellisia 'jankkaajia' ovat. Ei ne, jotka pyrkivät oikomaan silloin tällöin noiden lietsojien jatkuvaa päivittäistä kampanjaa. Kehoittaisin sinuakin ihan omilla aivoillasi ajattelevan mistä on kyse. Ja uskotko näiden pelottelukampanjoiden todellakin parantavan jotakin tai saavan ylipäänsä jotain hyvää aikaiseksi?

        Ja allaoleva nimimerkkini on provosoiva, mutta se kohdistuu tuohon jatkuvasti vihanlietsonnan kampanjaa toteuttavaan 'havaintoja' -nimimerkkiin. Käytin sitä, koska en vaihda nimimerkkiä samassa keskustelussa.


    • xvzv

      Kohta vuosi edellisestä käynnistä Jumbossa. Sitä ennen kävin joka toinen kuukausi. Mielenkiintoista mitä tulen näkemään. Itäkeskuksessa en ole enää vuosiin viitsinyt käydä, juuri mamuista johtuen.

      Kerron sitten kokemukseni ja lupaan olla objektiivinen.

      Roskista sen verran, että kun uutisoitiin matujen matkasta euroopan halki, juuri tuo roskien järkyttävä vana pisti silmiini. Eivätkö ole lainkaan sivistyneitä?

      • 13plus17

        Evvk ja vielä kerran evvk


    • realismia

      Jumbon lähellä on jo 4 vok keskusta. Kyllä nämä partalapset alkaa näkyä aika ikävästi jumbossa.

      Ei mene enää kuin kuukausia, kun jumbo on kuin itäkeskus, missä nämä yön timot lonnii ja häiriköi.

      • alkaa-vituttaa

        Asuntomessu alueen asunnot ei mene kaupaksi, edes vuokra-asuntoihin ei saada asukkkaita. Ja syy on selvä, nämä partalapset.


      • Kempeleenhomo

        Muutenkin Kivistöstä tulee no-go zone kun sinne tehdään kerrostalokämpät 10 000 matulle. Jopa riistäjä Forenom kauppaa ihan uusia vuokra-asuntoja Kivistöstä alle 1000 eur, eikä kukaan halua niitä vuokrata :)


      • Oikeaa_realismia

        Tuota olet toivonut ja ennustanut jo kuukausitolkulla, mutta mitään ei ole tapahtunut ainakaan vielä.
        En yhtään epäile ettetkö jaksa odottaa vielä pitkäänkin ja jos jossain vaiheessa Jumbossakin joku ikävä juttu, johon turvapaikanhakija on osallinen, sattuu syntymään, niin epäilemättä otat siitä kaiken irti joka ainoalla mahdollisella foorumilla. Suosituin lauseesi on ihan varmasti: 'mitäs minä sanoin' ja olet tyytyväinen 'oikeassaoloosi'.

        Kantasuomalaisten tekemän ikävät jutut osaatkin jo ohittaa merkityksettöminä. Ne kai kuuluvat mielestäsi normaaliin eloon.


      • saitko.neekerisankkerin

        Taidat olla joku matu patja?


    • Muslimit-pois-suomesta

      Kävin tänään jumbossa, ja kyllä, olihan siellä aulat mustanaan näitä hiekkaneekereitä. Käyttäytyivät, kuin omistaisivat koko jumbon, ylimielistä. Minua eivät ahdistelleet, kun olen mies ja sen näköinen, että olisin heti leiponut näitä partalapsia turpaan.

      Seurasin kuitenkin tilanetta jonkin aikaa, ja kyllä nämä partalapset innolla kuvaili nuoria teinityttöjä.

      Odotaakaapas kun tulee kesä, ja nämä kiimaiset partalapset alkaa näkemään paljasta pintaa, siitä ei hyvää seuraa.

      Ja nyt nämä partikset jo kissojakin kiduttaa!

    • tunkiontomppelit

      Miksei noita matuja voi suoraan asuttaa kaatopaikoille, siellä ne olisi kuin kotonaan, ainakin jos tv:stä katsoo, niin siellä missä ne asuu on ympäristö kaatopaikan naäköinen?
      Samahan se siellä olisi notkua, ei niistä muuhun ole!

    • Stubid-Zipilä-Årpo

      Yksittäistapauksia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe