Onko Raisan Räisäsen kyydinnyt taxi ulkomaalainen

niksimiksi

Uuden tiedon mukaan nyt 16v myöhemmin löytyi mahdollisesti Raisan ja hänen seurassa olleen henkilön kyydinnyt taxi.Olisinko oikeassa jos epäilen myöhästyneen syyn löytyvän kuljettajan omasta ulkomaalaisesta taustastaan,kun he ovat tulilinjalla muutenkin liittyen näihin naisiin kohdistuneisiin rikoksiin,ei halunnut lisätä pökköä pesään omalta osaltaan.Lisäksi henkilö on vierasmaalaisena ehkä huonosti seurannut lehdissä ollutta etsintää, kun on ehkä ollut maasta poissa viimeiset vuodet.

31

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • setaksikuski

      Hämeen hitain.

    • pitkäneva

      Mahdollista voi olla myös valemuisto tai tietoinen tyhjänpuhuminen,niin voi käydä jos rikos on saanut julkisuutta,mahdollista voi olla sekin ettei muisikuva ollut riittävän selkeä että olisi hänen mielestään kannattanut tuoda esille.Jotkut henkilöt pelkäävät esiin astumista,outoa kyllä on.

      • krphämeenhitain

        Luultavasti se Hämeen hitain on poliisi kertomaan totuuden. Tapausta ei poliisin oman sivun mukaan enää vuosiin ole tutkittu katoamisena, vaan nimenomaan tapausta on tutkittu tappona. Viimeksi tuli 10 vuotta katoamisesta silmännäkijähavainto, jonka "todistaja" muisti minuutilleen. Mahdollista vain videovalvontakuvasta. Kun poliisi nyt on vuotanut kaikki tietonsa kymmenen vuoden välein, niin ehkä saamme tietää totuuden sitten joskus 20 vuoden kuluttua.


    • mitätähhäh

      Niin, että jonkun ulkomaalaisen kanssa lähti, vai?
      Nämä ulkomaalaisjutut ovat olleet Suomessa varsin tulenarka aihe. Minkäs maalainen oli sen Ulvilan todistajan tapetun tyttären poikakaveri (myös kuollut)? Miksi irakilainen, tai siis Irakista kirjoittava nainen - tehnyt kaksikin kirjaa - on muka tietoinen siitä, että kuka tappoi Lahden? Irakin sota aloitettiin Lipposen ja Bushin neuvottelujen tuloksena. Kuka ohjaa irakilaiset nyt Suomeen? Miksi Irakissa joukkohautoja tutkinut Tauru (myös Haagin sotarikostuomioistuimen todistajia) on Ulvilan "veriasiantuntija"? Onko nyt kyse uskonnosta vai sotasyyllisyyksistä vai mistä?!

      http://www.halla-aho.com/scripta/maahanmuuttokriittinen_tulipalo_tampereella.html

    • Lhhcdsakönvfffd

      Aika outoa muuten, että se yksi todistaja oli nähnyt Raisalla rintakorun, jollainen hänellä kyllä oli, mutta se oli kyseisenä iltana kuitenkin kotona... :O spuukia

    • aikaerikoista

      Vasta kesällä kertonut poliisille, tuollainen tieto olisi pitänyt kertoa heti jos pitää paikkansa.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015110520617566_uu.shtml

      Oudosti toimii tämä sivustokin, aloituksen tulo kestää kauan ja äsken ei näkynyt tätäkään vaikka tehty jo yli 2 tuntia sitten ja kommentoitu, tein sitten turhaan uuden.

    • niksimiksi

      On niin paljon erillaisia havaintoja, ja näin pitkän ajan päästä ei ole teknistä näyttöä, että ilman tunnustusta oikeus ei ehkä voi tuomita ketään.

    • pitkäneva

      Toivottavasti ei ole rasistinen heitto, ehkä ei koska pliisi on halunnut tuoda asian esille, mikähän on taksien suhde tummiin poikiin.

    • mikskui

      Eikös Kestin tapauksessa myös pyydetty taksikuskilta apuja, kukaan kuski ei ilmottautunut?

    • niksimiksi

      Kuullostaa niin omituiselta että voisi olla polisien vedätys perustuen viitteelisiin tietoihin.Kun syyllinen saa kuulla tästä hänen elämäntavassaan tai käytöksessään tapahtuu muutos kun hermoilee, enää ei turvapaikka suomessa kiinnostakkaan ja ostaa lentolipun,siis paljastaa siten itsensä.Mitä tietoja poliisi sitten nyt haluaa,onhan tiedossa ketkä ulkomaalaiset asuvat siinä ositteessa johon taxi ilmoitti kuskanneen tumman miehen mukanaan Räisäseltä näyttävä nainen.

    • kukamissähä

      kyllä se on nyt todistettu että hämäläiset on hitaita, taxi kuskiltakin meni 16 vuotta ennen kuin sai asiansa kerrottua. Kyllä olisi luullut että olisi tietonsa kertonut jo aikanaan sen verran esillä asia oli joka tuutissa. Mikä lie motiivina nyt vasta kertoa,unohtikohan ottaa maksun kyydistä ja perää sit nyt. Onneksi ei ollut laihialainen, ei olisi kertonut koskaan kun olisi huulet kulunut
      Mutta toivottavasti asia selviää jossain vaiheessa ja syyllinen saadaan kiinni ja munista keskustorille roikkumaan noin ensi alkuun, jokainen voisi käydä sitten kaverillisesti moikkaamassa.

    • Lusifer11

      Ei kaiten ole olemassa määrityksiä, miksi joitakin tapauksia tutkitaan henkirikoksina ja joitakin taas ei. Mutta riittikö tässä tapauksessa se oletus, että oletettiin menneen johonkin autoon (jonkun mukaan) ... Siis jo silloin 1999 ...

    • Irjaliisa

      Eikö jossakin ollu juttua kauan sitte, vihje että Raisan näköinen tyttö oli nähty nousevan taksiin.....???
      Jos se olikin ollu ihan oikea havainto?

    • outoa

      Vaikea uskoa, että Raisa olisi lähtenyt hänelle tuntemattoman miehen mukaan, ITSE EN OLISI LÄHTENYT OUDON MIEHEN MUKAAN MISTÄÄN HINNASTA!

      • Silmänkääntötemppu

        Heti Nelan ruumiin löytymisen jälkeen, jotkut yrittävät kääntää huomion pois Nelan murhasta?


      • näinkösemeni

        Mun mielestä joillekkin ei sopinut, että nuori menestyy, tai juhli menestystään yksin ulkona. Edelleenkään ei kaikille ulkomaalaisille sovi että naiset kulkee yksin ulkona...


      • Lusifer11

        Ei ehkä muuten mutta keskellä yötä yksin kaupungilla ja vähissä tamineissa. Piti saada kyyti jostain kun rahaa ei taksiin ollut. Aika ymmärrettävät syyt sinänsä lähteä tuntemattoman matkaan kun vaihtoehto oli jäädä jonnekin puistonpenkille yöksi.


    • tosiasiat

      Nela oli myös voimakas, itsenäisen oloinen uranainen, en usko kohdallaan itsemurhaan lainkaan! Kyse on mahdollisesti työhön liittyvistä asioista.. tai mustasukkaisuudesta, tai halusta nitistää nainen.

      • kyynelkeiju3

        Kuvista joissa Nela on huokuu kärsimys. Olen varma että häntä kohdeltiin huonosti. Mustasukkaisuutta, omistamista, kontrollointia, alistamista. Monimuotoista valtaa ym. Se näkyy ja välittyy kuvista. Samoin kuim hänen kiltteytensä. Jotain alistuneisuutta luen hänen kasvoiltaan. Ja sen että hän oli nöyrä. On todella ikävää että hänelle kävi niin. Vien kynttilän hänen muistolleen.


      • n6n6n6n
        kyynelkeiju3 kirjoitti:

        Kuvista joissa Nela on huokuu kärsimys. Olen varma että häntä kohdeltiin huonosti. Mustasukkaisuutta, omistamista, kontrollointia, alistamista. Monimuotoista valtaa ym. Se näkyy ja välittyy kuvista. Samoin kuim hänen kiltteytensä. Jotain alistuneisuutta luen hänen kasvoiltaan. Ja sen että hän oli nöyrä. On todella ikävää että hänelle kävi niin. Vien kynttilän hänen muistolleen.

        Sen kun viet. Vittuako se Nela tähän kuuluu. Tää käsittelee Raisaa.


      • defnerz
        n6n6n6n kirjoitti:

        Sen kun viet. Vittuako se Nela tähän kuuluu. Tää käsittelee Raisaa.

        Sosiaaliset taidot? Hukassako? Kielenkäyttösi ei kaikista sivistyneintä @


      • järkesihukassa
        defnerz kirjoitti:

        Sosiaaliset taidot? Hukassako? Kielenkäyttösi ei kaikista sivistyneintä @

        Teille vainoharhaisille pitäisi olla oma palsta, mitä omaiset eivät vahingossakaan lue.


    • jytkytkytkyt

      Raisaa on kuskannut joku persu ne hyväksyy raiskaajat.

      • hyysärijykty

        Hyysärithän niitä musuja tänne haluaa eikä niiden rikoksista saa edes puhua.


    • vghjkuiuuyyty

      Mamu hyysäri puolue persut tuo lisää raiskaajia suomeen,persuista raiskaus on luonnollista, sen on puolue hyväksyn.

      • ahaaaaaaaaa

        Kuulut siis kokkareiden nuorisosiipeen ja kaikki mamut pitäisi tappaa.


    • kuos

      Minulla on jo vuosia ollut selvän näkökuva Raisa Räisäsestä voitte katsoa sen kotisivultani http://rane.suntuubi.com varmaan ulkonäöstä näette mikä kuvista hän on. Nämä kaikki kuvat ovat ihan ilmaisia . En tee tätä rahasta tai muutenkaan hyötyäkseni , teen tätä palvellen näin JUMALAA ja auttaakseni ihmisiä ! Rikkaudet ja tämä kaikki on täällä katoavaista. Tämän maailman ahneus ja riistäminen toiselta on röyhkeää niin kuin tämän nykyisen hallituksen toimetkin heikompia kohtaan. Vieleköhän täällä on sanan vapaus vai jyrääkö ahneus tämänkin.

      • suok

        Eikä vieläkään selvinnyt, kokeile vaihtaa antenneja eri asentoon ))


      • kuos
        suok kirjoitti:

        Eikä vieläkään selvinnyt, kokeile vaihtaa antenneja eri asentoon ))

        Hei kato Nelankin selvän näkökuvaa ja ihan vasenta laitaa eikös ole Nelasta iso kuva ja sen takana puu et voi rehellisesti kieltää etteikö olisi .Kuvassa on myös oikealla puolella pitkä järvi ja iso P kirjain kyllä kuva piti täysin paikkansa ja mutta en vielä pysty ihan täysin oikein tulkitsemaan selvän näkökuviani. Kotisivullani on kuvia! http://rane.suntuubi.com . Kuva on viimeisenä


    • ihmettäjagummaa

      Kun tämä case selviää niin voi selvitä Tampereelta muitakin missä on samanlaiset kaavat. Mutta kummaa kun uusimmissa caseissa on Tamperleainen muuttanut muualle niin sielläkin kaupungissa on nuoriso alkanut voimaan pahoin.

    • ilikka-aho

      Kuka sanoi, että Raisa asuu nykyään Espanjassa? Jospa mies on vienyt hänet todella sinne, eli Raisa eläisi vielä. Ken tietää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe