Kesäkuinen tappo muuttui törkeäksi pahoinpitelyksi

Oikeusmurha

56

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PettynytOlen

      Aivan uskomattoman naurettava "tuomio". Uhrin omaisille paljon voimia. Sydämeni on teidän puolella.

    • naurettava_tuomio

      tämä on aika käsittämätön tuomio. Yhdeltä henki pois, ja siitä selviää muutaman kuukauden istumisella. Toivottavasti karma edes kostaa.

    • käsipäivääjakirvesvartta

      Huom! Ehdolliseen vankeuteen.

    • huolestunutkansalainen74

      Aivan käsittämätöntä toimintaa oikeuden osalta! Ihmis henki riistetty teräasetta käyttäen ja tuomio "pahoinpitely".. kuinka tälläistä voi kukaan ymmärtää. Miten ihmeessä näihin tuomioihin ei olla aikaisemmin puututtu muutoksin kun vertaa ulkomaan tuomiohin jotka todella tuntuvat. Toivon omaisille todella jaksamista kaiken tämän vääryyden keskellä. Toivon että tämä asia ei todella jäisi tähän vaan syyllinen vastuuseen teostaan. ellei karma vie..

      • kuolemantuomiovoimaan

        Kuolemantuomoit voimaan ja älliä! JOkainewn joka vie toiselta hengen menettäköön oman henkensä! Oikeuidenpäätökset ovat käsittämättömän epäoikeudenmukaisia ja tuomarit naiveja vätyksiä!


    • rebel1234

      oikeus oikeus on voittanut taas

      • Doomsdays

        Missä vaiheessa,kysyn minä? Onko oikein että riistät toisen hengen väkivaltaa käyttäen,ensin kuristamalla ja sitten annat teräasetta perään tietäen että henki lähtee. No Hyvinkään käräjäoikeus antaa käsittämättömiä tuomioita välillä.No Suomesta on tullut poliisivaltio missä jahdataan 6euron pitsan tekijöitä ja resurssit ei riitä tutkimaan kunnolla raakoja tekoja.Jo se kertoo siitä,kun tekijän vaatteet joita käytti teossa löytyi vasta monenpäivän päästä asunnosta..pesukoneesta


    • hjier

      Hovioikeuteen valitus ilman muuta.

    • otanosaasuruun

      oho!? vai näin se sitten meni!? ja paras kaveri makaa nyt sitten juhlaillan päätteksi mullassa....surullista.
      Voimia uhrin omaisille =(

    • ihmekommentteja

      Kukaan tämän palstan kirjoittaja ei tainnut lukea uutista kunnolla.

    • Tuzxi

      J meni ite elvistelee ja oli uhannut tappaa, sai puukkoa ja henki lähti. Se on voi voi ja kättä housuu. Sitten nämä uhrin kaverit huuteli ja uhosi, että henki lähtee jne :D LOL, niistä leikkikaluganstereista ei ole mihinkää. Ja teille tuomista itkijöille, voihan toi vielä hovissa muuttua.

    • Tuzxi

      Lisäksi uhrin äiti pitäisi haastaa oikeuteen niistä nimien levittelystä ihan vain, koska suoltaa moista paskaa ihmisistä ja syyttää kaikesta muista, koska eihän meidän poika mitään tee.

    • Köpä_Parenthood

      Työn alla.
      Poika oli kelpo mies.
      Toki jonkin Situkan harvoin nautti hyvässä seurassa ruuan kera.
      Jääkiekkomiehiä.

    • Tuzxi

      :DDD Et usko tota Köpsykkä itsekkään, mutta toivossa hyvä teidän on elää.

    • Doomsdays

      Tuzxin mielestä on siis oikein tappaa ihminen,jonkun huutelun perusteella?erikoinen ajattelutapa sanoisin.Olihan uhrissakin varmasti vikaa kun meni ja huuteli uhkauksia mutta eivät tekijät tainneet olla hänen lähimpiä ystäviään,koska ei kaveria tapeta tuosta noin vaan.Ja eikös ne nimet saa jokainen ketkä ne haluaa,koska tuomiolauselma taitaapi olla julkinen.Tekijät ne vellihousuja on kun eivät uskalla tunnustaa tappaneensa uhria,eihän me kun vähän kuristettiin ja sen perään veistä.Siinä tuzxin vellihousut ja leikkikalugangsterit

      • Tuzxi

        Toinen oli syytön ja uhrin äiti levitti somessa ja muilla keskustelupalstoilla heidän nimiään ja sanoi hulluiksi, murhaajiksi yms. Syyllistynyt toisen osalta kunnianloukkaukseen. Niitä nimiä ei pitäisi huudella ennenkuin on lainvoimainen tuomio. Oletko provoaja vai vain yksinkertainen?


      • Doomsdays

        Aha okei,katsos kun en välttämättä tiennyt että nimiä on levitelty.


      • Tuzxi

        Joo, pahoittelut tuosta lapsellisesta heitostani viestin loppuun.


    • ertyik

      Ilmeisesti se Sale näistä sai tuomion vai kuin?

      • Kikomanne

        Juurikin näin


    • Tuomari10

      Täysin kummallista tuomarointia. Ensin tapellaan,,, sitten hoksataan että keittiössähän on teräase, kipaisempa hakemaan ( harkinta=murha). Pistos ja ruumis tuli..soitto isukille joka tulee katsomaan mitä tuli tehtyä. Sitten vähän piilotellaan terä-asetta ja pestään pyykkiä( verisiä kuteita). On se kumma ettei tämä mene tappona tai jopa murhana kun on kesken temmellyksen lähdetty hakemaan asetta.
      Oikeuslaitoksessa ja tutkinnassa saattaa olla jotain oikein kunnolla vialla?
      Kyllähän systeemin pitäisi kuulusteluissa mennä niin että tekijä löytyy vaikka kepin tai porkkanan avulla.
      Eikä tämä missään linjassa ole riihimäellä joitakin vuosiasitten tapahtuneen Rity tappelun tuomion kanssa. Siitä muistaakseni rapsahti noin 8 vuotta vankilaa, eikä mitään ehdonalaista.

    • "Toisen taposta epäillyn käräjäoikeus vapautti. Oikeus ei löytänyt pitäviä sille, että 30-vuotias epäilty olisi viillellyt ja pistänyt uhria teräaseella kaulaan"

      Mistä tällainen epäily on tullut? Onko mahdollisesti toinen nimennyt toisen? Mikä olisi ollut riittävä näyttö? Videotallenne?

    • Rammlied

      Dna jäjistä pystyttiin jotain sanomaan kuka koski ja mihin.On myös kerrottu että 27-vuotias uhkaili/käyttäytyi uhkaavasti 30-vuotiasta kohtaan.Eniten mua ihmetyttää tämä vaatteiden jemmaus,kun kuuleman mukaan osa löydettiin vasta viiden päivän jälkeen,tiedä onko totta sitten.Ja minkä takia uhrinkin vaatteita on roudattu pesuun?

    • Cleaner

      Kysymys: kuka hoisi likapyykin-sekö, jolle meni ensimmäinen puhelu?
      Onko veistä löytynyt? Ei! Sitä on poliisit penkoneet metallinpaljastimien ja koirien kanssa melkolailla laajalla säteellä; siis kilometrien päästä tapahtumapaikasta.
      Todistettavasti, nähty sekä kuultu on.
      Jätkät ei muista kumpi pisti, taitavaa.

    • Rammlied

      Eikös tämä 30-vuotias otettu kiinni läheltä sitä sairaalan valoristeystä.Katselin kartasta niin tuolta tekopaikalta pääsee siihen risteykseen monesta eri suunnasta.On siinä tekoväline voitu piillottaa mihin vaan,mm.viemäreitä on mihin voi tiputtaa sen ja yks iso oja kanssa ja sitten omakotitaloja joiden pihoista löytyy kaikenmaailman koloja.Oliko poliiseilla heti koira käytössä kun tulivat paikalle vai vasta seuraavana päivänä?Ajattelin oiskos epäillyn jälkien seuraus epäonnistunut hieman..Mietin kanssa jos se on heittänyt sen vaikka johonkin ränniin?

    • Äiti-myös

      Älä sinä Tuzxi jauha täällä paskaa kun et tapahtumasta tiedä kuin kuulopuheita. Taidat olla syytettyjen juoksupoika. Eikö jokaisella äidillä ole oikeus puolustaa lastaan. Nimet oli julkisuudessa heti tapahtuman jälkeen joten pidä omat mölyt mahassasi.
      Toivottavasti tuomio puidaan vielä hovioikeudessa!

      • Tuzxi

        Voi voi sinun kanssasi. Äiteihin pätee myös lait. Jos kirjoitat muista paskaa heidän nimillään, syyllistyt kunnianloukkaukseen mikäli ei asioilla ole perää. Ota sinä pääsi pois perseestä ja selvitä asioita. Taidat olla itse uhrin juoksupoikia kun et kestä edes totuutta.


      • JikkiSä

        Oliko tässä nyt se ongelmana kun nimet julkaistiin ennen aikoja? Mutta oliko ne väärin!?No eipä ollut, joten vahinkoa ei tapahtunutTuomio jakaa mielipiteet tässäkin asiassa..


      • Tuzxi

        Oletko trolli JikkiSä? Ennen lainvoimaista tuomiota huudeltu kahta nimeä pitkin somea ja muita keskustelupalstoja uhrin läheisen toimesta. Haukuttu toisen isää huonoksi vanhemmaksi. Olen itsekkin nähnyt nämä tekstit. Ja toinen henkilöistähän oli syytön mihinkään, niitä nimiä ei pidä jaella ja huudella. Varsinkaan kun esitetään parempia ihmisiä ja ihmetellään, että miten sille meidän pikkuiselle kävi noin. Jos joltain vanhemmalta kuolee kaksi lasta epämääräisissä olosuhteissä, ehkä pitäisi katsoa peiliin eikä syytellä aina muita. Jos alan levittämään nyt jostain ihmisestä huhua, että on hulli ja kylmäverinen murhaaja syyllistyn rikokseen, jos tämä paska ei edes pidä paikkansa. Ota asioista selvää sinäkin ennenkuin alat päteä.


      • JikkiSä

        Kuten sanottu tämä jakaa mielipiteitä.Ja onhan se hyvä että joku jaksaa toimia nettipoliisina ja olen kuule ottanu asioista selvää,jos nut ruvetaan pätemään.Ja ei,en ole peikko vaan ihan normi hemmo tai friidu.Ja nyt jätän tämän ketjun tähän,eli minun puolesta asia on taputeltu loppuun.


    • TapahtukoonOikeus

      Up. jatketaan tästä keskustelua.

    • Enryyppääsossumasseilla

      Tää on aina hauskaa kun valkoinen roskaväki tappelee ja tappaa toisiaan. Yks lautoihin ja toinen rautoihin niin taas on kunnon ihmisillä parempi olla.

    • Omaisenystävä

      Tuxzi, sinäkö olet aina ollut lainkuuliainen kansalainen, empä oikein usko.
      Tilaa kuulustelupöytäkirjat niin voit puhua asioista oikeilla nimillä. Turha on provosoida tapahtunutta kun et totuutta tiedä.
      Olen itse lukenut kuulustelupöytäkirjat ja tiedän mitä niissä lukee. Ota asioista ensin selvää ennnenkuin huutelet niitä julkisesti.

    • EkaLinnattaTokaHengettä

      Siis käsittämätöntä. Saako tämä väärit taposta syytetty ja vankilatuomiosta vapautettu kansalainen nyt sitten korvausta siitä ajasta kun joutui väärin perustein olemaan Hyvinkäällä putkassa ja tutkintavankeudessa? Teko ei ollut vankilatuomion arvoinen joten pidästysajalta päivärahat ja ansiomenetyskorvaukset? Mitähän jos tekijä olisi ollut turvapaikanhakija?

    • Sisko88

      Mikä sun ongelma on Tuzxi? Ärsyttää tommonen paskanjauhaminen. Mitä sillä on väliä jos nimet julkaistiinkin jonkun omalla fb sivulla. Varsinkin kun ne oli oikeat ja tappo on tapahtunut. Tästä pitäis tehdä kunnolla julkinen niin, että Sale ei enää koskaan vois kävellä missään rauhassa. Se ois hyvä rangaistus jos kerran vankilaa ei tule. Psykopaatti koko jätkä.

      • WhiteThrashSis99

        Ei sinusta ainakaan lakimiestä tai tuomaria tule. Ei varmaan edes Siwan kassaa... Tuomiot on annettu ja sillä sipuli. GO SALE GO!


      • Sisko88
        WhiteThrashSis99 kirjoitti:

        Ei sinusta ainakaan lakimiestä tai tuomaria tule. Ei varmaan edes Siwan kassaa... Tuomiot on annettu ja sillä sipuli. GO SALE GO!

        Asia etenee hoviin ja sieltä odotetaan tuomiona vankeutta. Kannattaa ottaa oikeusprosessista selvää ennen kun rupee piipittään.


      • Valkoroska
        Sisko88 kirjoitti:

        Asia etenee hoviin ja sieltä odotetaan tuomiona vankeutta. Kannattaa ottaa oikeusprosessista selvää ennen kun rupee piipittään.

        No niin. Sieltähän kuoriutui varsinainen Matlock. Se on ihan sama mitä sinä hovista odottelet. Sale on syytön nyt ja sillä sipuli. Itkettääkö pikku höpönassua? Eikö tullut mieleinen tuomio? No, sinähän et sille mitään voi. On varmaan Salen mukava tuoksutella vapauden tuulia. Mullan alla on vaan matoja ja toukkia...


      • Todellakinvalkoinenroska

        Missäs niin syytön Sale menee?Luulisi haistelevan niitä kukkia kylillä.


      • MilfhunterSale
        Todellakinvalkoinenroska kirjoitti:

        Missäs niin syytön Sale menee?Luulisi haistelevan niitä kukkia kylillä.

        Taannoin ainakin näin sen kömpivän äitisi makuuhuoneesta.


      • Todellakinvalkoinenroska

        Et parempaa keksiny? Syytön Sale varmaan muuttanut pois Riksusta.


      • jiuygnmujhhf

        onko oikeus antanut tuomion syyttömälle? Ei kai...


    • Käytännön_oikeus

      uuuh, olen ollut käsityksessä, että tuomarit tuomitsee eikä tuomioita jaeta keskustelupalstalla. Sitä paitsi: tulihan käräjillä tuomio, se vaan annettiin jostain käsittämättömästä syystä ehdollisena.

      Onneksi menee hoviin, niin tulee tarkasteltua tuo tuomio uudelleen. Vai ovat tekijät syyttömiä? No, niitähän on vankilat pullollaan.

      Jos niin onnettomasti kävisi, ettei istumista tulisi hovissakaan, niin karma huolehtikoon syyllisestä, onhan tekijällä toisen henki kontollaan. Tuomittu vaikuttaa jo olevan vieraantunut normielämästä.

      • Ystäväkullankallis

        Vaikka ei hovissa tuomiota tuliskaan niin näyttää Salella silti vapaus menneen. Sitä taitaa etsiäpuoli Riksua, että hirveesti ei taida varpaita heilutella kun neljänseinän sisällä. Ja hyvä niin.


      • OlettekoPoliiseja
        Ystäväkullankallis kirjoitti:

        Vaikka ei hovissa tuomiota tuliskaan niin näyttää Salella silti vapaus menneen. Sitä taitaa etsiäpuoli Riksua, että hirveesti ei taida varpaita heilutella kun neljänseinän sisällä. Ja hyvä niin.

        Mitä tämä asia "puolelle Riksulle" kuuluu. Kaveri on saanut oikeudessa asianmukaisen tuomion.


      • 6feetunder
        OlettekoPoliiseja kirjoitti:

        Mitä tämä asia "puolelle Riksulle" kuuluu. Kaveri on saanut oikeudessa asianmukaisen tuomion.

        Sale vaan nauraa. Vapaata elintilaa puoli Riihimäkeä ja loppu maailma.


      • buaaahhahah

        Mitä näitä nyt on: itku pitkästä ilosta... mies se tulee kärpäsestäkin mutta ei tyhjän naurajasta... se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa...

        Tuomion asianmukaisuudesta voi olla toistakin mieltä. Onneksi menee hoviin.


    • buaaahhah

      Mitä näitä nyt on: itku pitkästä ilosta... mies se tulee kärpäsestäkin mutta ei tyhjän naurajasta... se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa...

      Tuomion asianmukaisuudesta voi olla toistakin mieltä. Onneksi menee hoviin. Tosimies kantaisi vastuunsa tekemisistään, vaikka se raskasta olisikin.

    • Netissäonhelppohuudella

      Surkeaa netissä uhoamista täällä. Jos kenelläkään teistä kirjoittelijoista olisi kiveksiä tehdä jotain vapaana kuljeskelevalle tyypille niin varmasti saisitte hänet etsittyä käsiinne. Hamekangasta teille pitäisi ostaa.

      • Killer-on-the-road

        Hamekangasta,ihanaa teen sitä kunnollisen tyllihameen.Koskas ostat? niin pääsisisin tekemään :)


      • Fattytranny
        Killer-on-the-road kirjoitti:

        Hamekangasta,ihanaa teen sitä kunnollisen tyllihameen.Koskas ostat? niin pääsisisin tekemään :)

        Tyllihameen? Olisit varmaan maailman rumin transu.


      • Killer-on-the-road

        Kyllkyllä olisin :)


    • Kalsarikännäjä

      Tietoaa, onx Kirsti Leskimaa jättäny valtuusto?
      Meina vaa, jotta ei netisä kiroilla ja haukuta latakuntia kaike maailma perkeleiks, ku hänen säkärii ei oltu kait lujettu sossulatakunnas ja ny ne meni ja pääti valtuustos päin persett vanhuste afaarit.
      Noi jotenki san hän.

      • Järkipäässä

        Opetteles kirjottamaan. Kun mitään ei saanut selvää.


    • käsittämätöntuomio

      up. Ettei asia unohtuisi. Hovihan on vasta tulossa.

    • Uusitodiste

      Mä kuulin, että on jotain uusia todisteita Salee vastaan. Et jospa se psyko saatais nyt vihdoin telkien taakse.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6263
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4006
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2416
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1413
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe