Juha Tapio Suomen Illuminati-puppet?

Juhatapsanooouu

On tullut viime aikoina tutkailtua paljon Hollywoodin tähtiartistien sielunmyyntiä ja Illuminati-propagandaa. Jostain syystä Suomessa - perinteisesti - ei ole oikein herätty vielä tähänkään asiaan. Jenkit on jo paremmin perillä siitä mitä oikein tapahtuu, huomaa esimerkiksi Youtuben musiikkivideoiden kommenteista. Lyhyesti siis hommahan menee pähkinänkuoressa niin, että musiikkiteollisuutta pyörittää valtaeliitin voima (Illuminati), joka kerää jäätäviä rahasummia käyttämällä artisteja hyväkseen erinäisin keinoin. Mk ultra ja saatananpalvonta, siitä vain Googlaamaan jos kiinnostaa. Jos ei kiinnosta niin kovasti mutta tulee katsottua kuitenkin musiikkivideoita, kiinnittäkääpäs seuraavaksi huomiota siihen kuinka paljon saatanallista symboliikkaa näette ruudulla. Ja Illuminatille ominaista "one eye" ja kolmio-merkkiä.

Takaisin Juha Tapioon.. Googlasin hengellistä musiikkia tänään ja törmäsin tietoon että Juha Tapio on (ollut) gospel-laulaja. Tutkailin hänen nykyistä tuotantoaan ja kiinnittyi huomio heti synkentyneeseen olemukseen. Juha Tapio on aikaisemmin ollut tietyllä tavalla herkän oloinen artisti, nyt on tilalle tullut mustaa ja nahkaa. Hänellä on ilmeisesti myös vain yksi t-paita, jossa on mitäs muuta kuin valtava kolmio http://imgset.net/R9CU5O Musiikkivideolla kun takki on tietyissä kohdissa auki, näyttää se paidan kuvio aika mielenkiintoiselta.. suorastaan demoniselta. Tästä kiinnostuneena katsoin hänen live-taltiointia ja mikäs se siellä pyörii lavalla muukaan kuin pentagrammi http://imgset.net/XWsNKI

Luulisi myös että uskonnollinen ihminen tietää tekevänsä 666-merkkiä käsillään? http://imgset.net/YZf_TC

http://imgset.net/UtsfyJ


Onko Juha Tapiokin siirtynyt pimeälle puolelle ja miksi näin on mahdollisesti käynyt? Iskikö ahneus? Kuten Cheekillakin http://imgset.net/twrzcg

Olen valmistautunut foliohatut päähän-kommentointiin mutta kiinnostaa onko joku muukin huomannut?

51

2317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anttituizgunen
      • Hän.osaa

        Cheekillä on biisejä hyvin laaja-alaisesti. Kannattaa tutustua hänen n. 200 lyriikkaansa.


    • Jotakin.kommentoin

      Koen, että kommentoit vilpittömällä mielellä. Siksi koen aloituksesi erittäin hyvänä. Mitähän kirjoittaisin...?
      Raamatun mukaan Maan ihmisten ruhtinas on saatana. Joten sen olemassa olo ei pitäisi täten olla yllätys kenellekään.
      Juha Tapiosta en voi kommentoida, koska en ole hänen tekemisiään seurannut.
      Mutta Cheekistä jotakin kirjoitan tuohon mainitsemaasi ahneuteen liittyen. Pidän Cheekiä jo lähtökohtaisesti erittäin realistisena ihmisenä. Ja sen vuoksi hänen toimintansa on tähdännyt siihen, että hän ns. saa leipänsä työstään.
      Luulen myös, että hän tuntee mystiikkaa. Hänessä on myös karismaa. Hän on rehellinen Keinu -biisissä, jossa keinutaan taivaan ja helvetin välillä.
      Rahan ja illuminatin yhdistäminen? Arki on minulle osoittanut, että siellä on sydämesi missä on rahasi. Raha ratkaisee jo lähtökohtaisesti monia asioita. He, jotka käyttävät valtaa, tietävät sen.

    • Juhatapsanooouu

      https://www.musixmatch.com/lyrics/Cheek/Keinu

      Katsoin nyt nuo lyriikat ja totta, siinähän sitä on kerrottukin jo missä mennään.

      Olen miettinyt paljon mikä saa ihmisen valitsemaan pahuuden, vai onko taustalla kuitenkin mielen manipulointia enemmän kuin ymmärränkään. Sehän yhdistää lähes kaikkia satanismia viljeleviä artisteja, että he tulevat vähän rikkinäisistä kodeista tai taustalla on muuta traumaa. Helppo saalis niille jotka tietävät mitä tekevät.
      Olen varma että seuraavien vuosien aikana tullaan näkemään paljon enemmän tätä symboliikkaa ja Illuminati-koodeja myös suomalaisessa musiikissa, koska musiikki nyt vaan on täydellinen tapa vaikuttaa suuriin ihmismääriin.

      Kiitos muuten asiallisesta vastauksesta. Kirjoittelen yleensä ulkomaalaisilla foorumeilla kun olen tottunut siihen että Suomessa keskustelu ei yleensä etene sitä foliohattu-kommentointia pidemmälle. Ilahduttavaa :-)

      • Jotakin.kommentoin

        Luin aloituksesi uudelleen ja googlasin tuon pentagrammin. Sen selitys on myöskin, että se kuvaa Kristuksen viittä haavaa. Rippikoulussa opin, että kolmio, jonka sisällä on silmä, kuvastaa Isää, Poikaa ja Pyhää Henkeä. Mutta en ole näihin symboleihin perehtynyt. Tiedät asian varmasti paremmin kuin minä.
        Ja kyllähän vaikuttamista tietenkin on myöskin musiikin piirissä. Sitähän on kaikkialla muussakin elämässä. He, joilla on kyky mukautua tilanteisiin, pärjäävät myöskin paremmin.
        Tämän ajan suuret vaikuttajat ovat esim. USA, Venäjä, Kiina, muslimimaat islamiin liittyen. Suuria vaikuttajia on tietenkin myös muitakin tahoja. En osaa arvioida sitä, että miten nuokin tahot omilta osin vaikuttavat tulevaisuudessa näihin muusikoiden käyttämiin symboleihin tulevaisuudessa. Jos tapahtuu suuria muutoksia, niin kyllä tietenkin se vaikuttaa myöskin muusikoiden toimintatapoihin.
        Kommentoit, että Juha Tapion olemus olisi muuttunut. Siitäkään en tiedä mitään. Mutta itse olen tulkinnut esim. Cheekin muuttumisen normaaliksi elämään liittyväksi tapahtumaksi. Ihminenhän voi muuttua yllättävän paljon elämänsä aikana.
        Tuo pahan valitseminen hyvän sijaan on selvinnyt minulle Raamattuun tutustumisen myötä. Se, että ovatko jotkut musiikin ammattilaiset "saatanallisempia" kuin yleensä muut ihmiset, on selvä asia minulle - eivät ole. Ryhmän (kaikki muusikot) sisällä tietenkin on kaikenlaisia kuten muissakin ryhmissä.
        Sinä teet havaintoja asioihin ilmeisesti musiikkielämän läheltä ja minä yksittäisenä fanina. Se kertonee havaintojen erilaisuuden.


    • kuulostaahyvältä
    • mggaabriel

      Käykääpä katsomassa Mikael Gabrielim facebook kuvia. Aika monta käsimerkkiä iskee verkkokalvolle. Kolmion tekemistä, 666/devil horns merkkejä ja toisen silmän peittämistä aka Illuminati all seeing eye.

    • Juhatapionooooouuu

      Nostetaanpas tätä taas. Osuin silmiin Youtubesta Cheekin musiikkivideo. On verta viihdettä ja Illuminati one eye symbolismia http://www.youtube.com/watch?v=53Go9DD_owI
      Kas kun ei ole vuohi tuon lampaan tilalle. Onnea vaan Cheekille sielunsa myymisestä, varmasti sen arvoista sitten palaa helvetissä maailman tappiin asti.

      • Jotakin.kommentoin

        Jumalaan uskovana säikähdin, kun kuulin albumin nimen ensinmäisen kerran. Ja kyllähän aiheeseen liittyvää on biiseissäkin. Kun tutustuin paremmin asiaan, niin rauhotuin.
        "...saarnansa suututtaa lampaat...", on Keinu -biisin lyriikkaa. En tiedä, että ketä hän tarkoittaa lampailla, sillä minua, fania, hän ei ainakaan suututtanut.
        En tietenkään tiedä esim. Cheekin mielipiteitä kristillisyydestä. Hän käyttää ilmaisuja ja symboleja, mutta mitkä ovat niiden merkitykset hänelle? Hän on taiteilija eikä evankelista. Sen myötä sanojen merkitys muuttuu.
        Cheek on minulle rap-artisti, jonka musiikista pidän erittäin paljon. Hänen musiikkinsa on minulle tunteiden tulkintaa. Raamatun sisältöön tutustun toisissa yhteyksissä.


    • Juhatapionooouu

      Minusta kyse ei ole siitä mitä symboliikka merkitsee artistille itselleen vaan artistin tietoinen satanistisen/okkultistisen symboliikan esiintuominen ihmisille. Etenkin kun julkkikset nauttivat lähes puolijumalan asemaansa palvovien ihmisten edessä, tulisi olla erittäin varovainen mainostaessaan pimeitä voimia.

      • Hyväntekeväisyystyö

        Voin tuoda julki vain omia näkemyksiäni. Joten ... Cheek ei ole minulle puolijumala. Ja huomaan häneen liittyen aivan erilaisia puolia kuin sinä.
        Oletko tutustunut hänessä muihin asioihin kuin noihin merkkeihin? Hän on mm. erittäin aktiivinen hyväntekeväisyystyössä. Viimeisimpänä lienee Unicefin tukemiseksi järjestetty Voitolla yöhön -ohjelma MTV3:lla, jossa hän esiintyi.
        Uskon Jumalaan ja siten myöskin paholaisen olemassaoloon. Tämän viimeisemmän keinot ihmisen "nielemiseksi kitaansa", ovat kyllä paljon juonikkaammat kuin sormimerkit. Ja esim. italialaiset käyttävät käsiään puheensa tehosteena.


      • Juhatapionoouuu

        En sano että Cheek on huono ihminen, ihmettelen vain ahneuttaan kun menestystä ja rahaa on, miksi on täytynyt sekaantua tuohon Illuminati-kulttiin?


      • Hyväntekeväisyystyö
        Juhatapionoouuu kirjoitti:

        En sano että Cheek on huono ihminen, ihmettelen vain ahneuttaan kun menestystä ja rahaa on, miksi on täytynyt sekaantua tuohon Illuminati-kulttiin?

        Jos tarkoitat illuminatilla sormimerkkejä ja muita symboleja, niin luulottelen, että hän on oppinut merkit jo pienenä poikana - hän on edelleenkin vilkas ja kekseliäs.
        Ja muustahan ei ole tietoa. Vapaamuurarius, Uusi maailmanjärjestys yms. liitetään illuminatiin. "Isot pojat" ovat läpi historian olleet vaikuttajia. Ja ei olisi mahdottomuus tämä uusi maailmanjärjestyskään, kun huomioi sen, että kuinka nopeasti jotkut suuret asiat tapahtuvat, esim. näiden maahantunkeutujien tulo Suomeen muka pakolaisina.
        Mutta, mutta ... kunnioitan oikeasti Cheekiä. Hän on lahjakas työssään. Lahjakkuus on Jumalan antama lahja ihmiselle. Minua hänen musiikkinsa miellyttää, joten tuo lahjakkuus on tehnyt hyvää minulle asti. Ja ne rahatkin on tulleet hänelle hänen itse tekemästään työstä ja verotkin hän maksaa Suomeen jne. jne.


      • juhatapsanooouuuu
        Hyväntekeväisyystyö kirjoitti:

        Voin tuoda julki vain omia näkemyksiäni. Joten ... Cheek ei ole minulle puolijumala. Ja huomaan häneen liittyen aivan erilaisia puolia kuin sinä.
        Oletko tutustunut hänessä muihin asioihin kuin noihin merkkeihin? Hän on mm. erittäin aktiivinen hyväntekeväisyystyössä. Viimeisimpänä lienee Unicefin tukemiseksi järjestetty Voitolla yöhön -ohjelma MTV3:lla, jossa hän esiintyi.
        Uskon Jumalaan ja siten myöskin paholaisen olemassaoloon. Tämän viimeisemmän keinot ihmisen "nielemiseksi kitaansa", ovat kyllä paljon juonikkaammat kuin sormimerkit. Ja esim. italialaiset käyttävät käsiään puheensa tehosteena.

        En ole tutustunut mutta tämä aihe käsittelee nyt tätä artistien hyväksikäyttöä saatananpalvontateollisuudessa, johon Cheek on myös sekaantunut.

        Unicef, YK, UN.. isot pojat maailmalla osaa kertoa millaisia huijauksia nämäkin ovat. Sepäs siinä onkin kun verkossa olisi tietoa vaikka ja kuinka, miksi ihmiset eivät lue ja opi? On toki disinformaatiotakin.


      • Hyväntekeväisyystyö
        juhatapsanooouuuu kirjoitti:

        En ole tutustunut mutta tämä aihe käsittelee nyt tätä artistien hyväksikäyttöä saatananpalvontateollisuudessa, johon Cheek on myös sekaantunut.

        Unicef, YK, UN.. isot pojat maailmalla osaa kertoa millaisia huijauksia nämäkin ovat. Sepäs siinä onkin kun verkossa olisi tietoa vaikka ja kuinka, miksi ihmiset eivät lue ja opi? On toki disinformaatiotakin.

        Yk:sta tiedetään, että koska siellä on jäseninä paljon muslimimaita, niin selvää sortoa päätöksin kohdistuu Israeliin. Jos olisin asian ainut päättäjä, niin Suomi lopettaisi kaiken toiminnan Yk:n kanssa. Tiedetään mm., että yk:n rauhanturvajoukkojen toiminta on mitätöntä, koska heidän valtuudet ovat niin mitättömät.
        Ja sitten Cheek. Mitä todisteita sinulla on tästä "artistien hyväksikäyttöä saatananpalvontateollisuudessa, johon Cheek on myös sekaantunut"? Todista, että hän on siihen sekaantunut siten, että hän on hyväksikäytetty siinä. Jos kommentoit sormimerkeistä tai kuvioista, niin se ei todista "hyväksikäyttöä" tai "sekaantumista". Nuita kaikkeahan on jokaiselle tarjolla ja tarvittaessa omaksuttavissa ilman mitään pakottamista. Sinäkin voit niitä omaksua halutessasi.


    • Juhatapionooouuu

      Lisää artisteja samoilla kliseillä, 666 merkki/one eye. Jos joku ei ymmärrä tätä niin kysykää itseltänne miksi "kaikki" menestyneemmät artistit viljelisi näitä samoja juttuja? Eikö niiden pitäisi olla älykkäitä taiteilijoita eikä toisiaan kopioivia kliseitä?

      Mukana myös shhhh-merkki, USA artisteilta tuttua kauraa. Shhh meillä on salaisuus.

      http://aijaa.com/HqOLFmN

      http://aijaa.com/RGumzn

      http://aijaa.com/Aq5YjW

      http://aijaa.com/LMQDAk

      http://aijaa.com/nLKJJ1

      http://aijaa.com/HOITqm


      Sony ei ole mikään kristillisin levy-yhtiö. Liekö niillä jo ihan sääntö että vain sielunvihollista markkinoivat jatkavat sopimustaan?

      Haloo Helsingin laulajalla myös tuo merkki kaulassa joka aikoinaan tuli rauhanmerkkinä tunnetuksi ja on sittemmin niittänyt mainetta myös okkultismissa pahuuden symbolina.

      RUKOILLAAN NÄIDEN ARTISTIEN PUOLESTA :(

      • OngelmatMuualla

        Eiväthän nämä artistit ole kristillistä sanomaa julistavia henkilöitä. Eikä levy-yhtiöt myöskään. He ovat viihteen ammattilaisia.
        Sinä tietenkin voit rukoilla heidän puolestaan. Minun havaintoni mukaan Suomen ongelmat ovat aivan toisaalla kuin sormimerkeissä.


      • Juhatapsanoooouuu
        OngelmatMuualla kirjoitti:

        Eiväthän nämä artistit ole kristillistä sanomaa julistavia henkilöitä. Eikä levy-yhtiöt myöskään. He ovat viihteen ammattilaisia.
        Sinä tietenkin voit rukoilla heidän puolestaan. Minun havaintoni mukaan Suomen ongelmat ovat aivan toisaalla kuin sormimerkeissä.

        Mikä sitten voi olla paholaisen palvomista suurempi ongelma? Juuri siksi tämä maailma on niin päin puuta, siis JUURI siksi! Miksi Jumala siunaisia kansoja jotka kumartavat pahuudelle? En minä ainakaan Jumalana siunaisi. Jokaisella on kuitenkin mahdollisuus valita kummalle puolelle asettuu. Pop musiikki ja viihdeteollisuus on avainasemassa ihmisten aivopesemisen suhteen, mikä on nyt kiihkeimmillään kuin koskaan.

        Entäs tämä Justin Bieberin video? http://youtu.be/9_WQDhLzyyQ
        Taidetta sekin vaan tietysti =)


      • OngelmatMuualla
        Juhatapsanoooouuu kirjoitti:

        Mikä sitten voi olla paholaisen palvomista suurempi ongelma? Juuri siksi tämä maailma on niin päin puuta, siis JUURI siksi! Miksi Jumala siunaisia kansoja jotka kumartavat pahuudelle? En minä ainakaan Jumalana siunaisi. Jokaisella on kuitenkin mahdollisuus valita kummalle puolelle asettuu. Pop musiikki ja viihdeteollisuus on avainasemassa ihmisten aivopesemisen suhteen, mikä on nyt kiihkeimmillään kuin koskaan.

        Entäs tämä Justin Bieberin video? http://youtu.be/9_WQDhLzyyQ
        Taidetta sekin vaan tietysti =)

        En todellakaan usko tuollaiseen musiikin voimaan, aivopesuun, kuten sinä. En koe Cheekin musiikkia muuna kuin mieluisena musiikkina minulle. Se perustuu siihen, että jokaisessa hänen biisissään on jotakin sellaista, johon voin samaistua.
        Suomalaiset saavat siunauksen Jumalalta, jos noudattavat Hänen käskyjään. Esim. suomalaisia joogaajissa on eniten Euroopassa. Joogaus liittyy hindu-uskontoon. Se on epäjumalien palvelemista. Liberaalit kristityt ja vihervasemmistolaiset hyyssäävät muslimeja. Tässä kaksi esimerkkiä musiikin ulkopuolelta, jotka tekevät selkeää syntiä Jumalaa kohtaan. Ja näihin ei liity mitenkään esim. rapmusiikki. Sen uskon, että Jumala rankaisee, kun hänen vastaisuuttaan on tullut riittävästi ja ihmiset eivät kadu syntejään ja ala elämään konservatiivisen kristillisyyden mukaan.


      • Jaajaakiintoisaa

        Tuskin Jumala on kuitenkaan aivan yhtä pieni kuin sinun "ainoa oikeaoppinen" kokemuksesi Hänestä?

        Mistä lähtien Kristus on muuten alkanut pelastaa ensisijaisesti jotain maita ja kansoja ja ideologioita, eikä ihmissieluja?


      • Ongelmat.muualla
        Jaajaakiintoisaa kirjoitti:

        Tuskin Jumala on kuitenkaan aivan yhtä pieni kuin sinun "ainoa oikeaoppinen" kokemuksesi Hänestä?

        Mistä lähtien Kristus on muuten alkanut pelastaa ensisijaisesti jotain maita ja kansoja ja ideologioita, eikä ihmissieluja?

        Kirjoittaisitko vaikka esimerkkein, niin tietäisin paremmin, että mitä tarkoitat.
        Sen osaan vain tähän kommentoida, että ne Hänen pelastamansa kunnioittavat myöskin teoillansa Häntä. He siis pyrkivät noudattamaan esim. kymmentä käskyä. Tärkein käsky on käskyluettelon alussa. "Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka toin sinut pois Egyptin maasta, orjuuden pesästä.
        Älköön sinulla olko muita jumalia minun rinnallani..."


      • Jaajaakiintoisaa

        No Jumalan suuruuteen ja lähimmäisenrakkauden & uskonveljeyden kehotuksiin nähden omistasi eroavien kristinuskon suuntausten leimailu joksikin epäjumalanpalvelukseksi vaikuttaa melko ahtaalta. Kristittyjä on parin tuhannen vuoden aikana elänyt eri kulttuureissa aika paljon erilaisia, erilaisin opillis-tulkinnallisin painotuksin. Tuskinpa se totuus elämästä ja sen Luojasta / Lunastajasta yhteen nykyaikana Pohjolan perukoilla vaikuttavaan konservatismiin rajautuu.

        Toisuskoistenkin muukalaisten suvaitseminen ja auttaminen taas kuului jo juutalaiseen lakiin ja kulttuuriin (maanpako ja vainot Egyptissä -> kehotus huolehtia muukalaisista oman kansan joukossa jne.), ja kuuluu myös Jeesuksen opetuksiin ja evankeliumin ytimeen (rakkauden kaksoiskäsky). On mielestäni lähinnä käsittämätöntä, että leimaat pakolaisten auttamisen synniksi ja epäjumalien palvelemiseksi, jota "liberaalit" harrastavat. Eikö toisten auttamista nimenomaan pitäisi harjoittaa jokaisen kristityn?

        Joogalla taas on tosiaan hindulaiset taustansa, aivan kuten monella muullakin vieraasta kulttuurista lainatulla ilmiöllä on omat kulttuuris-katsomukselliset taustansa. Se ei kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että noiden asioiden harjoittaminen ja edelleenkehittely täällä meikäläisessä kulttuurissa enää automaattisesti tarkoittaisi ko. uskontojen harjoittamista. Vierasperäiset ilmiöt voivat myös irtaantua tästä taustastaan - aivan kuten kristinuskostakin on versonut erilleen ilmiöitä, jotka ovat muutoksen, yleisen maallistumisen ym. myötä samalla suurelta osin menettäneet uskonnollisen sisältönsä. Tällaisia aiheita pitäisi siis ehkä käsitellä tarkemmin kuin määrittelemällä kaikki johonkin uskontoon liittyvät ilmiöt oikopäätä kyseisen uskonnon harjoittamiseksi.

        Toivottavasti sait jotain selkoa. Aiheet ovat vähän hankalia selitettäviä. Aletaan varmaan olla myös vahvasti sivussa ketjun aiheesta. Olen kyllä nimimerkkisi ilmaisemasta pääaiheesta kanssasi täysin samaa mieltä. Suomen ja nykyajan ongelmat ovat ensisijaisesti jossain aivan muualla kuin sormimerkeissä yms. salaliittoteorioiden symboliikoissa.


      • Jaajaakiintoisaa

        ...Niin, tuo Jumalan pelastustyö vielä: se kai kohdistuu ihmisiin yksittäisinä, ainutkertaisina luotuina, ei lähinnä kansallisuuden, kulttuurien tai edes uskonsuuntaustenkaan rajaamina joukkoina ja ryhminä. Ts. Jumala ylittää erilaiset ihmisten ja maailman raja-aidat, ja ihmisen, kristityn tehtävänä ei ole jaotella ihmisiä niiden pohjalta suhteessa Jumalan tekoihin.


      • Ongelmat.muualla
        Jaajaakiintoisaa kirjoitti:

        ...Niin, tuo Jumalan pelastustyö vielä: se kai kohdistuu ihmisiin yksittäisinä, ainutkertaisina luotuina, ei lähinnä kansallisuuden, kulttuurien tai edes uskonsuuntaustenkaan rajaamina joukkoina ja ryhminä. Ts. Jumala ylittää erilaiset ihmisten ja maailman raja-aidat, ja ihmisen, kristityn tehtävänä ei ole jaotella ihmisiä niiden pohjalta suhteessa Jumalan tekoihin.

        Raamatun mukaan Uuteen Maahan ja Taivaaseen pääsevät vain uudestisyntyneet kristityt, jotka ovat pyrkineet arjessa noudattamaan Jumalan, Raamatussa ilmoittamaa, tahtoa. Ja muut joutuvat tuliseen järveen. Jumala on tehnyt säännöt asioille, eikä suomalainen liberaalikristitty. Tosin liberaalikristityt eivät ole edes kristittyjä, koska he eivät kunnioita totuutena Raamattua, Jumalan sanana ihmisille.


      • Ongelmat.muualla
        Jaajaakiintoisaa kirjoitti:

        No Jumalan suuruuteen ja lähimmäisenrakkauden & uskonveljeyden kehotuksiin nähden omistasi eroavien kristinuskon suuntausten leimailu joksikin epäjumalanpalvelukseksi vaikuttaa melko ahtaalta. Kristittyjä on parin tuhannen vuoden aikana elänyt eri kulttuureissa aika paljon erilaisia, erilaisin opillis-tulkinnallisin painotuksin. Tuskinpa se totuus elämästä ja sen Luojasta / Lunastajasta yhteen nykyaikana Pohjolan perukoilla vaikuttavaan konservatismiin rajautuu.

        Toisuskoistenkin muukalaisten suvaitseminen ja auttaminen taas kuului jo juutalaiseen lakiin ja kulttuuriin (maanpako ja vainot Egyptissä -> kehotus huolehtia muukalaisista oman kansan joukossa jne.), ja kuuluu myös Jeesuksen opetuksiin ja evankeliumin ytimeen (rakkauden kaksoiskäsky). On mielestäni lähinnä käsittämätöntä, että leimaat pakolaisten auttamisen synniksi ja epäjumalien palvelemiseksi, jota "liberaalit" harrastavat. Eikö toisten auttamista nimenomaan pitäisi harjoittaa jokaisen kristityn?

        Joogalla taas on tosiaan hindulaiset taustansa, aivan kuten monella muullakin vieraasta kulttuurista lainatulla ilmiöllä on omat kulttuuris-katsomukselliset taustansa. Se ei kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että noiden asioiden harjoittaminen ja edelleenkehittely täällä meikäläisessä kulttuurissa enää automaattisesti tarkoittaisi ko. uskontojen harjoittamista. Vierasperäiset ilmiöt voivat myös irtaantua tästä taustastaan - aivan kuten kristinuskostakin on versonut erilleen ilmiöitä, jotka ovat muutoksen, yleisen maallistumisen ym. myötä samalla suurelta osin menettäneet uskonnollisen sisältönsä. Tällaisia aiheita pitäisi siis ehkä käsitellä tarkemmin kuin määrittelemällä kaikki johonkin uskontoon liittyvät ilmiöt oikopäätä kyseisen uskonnon harjoittamiseksi.

        Toivottavasti sait jotain selkoa. Aiheet ovat vähän hankalia selitettäviä. Aletaan varmaan olla myös vahvasti sivussa ketjun aiheesta. Olen kyllä nimimerkkisi ilmaisemasta pääaiheesta kanssasi täysin samaa mieltä. Suomen ja nykyajan ongelmat ovat ensisijaisesti jossain aivan muualla kuin sormimerkeissä yms. salaliittoteorioiden symboliikoissa.

        Jeesuskin sanoi, että tie on kapea ja lavealla tiellä kulkijat eivät ole Hänen omiaan. Etkö hyväksy Jumalan määräysvaltaa? paholainenkaa ei sitä hyväksy, joten et ole yksin.
        Raamatussa kehoitetaan olemaan ystävällinen muukalaiselle. Kehoitukseen ei liity yliarvostaa maahantunkeutujia. Jokaisella kansallahan on omat Jumalan suunnittemat valtioiden rajat, joita tulee kunnioittaa.
        Aidosti hädänalaisen ihmisen auttaminen on eri asia. Näitä aitoja hädänalaisia ihmisiä ovat mm. ne kristityt noissa sotaa käyvissä maissa, joita muslimit vainoavat heitä kristinuskon vuoksi. Itse nämä muslimit tulevat kuitenkin tänne kristittyyn maahan, vaikka ovat kohdelleet kristittyjä omissa maissaan kaltoin. Itse tullaan vaativana valmiiseen pöytään ja jätetään puolisot ja lapset sodan keskelle. Eivät he ole viattomia.
        Ja Jumala ei salli epäjumalanpalvelusta ja Jeesuksen kieltämistä. Sen vuoksi juutalaisetkin joutuivat toistamiseen pakkosiirtolaisuuteen, aiemmat kerrat epäjumalanpalveluksen vuoksi ja viimeisempänä Jeesuksen kieltämisen vuoksi.
        Ja jos rakastaa lähimmäistään, niin silloin on toiselle rehellinen Jumalan totuudesta. Ja totuus tulee julki alkaen Vanhasta Testamentista Uuteen Testamenttiin, kuten Jeesuskin opetti. Jeesus ei hyväksynyt syntiä missään muodossa.
        Jeesus antoi lähetyskäskyn, johon liittyy vain ja ainoastaan Jumala, Jeesus ja Pyhä Henki, ihmisen oikeana uskontona. Hän ei pitänyt leivän jakamista maahantunkeutujalle tärkeinpänä uskovaisen arkitoimintana. Ehdottomasti tärkeämpi oli kaikkien kansojen tekeminen Hänen opetuslapsikseen. Se on kristityn tehtävä eikä hyyssääminen.
        Ja nuo joogaliikkeet ovat kyllä vain kehon liikkeitä. Ja ei ole vain oma kokemukseni, että samalla joogaohjaaja opettaa itämaista ajattelua, joka kytkeytyy heidän uskontoonsa. Miksihän siellä Intiassa on niin paljon kurjuutta, vaikka on ollut noin "hieno" jooga ja miljoonat jumalat? Joten ... juutalais-kristillinen arvomaailma on osoittanut arjessakin paremmuutensa.


      • Jaajaakiintoisaa

        Yrität kyllä edelleen itse kovasti omia sitä Jumalaa omiin ahtaisiin puitteisiisi, mistä käsin voit sitten mätkiä muut ihmisryhmät haluamiisi kasteihin, muka Jumalan tahdon mukaan. Eivät liberaalikristityt niin tee, vaan sinä itse.

        Eivätkö kristilliseen(?) lähimmäisyyteesi(?) mahdu erilaiset ihmiset ollenkaan? Eivätkö muut kuin kristityt voi olla kärsiviä? Esim. pakolaiset? Mitä luit sieltä Raamatusta Jeesuksen opettavan esimerkiksi laupiaasta samarialaisesta?

        Ja niinkö Jeesus opetti, että hän on siellä missä voidaan hyvin, ja että kurjuus ja kärsimys on vääräoppisuuden merkki (esim. Intiassa, tai muualla)? Että omalla hyvinvoinnilla kehuskellaan ja todistellaan omaa autuutta, ja kurjia tuomitaan?

        Ei se ihan niin tainnut mennä, vai? Jeesus kärsi ristillä, ja sanoi olevansa kärsivien ja kurjien luona. Oletko lukenut sieltä Raamatusta Vuorisaarnan? Eikö tulisi miettiä sitä hieman enemmän puheissasi näillä kohdin, jos kerran seuraat Jumalaa?

        Ylipäätään siellä suunnalla tuntuu olevan kova tarve tuomita muita ihmisiä paholaisen joukkoihin. Onko se kristityn toimintaa, sitäkö Jumala muka odottaa uskovilta, että esitellään moisia ja muita, mm. rasistisia käsityksiä jossain keskustelupalstoilla?

        Todella vaikea ymmärtää moista, olen pahoillani.


      • Ongelmat.muualla
        Jaajaakiintoisaa kirjoitti:

        Yrität kyllä edelleen itse kovasti omia sitä Jumalaa omiin ahtaisiin puitteisiisi, mistä käsin voit sitten mätkiä muut ihmisryhmät haluamiisi kasteihin, muka Jumalan tahdon mukaan. Eivät liberaalikristityt niin tee, vaan sinä itse.

        Eivätkö kristilliseen(?) lähimmäisyyteesi(?) mahdu erilaiset ihmiset ollenkaan? Eivätkö muut kuin kristityt voi olla kärsiviä? Esim. pakolaiset? Mitä luit sieltä Raamatusta Jeesuksen opettavan esimerkiksi laupiaasta samarialaisesta?

        Ja niinkö Jeesus opetti, että hän on siellä missä voidaan hyvin, ja että kurjuus ja kärsimys on vääräoppisuuden merkki (esim. Intiassa, tai muualla)? Että omalla hyvinvoinnilla kehuskellaan ja todistellaan omaa autuutta, ja kurjia tuomitaan?

        Ei se ihan niin tainnut mennä, vai? Jeesus kärsi ristillä, ja sanoi olevansa kärsivien ja kurjien luona. Oletko lukenut sieltä Raamatusta Vuorisaarnan? Eikö tulisi miettiä sitä hieman enemmän puheissasi näillä kohdin, jos kerran seuraat Jumalaa?

        Ylipäätään siellä suunnalla tuntuu olevan kova tarve tuomita muita ihmisiä paholaisen joukkoihin. Onko se kristityn toimintaa, sitäkö Jumala muka odottaa uskovilta, että esitellään moisia ja muita, mm. rasistisia käsityksiä jossain keskustelupalstoilla?

        Todella vaikea ymmärtää moista, olen pahoillani.

        Laupias samarialainen silloin ja tämän päivän Israel. Olisi laupiasta, että Israelin muslimit lopettaisivat puukotukset juutalaisia kohtaan. Juutalaisethan ovat Jumalan omaisuuskansa. Viimeisen viiden kuukauden aikana on kuollut 33 juutalaista ja yli 300 haavoittunut. Hyökkäyksiä on ollut 220. Ei ole raamatullista, että vain kristityt ja juutalaiset osoittavat yksipuolisesti laupeutta esim. muslimeja kohtaan. Ja tuleeko vielä päivät Suomessakin, jolloin täällä olevat muslimit alkavat puukottamaan suomalaisia, vääräuskoisia? Käskytyksen mukaan he toimivat näin Israelissa. Ohjeet tulevat heidän "hengellisiltä" johtajiltaan.
        Rasismi ei ole sama asia kuin järjen käyttö oman isänmaan hyväksi. Raamatullista on se, ettei oma kansa joudu auttamisesta taloudellisesti tai muutoinkaan kärsimään. Jokainen maailmassa on kutsuttu Jumalan yhteyteen. Siinäkään ei ole siis kyse rasismista.
        Raamatussa on selkeästi esillä se, että sitä niittää mitä kylvää. Jumalan omille on luvattu johdatus ja huolenpito. Ja tietenkin Jumala koettelee ja rankaisee omiaan myöskin, sillä Hän koulii heitä ns. taivaskuntoon. Jos joku haluaa palvella epäjumalaa, niin Jumala siirtyy syrjään ja antaa paholaisen hoitaa työn, ihmisen oman valinnan seuraamuksena.
        Jeesus kuoli ihmisten syntien vuoksi. Hän käski tehdä parannuksen. Ei Hän hyväksynyt syntiä. Synnit tulevat selkeästi esille Raamatusta.
        Ja totuudellista on tuoda esille se, että vain Hänen omansa saavat viettää ikuisuuden Uudessa Maassa ja Taivaassa, Jeesus kuninkaanaan. Muiden ja paholaisten paikan arvannet, jollet tiedä.


      • Jaajaakiintoisaa

        :´/ Puhut kuin tietäisit itse jo ennalta Jumalana, kuka viettää ikuisuuden missäkin... Ei se sinun asiasi ole ihmisiä ja kansoja tuomita ja erotella, vaan Jumalan?

        Lukeeko Raamatussasi, että Jeesuksen opetukset lähimmäisyydestä voi väännellä ja sivuutella miten huvittaa, muukalaiset eivät ole lähimmäisiä ja rakkauden edellytys on joku nationalistisen "kansan" ja maailmallisen "isänmaan" TALOUS?

        Ei kristinuskossa todellakaan ole kyse siitä, että emme joudu kärsimään taloudellisesti mistään, mitä teemme. Kristinuskossa on kyse uhrista ja köyhyteen suostumisesta. Itsekkyys, ahneus tai patriotismi eivät ole silloin perusperiaatteita tai edellytyksiä, joille muu alistetaan.

        Kun Raamattua niin innokkaasti seuraat, niin noihin menestysteologioihin ("sitä niittää mitä kylvää") ja "taivaskuntoon koulimisen" -formaattiselitykseen elämän kärsimyksen kohdalla toimii hyvänä vastauksena vaikkapa Jobin kirja. Juuri tuollaisia vastauksiahan Jobin ystävät antoivat hänelle. Annatko sinä ehkä samoja vastauksia kärsiville lähimmäisillesi, ainakin jos eivät ole kanssasi samanmielisiä?

        Jos Raamatun ohjeet ovat selkeät, niin mikset seuraa sitä? Tiedätkö vastauksen tähän kysymykseen?


      • Ongelmat.muualla
        Jaajaakiintoisaa kirjoitti:

        :´/ Puhut kuin tietäisit itse jo ennalta Jumalana, kuka viettää ikuisuuden missäkin... Ei se sinun asiasi ole ihmisiä ja kansoja tuomita ja erotella, vaan Jumalan?

        Lukeeko Raamatussasi, että Jeesuksen opetukset lähimmäisyydestä voi väännellä ja sivuutella miten huvittaa, muukalaiset eivät ole lähimmäisiä ja rakkauden edellytys on joku nationalistisen "kansan" ja maailmallisen "isänmaan" TALOUS?

        Ei kristinuskossa todellakaan ole kyse siitä, että emme joudu kärsimään taloudellisesti mistään, mitä teemme. Kristinuskossa on kyse uhrista ja köyhyteen suostumisesta. Itsekkyys, ahneus tai patriotismi eivät ole silloin perusperiaatteita tai edellytyksiä, joille muu alistetaan.

        Kun Raamattua niin innokkaasti seuraat, niin noihin menestysteologioihin ("sitä niittää mitä kylvää") ja "taivaskuntoon koulimisen" -formaattiselitykseen elämän kärsimyksen kohdalla toimii hyvänä vastauksena vaikkapa Jobin kirja. Juuri tuollaisia vastauksiahan Jobin ystävät antoivat hänelle. Annatko sinä ehkä samoja vastauksia kärsiville lähimmäisillesi, ainakin jos eivät ole kanssasi samanmielisiä?

        Jos Raamatun ohjeet ovat selkeät, niin mikset seuraa sitä? Tiedätkö vastauksen tähän kysymykseen?

        Raamatussa on selkeänä tietona se, että Uuteen Maahan ja Taivaaseen pääsevät uudestisyntyneet kristityt, jotka pyrkivät elämään Hänen tahtonsa mukaan. Juutalaisten kohdalla tietenkin on omanlaisia ratkaisuja esim. profeettojen osalta. Juutalaiset ovat Jumalan silmäterä.
        Kirjoitin aiemmin, että Jumalan tahto on, että kaikki maailman ihmiset ovat Hänen lapsiaan. Jeesuksen sovituskuoleman ansiosta ihmisen on mahdollista viettää sitten aikanaan ikuisuuttaan, Jeesus kuninkaanaan. Uudestisyntyminen ylhäältä, Jumalan omaksi, on välttämätön asia ja se ei liity mitenkään ihmisen kansallisuuteen, varallisuuteen, syvästi syntiseen aiempaan elämäänsä yms. Esimerkiksi kelvannee abortin tehneen naisen, joka uudestisyntyneenä on ymmärtänyt tehneensä murhan. Hän katuu sitä, pyytää anteeksi, ottaa vastaan armon ja pyrkii toimimaan toisin jatkossa.
        Jatkuu hetken kuluttua...


      • Ongelmat.muualla
        Ongelmat.muualla kirjoitti:

        Raamatussa on selkeänä tietona se, että Uuteen Maahan ja Taivaaseen pääsevät uudestisyntyneet kristityt, jotka pyrkivät elämään Hänen tahtonsa mukaan. Juutalaisten kohdalla tietenkin on omanlaisia ratkaisuja esim. profeettojen osalta. Juutalaiset ovat Jumalan silmäterä.
        Kirjoitin aiemmin, että Jumalan tahto on, että kaikki maailman ihmiset ovat Hänen lapsiaan. Jeesuksen sovituskuoleman ansiosta ihmisen on mahdollista viettää sitten aikanaan ikuisuuttaan, Jeesus kuninkaanaan. Uudestisyntyminen ylhäältä, Jumalan omaksi, on välttämätön asia ja se ei liity mitenkään ihmisen kansallisuuteen, varallisuuteen, syvästi syntiseen aiempaan elämäänsä yms. Esimerkiksi kelvannee abortin tehneen naisen, joka uudestisyntyneenä on ymmärtänyt tehneensä murhan. Hän katuu sitä, pyytää anteeksi, ottaa vastaan armon ja pyrkii toimimaan toisin jatkossa.
        Jatkuu hetken kuluttua...

        Jatkuu...
        Kyllähän ihmisellä kuin ihmisellä on kärsimyksiä elämässään. Ei ne muuta Raamatun ilmoitusta Jumalan tahdosta ihmistä kohtaan. Sama laki ja armo kohdistuu Häneltä jokaiseen ihmiseen. Jobia koeteltiin ja hän oppi sen minkä Jumala halusi hänen oppivan. Usein ihminen, toisin kuin Jobin kohdalla, toimii selkeästi Jumalan tahtoa vastaan ja saa kärsiä vain ja ainoastaan omien tekojensa seuraamuksista. Ja Jumalan tahto siinäkin on, että ihminen oppii sen minkä hänen tuleekin oppia.
        Raamatun ohjeet ovat selkeät. Ihminen on taipuvainen enemmän paholaisen palvelemiseen kuin Jumalan. Ja siksi Jeesus kuoli uhrina ihmisten syntien vuoksi. Se teko johtaa siihen, että Hänen omansa viettävät ikuisuuden Hänen kanssaan. Ja jos jotakin ihmistä ei uudestisyntyminen ylhäältä yms. kiinnosta, niin hän voi vapaasti toimia toisin. Raamatun mukaan kaikki ovat kutsutut ja harvat valitut.
        Jatkan seuraavaksi rahaan liittyvillä asioilla.


      • Ongelmat.muualla
        Ongelmat.muualla kirjoitti:

        Jatkuu...
        Kyllähän ihmisellä kuin ihmisellä on kärsimyksiä elämässään. Ei ne muuta Raamatun ilmoitusta Jumalan tahdosta ihmistä kohtaan. Sama laki ja armo kohdistuu Häneltä jokaiseen ihmiseen. Jobia koeteltiin ja hän oppi sen minkä Jumala halusi hänen oppivan. Usein ihminen, toisin kuin Jobin kohdalla, toimii selkeästi Jumalan tahtoa vastaan ja saa kärsiä vain ja ainoastaan omien tekojensa seuraamuksista. Ja Jumalan tahto siinäkin on, että ihminen oppii sen minkä hänen tuleekin oppia.
        Raamatun ohjeet ovat selkeät. Ihminen on taipuvainen enemmän paholaisen palvelemiseen kuin Jumalan. Ja siksi Jeesus kuoli uhrina ihmisten syntien vuoksi. Se teko johtaa siihen, että Hänen omansa viettävät ikuisuuden Hänen kanssaan. Ja jos jotakin ihmistä ei uudestisyntyminen ylhäältä yms. kiinnosta, niin hän voi vapaasti toimia toisin. Raamatun mukaan kaikki ovat kutsutut ja harvat valitut.
        Jatkan seuraavaksi rahaan liittyvillä asioilla.

        Opetuslasten pyynnöstä Jeesus opetti heille rukouksen. Ensimmäisenä ihmiseen liittyvänä, Jumalaan liittyvän osion jälkeen, tulee pyyntö jokapäiväisestä leivästä. Vasta sen jälkeen tulee pyyntö syntien anteeksisaannista ja -antamisesta. Ja jokapäiväiseen leipään liittyy raha.
        Eihän Jumala köyhyyttä omallensa halua. Sen osoittaa juuri tuo Jeesuksen opettama rukous. Ja ei myöskään Uudessa Maassa ja Taivaassa, sitten tulevaisuudessa, köyhyydestä kärsitä. Eikä köyhyyttä ollut ennen syntiinlankeemustakaan. Molempiin paikkoihin liittyy kaikkea hyvää yllin kyllin. paholaisen tahto on kaikin puolin kiduttaa ihmistä hamaan tulijärveen asti.
        Ja raamatullista on rukoilla oman maansa hallitsijoiden ja kaiken esivallan puolesta, jotta voidaan elää rauhallista ja hyvää elämää. Oman maan arvostaminen on raamatullista. Muiden maiden kansalaiset voivat myöskin turvautua Jumalaan ja Jeesuksen sovituskuolemaan, liittyen omaan maahansa.
        Hieman myöhemmin vielä lähimmäisyydestä.


      • Ongelmat.muualla
        Ongelmat.muualla kirjoitti:

        Opetuslasten pyynnöstä Jeesus opetti heille rukouksen. Ensimmäisenä ihmiseen liittyvänä, Jumalaan liittyvän osion jälkeen, tulee pyyntö jokapäiväisestä leivästä. Vasta sen jälkeen tulee pyyntö syntien anteeksisaannista ja -antamisesta. Ja jokapäiväiseen leipään liittyy raha.
        Eihän Jumala köyhyyttä omallensa halua. Sen osoittaa juuri tuo Jeesuksen opettama rukous. Ja ei myöskään Uudessa Maassa ja Taivaassa, sitten tulevaisuudessa, köyhyydestä kärsitä. Eikä köyhyyttä ollut ennen syntiinlankeemustakaan. Molempiin paikkoihin liittyy kaikkea hyvää yllin kyllin. paholaisen tahto on kaikin puolin kiduttaa ihmistä hamaan tulijärveen asti.
        Ja raamatullista on rukoilla oman maansa hallitsijoiden ja kaiken esivallan puolesta, jotta voidaan elää rauhallista ja hyvää elämää. Oman maan arvostaminen on raamatullista. Muiden maiden kansalaiset voivat myöskin turvautua Jumalaan ja Jeesuksen sovituskuolemaan, liittyen omaan maahansa.
        Hieman myöhemmin vielä lähimmäisyydestä.

        Lähimmäisyydestä ... raamatullista on alttius auttamisessa ja sen mukaan kuin varoja on. Taloudellista tukea ei tarvitse antaa, jos itse joutuu puutteeseen sen vuoksi. Ja tämä koskee jokaista ihmistä maailmassa ja henkilökohtaisella tasolla. Jumala ei ole rasisti vaan antaa samat käskyt ja armon jokaiselle ihmiselle. Käskyt ja armo ovat totta menneinä aikoina, juuri nyt ja tulevaisuudessa.
        Siispä, Suomessa olevissa pakolaiskeskuksissa olisi raamatullista olla tappelematta, jota he toistuvasti tekevät keskenään ja jonka vuoksi vähäisiä poliisivoimia tilanteissa tarvitaan. Nämä pakolaisethan ovat lähimmäisiä toisilleen.
        Ja myöskään suomalaisten naisten raiskaamiset ja hipelöinnit eivät liity raamatulliseen lähimmäisyyteen.


    • Herätkääää

      Suurin osa ihmisistä on aivan pihalla kaikesta. Herätkää ja äkkiä! Aloittakaa vaikka tällä videoilla! Saatananpalvonta, Bohemian Grove, NWO.suunnitelma ja Illuminati eliitti on TOTTA! Maailmaa viedään eliitin toimesta ihan hirveään suuntaan, mutta suurin osa ihmisistä ei tajua siitä mitään...koska heille uppoaa kaikki valmiina annettu tieto. Eliitti omistaa valtamedian (ja puolestaan Suomen suuret mediatalot ovat niiden alaisia) ja musiikki-/elokuvabisneksen globaalilla tasolla. Katsokaa tämä video ja ottakaa selvää ja levittäkää tietoa tästä kaikesta hirvittävyydestä mahdollisimman monelle. Moni NUORI lupaava tähti ei tajua, mihin edes ryhtyy ns. myydessään sielunsa ja saadessaan vastalahjaksi kaikkea rikkaudesta kuuluisuuteen. He eivät tajua, mitä tukevat ja keitä tukevat ja millaista tuskaa saatananpalvontaan ja okkultismiin sotkeutuminen aiheuttaa jo pienelläkin panoksella. USA:ssa laulajiin ja poliitikkoihin yms. käytetään mielenhallintaohjelmia (Samoja, joita Natsit tekivät leireillään uhreilleen).https://youtu.be/TbW52-Zutfk

      • Lähesty.Jumalaa

        Vastuu on jokaisella ihmisellä itsellään. Se koskee myöskin viihteen ammattilaisia.
        Ja läpi historian on ns. Isot Pojat pyrkineet ohjailemaan massoja.
        Jos olet Jumalaan, Jeesukseen ja Pyhään Henkeen luottava henkilö, niin pyydä sydämeesi rauha Jumalalta.


    • anti-illuminati

      Saralla on toiseen käteen tatuoituna illuminatisilmä. Risti on mielestäni selvästikin myös väärin päin. 666-käsimerkkiä voi myös havaita videoilla. Samoin muutto pois Suomesta ja nopea ulkoinen muodonmuutos (good girl gone bad)
      https://www.youtube.com/results?search_query=illuminati good girl gone bad
      on selvä merkki siitä, että sopimus Luciferin kanssa on tehty.
      Niitä tosin tehdään Suomessakin. Cheek on naurettavan läpinäkyvin esimerkki siitä http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/08/cheek-ja-symboliikka.html

      Saran uusimman videon ensisekunnit voitte myös katso täältä

      https://www.youtube.com/watch?v=K8Oj1kByNS8

      Olen tässä itse miettinyt, että olisiko jollakin vinkkejä anti-illuminati/against illuminati elämäntapaan?

      Miten vastustatte tätä pahuutta arkisilla valinnoillanne?
      Jokainen aiheeseen perehtynythän tietää, että esim. lääketeollisuus ja suurin osa brändeistä jonka tuotteita käytämme esimerkiksi ravinnoksi/juomaksi on mukana tässä suuressa suunnitelmassa meitä "lampaita" vastaan. Tämä saattaa kuulostaa mielisairaan puheilta (tottakai koska illuminati on tehnyt niin pitkään, suunnitelmasti ja sitkeästi työtään), mutta suurimpaa kuolemanravintoa on liha, maito, munat ja kaikki prosessoitu pska, suurimapana roskaruokaketjut. Kaiken tämän paljastumisen jälkeen jopa hanavesi epäilyttää.

      https://www.youtube.com/watch?v=fGvIkc0tdpI

      https://www.youtube.com/watch?v=MhDSfKItsHE

      Entä te joilla on lapsia? Älkää missään nimessä antako heidän seurata Disneyn ohjelmia/elokuvia!!! Se on oikeastaan medioista suurin manipulaatio ja iso alttari satanististen rituaalien. https://www.youtube.com/watch?v=fGvIkc0tdpI

      Toivoisin paljon enemmän keskustelua aiheesta.
      Paljonko tästä uskaltaa julkisesti keskustella?

      • Kunnon.suomalainen.mies

        Jätä Cheek noiden juttujesi ulkopuolelle. Hän on rakastettu artisti. Hän hoitaa työnsä hyvin. Ole hyvä ja kunnioita suomalaista miestä, joka on ansainnut menestyksensä omalla työllään.


      • Jaajaakiintoisaa

        Te arvon merkkiteoreetikotko ne ihmisten hengelliset suunnat ja liitot nykyään erottelettekin, eikä Jumala?

        Kyllä tuo houruaminen taitaa olla aika kaukana totuudesta.


      • Konservatiivinen
        Jaajaakiintoisaa kirjoitti:

        Te arvon merkkiteoreetikotko ne ihmisten hengelliset suunnat ja liitot nykyään erottelettekin, eikä Jumala?

        Kyllä tuo houruaminen taitaa olla aika kaukana totuudesta.

        Raamatusta Hänen tahtonsa tulee ilmi. Hän toteuttaa oman suunnitelmansa maailmankaikkeudessa ja yksityisen henkilön kohdalla, itsensä vuoksi. Konservatiivinen kristillisyys Suomessa kunnioittaa Raamattua.


      • Jaajaakiintoisaa

        Raamattua tulkitaan monin tavoin, ja sen sisältö ei tyhjene eikä rajaudu sinun tai uskonsuuntasi tai kenenkään muunkaan ihmisen / yhteisön käsityksiin.

        Erityisesti toisten ihmisten sielujen erotteleminen ei ole kristityn tehtävä. Sellaiseen keskittyvästä uskonkäsityksestä voi ainakin varmuudella sanoa, että se ei ole kristillinen, eikä raamatullinen.


      • Jaajaakiintoisaa

        ...Viittaan siis tässä ketjussa paikoin esiin nousseisiin ajatusmalleihin "se ja se (hlö X) on näistä ja näistä merkeistä todettavasti myynyt sielunsa ja liitossa paholaisen kanssa".

        Ei ole ihmisen tehtävä tuomita; Jumala tuomitsee. Ihmiset taas voivat todistaa lähinnä (/korkeintaan) kukin itsensä puolesta.


      • Konservatiivinen
        Jaajaakiintoisaa kirjoitti:

        Raamattua tulkitaan monin tavoin, ja sen sisältö ei tyhjene eikä rajaudu sinun tai uskonsuuntasi tai kenenkään muunkaan ihmisen / yhteisön käsityksiin.

        Erityisesti toisten ihmisten sielujen erotteleminen ei ole kristityn tehtävä. Sellaiseen keskittyvästä uskonkäsityksestä voi ainakin varmuudella sanoa, että se ei ole kristillinen, eikä raamatullinen.

        Kyllä Raamatun tulkinta on silloin juuri sitä oikeaa, kun sitä tulkitaan konservatiivisesti. Raamatusta tulee selkeästi esille ne periaatteet millä perusteella Jumala tuomitsee ihmistä. Ei se ole ihmiseltä salattua tietoa.
        Keskeistä on mm. Jumalan selkeät käskyt ihmisille, Jeesuksen neitseestä syntyminen, Jeesuksen sovituskuoleman hyväksyminen, ihmisen uudestisyntyminen ylhäältä, tulisen järven hyväksyntä paholaisia ja ei-uudestisyntyneitä varten jne.
        Mutta nuo sormimerkit yms. eivät ole osoituksena mistään sen erityisemmästä puoleen eikä toiseen. Ja median kautta tulee toistuvasti esille sekin, että jokut katuvat tatuointiensa ottoa jälkikäteen.


      • Jaajaakiintoisaa

        Kyllä se on pettävä ja hyvin vaarallinen tie, kun rajalliset ihmiset tai yhteisöt alkavat omia Jumalan Sanan "oikeaa tulkintatapaa" vain itselleen ja omille "ismeilleen".

        Tietysti "konservatiivinen" voidaan ymmärtää niin monin tavoin, ettei se vielä itsessään rajaa tulkintoja kovin tarkoin. Oikeastaan kaikki vastaanotettua sanomaa, evankeliumia vaaliva uskonelämä on 'konservatiivista'. Samoin kuin kaikki todellinen, hyväksyvä ja uudistava rakkaus ja armo on "liberaalia", vapahtavaa.

        Luettelemiisi melko keskeisiinkin uskontotuuksiin, opinkohtiin ja vertauskuviin, näkyihin liittyy myös niin paljon sisältöä ja merkityksiä, että niiden yksikantainen listailu ei vielä paljon aiheista ja uskon sisällöistä sinänsä kerro. Kokemuksia noidenkin uskossa todeksi tulemisesta on monenlaisia. Kuten pitää ollakin, ihmisen määritelmät ja vaatimukset ylittävän Jumalan kohdatessa jokaisen lapsensa sydämen kautta, ei ulkonaisista ohjesäännöistä ja laeista käsin...


      • Konservatiivinen
        Jaajaakiintoisaa kirjoitti:

        Kyllä se on pettävä ja hyvin vaarallinen tie, kun rajalliset ihmiset tai yhteisöt alkavat omia Jumalan Sanan "oikeaa tulkintatapaa" vain itselleen ja omille "ismeilleen".

        Tietysti "konservatiivinen" voidaan ymmärtää niin monin tavoin, ettei se vielä itsessään rajaa tulkintoja kovin tarkoin. Oikeastaan kaikki vastaanotettua sanomaa, evankeliumia vaaliva uskonelämä on 'konservatiivista'. Samoin kuin kaikki todellinen, hyväksyvä ja uudistava rakkaus ja armo on "liberaalia", vapahtavaa.

        Luettelemiisi melko keskeisiinkin uskontotuuksiin, opinkohtiin ja vertauskuviin, näkyihin liittyy myös niin paljon sisältöä ja merkityksiä, että niiden yksikantainen listailu ei vielä paljon aiheista ja uskon sisällöistä sinänsä kerro. Kokemuksia noidenkin uskossa todeksi tulemisesta on monenlaisia. Kuten pitää ollakin, ihmisen määritelmät ja vaatimukset ylittävän Jumalan kohdatessa jokaisen lapsensa sydämen kautta, ei ulkonaisista ohjesäännöistä ja laeista käsin...

        Uudestisyntyminen on lähtötilanne kristillisyydessä. Ja sekä VanhaTestamentti että Uusi Testamentti sisältöineen kuuluvat kristillisyyteen. Ei Jeesus Vanhan Testamentin sisältöä kieltänyt vaan Hän täydensi sitä. Mm. eläinuhreja ei enää tarvittu vaan Hän on se uhri.
        Kyllä Raamattua voi tulkita oikein. Miksi Jumala olisi muka leikillään antanut ihmisille Raamatun, josta muka ei voisi tehdä kuitenkaan oikeita, raamatullisia tulkintoja?? Jumala on itse Älykkyys ja Hän on antanut ihmisille aivot käyttöä varten. Tärkeintä on lukea sitä, jotta tietää mitä siellä lukee Jumalan ilmoituksena.
        Jumala haluaa, että jokainen on Hänen lapsensa. Ja ihminen hyväksyy tai hylkää tarjouksen ja seuraamukset ovat sen myötäisiä.


      • Jaajaakiintoisaa

        Tottakai Raamattua voi (armosta) jokainen tulkita kohdallaan oikein, mutta Raamattu eli Jumalan Sana ei tyhjene ja rajaudu rajallisten, erehtyväisten ja syntisten ihmisten ja ihmisyhteisöjen tulkintoihin ja käsityksiin. Ei vaikka niitä pidettäisiin miten "raamatullisina" ja oikeina. Kukaan ihminen tai mikään lahko ei omista ja hallitse totuutta eli Jumalaa, vaan Jumala Totuutena omistaa ja hallitsee.

        Muuhun ei ole lisäämistä, jos ei nyt takerruta yksityiskohtiin ja rivienväleihin; olen jokseenkin samaa mieltä viimeisimmän viestisi perusajatuksista sellaisenaan.


      • Jaajaakiintoisaa

        No ehkä se on vielä lisättävä, että uudestisyntyminen on sekä "lähtötilanne" että halki elämän jatkuva tie. Me emme ole vielä tässä maailmassa valmiita. Eikä kukaan ihminen tai yhteisö voi elää lävitse toisen ihmisen tietä ja uskoa totuuksineen, eikä sellaista tulisi kenenkään yrittääkään tehdä.


      • Konservatiivinen
        Jaajaakiintoisaa kirjoitti:

        Tottakai Raamattua voi (armosta) jokainen tulkita kohdallaan oikein, mutta Raamattu eli Jumalan Sana ei tyhjene ja rajaudu rajallisten, erehtyväisten ja syntisten ihmisten ja ihmisyhteisöjen tulkintoihin ja käsityksiin. Ei vaikka niitä pidettäisiin miten "raamatullisina" ja oikeina. Kukaan ihminen tai mikään lahko ei omista ja hallitse totuutta eli Jumalaa, vaan Jumala Totuutena omistaa ja hallitsee.

        Muuhun ei ole lisäämistä, jos ei nyt takerruta yksityiskohtiin ja rivienväleihin; olen jokseenkin samaa mieltä viimeisimmän viestisi perusajatuksista sellaisenaan.

        Kyllä Jumala on Raamatussa tuonut selkeästi tahtonsa esille. Ja ihminen tekee vain viisaasti itseään kohtaan, kun uskaltautuu näkemään oman synnillisyytensä. Omalla synnillisyydellä selittyy useat omaan elämään liittyvät ongelmat. Ja näin myöskin toisen ihmisen kohdalla ja yhteisöjen kohdalla jne. Jumala, rakkaudessaan, tuo julki sen millä tavalla ihmisen tulee elää, jotta arkielämä olisi hyvää.


    • Käyttäkää.järkeä

      Ovathan nämä aika kyseenalaisia hourimisia koko aihepiirit, mutta kai sitä jokainen saa aikansa ja voimansa käyttää, mihin tahtoo. Muutama huomio kuitenkin tähän ihan yleisen tiedon pohjalta:

      - Silmä kolmion sisällä on ikivanha ja moniulotteinen (uskonnollinen) symboli; kristinuskon traditiossa viitannut lähinnä Jumalaan Kaikennäkevänä Kaitselmuksena ja Pyhään Kolminaisuuteen. Muita merkitysyhteyksiä on myös paljon.

      - Peukalo ja etusormi yhdistettynä, kolme sormea suorina/rentoina on yleinen "OK"-merkki. Muita merkityksiä jälleen runsaasti eri kulttuureissa.

      - Noissa Juha Tapio -kuvissa laulaja pitää kitaraa soittaessaan plektraa etusormen ja peukalon välissä (tavallisen kitaransoittoasennon mukaisesti) ja tervehtii vauhdista yleisöä muuten avoimella kädellä (yleisen tavan mukaisesti). Toinen käsi on kiinni kitaran otelaudassa. Tästä siis tämä (kuviteltu) "merkki" kyseisessä tapauksessa. Jokainen voi kokeilla kitaran soittoasentoa ja miettiä, miten siitä on luontevinta viittilöidä muille ihmisille eli yleisölle. Voi myös laittaa plektran suuhun saadakseen kaikki sormet vapaaksi, mutta sekin on vähän vaivalloista, varsinkin jos pitäisi laulaa/puhua samalla... :)

      - Aloittajan pentagrammiksi näkemä kuviomuodoste näytti mielestäni enemmän Daavidin tähden kuviolta eli kahdelta erisuuntaiselta kolmiolta päällekkäin. Jos nyt jonkun tähden haluaa kolmioruuduista välttämättä nähdä muodostuvan...

      Viimein yleisesti voi ajatella, että esim. erilaisia yksinkertaisia geometrisia muotoja ja niihin pohjaavia kuvioita voi niitä etsivä nähdä helposti missä vain, koska ovat tyypillinen ja perustava osa näköhavainnointiamme ja sen hahmottamaa todellisuutta.

      Siinä nyt vain muutama huomio, joita ehkä sietää myös miettiä todellisuuksia ja ihmisiä erottelevia teorioita rakennellessa, tai ehkä mieluummin jo sitä ennen.

      • Ongelmat.muualla

        Kirjoitit hienosti. Olen samaa mieltä noista asioista :)


    • illuminati-rinki

      Kyllä tapion suuntautuminen näihin asioihin tulee aika selvästi esille esim. videosta rakastan niin kauan kuin mä voin. Jos on asiaan perehtynyt niin kyllä viesti löytyy videosta. muitakin löytyy, kuten esim. anna puu jolla silmä tatuoituna käteensä. Viihdetaiteilijat eivät näytä ymmärtävän mihin ovat rahan ja maineen ahneuksissa sekaantuneet. Ennen pitkää maineen kasvaessa huumeet, alkoholi, unettomuus ym. tulevat elämään ja paketti on valmis.

    • Hakekaahoitoajalääkkeet

      Vittu te ootte todella kujalla :D

    • Anonyymi

      Maalaisjärjen käyttö sallittua eli jos kokee jonkun musan itselle haitallisena sielun tasolla niin ei kannata kuunnella tietenkään. Minua ei ole koskaan suuremmin häirinnyt minkäänlainen musa , ei sävellykset eikä sanoitukset vaan otan musan musana, en sanoina, mut oon sen pannut merkille että tietty ajankohta päivässä ei sovi tietty musa eli illalla en voi kuunnella kovin voimamusaa vaan mieluummi voimamusaa aamulla. Ja toki jos koko ajan joka päivä tai joka hetki kuuntelee musaa jossa rankkaa sanoitusta , jopa kauheaa, niin eihän se välttämättä ole suositeltavaa kenellekään. Esim osalla ihmisistä on taipumusta siihen että jos kuuntelee jotain karmeaa sanoitusta olevaa musaa joka hetki melkein päivän aikana tai pelaa lähes koko ajan joka päivä väkivaltatappopelejä niin kyllä tutkimukset osoittaa että osalle ihmisistä se vaikuttaa negatiivisesti eli turruttaa mielen ja siitä voi olla pahoja seurauksia. Toki ei voi yleistää, mut kai rajansa kaikella ettei kannata mitään raakaa tekstiä sisältävää musaa kuunnella joka hetki päivän aikana.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1525
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1097
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      996
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      917
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      842
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      640
    Aihe