Varokaa aloittamasta vihapueita

PiisBratörs

Hyvinkäälle muuttaneet pakolaismiehet eivät halua mitää pahaa. Lehtikirjoituksistakin selviää, että heillä on vain muutama ongelma: Pyykkikoneita ja suihkuja on liian vähän. Ja tupakan ja prepaidkorttien ostoon on pitkähkö kävelymatka. Muuten kaikki on OK, kun on ilmainen asunto ja ylöspito.

44

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RaxpaxMax

      Niin ja käyttörahaakin tulee päälle

      • nokomments

        Luoteis-Uusimaa kertoo, että Vihdin kirkonkylässä alkoi viime perjantaina illalla noin kello 22.30 tapahtumasarja, jossa kolme turvapaikanhakijaa ahdisteli kahta kirkonkyläläistä 14- ja 15-vuotiasta tyttöä.

        Ahdistelijat ovat poliisin hallussa, joka kieltäytyy kommentoimasta tiedotuskiellon takia.


    • hyvinkääkinmenetetty

      Ongelmat on meillä, suomalaisilla jotka veronmaksajina tämän kustantavat.

      Olkoon vihapuhetta tai ei, euroakaan en halua tähän matujen tukeen antaa.

      • TV-uutiset.kertoi

        Käteistä ei enään jaeta vaan maksukortti jolla saa suomalaisista kaupoista tarvikkeita, mutta ei käteisnostoja. Tulee käyttöön lähiaikoina.Hyvä.uudistus


      • suomiSUURIHÖLMÖLÄ

        NOUDATAMMEKO NYT HERRA ORPON KEHOITUSTA JA RYHDYMME ETSIMÄÄN "KUMMILAPSIA" ?


    • Matushit

      On heillä olot melko mukavat, voi p.. joutuuko jonottaa pyykinpesua hetken. Jos ovat oikeesti hädästä lähteneet, olisivat vähempäänkin tyytyväisiä, osaavat perhana vaatia ja me vaan annetaan. voi voi
      Tämä on nyt nähty. Ikävyyksiä tulee vaan väkisinkin tapahtumaan

      • päätälyhyempi

        Kuinka paljon näissä maahanmuuttajissa on mukana isiksen kannattajia/jäseniä, sitä ei monikaan tiedä. Ennemmin tai myöhemmin jossain Euroopan maassa tapahtuu jotain todella ikävää.


      • TV-uutiset.kertoi
        päätälyhyempi kirjoitti:

        Kuinka paljon näissä maahanmuuttajissa on mukana isiksen kannattajia/jäseniä, sitä ei monikaan tiedä. Ennemmin tai myöhemmin jossain Euroopan maassa tapahtuu jotain todella ikävää.

        Joku terroristi on jo pidätetty.


      • ISISKUMMIT
        päätälyhyempi kirjoitti:

        Kuinka paljon näissä maahanmuuttajissa on mukana isiksen kannattajia/jäseniä, sitä ei monikaan tiedä. Ennemmin tai myöhemmin jossain Euroopan maassa tapahtuu jotain todella ikävää.

        TAPAHTUI JO PARIISISSA...OLIT OIKEASSA


      • päätälyhyempi
        ISISKUMMIT kirjoitti:

        TAPAHTUI JO PARIISISSA...OLIT OIKEASSA

        Nämä itsemurhaterroristit eivät ilmeisesti olleet viime kuukausina maahan tulleita, mutta erittäin järkyttävää kuitenkin. Pahoin pelkään, että tämä oli vasta alkusoittoa aivan kuten isis itsekin uhkaa.

        Pienempiä yksittäsiä iskuja tullaan vielä näkemään. Eikä oma kotimaakaan ole pois suljettu tästä uhasta. SUPO tietysti tekee kaikkensa jihadistien löytämiseksi, mutta aika mahdoton tehtävä.


      • tiedustelutieto

        päinvastoin jo kaksi syksyllä tullutta on todettu turvapaikanhakijoiksi


    • SiinOsaTärkeimmistä

      Annat niitä euroja kuitenkin. Maksat verosi. Olet äänestänyt, ja kansanvalta toimii: Olet antanut valtakirjan edustajallesi tai puolueellesi kunnallisessa ja valtiollisessa päätöksen teossa. Ja homma toimii.
      Suomella ei ole ikinä ollut siirtomaita, joita olisi tyhjentänyt luonnonvaroista ja joista olisi raahannut orjia tekemään työnsä. Niin kuin EU:n rannikkomaat tekivät satoja vuosia. Olihan heillä niitä laivoja ja sotilaita. Samaan aikaan Suomea ei edes ollut, ja sitten kun se oli, ja venäjän alusmaana, niin eipä tainnut tulla paljoa apua mistään. Suomi sai olla venäläisten kesäpaikkana. Lopulta kun suomi oli oikeasti olemassa, niin suuri ja mahtava meinasi "korjata historiallisen vääryyden (Putinin kommentti) Sitten saatiin apua Saksalta. Meni niin kuin meni, Suomi jäi itsenäiseksi Neuvostoliiton nuolijaksi, todellisesta itsenäisyydestä ei ollut silloin tietoakaan, koska YYA- ja muut sopimukset edellyttivät, että Urkki livisti vähän väliä Moskovaan kysymään jehveiltä, mitäs nyt tehdään. Oltiin tosi-itsenäisiä vielä 70-luvun alussa, kun Nalle W:kin oli taistolaiskommari ja yleisradio Neuvostoliiton tiedotustoimisto.
      Kun NL-lakkasi olemasta ja Putinin dynastia suunnittelee korjata sadan vuoden virheen, niin Suomessa ollaan aika tavalla kuin kusi sukassa. Ei uskalleta inahtaa mihinkään suuntaan.
      Nyt, kun Suomen kehitysapua mm. Afrikkaan vähennetään niin Ranska ja Englanti ovat huomanneet asian ja rutisevat. Aika kornia, mutta kaikkihan EU:ssa tietävät että Suomi maksaa mitä vain ja velkarahalla. Ja on aina ensimmäisenä tyrkyttämässä itselleen niukkuutta. Suomaisia vaivaa tarpeeton nöyryys ja ilmeisesti myös kyky faktatietojen hankkimiseen.
      Tietääkö kukaan Suomessa, mitä velvollisuuksia kansainväliset sopimukset tarkalleen ottaen edellyttävät Suomelta nyt kansainvaelluksen alettua ja jatkuessa?? Moraalisesti Suomella ei pitäisi olla ihan niin paljoa velvoitteita, kuin niillä mailla, jotka ovat käyttäneet siirtolaistyövoimaa hyväkseen.
      Monet Euroopan maat, Ruotsi mukaan lukien, on tarvinnut laiskotteluunsa, maansa rakentamiseen ja elintason nostamiseen ja ylläpitämiseen siirtolaisia jotka tekevät työn halvemmalla kuin alkuperäiskansalaiset. Yleisesti nämä mätää kulttuuria ja politiikkaa noudattaneet maat tunnistaa siitä, että niissä on kuningas tai kuningatar ja hölmö hovi, jota kansa elättää.

    • ohdouihdiueghfug

      Kaikki rajalle ja monoa perään! Turvapaikkaturisteja kaikki! Missä naiset, lapset ja vanhukset, eikö niitä sota koskekkaan! Johan tuon tietää kun osa lähtee vapaaehtoisesti takaisin sinne mistä tulivatkin, käyvät vaan rahat tyhmiltä hakemassa!
      Kyllä on hommaa, perkele meiltä pitää leikata palkkoja, ja vanhustenhoidosta on tingittävä, että kultamunille saadaan 100 miljoona loisimisavustusta!
      Ja muutamat politikkoakat ja ukot itkee kun turistist valehtelee, kuka niitä on ollut katsomassa mistä ne tulee! Eikä köyhällä ole varaa lähteä noin kalliille matkalle mitä nuo tekee! Meikäläiset tuskin saa ruokaa ja laskunsa maksettua!

    • ettäsillai

      Oletteko huomanneet että mamuilla on vaan oikeuksia, ei velvollisuuksia!

      • villielukatpois

        näillä pitäisi olla vain apinan oikeudet,villielukoina eläintarhan häkkiin....


    • Nuorisonedustaja

      Tuli käytyä armeija muutama vuosi sitten. Oli ylläpito,ruoka ja 12 hlöä samassa huoneessa,päivärahaa n 5 euroa päivä. Ryynättiiin ja istuttiin vartiossa tämän ylläpidon ja ruuan vastineeksi. Voin sanoa suoraan että ei paljoa huvita tätä maata puollustaa enää. Rintamalla saisi henkensä laittaa pantiksi. Reservistä ero lähiaikoina. Me vaan niellään tämä,sinisilmäisiä ehkä vähän tyhmiäkin ollaan!

      • Komo

        No mutta sitten sinä olet samanlainen kuin nämä irakin nuoret miehet, pakoon puolustamasta omaa maata ja kansaa. Räpläilee vaan facebookkia ja napsii kuvia itsestään


    • Hyysärinhumppaa

      Niin meinasit että suomen nuoriso sotimaan ja turvapaikanhakijat jäävät lorvimaan vastaanottokeskuksille tukirahoineen jos sota syttyisi. Ymmärrän hyvin ettei paljon huvita vihervassareita ja mamuja puolustaa

    • Vahervissari

      Mikä on vihervassari? Onko se vesimelooni? Pinnalta kiiltävä, kova ja vihreä, mutta kun sitä koputtaa hieman lujemmin, niin se poksahtaa rikki ja sisältä paljastuu vain vaalenpunaista, pehmeää, vetistä mössöä.

      • herääSuomi

        Kysy niiltä itseltään [email protected] ja samalla miten ne aikoo turvata yhteiskuntarauhan.


    • maailmakaaoksessa

      Mitä puheita pidetään Pariisin jälkeen?

      • ähvätti

        Ei pedofiileja saa arvostella, loukkaantuvat ja hämmentyvät vielä.


      • miten-mahdollista

        osahan on jo lähtenyt spr.n tukemalle loma matkalle koti maahansa. miten sinne nyt uskaltaa mennä????? ja vielä spr maksaa


    • hyvinkääkinmenetetty

      Tärkeempi kysymys: Miten niiden Suomeen jääneiden isis sotureiden joukossa uskaltaa kantasuomalainen olla?

      Pitääkö willaakin vältellä?

    • Aloittajalle

      Tämän koko viestiketjun aloittajalle. Tutustu Islaminuskoisten muslimien käyttämään al-taqiyyaan, jota he käyttävät meihin kaikkiin ei-muslimeihin, vääräuskoisiin. Lue ajatuksella tämä.

      http://monikulturismi.wordpress.com/taqiyya/

      Suurimman ja hölmöimmän virheen teet, jos taqiyyasta menet itse muslimilta kysymään, tällöin saat varmasti sitä puuta heinää korvasi täyteen.

      Sitten vielä sellainen juttu, että ei ole olemassa maltillista Islamia ja ääri Islamia. On vain yksi ja ainoa Islam, näin he itsekin sen myöntävät oikeassa seurassa. Toki meille vääräuskoisille puhuvat al-taqiyyaa tästä, kun tapahtuu jotain Islam muslimeiden tekemiä terrori, viharikoksia yms.

      Nämä ns. maltilliset muslimitkin ovat aina vaarassa aktivoitua jihadiin, koviinkin viharikos tekoihin ja monet tyytyvät ovelasti auttamaan eritavoin näitä ns. ääri Islamisteja ja silmänlumeena, taqiyyaalla esiintyvät vääräuskoisille, eli meille puhemiehinä ja julkisuuskilpenä länsimaille.

      Ääri Islamistit tekevät sen likaisen työn, maltillinen Islamisti porukka suojaa taas heitä puhumalla meille taqiyyaa Islamista. Loppujenlopuksi on vain yksi ja ainut Islam.

      • maremamma

        Ai no miksi ne shiiat ja sunnit sitten keskenään tappelee?


    • ei_partaiset_lapset

      Mikäs se on se oikea totuun, että montako lasta ja naista Hyvinkäälle saapui?
      Erään mummon mukaan bussilastillinen oikein. Osaako joku kertoa?

      • LapsiperheitäLuvattiin

        5-6 lasta, niiden äidit 1-2 ja loput on miehiä noin 292 kpl. Ensimmäinen ahdistelutapaus tapahtui jo viime viikolla eli nopeita poikia olivat.


    • Muslimit_twiittailee
      • Lukutaitoinen

        On tosi fiksua laittaa "totuutena" juutalaisten linkki arabien luetettavuudesta. Kas kun ei kasvissyöjien ohjeita kinkunpaistoon.


      • maremamma

        :))


    • Muslimit_twiittailee

      Äsköiseen viestiin vielä lisäisin tietämättömille, että englantia kun muslimit tuossa linkissä kirjoittelevat twiiteissään, niin se sana KUFFAR tarkoittaa ei-muslimia, vääräuskoista, eli MEITÄ!

      • hyvinkääkinmenetetty

        Nyt oksettaa. Ja alkaa entistäkin enemmän pelottaa. Nehän on ihan psykoosissa ilosta että saavat tappaa meitä.

        Olisitko niin ystävällinen että laitat tuon suomi24 maahanmuutyoketjuun, (kohdassa yhteiskunta), ei ole ollut siellä vaikka mukana paljon keskustelijoita. Kiitos.


    • Iltapäivää__

      Miksipä et itse laita? Ja jos tuon laittaa, niin sensuuriin voi lähteä. Koklaa kuin käy. Tuo twiitti löytö on mv lehden foorumilta napattu löytö. Noita on muitakin. Kannattaa mennä mv lehden puolelle, jos haluaa näistä asioita saada rehellisiä uutisia ja sananvapaus keskustelua.

      Unohtaa täysin mitä valheellista pahaa valtamedia ja jotkut ihmiset puhuvat mv lehdestä, jopa Wikipedia huijaa tässä, koska sekin on vasemmistolaisten käsissä. Kannattaa itse tutustua ja päättää mikä on totta ja mikä ei. Ns. vertailevaa tutkimusta tehdä asioista.

      Siellä mv uutisten ja keskustelufoorumin puolella on noita muslimien twiittauksia ja videoita, sun muita netin löytöjä, vaikka mitä ja keskusteluja näistä, ollut jo pitkän aikaa.

      Nyt uusin paljastus keskustelufoorumin puolella oli eräältä Suomessa vastaanottokeskuksessa työskentelevältä (silmät hänellä avautuneet) tietovuoto, että Suomessa on juhlittu v.o.keskuksissa Pariisin tapahtumia. Sitten meille muslimit taas puhuu siitä ja kaikesta al-taqiyyaa, ihan normi meininki. V.o.keskusten työntekijöitä on kielletty vuotamasta tietoja ulkopuolelle, mitä niissä tapahtuu. Tuokin tuollainen kertoo jo paljon ajattelevalle ihmiselle asioista.
      Meno on kuulemma monenmoista ja hämärää v.o.keskuksissa.

      Selitys tuolle termille al-taqiyya on tuossa vähän ylempänä tässä ketjussa erään viestin linkissä. Kannattaa tutustua siihen ajatuksella, ihan perusjuttuja muslimeista.

      • Mikämuskottiuskonto

        Eikö se tagiyya ole jonkinlaista pastaa. Siis makaroonia.
        Tomaatti-jauhelihakastikkeen ja toscanalaisen puolikuivan valkkarin kanssa se on hyvää, Nam!


    • ruuhka

      on varmaan pyrhösellä ruuhkaa, toivottavasti ei tule ongelmia.

      • tauteja-tuovat-myös

        Pyrhönen menee meidän perheessä boikottiin. Näiden elätettävien tartuntatauteja ei ole tutkittu ja lääkitty


    • paljainjaloin

      Itse asiassa kävelymatka vastaanottokeskuksesta Willan iloihin on lyhyempi kuin luulisikaan - kävellen Tervamäen pysäkille ja sieltä paikkurilla keskustaan. Onkohan tuota kukaan huomannut heille neuvoa?

      • TaksiKulkee

        Taksilla tai pikkubussilla kulkevat keskustaan.


    • Näin_tämä

      Muslimi herrakansalla on ilmaisen teveydenhuollon lisäksi ilmainen taksietu, ihan niinkuin meidän suvakki päättäjilläkin. Tavis kantiskansa tässä näiden kahden välissä painaa niskalimassa työtä ilman etuja ja pitää rattaat pyörimässä, jotta herrakansalla ja päättäjillä on hyvät oltavat.

      • KohtaPaskaHajoaa

        Toivottavasti niitä mustia pukuja jäi tuosta viimosesta sodasta.....koska alan pikkuhiljaa haluamaan sellasen näiden raiskausjuttujen jälkeen....Voitaisiin perustaa noille oma"kesäleiri"....


    • savoonkaunis

      Savolais juttu. Lapissa noidat eivät sano, että savossa on savolaisia.

    • Ootellaan_taas

      Koska hyvinkäällä eka mutu raiskaus? Mitä veikkaatte kauanko menee?Viikko?Vai 2? Ja hyvinkäällä nousee taas kämppien hinnat...

    • Kiitti_vaan

      Käykö pyrhösellä pakolaisia? Kiitos sitten vaan,en käy minäkään enää pyrtsillä! En halua saada mitään ebolaa ovenkahvasta hitto vieköön!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe