ajomies pahin moninikki.

pelttari

-en ikinä voi kiittää sinua kaikesta pahasta mitä olet palstalle tehnyt, saatikka saavuttanut. Olet paskiainen, olet pahis. Sinua ilman olisi monella ollut paljon helpompaa palstoilla.Kaikkineen sinun yli kymmenen nikkiäsi ovat vaikkuttaneen palsan toimintaan. (11) Sinä olet vanha toimittaja joka ei pysynyt pilttuussaan, vaan hyppelehdit sinne sun tänne. Pahis, olet orpo paskiainen nyt. Haet epätoivoisesti turvaa jota et koskaan tule saamaan. Sinut on vallannut yksinäisyyden syvä syöveri. Sieltä et nouse. Olet omillasi ja sieltä huutelet. Et pysty enenpään. Ikinä.

Kaikilla meillä on nimi: Minä voin olla voitto! sinä voit olla pentti. En minä tiedä, oletko vaikka heikki. Sillä ei ole väliä. tämä tässä. Iskikö siua mikään nilkkaan?

32

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rahastajapoikax

      Pelttarit ovat ajomiehiäkin olleet ja ystäviänikin.
      Sairaanhoitaja, tohtori,ministeri ja paljon muuta
      Yksi Bilmanni täällä sekoili firman laskuun vuosikausia,
      oli kait joku kustantajakin ja yhkasi ajomiehen laittaa tiilenpäitä lukemaan, mutta ei syyttäjälle kelvannut edes harkintaan.

      • sietämätön.joskus

        Samoihin tuloksiin olen tullut. Mies, joka ajautui takaisin tänne, jostakin seniorikerhon lopetettua, yritti keinoillaan alistaa 60 palstalaisia, mutta sai tylyt lähtöpassit tomeroilta naisilta.
        Siinä JATKAA ylvästelyä ylimielisenä, tärkeillä entisillä tutuillaan niinkuin tavallisesti.

        Sattumalta luin sateen aikana hiljattain muutaman SkillaNin palstalla kirjoittaman aloituksen 2005.
        MIten hyviä aloituksia SkillaN ja naisväki siellä on tehneet aikanaan, kunnes vetäytyivät KahviPirtin rauhaan, monnikkeilijän karkoitettua vähättelyillään ja kanoittelullaan.
        Vastenmielisyyttä herättää ilkeys, korkea aika olisi ajomies ym.ym.ym. tehdä jo tiliä omatuntonsa ja kanssa.


      • Mistähän hemmetistä on nyt kysymys ? Minulle ei tule mieleen mitään mikä voisi yhdistää. Mistä nyt on kymysys.?
        Onkohan koko sakki sevonnut tähän maagiseen bittiyhteyteen. Missä minäkin nyt siis kuleksin. Olenko ollenkaan siettä/täällä missä luulen..
        Mietitään yhdessä tätä asiaa.


      • syyteharkintaoikeus

        Bilman, Skillan ym.
        voisitteko laittaa joitain dokumentteja syytteittenne tueksi ajomiehen kirjoittaneen teistä perättömiä lausumia tällä forumilla.
        Ellette tee sitä 1 vrkn aikana tässä teskustelussa niin syyllistytte toistuviin vääriin lausumiin julkisissa keskusteluissa


      • jalluluurasijo
        syyteharkintaoikeus kirjoitti:

        Bilman, Skillan ym.
        voisitteko laittaa joitain dokumentteja syytteittenne tueksi ajomiehen kirjoittaneen teistä perättömiä lausumia tällä forumilla.
        Ellette tee sitä 1 vrkn aikana tässä teskustelussa niin syyllistytte toistuviin vääriin lausumiin julkisissa keskusteluissa

        Roskaa,...ei täällä kukaan ole mitään perätöntä kirjoittanut.

        Some- palstoilla kaikki kirjoittavat rehellisesti, huomaavaisesti, toista ihmistä kunnioittaen. Ole siis kohtelias kaikille kirjoittajille.


    • Pelttari

      - niinkö ? oliskohan kuitenkin kelvannut mutta mitätön sinällään. Paskiaista ei kannata kääntää, kun se vain alkaa haista enemmän.
      Onhan niitä olleet monet kuskit ajomiehenä, vaan eivät moninikin (pentin, kalen ja jorman) kavereita. Kavetit ovat ystäviä, vaan eivät moninikin. Haa.

    • BilMan

      Oma mielipiteeni on, että BilMan oli tämä palstan paras sen aikainen sefu. En vieläkään ymmärrä miten niin voimakas persoona jätti tämän palstan. Olen sitä mieltä, että palstalaiset, tai joku osa siitä esitti asiaa niin provoivasti, että se saattoi tilanteeseen joka johti siihen pisteeseen. Vahinko meille kaikilla ko. tapaus.
      Nyt on meidän turha pyydellä anteeki. Nyt on elettävä siivoksi kaikkien.

      BilMan

    • En ole koskaan seonnut täällä palstoilla. En ikinä ole halunnut kenellekään mitään pahaa. Yrittänyt olen koko ajan pitää yllä ymmärtämystä ja läheisyyttä. Ystävät minä olen ..-haluan elää ihanasti nauttien elämän tuomista nautinnoista. minulle...

      • BILMAN,
        kaiva dokumentit esiin 19.11.2015 23:59
        Ajomiehelle 12.4.2005 sherifinä avaamasi "kkkeskustelu", jossa loukkasit YK IHMISOIKEUKSIEN JULISTUSTA, jonka Suomi on hyväksynyt myös sun noudatettavaksesi.


      • -niinpä tietysti. sinua loukkasi. valita yk:hon.
        kurppa mikä kurppa ja vali vali...


      • toivoisin
        BilMan kirjoitti:

        -niinpä tietysti. sinua loukkasi. valita yk:hon.
        kurppa mikä kurppa ja vali vali...

        Olisiko Sinulla aikaa edes hetki miettiä mitä ja kuinka kirjoitat? Loukkauksia loukkauksien perään. Me emme kukaan ole oikeutettuja ns. sylkemään toisen päälle!


    • Kyllä silloin kun olin palstan valvoja, niin pahin vihollinen oli tämä moninikki AJOMIES.
      Minusta täysi paskiainen koko ukko. Vanha toimittaja joka luuli, että voi tehdä mitä ikinä haluaa. Ei vain käynyt täällä silloin. Pistin muunmuassa puolen vuoden banniin koko äijän. Senkin jälkeen joutui banniin useasti kirjoituksissaan. Koko sefu aikanani oli piikki hihassani. Kuten minua edellinen sefu sanoi, että täällä on yksi perskärpänen... Meillä oli hänen kanssaan jonkinlainen yhteyskin, mutta sähkömies ei ymmärtänyt autonkuljettajaa.
      Elämä on. ja se vie meitä eteenpäin. Kohti määränpäätä, joka suuremmaksi osaksi meille on utopistinen.

      Rakkaudella
      BilMan

      • yksmonista

        Kyllä silloin kun olin palstan valvoja, niin pahin vihollinen oli tämä moninikki AJOMIES. Sanoo BilMan joka itse aiheutti mielipahaa jota en anna koskaan anteeksi. Enkä ole ajomies vaan nainen joka lähti palstoilta vuoksesi!

        Elä rauhassa, pahaa et saa enää aikaan, etkä pahaa mieltäkään!
        Olin yksi joka painosti sinut ulos!


      • Et sinä etkä muutkaan saaneen minua savustettua ulos. Yksinkertaisesti ylläpito ja minä ratkaisin asian niin, että lopetan.
        Ylläpidon toteutus oli loppujen lopuksi se, että otti oikeuteni pois palstan valvojana. Yksinkertaista sanoisin. No olenko pettynyt? -No en. Olen valvomassa nyt vaativinpia asioita kuin viestiä jonkun kanssa. Joten pärjäilkää.
        BilMan
        '


      • eteenpäin-käytävällä
        BilMan kirjoitti:

        Et sinä etkä muutkaan saaneen minua savustettua ulos. Yksinkertaisesti ylläpito ja minä ratkaisin asian niin, että lopetan.
        Ylläpidon toteutus oli loppujen lopuksi se, että otti oikeuteni pois palstan valvojana. Yksinkertaista sanoisin. No olenko pettynyt? -No en. Olen valvomassa nyt vaativinpia asioita kuin viestiä jonkun kanssa. Joten pärjäilkää.
        BilMan
        '

        Juuri se.... otti oikeudet pois!


      • Kukas muu... Ylläpito antaa ja ylläpito ottaa.

        Elämää tämä on. Tässä ja nyt. Jou...


    • jakolasku

      Ei uskoisi että joku hävittää ajatukset taivaan tuuliin. Olet joko kaheli tai tulossa kaheliksi. Hoidattaisit itseäsi palstan ulkopuolella. Yksistään keskustelu kertoo että olet pohjattoman yksinäinen ja ainut kainalosauvasi on tämä palsta.
      Terveisin jakolasku

    • jjoutava

      Vaikkapa vaan joutava tekee aloituksen niin ajomies hermostuu ja alkaa silmitön viestittely omissa ketjuissaan ja jos ei ensimmäin mutta ainakin kolmas vastaaja hän on aloituksessani ja patistaa kahvipirttiin minua.

      Kyllä nääs minun on oltava hyvä aloittaja kun vaikuttavuus on näin suurta.

      • jakolasku

        Minusta jj sun jutut on ihan ok, ei lähes aina edes tavallisiakaan vaan vähän kettu kainalossa vai onkohan Sus' kainalossa.
        Itse en ole kovin vakava pohtija täällä palstalla, pohdin livenä.


    • syytön

      AJOMIEHELLE 12.4.2005/Bilman
      Oletteko tutustuneet ja olleet mukana tuossa yli vuosikymmen sitten käydyssä "keskusteöuissa" ja huomanneet olleenne mukana suuriss ihmisoikeuksien julistusta rikkovissa tapahtumissa.
      Kun asianomainen kiistää kaikkis syytökset eikä hän ole koskaan saanut miltään taholta ainoatakaan dokumenttia väittämiensä tueksi.
      Kun näet rikollista toimintaa ja tekoja niin vaietessanne tulette osasyyllisiksi.

      • Mikä helvetti siitä taas syntyikään? -Ajomies riitelee omien nikkien kanssa. Saamari ala nyt sitten riiteleen itsesi kanssa. Kaikilta se ei käy, mutta tämä penteleen AJOMIEHELTÄ sekin näyttää käyvän. Paras riitely itsensä kanssa (mitä minä olen saanut seurattavakseni) on ollut tuossa 2008. Ajomies riiteli itsensä kanssa 86 viestien vaihtoa.
        -jotta niin.


      • hauretpussukka

        Piilimies
        ei kelepaa ers pellovaaslion painoksi hauretsäkkiinensä.
        - Punnittu ja köykääseksi havaatu.


      • taksikuskit

        Piilipojulle taas terveisiä, että huomattu on


    • nutturapää

      Tervetuloa takaisin BilMan. Sinua kaivataan täällä.

      • nutturapää

        Selkäänpuukottajaa ei Härmässäkään pidetty edes ihmisenä
        vaikka olisi millainen nutturapää kaipaamassa.


      • nuttura sinua minäkin olen kaivannut. Katotaan kuinka ylläpito antaa minun laukoa totuuksia. (-tietty ystävä olen ylläpidon kanssa) tuon AJOMIEHEN suhteen. Tää moninikki (11) eri nikkiä millä kirjoittelle vakinaisesti. Minä otan nyt tehtäväkseni lopettaa tuon ukon paskan pulinan. Jääköön AJOMIES vällyineen unholaan pikkuhiljaa.

        jou...


      • hple-ma
        nutturapää kirjoitti:

        Selkäänpuukottajaa ei Härmässäkään pidetty edes ihmisenä
        vaikka olisi millainen nutturapää kaipaamassa.

        Kaipa uhoajia on Härmästä aikaisemminkin tullut. Eivätpä ole tässä maassa huipulle nousseet.


    • malminrinteelle

      KOTIIN
      Paluu kotiin oli tuhlaajapojallekin vaikeata, mutta kun isä otti avosylin vastaan eikä sanallakaan viitannut palaavan menneisiin harharetkiin,
      http://www.google.fi/

    • mikseipä.voisi.olla.yksi

      ajonmies, bilmann, kai depuu, hilima, jakotasku, jjoutaja, rakastajapoika, peltari (tarkoituksella pienin kirjoitusvirhein); siinä on kahdeksan nikkiä, mutta (mahdollisesti) vain kaksi kirjoittajaa.

      Voi yrittää vain arvata, mitkä niistä kuuluvat yhteen, vaikka mitäpä tuollaisellakaan asialla täällä on väliä. Ei sitä kannata pohtia.

      Siihen joukkoon eivät luultavasti kuulu skillan, ruune ja pena, mutta nuo nikithän nauttivatkin täällä suurta arvostusta.

      Joku oikein nokkela voi epäillä, että alussa mainittuun nikkien joukkoon kuuluu tämänkin kirjoittaja, kun kerran noin paljon muka tietää palstan asioista. Voipa kuuluakin - tai sitten ei. Vastuu jää lukijalle.

    • olis.bilmanille.töitä

      Ei ikinä uskoisi, että joku, joka on saanut hatkat toimittajana, alkaisi
      kostotoimenpiteensä syyttömiä ihmisiä kohtaan. Miksi ei pommita ilkeyksillään potkujen antanutta? No tietenkin siksi, että hän olisi hyvin nopeasti tiilenpäitä lukemassa! Täytyy olla täysin seonnut että jaksaa hillua kuin mielipuoli konsanaan aamusta iltaan, jopa yölläkin käydä valvomassa asemiaan ja ladata uusilla ilkeyksillä, jotta palstan rauha olisi taatusti häiritty kunnes hän herää lisäämään uusia ilkeyksiä.

      • punapuppu

        Kuka on muka "saanut hatkat toimittajana".

        Edelleen: "Täytyy olla täysin seonnut että jaksaa hillua kuin mielipuoli konsanaan aamusta iltaan, jopa yölläkin käydä valvomassa asemiaan ja ladata uusilla ilkeyksillä, jotta palstan rauha olisi taatusti häiritty kunnes hän herää lisäämään uusia ilkeyksiä."

        Siinä saatiin lunta tupaan. Ei ole helppoa kenelläkään. Moi!!!


    • totuus.ensin

      Mitä ilkeyksiä tuo ajomies on ladellut täällä kun räksytätte itse hänestä vuodesta toiseen selvillä ilkeyksillä kertomatta hänelle mitä väärää tietoa missä ja milloin kenestä kertonut.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1831
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1749
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1662
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1541
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1528
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1426
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1222
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe