Uimahallii

onkshallii

Onks Vammalassa hyvä uimahalli tässä tiedustelee veteraani uimari. Muutan keskustaan enkä omista autoa.Keskustan palveluista uimahallia käytän sitten päivittäin.

16

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keskustanuimari

      Hyvä iso (50m rata ja hyppytornit) uimahalli löytyy ja hyvät palvelut hallissa, hienoa että saadaan uusia kasvoja hienoon halliimme, tervetuloa löylyissä tavataan.

    • Arikan-kylpyyn

      Ajele tonne Karkun Kristilliselle opistolle, siellä on 5 m x 5 m kokoinen jättimäinen uimahalli isommankin ryhmän tarpeisiin.
      Kristillisellä opistolal majailee myös mustaihoista Afrikan kansaa majoitettuna, joten saa myös monikultturismin kylvyn siinä samalla.

    • kalliaöa

      kiikassa 7 km päässä 25 rata

      • varilaäa

        kiikassa, ei 7 km vaan 10,2 km päässä kalliaöalasta on kasteluallas? Nykyajan vaatimuksia vastaavasta uimahallista tuskin tässä yhteydess puhumme? Sellaiset asiallisen kokoiset hallit oheipalveluineen, jo 70-luvun alussa olleet ja ehkä jopa jo kertaalleen saneeratut, löytyvät mm. Vammalaa eli nykyistä Sastamalaa pienemmistäkin kaupungeista kuten Huittisista ja Kankaanpäästä! Häpeällistä asua tälläisessä hallittomassa tuppukylässä, mutta minkäs teet kun mikään ei koskaan kenellekään sovi ja kaikesta uudesta mahdollisesta, kuten asianmukaisen uimahallin rakentamisesta pitää vääntää ja kääntää peistä maailmantappin!


    • zep123

      Vammalassa ei oo eikä tuu uimahallia.. Ikävä totuus

    • outojuttu

      Outo juttu sinänsä kun kuitenkin joskus oli varaa rakentaa esim,jäähallikin. Kyllä uimahalli paremmin palvelisi kuntalaisia. Ei kaikilla ole mahdollisuus lähteä uimaan Kiikkaan. Suuri puute kylläkin toi uimahalli.

      • vammalamaiilmannapa

        Outo juttu sinänsä kun kuitenkin joskus oli varaa rakentaa kiikkaan esim,uimahalli. Kyllä jäähalli paremmin palvelisi kuntalaisia. Ei kaikilla ole mahdollisuus lähteä luisteleen vammalaan. Suuri puute kylläkin toi jäähalli.


      • Halliuimari

        Joo mutta sen teki kiikkalaiset, niillä sentään oli varaa tehdä uimahalli ensimmäisenä maalaiskuntana satakunnassa. Keikyä ja finnish chemicals seurasi 6 vuotta myöhemmin.


    • uinnistanauttiva

      Entä sitten sammaljoella asuvat jos vammalan keskustassa olisi uimahalli, kiikoislaiset, putajalaiset, suodenniemeläiset, illolaiset,karkkulaiset ja monet muut sastamalan hallittomat, kyllä se nyt piisaa kun kiikassa ja keikyässä on uimahalli. Koittakaa ny siellä vammalassa asuvat saada Perse irti keittiön penkistä älkää olko saamattomia vätyksiä. Nokka kohti kiikan tai keikyän hallia.

      • varilaäa

        Kiikakasa ja keikyäsä on vaatimattomat uima-altaat! Ei siis nykyaikaisia vaatimuksia täyttäviiä uimahalleja tai edes hallia ole koko pitäjässä. Sastamalassa siis. Ei ollut Vammalan aikana, jolloin se olisi pitänyt pykätä pystyyn, nyt kun on enempi kuntaliitoksia tehty, tuskin se enää on mahdollistakaan. Vastustavia ääniä kuuluu näemmä joka kulmakunnalta? Jos vammalassa olisi ollut halli ennen jo Äetsän, Suodenniemen ja Kiikoisten liitosta Vammalaan, niin mitään mutinaa ei kuuluisi vaan nyt liitettyjen kuntienkin asiakkaat sastamalalaisina kävisivät mukisematta Vammalassa sijaitsevassa hallissa ja olisivat onnellisia, että omassa kaupungissa on mitat ja palvelutason täyttävä uimahalli hyppytorneineen jne. Vähän järkeä ja asiallisuutta tällaisee keskusteluun ja asioiden vetoamiseen, että mites sitten kun asuu Sammaljoella tai Suodenniemen perillä ym. Enemmän uintitilaa haluaville suosittelisimme Rautavettä, mm. kaupungin rantasaunan kautta uimaan vaan! Kuten sanottua, Vammalaa ja etenkin nykyistä Sastamalaa väestöpohjaltaan puolta pienemmilläkin paikkakunnilla, kuten Huittisissa ja Kankaanpäässä , on ollut mitat täyttävät hallit jo 1970-luvun alusta lähtien! Miten pirkaleessa nuo paikkakunnat ovat pystyneet kyseiset, jo kertaalleen ajan tasalle saneeratutkin hallit aikanaan pykäämään pystyyn ja pitämään niiden käyttökustannukset hallinnassa? No varmasti sillä tavoin, että kansa käyttää hallien palveluja ja niille on todettu olevan todellista tarvetta paikkakunnallaan. Täällä Sastalamassa on kaupungin kirstu aina tyhjä huonosta taloudenpidosta johtuen ja suurimmat ja rikkaammat kuntalaiset ovat ensisijassa niitä jotka valittavat jatkuvasti suurista veroistaan ja itkevät omaa köyhyyttään! Upouudessa uimahallissa heidät toki näkisi eturivissä, jos tänne sellainen joskus vielä rakennetaan? Sevverran karetta porukkaa ollaan täällä kaikki tyyni!


    • kuntapalvelu

      Uimahalli palvelisi hiton hyvin veroja maksavia kuntalaisia Vammalassa eikä siihen nyt koko Sastamalaa kannata haalia.

    • outoosakkia

      Miksette vammalaiset ole tehny hallia, ootte porannu 47 vuotta ja kiikassa on uitu ja nautittu hallista. Kummaa sakkia kun muiden tarvisi aina tehdä teille kaikki valmiiksi kyllä ne sitten rehvahtelisi kun sen hallin vammalaan muut tekisi ja maksaisi.

    • Kerranviikossanokialle

      Rahaa ei ole uimahalliin eikä tule . Mutta jos rahaa tarvitaan kulttuuriin esim pukstaaviin , niin sitä rahaa löytyy kuukaudessa eikä haittaa vaikka pudjetti ylittyy melkein satatuhatta . Niin siellä uimahallin saunassa ollaan munasillaan tai pillusillaan eikä kravatti tai leninki päällä . Lauteilla me ollaan kaikki saman arvosia , tavallisia ihmisiä .

      • samointekisin

        Samoin tekisin että mielummin Nokian halliin kerran viikossa jos vielä asuisin Vammalassa mutta asunkin Tampereella ja täällä on halleja. Kusipäiden päätös toi ettei Vammalaan tule uimahallia kun aina löytyy syy ettei kannata.


    • huhhelvetti

      Onneks en enään asu Vammalassa vaan Tampereella ja täällä pulahdan uimaan jep jep

    • nautiskellen

      Kai sitä huomenna taas pulahdetaan kiikan altaaseen nautiskeleen ja nautittu jo 47 vuotta, hienoa .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe