kursseille

heikkoa

Sain työmarkkinatukea mutta se evättiin kokonaan koska en ole muka ollut tarpeeksi aktiivinen enkä saa enää mitään. Henkilöstövuokrausfirmoihin hakenut jatkuvasti tuloksetta..nyt olen ilmoittautunut moniin eri kursseille jos ja kun pääsee niin saanko jotain päivärahaa/ruokarahan entä matkakorvaus kun kurssipaikkakunnat n. 100km päässä ? Ei viitsisi lähteä nälkää näkemään moneksi kuukaudeksi jos en saa mitään..sitten on pakko yrittää saada jotai työtä vaikka väkivalloin.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jotainees

      Kyllä kurssiajalta saat työmarkkinatuen ja ainakin sen 9 €/päivä. Mutta tuen saadaksesi sinun on ennen kurssin alkua käytävä keskustelemassa työkkärissä ja saatava sieltä hyväksyntä kurssille. Toinen vaihtoehto voisi olla työkokeilu. Siitäkin saat tuen ja 9 €/päivä.

    • ihmehomma

      Miten et oo ollu aktiivinen ootko kieltäytyny jostakin.

    • heikkoa

      yksi ..Te-keskuksen esitetyn työmaan työhakemus myöhästyi teknisten ongelmien takia eikä siinä selittelyt auttaneet..sekin oli välitysfirma johon tuhannet hakeneet te-keskuksen määräyksestä eikä ketään koskaan päässyt..työmarkkinatuki evättiin määräämättömäksi ajaksi..eli nyt on päästävä töihin vaikka kirveellä uhaten muuten et saa mitään.

      • Taanneli.Alitalo

        Jos työmarkkinatuki evättiin määräämättömäksi ajaksi, niin ilmeisesti et ole ollut aiemminkaan "aktiivinen". Se kun ei ole kerrasta poikki määräämättömäksi ajaksi, sanon suoraan sen.


      • voihyvänenaika

        Hae toimeentulotukea saat sen vähennettenynä ainakin.Pääseekö kuntouttavaan karenssin aikana et sais rahaa.Tietääkö joku asiasta.


    • konsultti

      Jokaisella kansalaisella pitää olla jokin tulo tai sitten jos joku muuta väittää niin näytettävä mallia miten elää 0 omaisuudella ja 0 tuloilla ! veikkaanpa ettei kovin pitkään..Perustulo on ainoa oikea malli muuttuvassa yhteiskunnassa jossa ei tule olemaan kuin osalle kansalaisista töitä tai muuten veri virtaa kadulla se on varmaa.

    • Orjayhteiskunta

      Monet ihmiset on huomannu että Kelan ja TE-toimiston tehtävä on kiusata ja kontrolloida ihmisiä ainoastaan. Laittaa heitä pakkotyöhön tai pakottaa johonkin tiettyyn ammattiin vaikkei asiakas edes haluaisi. Suomessa on useita jotka ovat yksinkertaisesti lopettaneet yhteistyönsä niiden kanssa. Se paperisota on loputonta ja sua kiusataan kaikella mahdollisella ja muokataan laskelmia miten tahdotaan. Hae työtä suoraan työnantajalta.

      • mytrgd

        joskus kannattee liittyä 9 e päivään. monet pikkaiset työantajat maksaa lisäksi pimeesti käteen palkkaa. minun ansioni on hyvät kun olen 9 e päiväläinen.suosittelen. kunnan tai kapúpungin töissä ei tarvi tehtä mitään 9e.lla.


    • kyllä.saat

      Voit mennä työkokeiluun, työvalmennukseen, työharjoitteluun, työvoimakoulutukseen tai työelämävalmennukseen ja saat noiden ajalta työttömyyspäivärahaa vaikka karenssi olisikin päällä ja sen lisäksi sen 9e/pvä verottoman ylläpitokorvauksen. Eli sinuna nyt hakisin vaikka sitä työkokeilu tai työharjoittelupaikkaa jostain läheltä ettei tarvitsis kauhean kauas matkustaa ja rahaa matkakuluihin laittaa. Saman työssäkäyntialueen sisällä maksetaan tuo 9 e /pvä eri työssäkäyntialueelle ylläpitokorvaus on 18e/pvä.

      Voisit mainostaa yrittäjille että saavat ihan ilmaiseksi työharjoittelijan esim. muutamaksi kuukaudeksi. Saattais ihan työpaikkakin irrota jos hyvin työt hoidat. Asumistuki ei pääty työttömyyspäivärahan karenssin ajalta jos olet sitä saanut. Jos et ole hakenut niin haet sitten saman tien.

      • kurjuuslisääntyy

        Kuinka helposti työkkäri päästää kuntouttavaan jos on mätkässy karenssin.


      • hopihopih

        Ei mihinkään kuntouttavaan kannata mennä. Hommaa mieluummin itse työkokeilupaikka. Kun sen saat hommattua, niin varmasti saat tuet. Moni paikka ottaa mielellään työkokeilijan, mutta vähän vaatii omaa aktiivisuutta, että etsit paikan. Kokemuksesta tiedän, että myös karenssilla oleva saa mennä työkokeiluun.


    • sotaa_odotan

      Kyllä on mennyt sairaaksi tämä maailma. Tulis jo sota.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe